De maattabellen op hun site was een grote hulp voor mij (ik bezocht vele webwinkels waar deze ontbreken). Tot mijn verrassing verkochten ze de maat die ik heel moeilijk vind, in de winkels of onlin... Toon meer
Vroeger altijd zeer tevreden met Mona-Mode.goede service / kwaliteit … Een grote bestelling voor mijn schoonmoeder die in verzorging huis woont geplaatst. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen . Op... Toon meer
Het enige nadeel is dat je niet kon kiezen voor dichtstbijzijnde afhaalpunt. Bij bezorging wijzigen kan je alleen kiezen voor AFHAALPUNT ver weg. Bij bezorging gemist ( dit gebeurt regelmatig als... Toon meer
Alles is overzichtelijk en snel met ruime keuze in betaalmogelijkheden. Wel gek dat shirts als boxspring of furry hondenmand werden aangeduid, maar maat en prijs klopten wel, dus ik verwacht de shirts... Toon meer
Op zoek naar stijlvolle dameskleding van uitstekende kwaliteit?. Bestel gemakkelijk online bij MONA mode.
Industriestraße 20, D-76684, Östringen, Duitsland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
geen reactie retour gestuurde artikelen en mail
6 maart voor € 135,- artikelen terug gestuurd , 5 april nog geen reactie of geld terug . Na een telefoontje te horen gekregen geduld te moeten hebben .
2 keer een mail verzonden met verzoek of ze na willen kijken of het pakket wel is ontvangen ,omdat ik bij DHL niet verder kom . Ik krijg geen enkele reactie hierop .
Heel erg spijt van mijn bestelling bij dit bedrijf.
M Klip

Antwoord van MONA Nederland
De omschrijving in de folder van het artikel klopte helemaal. Ben zeer tevreden.

Antwoord van MONA Nederland
We worden lastig gevallen met openstaande betalingen en incasso kosten. Dit terwijl alles betaald is en ook bewijsmateriaal is opgestuurd. Diep teleurstellend en zelfs vervelend! De mailtjes blijven maar binnen komen.
Vandaag 20 februari heb ik een bericht ontvangen dat mijn e-mail naar het desbetreffende mail adres is geblokkeerd!

Antwoord van MONA Nederland
Ik heb een bestelling geplaatst op 25 november 2023. Wekenlang heb niets van MONA vernomen. Net voor kerst heb ik contact opgenomen met MONA met de vraag; waar is mijn bestelling gebleven?. Toen is verwezen naar bezorgingbedrijf (MONA kon niet verzend gegevens doorgeven). Het was schuld van postordebedrijf???? Toen krijg ik informatie dat het pakket zal net voor de kerst verzonden worden. Ik heb aangegeven dat ik voor de kerst met vakantie ga en het pakket kon niet opgehaald worden. Bij deze heb ik verzocht om mijn bestelling pas in januari 2024 te verzenden. En toen ........... net nadat ik op vakantie ben gegaan zijn 2 pakketen aangekomen. Inderdaad ik kon niet mijn b bestelling bij servicepost ophalen. Mijn bestellingen (7 stuks) zijn terug gestuurd. Bedankt MONA !!! ook voor kleding die was met korting aangeboden waarvan kan ik niet profiteren. Nu heb ik naar door mij bestelde kledingstukken gekeken maar er zijn niet meer kleding stukken met mijn maat beschikbaar. Ik heb ook verzendkosten betaald. En nu nog wachten op mijn geld van november 2023!!!
El

Antwoord van MONA Nederland
Het is sowieso wel fijn als Mona mode een bevestiging van het bestelde naar het mailadres wat klanten op moeten geven sturen. Nu blijft de klant in het ongewisse, of het goed gegaan is met de bestelling.
En ook dat de betaling voldaan is.
Ik schrik toch wel van de reviews die ik lees, en kan nu alleen maar hopen dat mijn bestelde Noa Los&Zacht v-hals shirt in de kleur hemelsblauw ook echt zo mooi is als op de foto, en wanneer wordt het bezorgd.
Ik hou mijn hart vast, en dan de rompslomp die mensen ervan hebben om hun geld terug te krijgen. Pff.

Antwoord van MONA Nederland
Leuk shirt en warm mouwloos vest besteld. De maat is altijd goed dus ik ben weer netjes

Antwoord van MONA Nederland
op tijd en volgens belofte. Artikel van goede kwaliteit.

Antwoord van MONA Nederland
De jas is heerlijk warm. Bij kou of guur weer heel welkom. De neutrale kleur en de zachtheid van de jas voelt als een warme omarming.
Ik heb de jas een maat groter gekocht. Door de vulling voelt dat goed.
Ik ben blij met de jas.

Antwoord van MONA Nederland
Witte sneakers besteld krijg donkerblauwe. Netjes gebeld met klantenservice en zij bieden excuus. Ze sturen nu de witte kosteloos op. Wat schetst mijn verbazing?? Wederom donkerblauw! Klantenservice gebeld stuur maar terug. Einde verhaal en einde klant bij mona. 14 dagen voor jan gat druk geweest met bestellen/ ontvangen/klantenservice/dhl etc.

Antwoord van MONA Nederland
De broek en trui zijn prachtig, de maat perfect, en ik ben heeel goed geholpen.

Antwoord van MONA Nederland
Wat ging er mis? De administratie, facturatie en communicatie zijn niet op orde. Alle rekeningen zijn betaald maar Mona blijft dreigen met incasso. Mijn moeder is maanden aan het lobbyen geweest en bleef maar overzichten en betaalbewijzen sturen. Dan zei iemand van Mona dat het uitgezocht ging worden, vervolgens niks meer en dan na 4 maanden weer een aanmaning alsof er niets gebeurd is.
Inmiddels is mijn moeder overleden en gaan ze door via mijn vader.
Mona reageert niet (meer) op wat ook, bellen, brieven naar administratie en zelfs directie: zinloos onbeantwoord.
Behoorlijk stijlloos dit modebedrijf!

Antwoord van MONA Nederland
Heb vaker goede ervaringen opgedaan bij Mona.

Antwoord van MONA Nederland
Het enige nadeel is dat je niet kon kiezen voor dichtstbijzijnde afhaalpunt.
Bij bezorging wijzigen kan je alleen kiezen voor AFHAALPUNT ver weg.
Bij bezorging gemist ( dit gebeurt regelmatig als de bezorger NIET aanbeld ) wordt het ergens in de kluis gedumpt en ben je kwijt. In ieder geval bij DHL.

Antwoord van MONA Nederland
Rekeningen van een half jaar geleden, die betaald zijn, opnieuw versturen met de reden dat ze niet betaald zijn. Afschrift verstuurd en dan weer een nieuwe rekening, die ook al betaald is . Morgen weer een nieuwe????

Antwoord van MONA Nederland
Snelle bestelling, snelle bevestiging, snelle bezorging. De twee bestelde artikelen prima in orde