MONA Nederland Reviews

3,5

De maattabellen op hun site was een grote hulp voor mij (ik bezocht vele webwinkels waar deze ontbreken). Tot mijn verrassing verkochten ze de maat die ik heel moeilijk vind, in de winkels of onlin... Toon meer

Vroeger altijd zeer tevreden met Mona-Mode.goede service / kwaliteit … Een grote bestelling voor mijn schoonmoeder die in verzorging huis woont geplaatst. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen . Op... Toon meer

Het enige nadeel is dat je niet kon kiezen voor dichtstbijzijnde afhaalpunt. Bij bezorging wijzigen kan je alleen kiezen voor AFHAALPUNT ver weg. Bij bezorging gemist ( dit gebeurt regelmatig als... Toon meer

Alles is overzichtelijk en snel met ruime keuze in betaalmogelijkheden. Wel gek dat shirts als boxspring of furry hondenmand werden aangeduid, maar maat en prijs klopten wel, dus ik verwacht de shirts... Toon meer

1. Winkelen en mode

Op zoek naar stijlvolle dameskleding van uitstekende kwaliteit?. Bestel gemakkelijk online bij MONA mode.

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

PAS OP!!! Oplichters!!

Opeens ontvang ik een derde aanmaning van MONA-mode. Ik ken het bedrijf niet en heb er zeker niets besteld. Na telefonisch contact met de klantenservice is de vriendelijke mevrouw het binnen 30 seconden al duidelijk dat dit fraude moet zijn. Ze doet een fraudemelding en verteld me dat ik een brief kan verwachten die ik in moet vullen en ondertekenen, dat ik het pakket niet heb ontvangen. Vooral dat ondertekenen voelde al niet goed...

Twee dagen later ontvang ik twee identieke brieven, van MONA-mode en ook van HAPPYsize. Exact identieke brieven. Even ondertekenen en ik ben overal vanaf...nou nee bedankt!
Pas op!! Oplichters!!

27 juli 2023

Geachte meneer Grootveld,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.
Wij begrijpen dat het verdacht is dat u aanmaningen heeft ontvangen zonder dat er door u iets is besteld. Wij gaan dit uiteraard verder voor u uitzoeken. Graag ontvangen wij uw volledige adresgegevens via webcare@mona-mode.nl.

Mona en Happy Size vallen beide onder hetzelfde concern; Mail Order Finance.
Het klopt daarom dat de aanmaningen identiek zijn.

Het Mona Team

Ze zijn heel klantvriendelijk ze zoeken…

Ze zijn heel klantvriendelijk ze zoeken een passende oplossing voor ongemakken ik bestel echt vaker bij hun en ook nog topkwaliteit ik zeg chapoo

12 juli 2023

Geachte mevrouw Lambers,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service.
Dit is voor ons heel belangrijk.

Mooie kleding en betrouwbaar

Mooie kleding tegen een schappelijke prijs, goede kwaliteit. Heb ook het een en ander retour moeten sturen omdat het niet pastte maar ook dat ging heel soepel en had snel mijn geld terug.

8 juli 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review vol complimenten.
Fijn dat de teugbetaling vlekkeloos was verlopen.

Ben tevreden

Ben tevreden over de bestelde bh's. Precies zoals het plaatje op de site en ze zitten lekker.
Ook over de levering heb ik geen opmerkingen.

22 juni 2023

Geachte mevrouw De Hoog,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review. Fijn om te lezen dat de bh's goed passen. Wij wensen u er veel plezier mee.

Goede koop!!!

Kleding netjes verpakt.
De rokken waren ,zoals afgebeeld.
Goede maat.
Op tijd geleverd

28 juni 2023

Geachte mevrouw Zwijnenberg,

Wat een mooie review heeft u geplaatst, hartelijk dank hiervoor. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Het Mona Team

op tijd geleverd en geen problemen met…

op tijd geleverd en geen problemen met betaling.

16 juni 2023

Geachte heer Elsink,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat uw bestelling op tijd is geleverd en de betaling goed is verlopen.

Het Mona Team

Snelle levering. Netjes verpakt.
Heel mooie zomerjurk.

20 juni 2023

Geachte mevrouw De Lange,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat de jurk naar wens is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Fijne schoenen

Fijne schoenen, de maat klopt, het bestellen, verzenden en evt terugsturen is gemakkelijk.

13 juni 2023

Geachte mevrouw Ewalts,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Wat fijn dat het gehele proces naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Tevreden met mona-mode.nl

Tot mijn verrassing verkochten ze de maat die ik heel moeilijk vind, in de winkels of online (100A) en dan ook nog in verschillende varianten.
De bestelde onderkleding kwam snel en paste, dankzij genoemde maattabellen, perfect.
Daarbij was het gemaakt van goed materiaal dat fijn op de huid aanvoelt.

31 mei 2023

Beste heer/mevrouw,

Wij willen u ontzettend bedanken voor uw eerlijke, positieve beoordeling! Wij stellen de complimenten erg op prijs en wij hopen u nog veel langer van dienst te mogen zijn.

Het MONA team.

3e aanmaning, erg verdacht!

Plotseling ontving ik via de post een derde aanmaning van Mona, ter waarde van €293,98, hoewel ik geen bestelling heb geplaatst. Dit is zeer vreemd!
Het telefoon bandje vertelde non-stop dat al hun medewerkers in gesprek waren.

Op dezelfde dag ontving ik ook een derde aanmaning van het bedrijf Klingel, wederom via de post, met een bedrag van €293,94 terwijl ik daar ook niets heb besteld. Het opvallende is dat beide bedrijven hetzelfde KvK-nummer hebben. Ook de opmaak en de tekst van de beide aanmaningen waren identiek.

Dit alles is erg verdacht.

9 juni 2023

Geachte meneer Goossens,

Dank u wel voor het plaatsen van uw review.

Mona en Klingel vallen beide onder hetzelfde concern; Mail Order Finance.
Het klopt daarom dat de aanmaningen identiek zijn.

Het Mona Team

Levering mooi op tijd en broeken prima…

Levering mooi op tijd en broeken prima pasvorm!

30 mei 2023

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat de broeken voor u een goede pasvorm hebben. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

De broek was te klein

De broek was te klein, heb het daarom terug gestuurd op woensdag 24 05 via een afgiftepunt bij de Hema in Emmen. Ik kreeg geen afgifte bon maar volgens de dame die mij heeft geholpen kreeg ik een mail, nou die moet nog steeds komen. Moet maar afwachten nu of ik iets hoor van uw bedrijf omdat ik geen bewijs heb van afgifte. Ben dus bang dat ik mijn geld kwijt ben. Als ik niets meer hoor was dit ook de laatste keer dat ik bij Mona iets ga bestellen.

27 mei 2023

Beste heer,mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review.

Erg spijtig om te vernemen dat u nog geen e-mail heeft ontvangen.
Een retour wordt binnen drie weken verwerkt.
Zodra uw retour is verwerkt zal u per e-mail een retoursbevestiging ontvangen.

Het Mona Team

Mooie collectie en correcte afhandeling.

6 mei 2023

Geachte mevrouw Heuseveldt,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de collectie en de afhandeling.

Top winkel!

Snelle levering, klantvriendelijke klantenservice en zeer meedenkend. Complimenten.

5 mei 2023

Geachte mevrouw Lanphen,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review vol complimenten!

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop.

goede service en kwaliteit

toppppppppppp

3 mei 2023

Geachte mevrouw Van Dinter,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.

Wat fijn om te lezen dat u de service en kwaliteit als goed heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Het Mona Team

Schoenen waren netjes ingepakt en…

Schoenen waren netjes ingepakt en bezorgd met trackingnummer

21 april 2023

Geachte mevrouw Koreman,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve review.

Wij wensen u veel plezier met uw schoenen.

Het Mona Team

Snel geleverd en mooie artikelen!

Snel geleverd en mooie artikelen!
Top

19 april 2023

Geachte mevrouw Van den Bedum,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Wat fijn om te lezen dat de bestelling snel bij is bezorgd én naar wens is.

Het Mona Team

Ben heel tevreden met de bestelling

Heb een winterjas gekocht. Goede kwaliteit, snelle levering, makkelijk te betalen.
Ik vind leuke winkel.

19 april 2023

Geachte mevrouw,

Dank u wel voor het plaatsen van uw mooie review. Wij wensen u veel plezier met uw winterjas.

Het Mona Team

mooi en op tijd geleverd

4 april 2023

Geachte mevrouw Maas-Nicolaas,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw mooie review.
Fijn om te lezen dat de bestelling naar wens is en snel bij u is bezorgd.