MP Motorcykler Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har både købt og solgt MC hos MP Motorcykler og har kun positivt at sige. Senest solgte jeg min ældre BMW, og fik en meget fair pris for en cykel, der har set bedre dage, og som trængte til noget kæ... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt fire nye MC til køreskole af Steen. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke og fantastisk service i forbindelse med handelen. Har netop været til 1.000 km service med to af de... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg var på udkig efter en brugt motorcykel og havde set at MP Motorcykler havde to stående af den model jeg var interesseret i. Jeg køre den lange vej fra den jyske vestkyst over til Odens... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Motorzaak

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Stort udvalg af nye mc fra Honda og Suzuki samt brugte mc'er fra BMW, Yamaha, Kawsaki med flere. Stort udvalg i mc og udstyr. Velrenommeret værksted.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super service.

Har netop købt en brugt Kawasaki hos jer. Tak for fantastisk service, både til prøvekørslen og ved udlevering.
Det lover godt😃

22 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige købt en brugt motorcykel af…

Har lige købt en brugt motorcykel af Steen. Og det har været en fornøjelse, det skulle gå lidt hurtigt fordi jeg skulle have det til at passe med færge tider osv. fordi jeg kom langt væk fra men det var på ingen måde et problem. Hurtig kommunikation og god kunde service gjorde handlen problemfri. Kommer gerne igen.

23 september 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke meget kundeservice ved køb af en brugt mc...

Jeg køre den lange vej fra den jyske vestkyst over til Odense for at se på disse to mc'er og bliver hurtigt ret skuffet da jeg ser den første af cyklerne, som står inde i deres lille udstilling, men ikke var klargjort specielt godt. (den er beskidt, har vaske ridser over alt og bestemt ikke så flot og velholdt som annoncen fremsagde. - Hvilket var den første skuffelse)

Da jeg ikke kan finde den anden cykel, som de også skulle have stående, henvender jeg mig selv til en sælger, der fortæller at den står ovre bagved i en lade, hvor han leder mig over.
Jeg ser på den anden model som til min overraskelse faktisk er pænere end den som holder i udstillingen, men der er stadig nummerplade på den og den har ikke været klargjort endnu.

Jeg hiver fat i sælgeren for at høre om det er muligt med en hurtig lille prøvekørsel på en af dem, hvortil sælgeren afslår det med en bemærkning om at det er tæt på at de lukker. (Hvilket der var over 35 minutter til?) - En hurtig prøvekørsel kan klares på 10-15 minutter.
Hvis sælgeren var oprigtig interesseret i at sælge noget, så havde han da tilbudt en prøvekørsel, for både prøvekørsel og slutseddel kunne klares indenfor de 30 minutter.

Jeg ender med at køre hjem igen uden at have købt mc, hvilket ellers var min plan, da jeg kørte mod Odense.
- Dagen efter bliver der heldigvis opslået en privat annonce på selv samme mc model, som jeg ender med at se på og købe i stedet for.

Jeg blev noget slemt skuffet over manglen på kundeservice ved MP Motorcykler og det er desværre ikke et sted jeg kommer til at besøge igen næste gang jeg skal handle mc.

24 september 2025

Hej Nicolaj
Det er selvfølgelig ærgerligt, at du er kørt så langt og er taget skuffet hjem igen.

Jeg kan ikke ud fra anmeldelsen identificere præcis hvilke to motorcykler, der er tale om, men hvis den ene stadig havde nummerplade på og stod på vores baglager, lyder det meget som en mc, der kun lige var kommet ind og endnu ikke var blevet klargjort til salg og prøvekørsel.

Vi har som udgangspunkt en politik om, at prøvekørsler skal være påbegyndt senest ca. 30 minutter før lukketid. Det skyldes blandt andet, at motorcyklen skal findes frem og være klar, og at vi gerne vil have kunden retur i god tid inden lukketid.

Hvis vi på forhånd ved, at en kunde kommer langvejs fra for at prøvekøre en bestemt mc, sørger vi naturligvis så vidt muligt for, at den står klar.

Med hensyn til standen på den anden mc kan jeg ikke kommentere konkret uden at vide, hvilken det var. Vi forsøger dog netop at vise vores brugte motorcykler så ærligt som muligt med mange fotos i høj opløsning på vores egen hjemmeside, så ridser, brugsspor osv. kan vurderes inden en længere køretur.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at du havde forventet en bedre oplevelse, og det er jeg ked af, at du ikke fik.

Mvh. Steen
MP Motorcykler

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har både købt og solgt MC hos MP Motorcykler og har kun positivt at sige.
Senest solgte jeg min ældre BMW, og fik en meget fair pris for en cykel, der har set bedre dage, og som trængte til noget kærlighed inden den kunne synes og sælges igen.
Vender helt sikkert tilbage...

9 september 2026

Antwoord van MP Motorcykler

Mange tak Mikkel. vi ses igen når du får lidt mere tid til at køre mc igen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt fire nye MC til køreskole af…

Har købt fire nye MC til køreskole af Steen.

Har netop været til 1.000 km service med to af de nye maskiner. Topbetjening af Lukas og Kaare, der tegnede, fortalte og gav gode råd i forbindelse med benyttelse af maskinerne til netop skolekørsel - tak for det.

Tak til Alex for topbetjening i forbindelse med skade på forgaflen på en maskine.

Jeg er meget glad for mit valg af forhandler og motorcykler til min nye køreskole.

6 stjerner herfra hvis det var muligt ;-)

27 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende klargøring og uenighed om reklamation, samt uprofessionel behandling af kunder

Købte min første cykel hos MP-Motorcykler (Kawasaki ZX-6R til 64.000 kr.) solgt som nysynet og nyserviceret. Starten bød dog på en del bump:

Opdateret anmeldelse:
Efter forhandlerens svar og en meget uprofessionel konfrontation senest i butikken, vælger jeg at ændre min bedømmelse til 1 stjerne (havde givet 0, hvis muligt).

Her er de faktiske forhold i sagen:

Årgang og klargøring: Motorcyklen er fra 2004 (først indregistreret i 2007, ikke en 2007-model som forhandleren påstår). Bremsevæsken blev testet foran mig og var ikke skiftet – det måtte forhandleren erkende og skifte på reklamation. Olien blev skiftet som en "undskyldning", men oliefilteret blev ikke skiftet.

Dæk fra 2012: Dækkenes alder (2012 – dvs. 14 år gamle) er bekræftet af fagfolk og forhandleren, der skiftede dem. Forhandlerens teori om fejlfortolkning af E-mærkning er helt forkert. Jeg forstår ganske enkelt ikke, at forhandleren bliver ved med at køre i dette punkt. Jeg valgte selv at betale 4.500 kr. for nye dæk hos en anden forhandler, da jeg ikke fandt det forsvarligt at køre på 14 år gamle dæk. Jeg har aldrig krævet beløbet dækket, da aldersgrænser på dæk er en juridisk gråzone. Det ændrer dog ikke på, at dækfabrikanter som Pirelli og førende fagfolk stærkt anbefaler at udskifte motorcykeldæk senest efter 5–6 år – uanset mønster – da gummiet hærder og mister sit vejgreb. Det er nævnt som en advarsel til kommende kunder om selv at tjekke alderen ved køb.

Pakdåser og tilbud: Den ene forgaffel begyndte at lække olie. Forhandleren tilbød kun at skifte den ene for 750 kr., og udtalte endda, at havde jeg "vundet" en reklamationssag, havde han stadig kun skiftet den ene. Med 30 års erfaring bør man vide, at man skifter begge. Jeg valgte tilbuddet om at få skiftet begge for 1.400 kr. for at få sagen ud af verden – selvom jeg fortsat mener, det burde være dækket 100 % under Købeloven.

Dårlig kundeservice: Allerede ved første besøg stod min kammerat og jeg længe uden at blive henvendt os til eller føle os velkomne. Senest blev jeg mødt med en uprofessionel tilgang i butikken, fordi jeg kun havde rettet min anmeldelse fra 1 til 2 stjerner. Forhandlerens tilbud om at "købe cyklen tilbage" til den oprindelige købspris – nu hvor jeg har lagt over 10.000 kr. i nye dæk og udstyr – giver ingen mening.

Jeg har forsøgt at køre en ordentlig dialog, men forretningens moral, håndtering af fejl og behandling af kunder gør, at jeg absolut ikke kan anbefale MP Motorcykler hverken som forhandler, værksted eller udstyrsbutik. Jeg kommer her ikke igen.

20 augustus 2026

Antwoord van MP Motorcykler

Jeg er selvfølgelig ked af, at Alex efterfølgende har fået så negativ en oplevelse af både handlen og vores dialog. Der er dog nogle punkter i den opdaterede anmeldelse, som jeg gerne vil korrigere eller nuancere.

Motorcyklen blev solgt som model 2004 med 1. indregistrering i 2007.

I annoncen stod helt tydeligt:

“Med Puig vindskærm og Akrapovic udstødning men derudover helt original og som ny med ekstraordinært lavt km-tal. Model 2004. Nysynet og serviceret.”

Det samme fremgik af salgsskiltet.

Det er korrekt, at Alex efterfølgende gjorde os opmærksom på bremsevæsken. Den skiftede vi uden diskussion og uden beregning.

Et par måneder efter leveringen begyndte den ene pakdåse i forgaflen at svede. Her er vi uenige om, hvorvidt en utæt pakdåse på en 19 år gammel motorcykel skal dækkes fuldt ud efter reklamationsretten.

Vi tilbød at skifte den utætte pakdåse til halv pris, 750 kr. Alex ønskede begge pakdåser samt støvhætter skiftet, og det gjorde vi for 1.400 kr. inkl. moms.

Dækkene fik Alex udskiftet et andet sted uden først at kontakte os, fordi de efter hans opfattelse var fra 2012.

Han har oplyst, at han har fotos af datomærkningen, men trods flere opfordringer har jeg endnu ikke modtaget dem eller anden dokumentation for dækkenes faktiske alder.

Min skepsis skyldes bl.a., at tallet “2012” også står på helt nye dæk som en del af E-godkendelsesmærkningen og let kan forveksles med datokoden. Jeg har selv oplevet både kunder, medarbejdere og AI tage fejl af de to mærkninger.

Det er samtidig ærgerligt, at Alex ikke kontaktede os inden udskiftningen. Hvis han var kommet til os og sagt, at han følte sig utryg ved dækkene, havde vi tilbudt ham et nyt sæt til halv pris, ca. 2.000 kr. Det er sådan, vi normalt håndterer den slags situationer.

Jeg kan heller ikke genkende fremstillingen af, at jeg skulle have tilbudt at købe motorcyklen tilbage som reaktion på anmeldelsen eller en trussel om en klagesag.

Jeg kan have sagt, at hvis Alex kort efter købet var kommet tilbage og sagt, at han var utilfreds, havde jeg formentlig gerne købt motorcyklen tilbage til købsprisen. På det tidspunkt var der flere andre interesserede, og vi kunne nemt have solgt den videre.

Det er noget andet end at tilbyde tilbagekøb flere måneder senere som følge af en dårlig anmeldelse.

Ved Alex' seneste besøg blev jeg frustreret over, at han trods vores forsøg på at finde løsninger fortsat var meget utilfreds, og jeg reagerede for skarpt.

Det var ikke professionelt, og det beklagede jeg også over for Alex på mail efterfølgende.

Jeg forventer ikke, at Alex og jeg bliver enige om hele forløbet. Men jeg synes, det er rimeligt, at kommende kunder også kan se vores oplevelse af sagen og de løsninger, vi faktisk har tilbudt undervejs.

Steen
MP Motorcykler

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dækskifte

Jeg fik skiftet dæk på mine MC hjul. Super pænt arbejde! Desværre blev afleveringen udskudt en dag, af uvisse årsager. Men jeg blev så rigeligt kompenseret på prisen på arbejdet. Så alt i alt er jeg ret tilfreds med værkstedet

12 augustus 2026

Hurtig og effektiv handel

Hurtig og effektiv handel, har kørt over 300 km cyklen efterfølgende, og er ganske tilfreds
(Skal dog lige mødes med dem omkring en topboks men alt er fino)
Tak for handlen :)
Suzuki sv1000s 05

7 juli 2026

Antwoord van MP Motorcykler

Godt at høre Sander. og tak for stjerner :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet flere gange med Steen

Har handlet flere gange med Steen. Har altid været tilfreds også med den byttepris der er blevet aftalt.
Ved seneste handel fik jeg en virkelig god rådgivning, så jeg fik købt rette model.

4 augustus 2025

Antwoord van MP Motorcykler

tusind tak for at tage ture fra Bornholm for at handle endnu engang her i Odense, og mange tak for at tage imod min rådgivning. Det er altid en stor fornøjelse at kunne bidrage til endnu større mc-glæde hos vores kunder :-)

Rigtig god service

Rigtig god service til en fair pris. Havde en ny Suzuki til første service og jeg var meget tilfreds. Kan kun sende min bedste anbefalinger.

2 juli 2025

Antwoord van MP Motorcykler

Mange tak for jeres anbefaling. Den sætter vi pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 stjerner er langt fra nok!

Ikke mig selv der har købt, men kæresten.
MEN!, bliver simpelthen nødt til at give en anmeldelse efter den måde hun/vi blev modtaget til købet af hendes første MC!, vi kunne til at starte med ikke finde motorcyklen i salgsområderne, det viste sig så den var på liften og godt i gang med et service!, mekanikeren som egentlig var på arbejde og knoklede rundt tog sig stadig tid til at vise den frem på liften og svare på alle vores “dumme” spørgsmål, da han er færdig tager han den udenfor og starter den op så kæresten både kan se/høre og prøve at sidde på den!, efter det snakker vi med Steen som er sælgeren, som behandlede en som om vi hver i sær havde købt en cykel til et par hundrede tusinde!, kæresten fik reserveret cyklen til pengene var på plads og vupti så var hun den lykkelige ejer af en ny mc!, er bestemt ikke i tvivl om hvor jeg skal have min næste motorcykel fra!
5 stjerner er langt fra nok!

12 juli 2024

Antwoord van MP Motorcykler

Tusind tak for de meget venlige ord og super dejligt at få bekræftet at vi lykkes med at behandle andre som vi gerne vil behandles selv - også når vi har travlt :-)

12/10 oplevelse!

Hvis du leder efter en kombination af MC og Danmarks bedste service, så smut ind forbi Steen og MP Motorcykler.
Jeg har været hos mange forskellige forhandlere i alle dele af landet og intet sted er jeg blevet taget så godt imod som her.
Pris, service og udbud af cykler spiller 100%
Utroligt venlige mennesker lige fra salg til værksted.

Tak for handlen. Vi ses!

12 juli 2024

Antwoord van MP Motorcykler

Det var da en virkelig dejlig en at gå på ferie på🌞 Mange tusind tak 🥰

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og ingen sminkede salgstaler

God service og motorcykel stod som beskrevet. Jeg fik en yderst fair byttepris for min gamle, og her holdte Steen hvad han lovede i telefonen.

Håber selvfølgelig ikke, at der bliver noget med min nye BMW, men skulle der ske noget, så føler jeg mig i gode hænder mht. reklamationer.

Kommer helt sikkert tilbage og handler igen i fremtiden

4 juli 2024

Antwoord van MP Motorcykler

Tusind tak for de pæne ord. Altid en fornøjelse med glade kunder :-)

Jeg købte en brugt BMW1150RT hos MP MC

Jeg købte i foråret ´24 en brugt BMW 1150RT hos MP Motorcykler.
De tog min gamle MC i bytte, hvilket jeg er glad for.

BMW'en viste sig at dryppe fra bremseslangen og have et "slapt" batteri.
De skiftede begge dele for mig, uden beregning.

Jeg har med andre ord haft en god købeoplevelse hos MP Motorcykler og kan bestemt anbefale andre at handle der.

27 maart 2024

Antwoord van MP Motorcykler

Mange tak og godt at høre :-)

Super god service

Jeg har netop købt min første mc ved MP motorcykler i Odense og fra telefonopringning til mødet i butikken følte jeg mig godt behandlet. Særligt Steen, som jeg handlede med, er behagelig i sin fremtoning og informerer godt, så jeg følte mig godt klædt på til købet af min mc.
Jeg kan klart anbefale MP motorcykler til førstegangskøbere og jeg kommer helt sikkert igen.

1 mei 2024

Antwoord van MP Motorcykler

Tusind tak for anbefalingen og de pæne ord - de varmer 😊💕

Hurtigt salg

Havde længe gået med tanken om at sælge min mc privat, men der var altid noget i vejen for en salgs annonce. Men et opslag på Facebook fra MP motorcykler, gjorde udslaget. Steen blev kontaktet og inden for én uge var der solgt en mc. Det var en rigtig god oplevelse : send en masse billeder, var beskeden, kort efter kom der en købspris, også endda lidt højere end forventet😜👍 kan klare anbefale Steen og MP motorcykler

12 april 2024

Antwoord van MP Motorcykler

Tusind tak og dejligt at du var fuldt tilfreds med handlen 😊👍

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte en skøn BMW som jeg stadig…

Jeg købte en skøn BMW som jeg stadig holder rigtig meget af. Den oplevelse var rigtig god, men der stopper det desværre også. Værkstedet er en oplevelse af aftaler der ikke bliver overholdt ad flere omgange og mange søforklaringer. Priser på rep. Der ikke svarer det aftalte, og som kunde en ubehagelig tiltale form. De færreste MC ejere har ret meget lyst til at få at vide fra en mekaniker at han ikke gider (citat): skrue på mit gamle møg ( som de selv lige har solgt mig)
Jeg kunne godt skrive mere, men vil ikke. Har blot fundet et værksted hvor de godt gider sige goddag og farvel når jeg er der, og hvor jeg ikke skal opleve at dele til min BMW står i en papkasse til eftermontering efter et 7 ugers ophold som jeg var blevet lovet skulle tage en uge.
Håber at jeg var blandt de få udvalgte uheldige som aldrig kommer der mere.
PS. Jeg har fundet et værksted som godt gider skrue på mit gamle møg af en BMW 1100 som forøvrigt stadig kører som en drøm.
Mvh. Peter.
(Jeg var desværre nødt til at skrive ordet møg i min anmeldelse da man på trustpilot ikke må skrive det ord som mekanikeren omtalte min BMW med! Beklager)

26 juli 2023

Kære Peter
Det glæder mig at du stadig er glad for din R1100RT og den oplevelse du havde hos os da du købte den tilbage i 2021. Og at du også efterfølgende har været glad for at handle i vores udstyrsbutik.

Men jeg er selvfølgelig meget ked af den oplevelse du har haft med vores værksted. Jeg har haft en lang snak med mekanikeren, bla om at huske at ringe inden der bliver lavet mere end oprindeligt aftalt, og selvfølgelig om ALTID at tale pænt til kunderne, selv når bølgerne går højt. Han er selvfølgelig også meget ked af forløbet, ikke mindst af at have kaldt din mc for noget gammelt m.... Sådan må vi aldrig omtale kundernes mc'er, og da slet ikke denne model som vi tit arbejder med både på værkstedet og i mc-butikken, og som jeg selv har haft mange gode ture på.

Vi havde en god snak i telefonen hvor du igen gav udtryk for at det kun var værkstedet du var utilfreds med, og tværtimod har været rigtigt glad for at handle både mc og udstyr i butikken. Derfor håber jeg du vil genoverveje om du virkelig synes at MP Motorcykler som helhed kun er én stjerne værd.
Mvh Steen, MP

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en Schuberth hjelm på deres…

Bestilte en Schuberth hjelm på deres webside.
1) Man betaler ikke før de har skrevet til en at den ER på lager og klar.
2) Den ankom til pakkeshoppen 2 dage efter.

Sådan skal det bare være. :-)

13 september 2023

Antwoord van MP Motorcykler

Mange tak for feedback. Godt at høre at PostNord er hurtige, og rigtigt godt du synes godt om vores koncept med lige at tjekke at varen rent faktisk står på hylden og er i orden inden vi tager imod betaling :-)

Køre fra

Køre fra. København til mp.motor. Det er turen værd.god behandling,ok priser.👍🏍️

1 september 2023

Antwoord van MP Motorcykler

Tusind tak. Både for at tage turen fra København til Odense for at handle hos os, og for din anmeldelse :-)

En af Odenses bedste!

Er du ny i MC verdenen? Eller bare ude efter nyt grej eller en fed cykel? Så er den her butik virkelig det hele! Med et showroom fyldt med cykler i alle kategorier, det fedeste udstyr til næsten alle smage, der er simpelthen intet at komme efter, står du alligevel og er i tvivl, er personalet til rådighed med den største hjælp, med råd og hvad ikke! Helt sikkert en butik man skal rulle forbi hvis man alligevel er på Fyns land!

5 mei 2023

Antwoord van MP Motorcykler

Tusind tak for denne dejlige anmeldelse. Den butik du beskriver er præcist den butik vi gerne vil være, så vi er MEGET glade :-)