Har lige købt en brugt motorcykel af Steen. Og det har været en fornøjelse, det skulle gå lidt hurtigt fordi jeg skulle have det til at passe med færge tider osv. fordi jeg kom langt væk fra men det v... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har både købt og solgt MC hos MP Motorcykler og har kun positivt at sige. Senest solgte jeg min ældre BMW, og fik en meget fair pris for en cykel, der har set bedre dage, og som trængte til noget kæ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har købt fire nye MC til køreskole af Steen. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke og fantastisk service i forbindelse med handelen. Har netop været til 1.000 km service med to af de... Toon meer
Jeg var på udkig efter en brugt motorcykel og havde set at MP Motorcykler havde to stående af den model jeg var interesseret i. Jeg køre den lange vej fra den jyske vestkyst over til Odens... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Stort udvalg af nye mc fra Honda og Suzuki samt brugte mc'er fra BMW, Yamaha, Kawsaki med flere. Stort udvalg i mc og udstyr. Velrenommeret værksted.
Contactgegevens
Peder Wessels Vej 8, 5220, Odense SØ, Denemarken
- www.mp-motorcykler.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kanon service og Knowhow fra Jonas.
Jeg søgte hjælp og rådgivning til en problemstilling jeg havde med min MC. Og efter en rigtig god samtale med Jonas fra butikken hvor jeg kunne trække lidt på hans knowhow og viden, fik vi snakket om de forskellige muligheder også fandt vi en super god løsning:) det er ihvertfald ikke sidste gang jeg handler der.

Super kundebetjening
Super kundebetjening, havde fornøjelsen af Annette da jeg skulle have fyldt garderoben med MC udstyr. Kan klart anbefales!
Helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer forbi.
Skulle jo gerne snart have en mc i garagen. 😎

Dårlig vejledning?
Jeg har købt en styrthjelm hos MP motorcykler i Odense. Mit krav var en hjelm, med så lidt vindstøj som muligt.
Efter anbefaling af ekspedienten blev det en Schubert C4 pro Carbon med SC1 advanced.
Jeg kan intet høre pga. vindstøj, når jeg kører mere end 100 km/t. Hverken GPS-rutevejledning eller telefonere og har kontaktet MP-motorcykler, der gerne vil sende hjelmen ind og få den set efter.
Mange af dem jeg er begyndt at køre med, fortæller nu, at det er den almindelige opfattelse, at C4 pro er en en ringe hjelm støjmæssigt, så jeg takker for vejledningen til 5000 kr.
Ps. Det kan være, at problemet ligger i at min Hayabusa har lavt kåbeglas, men så skulle jeg ha' haft vejledning derefter.

Antwoord van MP Motorcykler
Fantastisk søde og flinke mennesker at…
Fantastisk søde og flinke mennesker at tale med , føler sig altid hørt og vigtig
En mc butik jeg kun kan anbefale
Mvh Johan w

Super betjening
Jeg var forbi MP Motorcykler, for at kigge på udstyr og mc. Sælger kom hen for at snakke lidt motorcykler, og besvarede de spørgsmål jeg havde - da jeg endnu ikke helt har besluttet mig for en mc. Sælger var super forstående og hjælpsom omkring mine ønsker og mit behov når det kom til valg af mc.
Personalet i butikken var virkelig hjælpsomme og søde - selvom jeg kun var ude at kigge. Vil helt bestemt komme igen og købe mc mm. her, super god rådgivning.

Anette er bedst
Anette er bedst
Nej de er sikkert allesammen gode. Men Anette servicerede min kone som skulle have en hjelm. Anette er sød og meget imødekommende. Hun fortalte med sikkerhed og professionelt om forskellen på de forskellige hjelme. Hun hentede enddog sin egen hjelm for at vise os hvordan intercom monteres og betjenes. Efterfølgende mail korrespondance foregik ligeledes super. Stor tak til Anette. Min kone valgte en schubert c4 pro woman

Antwoord van MP Motorcykler
Jeg har købt og solgt flere BMW…
Jeg har købt og solgt flere BMW motorcykler hos mpmc. Der tilbydes altid god fair pris og det er let og ukompliceret at handle med Steen. Vi har foretaget handler via mailkorrespondance og foto uden problemer eller misforståelser. Jeg kører gerne fra København til Odense for at handle mc og udstyr.
Vil gerne anbefale andre et besøg hos MP mc
Lars Lind

Jeg handler ikke mc.
Jeg handler ikke mc så tit så jeg var lidt spændt på hvordan det
ville være, men allerede ved første telefon opkald mødte jeg nogle søde og venlige mennesker som kun talte pænt. Da jeg kom til MP den aftalte dag var alt klar, cyklen var trukket frem, kaffe var på kanden og vand var i køleskabet. Handlen og aftalerne foregik stille og rolig ingen pres eller ubehagelige situationer. Jeg kan kun anbefale MP som samarbejdspartner.

Antwoord van MP Motorcykler
Købte ny mc .desvære klarede motoren…
Købte ny mc .desvære klarede motoren kun 1000 km efter at have ventet i 14 dage uden klaring fra Suzuki valgte sten at lade handlen gå tilbage og give alle penge tilbage.må siges at være super service .og alt med venlighed og smil..
Venter nu på at få min nye Suzuki 1050 v strom på mandag.super personale.😃☝️

Kanon betjening
Var inde forbi MP Motorcykler, og må sige jeg med glæde kommer igen. Mange fine mc’er og dejlig stor butik med godt udvalg. Dejligt imødekommende personale 😊
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk - havde en aftale, kører fra sjælland til fyn, pludseligt er bytteprisen som vi har aftalt ikke mulig alligevel. Ikke fordi der var noget galt med min mc men man kunne pludseligt importere samme fra tyskland til ingen penge...kan ikke anbefales.
Påstanden om at de ikke kendte cyklen i forvejen, finder jeg rimeligt underlig, især i disse Google tider.
Nb solgt på 2 dage i den blå avis til prisen, 310 visninger.

Antwoord van MP Motorcykler
Venligt og flinkt personale både i salg…
Venligt og flinkt personale både i salg og værksted. Jeg oplevede, at personalet virkelig prøvede at hjælpe med mine (små) problemer med en lige købt brugt motorcykel. De fortjener alle stjerner

Antwoord van MP Motorcykler
Det er så tredie gang jeg handel cykel…
Det er så tredie gang jeg handel cykel hos Steen & Co. Stor ros for god og nærværende behandling, samt vilje til at få enderne til at nå samme i en for begge parter tilfredsstillende Handel.
Gutterne på værkstedet er bestemt også vær at rose. Altid venlige og klar til hjælpe.

God kundeservice
God kundeservice, er meget villige til at hjælpe med at få tingene til at være som de skal. Kom ind med en hjelm jeg havde købt nogle måneder forinden, hvor tapperne til at holde Flip up delen fast, hele tiden løb løst.
Tog sig tid til at hjælpe, og kontaktede Scorpion for at løse problemet, jeg endte med at få en ny hjelm med hjem, da hjelmen tog skade i processen.
Rart at tabet ikke ligger hos kunden.
Er altid blevet behandlet super godt, og de tager sig tid til at hjælpe med at finde det man søger.

Antwoord van MP Motorcykler
Rar atmosfære og professionel betjening
Venlighed, hurtighed, hjælpsomhed, imødekommenhed og meget flot betjening og service ifm. mit køb af mc.
Det var første gang jeg handlede hos MP Motorcykler, men absolut ikke sidste.
Tak for rigtig god behandling.

5 kæmpe store stjerner herfra
5 kæmpe store stjerner herfra.
Har aldrig mødt mere imødekommende personale og proffesionele. Og en kæmpe ros skal lyde til Steen og Mette, som virkelig gav service for alle pengene. Det var en fornøjelse at handle med jer endnu engang. Og et kæmpe skulder klap herfra.
Så hvis man er i området er de et besøg værd.
De bedste hilsner fra en utrolig tilfreds kunde.

Tak for handlen
Tak for handlen, og den professionelle betjening. Det er sjældent jeg har handlet mc så hurtigt :)

Antwoord van MP Motorcykler
Her kommer jeg gerne igen:)
Var forbi MP Motorcykler for at købe en fødselsdagsgave. De havde et super godt udvalg af både Motorcykler og udstyr. De havde nogle venlige og hjælpsomme sælgere. De tog sig tid til mig og mine spørgsmål, også var der varm kaffe og vand til fri afbenyttelse.
Det er ikke sidste gang jeg kommer her.

Helt fantastisk servis
Helt fantastisk servis ! :D
Har købt motorcykel der før og har nu gjort det igen og endnu en gang super god servis.
Skriver denne anmeldes da jeg d. 25 april 2020 var forbi og skulle ha de sidste ting på plads da ny MC skulle købes, men desvære kommer jeg på en meget meget travlt tidspung (kl12 som er ên time før de lukker) Jeg stod naturligvis og ventet til det blev min tur. 45 minutter efter blev det så min tur. De holdet 15 minutter ekstra åben for mig så jeg kunne få mine ting på plads. Der var ingen stress selv om den var kvart over lukke tid.
Sten Jeg kommer helt sikkert til at købe hos jer igen ;)