Har lige købt en brugt motorcykel af Steen. Og det har været en fornøjelse, det skulle gå lidt hurtigt fordi jeg skulle have det til at passe med færge tider osv. fordi jeg kom langt væk fra men det v... Toon meer
Har både købt og solgt MC hos MP Motorcykler og har kun positivt at sige. Senest solgte jeg min ældre BMW, og fik en meget fair pris for en cykel, der har set bedre dage, og som trængte til noget kæ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har købt fire nye MC til køreskole af Steen. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke og fantastisk service i forbindelse med handelen. Har netop været til 1.000 km service med to af de... Toon meer
Jeg var på udkig efter en brugt motorcykel og havde set at MP Motorcykler havde to stående af den model jeg var interesseret i. Jeg køre den lange vej fra den jyske vestkyst over til Odens... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Stort udvalg af nye mc fra Honda og Suzuki samt brugte mc'er fra BMW, Yamaha, Kawsaki med flere. Stort udvalg i mc og udstyr. Velrenommeret værksted.
Peder Wessels Vej 8, 5220, Odense SØ, Denemarken
- www.mp-motorcykler.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dårligt stillet efter køb
Det er med livet som indsats, jeg købte en bmw brugt motorcykel og fik at vide fra starten af, efter underskriften var sat at jeg selvfølgelig havde reklamationsret efter købeloven. Jeg er udemærket bekendt med den da jeg selv er i service virksomhed og har været det i mere end 30 år. 3 mdr efter købet er jeg så udsat for en grim oplevelse med den forholdsvis nyindkøbte mc, på motorvejen begynder cyklen at sejle med bagenden, jeg holder ind til siden (er selv mekaniker), og ser at det ryger fra bagbremsen, store riller i skiven viser tydeligt at noget hænger fast, jeg får løsnet bremsen og benytter den ikke resten af vejen hjem, jeg kan så ikke holde nallerne væk og skiller den selvfølgelig ad for at finde fejlen. Det viser sig at et stempel i kaliperen hænger pga rust (dette burde ikke være muligt på en fuldt serviceret mc da bremsevæsken skal skiftes hvert år, bla. pga rust indvendigt i systemet og selvfølgelig pga damplommer i varm bremsevæske indeholden vand, men følgeskaderne er så en bremseslange som er sprunget i nettet indvendigt (fordi der ingen virkning var når jeg trådte, og så selvfølgelig træder det hårdere), men kaliperen fungerer ikke og med meget dybe riller i både klodser og skive gør at det kræver rep. og udskiftning.
Jeg ringer efterfølgende til MP og fortæller om min oplevelse, men svaret er bare at det er normalt med riller i bremseskiver, det er jo ikke en ny mc du har købt, og vi dækker ikke "slid", men uanset hvor meget jeg prøver at fortælle ham om de følgeskader der er på en nyserviceret mc med nye bremser for og bag, så er manden hverken til at stikke eller hugge i, og lytter overhovedet ikke efter. Det skal lige oplyses at jeg målte skiven som viste sig at være under min. mål men det var han da ligeglad med. Efter en lang samtale eller nærmere diskuteren indvilliger han i at sende mig en ny bremseslange med 50% rabat, som jeg selv kunne skifte, på trods af købelov/6 mdr garanti som åbenbart kun er noget der står på skrift, men på ingen måde efterleves, hverken skift eller andre res. dele kunne komme på tale.
Jeg blev simpelthen så skuffet, forarget og til sidst meget meget vred, så han skulle være glad for jeg boede på sjælland og ikke var lige i nærheden, for så havde det nok endt anderledes.
Slutligt besluttede jeg mig for at reparere mc`en selv, det kostede mig en kaliper, en ny skive, + klodser og en bremseslange, samlet pris lige under kr. 6000.-og gratis arbejdsløn til mig selv.
Så hvis nogle anbefaler MP motorcykler, bliver det på ingen måde mig, eller andre jeg taler med. Tænk sig engang det havde ikke engang kostet forhandleren det halve at gøre en kunde tilfreds, i garantiperioden, men nu skal der mindst 10 gode oplevelser til for at opveje en sådan svinestreg. Jeg mener ikke de bør have lov til at køre forretning, og efterfølgende ser jeg så at forhandlingen/samarbejdet med BMW er ophørt. Godt for dem der skal købe det mærke, hos en anden end MP. Bruger nu Expedit i Farum, og vil gøre det fremover, for de forstår at behandle kunderne ens hver gang, høflig professionel behandling, med SERVICE som nøgleordet.
Skam jer MP og fy for sa... en dårlig oplevelse, men trods alt livet i behold.
Glimrende service
Jeg har netop - for anden gang - solgt og købt brugt motorcykel hos MP MC i Odense. Begge gange - henholdsvis i forsommeren 2014 og oktober 2015 - har jeg fået glimrende service og masser af hjælp. Der er givet en fin pris for de motorcykler, jeg har solgt, i forbindelse med køb af nyt - der er fairness i forbindelse med at give en ok pris.
Jeg har ikke noget at klage over - og kan klart anbefale forretningen til andre mc-kørere.
Perfekt service!!
Jeg har idag kørt helt fra ringsted til Odense for handle med Steen.
Jeg fik en god pris for min cbr 600 rr.
Og fik en god pris på den nye cbr 1000 rr.
Jeg kan kun sige godt om det sted!! Alle menneskerne var så imødekommende. Deres værksted er sådan et rart sted.
Helt klart næste gang jeg skal købe ny maskine, så bliver Steen den første jeg ringer til!
Alt ok
Jeg har handlet MC med Steen og har kun godt at sige.
I modsætning til mange andre forhandlere får man en hurtig byttepris og ikke så megen "beating around the bush."
Og fin og hurtig service...
9 mdr for reparation af en MC?
Den 5 august 2014 indleverede jeg min MC til reparation efter at have lagt den, det er en forsikringsskade til en værdi af 43000 kr. efter 6 ugers venten kontakter jeg dem for at hører hvordan det går fordi jeg vil gerne ud at kører da viet fantastik efterår, ja men alt er faktisk også i orden men den mgl. kun lige at få stafferinger hjem det tager maks 14 dage. fint det glæder mig. Der går så en mdr. og jeg hører stadig ikke noget så kontakter jeg dem igen, får så at vide det var de forkerte stafferinger de har fået hjem nu er vi så midt oktober så går kommer vi frem til 9. marts hvor jeg så igen selv kontakter dem det er nu blevet forår får at vide stafferingerne er lige kommet og de vil samle min mc om onsdagen, dertil skal så siges jeg fortæller værkføreren om min oplevelse. Jeg kontakter dem så om tirsdagen den 17. april hvor jeg så får at vide at de mgl. at få en reservedel hjem, ok spg. hvorfor har i ikke givet mig besked om det? så om torsdagen den 19. marts ringer værkføreren 1. gang til mig og oplyser at på den mc model har der været en indkaldelse fra fabrikken og det vil de gerne have lov at lave, dette sætter jeg også pris på det må de gerne det drejer sig om et koblingskabel og nogle tank studser. Vi når så nu efter påske har fået lovning på at cyklen vil være færdig før påske men nej. Så torsdag den 9. april 2015 får jeg et afslutningsbrev fra mit forsikringsselskab, hvor jeg får oplyst de har betalt skaden, fint så kan jeg jo hente min MC kører derud, men nej cyklen er ikke færdig men lørdag så har forventer at have de sidste reservedele men nej jeg bliver ringet op tirsdag den 13. april så er den klar ok der tropper jeg så op igen igen, hvad sker der så jo så mgl. de lige pludselig nogle inddækninger. Her viser de sig så for deres venlige side og siger jeg kan komme om torsdagen og får så stillet en mc til rådighed og får lovning på at de om tirsdagen den 21. vil de levere min mc. til mig på adressen, men jeg hører ingen ting fra dem før vi når fredag den 24. april at nu har de min mc klar til mig.
Jeg får den så afhentet om mandagen den 27. april. Jeg har tidligere i forløbet talt om det rimelige i en kompensation, det vil værkføreren så forlægge ejerne og vende tilbage om ikke andet et ja eller nej så vi kan få en afslutning jeg retter så efterfølgende henvendelse til dem 3 gange fordi de ikke vender tilbage som lovet så i dag fik jeg så endelig en afslutning de vil give 60% afslag på udskiftning af dæk så kan jeg lige så godt få skiftet dæk et andet sted til samme pris da de kan leverer de samme dæk og kvalitet. Fik oplyst af ejeren at jeg det var lige meget hvad han gjorde for jeg var sur ja jeg er sur fordi for at få en afslutning på en sag skal der gå 10 mdr. bonusinfo min mc er fra år 2000 så ikke noget vintage eller lign.
Dårlig service overfor trofast kunde!
Efter at have haft motorcykel i hele mit kørekort-værdige liv (10 år), og dertil har brugt MP Motorcykler som en fast leverendør af udstyr, reservedele, service-dele etc. oplevede jeg i dag elendig service.
Behovet for MP motorcyklers service opstår ved, at en beskyttelses-skrue til bremseklods-pinden på højre bremsekaliper foran sidder så godt fast, at jeg er ved at ødelægge kræven i forsøget på at få den af. Jeg kører over til MP Motorcykler og beder om deres ekspertise på området, da jeg formoder, at det er en banal sag for deres hold af erfarerne mekanikere. De ville gerne beholde den til næste dag, men ville så gerne løsne skruen for mig - de havde travlt på værkstedet, og kunne derfor ikke gøre det med det samme. Næste dag henter jeg maskinen, skruen er løsnet, men kræven er helt ødelagt og skruen kan ikke bruges mere, men de vil ikke anskaffe en ny. Det kunne forstås, hvis de havde gjort det uden betaling, men de tillod sig at kræve 210,- for en halv times arbejde, 12,88,- for miljøbidrag og 30,- for et stk. diverse hjælpemidler. Det lagt sammen og inkl. moms er 316,- for at løsne en skrue, ødelægge den og ikke udskifte den.
Det viser jo i bund og grund, hvor lidt MP Motorcykler værdsætter deres kunder. De fik deres 316,-, men de mistede en kunde.
Kanon service!!
Jeg tog turen fra Aalborg for at besøge mp-motorcykler og det var hele turen værd! Jeg fik en rigtig god byttepris for min egen cykel, som de tog imod med det samme. Og da jeg købte en democykel som var klargjort, gjorde de alt hvad der stod i deres magt for at jeg kunne køre afsted på den. Og det lykkes i sidste øjeblik lige inden lukketid, blandt andet fordi de kaldte en på arbejde som ellers havde fået fri. Super flot og kanon service, jeg kører helt sikkert den lange vej igen for at sige hej til Steen og de andre!
God oplevelse som første gangs køber.
Rigtig god vejledning ved køb af både motorcykel og udstyr. Venligt og kompetent personale. God stemning i butikken. MP Motorcykler kan anbefales.
Pas på, ved byttehandler
I efteråret ville jeg købe en større motorcykel og sælge min daværende i bytte. Som opfordret på deres hjemmeside, sendte jeg billeder og beskrivelse af min motorcykel. Jeg måtte rykke et par gange, inden jeg fik et bud på den pr. mail. Der var lidt forhandlinger frem og tilbage, men vi blev enige om prisen på min MC og den MC jeg ville ville købe af dem.
Jeg tog derind med min MC samt alt det udstyr de ville have med iht. aftalen. Forståeligt nok, ville de godt lige kigge på den. Den blev naturligvis også startet. Og her opstod det store ståhej. Mekanikeren mente der var problemer med motoren, fordi den havde en hård motorgang.
Jeg fik at vide, at de allerførste årgange af min MC havde problemer med motoren. Og at BMW ikke længere dækkede omkostningerne der omfattede udskiftning af stempler og foringer. Efterfølgende årgange havde fået teflonbelægning å disse dele, så motoren lød mere "blød". Så MP ville have at jeg skulle gå yderligere 10.000 kr. ned i pris på min cykel og dermed "slå halv skade" på omkostningerne han ville få på tabet ved videresalg af min MC.
Dette afslog jeg selvfølgelig. Der står ikke "idiot" på min ryg.
Jeg ved, at den ikke fejler noget som helst. Og da jeg undersøgte tingene nærmere, viste det sig også at jeg havde ret. Der foreligger faktisk en servicemeddelelse fra BMW der beskriver "problemet" som ikke er et problem. Motoren lyder hård, men det har ikke noget at sige. Det er en kosmetisk mislyd.
Ved anden forhandler fik jeg også dette bekræftet. Denne kunne meddele mig, at af alle de MC'ere de havde solgt fra denne årgang, havde de haft én inde og reparere - og dette var ene og alene pga af tvivl. Og denne forhandler havde ingen problemer med at give et ordentligt og anstændigt bud på MC'en. Og et væsentligt bedre bud end MP Motorcykler.
Jeg tvivler ikke på MP Motorcyklers kompetencer på værkstedet. Og heller ikke som forhandler.
Men skal man handle hos dem så lad være med følgende:
1) Byttehandler
2) Sælge i ren handel (man bliver r**rendt)
Hold jer til de rene købshandler.
Med livet som indsats !!!
Omkring D 5/4-2013 have jeg min Honda CBF-125 til 4000km service og blot en måned senere måtte jeg aflevere den igen da LÅSESTANGEN til bremsetromlen på bag-bremsen var gået løs (møtrik, bolt og split) og resulterede i at bremsetromlen blev slynget rund og blokerede bremsen og totalskadet bremse-stang, arm og træk-stang, da jeg så henvender mig for at få lavet det, måtte jeg stå og bruge et par timer på at diskutere om hvor vidt de skulle stå til ansvar for deres total bommert da jeg selv havet haft bremse-armen af som i øvrigt intet har med låsestangen til tromlen at gøre hvor fejlen var, der var blandt andet tegn på at de ikke havet samlet bagbremsen helt korrekt i første omgang... efter ca. 6 uger lånte de mig så en MC så jeg kunne komme frem og tilbage og blot en uge efter med kun en dags varsel tog de den så tilbage. så nu står jeg så her, næsten 2 MD efter jeg aflevere min Honda, uden motorcykel og ingen anelse om hvornår de får den sidste del hjem fra Honda som i øvrigt havde send en forkert del hele to gange.
jeg oplever at de ikke står til ansvar over for deres arbejde og prøver at løbe fra det.......
Super behjælpelige og service minded personale.
En virkelig velfungerende forretning, personalet er yderst behjælpelige.