Ik heb in mei 2015 twee zitzakken besteld via muizenshop.nl. De zitzakken werden snel geleverd en zagen er leuk uit maar daar hield het ook mee op. De zitzakken waren zo hard, het leken wel bakstenen.... Toon meer
Wacht al 2 maanden op een creditering. Product was niet leverbaar, en het bedrag zou worden gecrediteerd. Waanzinnig dat dit bedrijf een Thuiswinkel waarborg certificaat heeft. Studenten met s... Toon meer
Helemaal eens met mijn voorgangers. Voor de kerst cadeautjes besteld die direct te leveren zouden zijn. Ik kreeg alles pas na kerst. Eén product heb ik vorige week pas gekregen na diverse malen... Toon meer
OPLICHTERS zeer slechte winkel
December 2009 een media disk besteld welke na een(1) dag al stuk ging, met veel moeite per RMA retour aangeboden. Nu half maart 2010 nog geen nieuwe media disk van de leverancier Dane elec. Na vele malen e-mailen elke keer met als antwoord dat de disk nu RMA naar de leverancier gaat het bedrijf in gebreke gesteld, wacht nu op mijn aankoop bedrag wat waarschijnlijk ook lang gaat duren. Vervelend is ook dat je als klant zelf elke keer initiatief moet tonen over de status van je RMA ondanks meerdere beloftes dat ik teruggebeld zou worden.
Kortom voor mij is dit oplichting!
Super snelle levering!
Deze winkel heeft binnen 1 werkdag mijn Razer muis geleverd.
Ik had met ideal betaald smiddags om 3 uur en de volgende ochtend in huis
erg slecht
ik heb twee weken terug een pakketje bestel en is vandaag binnengekomen het kwam omdat er een product niet meer leverbaar was dit kreeg ik pas te horen toen ik een mail had gestuurd toen ik het vandaag eindelijk binnen kreeg hadden ze het vervangende product in de verkeerde kleur gestuurd erg verveelend
Slechte service
Ik heb een toetstenbord besteld waarbij stond dat deze direct leverbaar was.
Ik geduldig wachten, maar nu meer dan een week later nog niks.
Als ik contact opneem zeggen ze alleen maar dat ze een vergissing maakten en dat ze er alles aan zullen doen om het zo snel mogelijk te laten bezorgen.
Er klopt gewoon niks van deze winkel
Service
Service kent dit bedrijf niet. Vooraf gebeld en gevraagd of gewenst artikel voorradig was waarop bevestigend werd geantwoord en ook levertijd werd (8-10 dagen) doorgegeven. Na 3 weken niets ontvangen en zelf maar contact opgenomen; bleek artikel überhaupt niet leverbaar. Op telefoontjes / e-mails betreffende terugbetaling werd niet gereageerd, aan telefoon werd alleen maar gezegd dat ze het te druk hadden ... zelf geld bij hun ophalen kon ook niet. Uiteindelijk - na diverse mailtjes en herhaaldelijk bellen - het geld na 7 weken terugontvangen. Nooit meer Muizenshop ... is meer rattenshop.
Heel Goed
nou ik heb wat besteld bij muizenshop , ik ben een gamer en hou totaal niet van wachten heb nooit gedult enzolas verwacht volgende dag was de bestelling binnen :D en dat maakt deze shop zo goed :D ik ben tevreden met muizenshop
Zeer handige site
Gister een gamemuis besteld en ik kreeg direct inzicht in de verloop van mijn bestelling. Ik heb de muis nog niet ontvangen maar weet dat ik hem maandag kan verwachten. Heerlijk die duidelijkheid!
Gezelschapsspellenshop
Online een order geplaatst en betaald met ideal.
De volgende dag netjes bezorgd en ik heb nog gebruik gemaakt van een leuke aanbieding ook. Ik snap alle negatieve reacties hier eigenlijk niet zo? Mensen onderbouw jullie mening eens en beoordeel een winkel niet meteen slecht als het niet naar jullie zin gaat. Uiteraard zullen er hier ook weleens fouten gemaakt worden en misschien heb ik wel geluk gehad!
Het irriteert me alleen dat als er iets niet zo is gelopen als verwacht dat meteen de hele! winkel incl personeel slecht is? Waarschijnlijk was de website wel naar wens? Anders zou je er geen bestelling plaatsen? In ieder geval...ik zal hier zonder zorgen nog eens een bestelling plaatsen!