Ga niet in zee met deze firma! Het duurde erg lang voor ik mijn bestelling ontving. Ik bestelde een linnen jurk maat M. Ik kreeg een polyester jurk, maat M was zo klein dat ik hem niet eens aan kon tr... Toon meer
Pakketje werd nooit geleverd. Heel veel mails en berichten gestuurd waar ze eigenlijk niet op antwoorden. Na veel berichtjes hebben ze mijn bestelling geannuleerd op mijn vraag. 5 weken later nog ste... Toon meer
2 bestellingen geretourneerd, tot heden geen geld ontvangen. Er is nergens over terug te vinden hoelang het evt kan duren voordat je je geld terug krijgt. Mails gestuurd waarop ik geen reactie heb... Toon meer
Bestelling geplaatst in juli en gekozen voor Klarna achteraf betalen. Bestelling in dezelfde maand nog geretourneerd maar bedrag verdwijnt maar niet. Gemaild, ze hadden het opgelost zeiden ze. Niet du... Toon meer
Mensen keken ook naar
Nog niet eens 1 ster waard
Nog niet eens 1 ster waard
Pakketje niet geleverd DHL beweerd van wel en my closet zoekt 0 contact met mij voor een oplossing
Dezelfde jurk opnieuw besteld want had hem nodig voor een feest. Heb gebeld meerdere malen en er is nooit niemand thuis en via insta en mail reageert niemand meer. Zeer slechte zaak en erg slechte klantenservice.
Helaas niet zo’n goede ervaring
Kleding besteld waarvan 3 stukken verkeerd artikel. Hun gemaild en netjes bericht terug gekregen met retour sticker. Ze zouden de goede producten naar mij toe sturen en het gene wat ik niet wilde geld terugstorten. Helaas al een aantal mails gestuurd en niks vernomen. Pakket is aangekomen en voor getekend, maar totaal geen reactie meer. Via insta nog proberen contact op te nemen en nog steeds niks vernomen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en geef nooit een slechte review, maar nu kan ik niet anders. Ik had zelf een kapot item wat ik wel gehouden had en dit heb ik zelf genaaid omdat ik het zelfs al vervelend vond om de producten terug te sturen die hun verkeerd geleverd hadden. Mijn geduld is nu nat een aantal weken op en zal hier nooit meer wat bestellen. Ik snap niet dat andere mensen zo kunnen zijn. Heel jammer! Ik hoop dat ze er iets van leren en beter hun best gaan doen.
Vieze en hele stoffige jurk. Geen reactie
Vieze en hele stoffige jurk ontvangen.
En krijg geen reactie op mails.

Nooit hier bestellen!
13 april besteld, pakketje teruggestuurd dezelfde dag. 25 april aangekomen. Pas op 5 mei 2 weken later verwerkte ze me retour.het geld zou er voor 17 mei opstaan , het is nu 19 mei. Geen geld gekregen teruggekregen. Reageren gewoon niet of maar half en onduidelijk. Hier bestel ik dus noooit meer. Echt niet aan te raden.
16 april een bestelling gedaan en nog…
16 april een bestelling gedaan en nog steeds niet binnen. Zeer slechte communicatie en nemen de telefoon niet op. Of enkele terug koppeling waar mijn pakket blijft
Speciaal voor een feest een set besteld maar is nu onderhand een maand geleden!
Er waren wat problemen maar deze zijn…
Er waren wat problemen maar deze zijn goed opgelost
Ik heb mijn bestelling meteen met iDeal…
Ik heb mijn bestelling meteen met iDeal betaald en nu krijg ik als nog de rekening!
Dat is niet zo netjes
Vriendelijke groet Sophia 0646023820
Vind echt slecht!
Vind echt slecht! Heb 1,5 week geleden een jurkje besteld voor mijn gender reveal die over twee dagen is.. nog steeds niks binnen! Wel aangemeld bij DHL maar ze hebben nog steeds niks erheen gestuurd maar wel gelijk aanmelden bij Klarna om het geld te ontvangen. Na al deze slechte recensies houdt ik mijn hart vast wat ik überhaupt binnen krijg, ALS het überhaupt nog komt. Bedankt, voor niks!

Leuke rose jurkje!
Laatst een roze jurk gekocht, was een maatje te klein ( mijn fout), doordat ik het met spoed nodig had heb ik een insta berichtje gestuurd, directe reactie erop gehad, mocht ik terecht bij de magazijn/ winkel om deze te ruilen. Bespaarde mij ook nog een de verzendkosten.
Eigenaresse getroffen, ze was super lief en klant vriendelijk, kwaliteit van de jurk is ook fantastisch, ik zal hier vast en vaker nog bestellen❤️!

Antwoord van Myclosetnl
Geen reactie op mijn e-mails
De retourverwerking van mijn pakket duurde heel erg lang.
Ik heb daarom meerdere malen een mail gestuurd en ik ben nooit teruggemaild.
Echt schandalig.
Totaal geen service.
Dit is ook de laatste keer geweest dat ik ooit nog wat bij jullie bestel.

Antwoord van Myclosetnl
mooi item, helaas geen geld terug
De jumpsuit die ik had besteld was erg mooi! Maar helaas niet precies wat ik zocht voor een bruiloft. Ik heb het item 2 weken geleden retour gestuurd, maar ik heb nog geen geld terug. Dat is erg jammer. Gemaild maar mijn retour is niet binnen gekomen…. Maar misschien ligt dat aan DHL, geen idee….
De klantenservice is niet op orde
De klantenservice is niet op orde. Ik ga aangifte doen vanwege malafide praktijken. Ze hebben een artikel niet geleverd, maar betalen mij ook niet terug. Een ander artikel in verkeerde kleur geleverd en reageren niet om hier een oplossing voor te vinden aangezien retourkosten normaliter voor de klant zijn.
Er wordt tijd gestoken in het blijven lanceren van nieuwe collecties, terwijl de bestellingen niet goed verlopen. Heel jammer. Het gaat mycloset nu extra geld kosten voor een rechtsgang, want ik laat het hier niet bij zitten.
Update 24 mei:
De dag na deze review zijn ze in actie gekomen, nu weken verder eindelijk mijn geld retour gekregen.
Toch zal ik hier nooit meer bestellen.
Super goed geholpen met vragen en…
Super goed geholpen met vragen en snelle levering! Top winkel dus!

Onwijs slecht bedrijf!!
Onwijs slecht bedrijf!!! het is NIET aan te raden om hier iets te bestelen!
Ik heb een jurk besteld, welke stuk binnenkwam omdat het erg slechte kwaliteit is, ik heb contact opgenomen met de winkel waarop ze op me gereageerd hebben dat ze een nieuwe zouden opsturen. Na 100x contact proberen te zoeken via mail en social media heb ik niks meer van dit bedrijf vernomen, geen nieuwe jurk ontvangen en mijn geld niet teruggekregen ondanks dat zij niet behoorlijk hebben geleverd!!!
Ik zou na 14 dagen mijn geld terug…
Ik zou na 14 dagen mijn geld terug krijgen dit is nog niet gebeurt En de 14 dagen zijn verstreken.
Krijg de winkel niet aan de telefoon.
Slecht bedrijf!!
Slecht bedrijf. Kreeg een kapot jurkje binnen. Gelijk een mailtje gestuurd en daar een keer antwoord op gehad dat ik mijn geld terug zou krijgen. Geretourneerd en een mail gehad dat ik het bedrag terug gestort kreeg. Termijn van 14 dagen? Nou reken maar op 5 weken en je hebt je geld nog niet terug…😡
Onder een insta post dit zelfde bericht verstuurd en na enkele minuten was mijn bericht verwijderd en had ik geen contact gehad. Hopelijk wordt er door dit bericht wel wat aan gedaan!
Niks bestellen!!!
Ik heb 2 producten begin februari retour gestuurd. Op 13 februari mail gehad dat ze het retour hebben ontvangen en dat mijn geld binnen 14 dagen terug zou worden betaald. Heb mijn geld nog steeds niet terug. Heb gemaild, contact formulier ingevuld, op Facebook messenger bericht gestuurd en gebeld, maar geen reactie!! Bestel hier niks mensen!!!!
Een maand geleden besteld geen reactie
Een maand geleden besteld, nog steeds geen levering informatie. 2x gebeld, contactformulier op de site ingevuld, Facebook bericht gestuurd en 3x gemaild maar 0 reactie. Ik wil graag mijn bestelling annuleren
Dramatische kwaliteit
Dramatische kwaliteit, klantenservice ook niks aan. Bellen ook geen nut. Langs geweest in de winkel en er kon geen oplossing gevonden worden.