MyHeritage Reviews

100.742

4,3

Nu al een aantal jaar een account bij MyHeritage en het is heel leuk om te zien hoe groot een familie stamboom kan worden. Vaak ook met matches via documenten, waardoor de bronnen redelijk betrouwba... Toon meer

Ik moet mijn abonnement binnenkort verlengen, en de persoon die mij belde heeft me heel goed geholpen met de extra mogelijkheden van het Omni abonnement. Hij was heel vriendelijk en begreep goed wat i... Toon meer

Ik werd binnen een dag terug gebeld nadat ik een mail had gestuurd over een probleem wat te maken had met de afschrijving van het abonnement van Hertiage Dit gesprek verliep zeer rustig en er werd... Toon meer

Op 15 juli heb ik een MyHeritage DNA-kit besteld met bestelnummer 3208106196. Tot op heden heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik heb inmiddels meerdere keren contact met jul... Toon meer

1. Genealoog
  2. Vereniging of organisatie
  3. Hobbywinkel
  4. Stichting voor onderzoek

Over MyHeritage

MyHeritage is the leading platform for discovering family history internationally. On MyHeritage you can explore your global roots, find new relatives, and make amazing discoveries with genealogical search tools.

Start your family tree by entering a few names, and MyHeritage will do the rest. MyHeritage’s matching technologies for genealogical research will automatically find new information for you in a diverse collection of 47 million family trees built by users all over the world, and in a huge database of 20.1 billion historical records.

The historical record collections include vital records (birth, marriage, and death certificates) from 48 countries; census and immigration records; gravestone and burial records; and much more. Learn more.

Scan and improve your family photos with MyHeritage’s AI-based photo features: repair scratched or damaged photos, colorize black and white photos, bring blurry faces into focus, or even animate your photos.

The MyHeritage DNA test reveals your genetic origins across 2,114 geographic regions with a simple cheek swab, and matches you to relatives you never knew existed in MyHeritage’s DNA database of 7.8 million people. Your DNA results are private and secure, and will never be shared or sold.

Uitstekend

101K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(100.742)

30.347 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik kocht een dna kit en zit nu vast aan…

Ik kocht een dna kit en zit nu vast aan een abonnement waar ik niet om gevraagd heb.

23 juni 2026

========== Nederlandse vertaling ==========
Beste Tessa,

Dank u voor uw beoordeling.

Bij de aankoop van een DNA-kit krijgt u de optie om een gratis proefperiode van 1 maand te starten voor ons Compleet abonnement. Dit abonnement biedt toegang til geavanceerde genealogische hulpmiddelen die de DNA-kit aanvullen en uw ervaring verbeteren.

Hoewel dit abonnement met of zonder DNA-kit kan worden gebruikt, begint de gratis proefperiode bij de aankoop. Houd er rekening mee dat het abonnement niet vereist is om uw DNA-resultaten te bekijken, en u kunt de gratis proefperiode op elk gewenst moment opzeggen via uw account of door contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.

Als u meer hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via vipcare@myheritage.com. Zorg er voot dat u een link naar deze beoordeling meestuurt als referentie wanneer u ons een e-mail stuurt.

Bij voorbaat dank.

========== Original English Message ==========
Dear Tessa,

Thank you for your review.

When you purchase a DNA kit, you're given the option to start a 1-month free trial of our Complete Subscription. This subscription grants access to advanced genealogy tools that complement the DNA kit and enhance your experience.

While this subscription can be used with or without a DNA kit, the free trial begins upon purchase. Please note that the subscription is not required to view your DNA results, and you can cancel the free trial at any time from your account or by contacting our support team.

If you need further assistance, please don’t hesitate to contact us at vipcare@myheritage.com. Please make sure to send a link to this review for reference when you send us an email.

Thank you in advance.

Sincerely,
MyHeritage Customer Care

normaal krijg je een engels sprekend…

normaal krijg je een engels sprekend iemand die veel beloofd maar weinig doet. ik zou al die jaren hulp krijgen. nou vergeet het maar, ze hebben mij ingedeeld in een van de duurste groepen. deze mevrouw heeft mij geweldig geholpen, een van de weinige in dit bedrijf

22 juni 2026

Mijn ervaring met MyHeritage is zeer…

Mijn ervaring met MyHeritage is zeer teleurstellend. Voordat ik mijn DNA-uitslagen überhaupt had ontvangen, werd er €129 van mijn rekening afgeschreven voor een abonnement waar ik zelf nooit bewust akkoord op heb gegeven. Mijn intentie was enkel om een DNA-test te doen om mijn afkomst te ontdekken, niet om vast te zitten aan een abonnement.
Toen ik contact opnam met de klantenservice via de chat werd ik niet beantwoord per mail maar werd ik gebeld. Tijdens het gesprek voelde ik mij onder druk gezet om alsnog akkoord te gaan met een verlenging van het abonnement of een nieuwe test, in plaats van dat er werd gekeken naar een mogelijke terugbetaling. Mijn verzoek om mijn geld terug te krijgen werd niet serieus opgepakt en er werd ook geen duidelijke schriftelijke bevestiging of oplossing via e-mail gegeven.

Al met al voelde dit voor mij niet transparant en niet klantvriendelijk. Ik heb geen vertrouwen meer in de manier waarop dit wordt afgehandeld. Stelletje oplichters zijn het!

Voor mij geen aanrader.

1 juni 2026

============== Nederlandse vertaling ==============
Beste Burcu,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. We zullen ons best doen om deze kwestie te helpen oplossen.

Na onderzoek van uw vraag wil ik u graag bevestigen dat ik u een e-mail heb gestuurd over uw situatie.

We hoper dat deze oplossing aan uw verwachtingen voldoet, en we stellen de mogelijkheid om u te helpen op prijs.

Fijne dag gewenst.

============== Original English Message ==============

Dear Burcu,

Thank you for sharing your experience with us, we will do our best to help resolve this matter.

Upon investigating your inquiry I would like to confirm that I have sent you a mail regarding your situation.

We hope this resolution meets your expectations, and we appreciate the opportunity to assist you.

Have a nice day.

Kind regards,

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. Abonnement is niet goedkoop maar met speciale aanbieding de moeite waard. Myheritage helpt je wel verder met je stamboom door de smart matches.

Ron.

18 juni 2026

Ik heb een abonnement voor één jaar…

Ik heb een abonnement voor één jaar afgesloten, maar tot mijn verbazing werd het abonnement automatisch verlengd zonder mijn toestemming.

Ik heb het abonnement opgezegd en ik raad de website af.

20 juni 2026

============== Nederlandse vertaling ==============
Beste Silvana,

Na onderzoek van uw vraag zien we dat de kwestie inmiddels is opgelost.

Ik heb u ook een aparte e-mail gestuurd over uw situatie.

Mocht u nog vragen hebben, antwoord dan rechtstreeks op ons bericht zodat we u verder kunnen helpen.

Hartelijk dank voor uw geduld.

============== Original English Message ==============

Dear Silvana,

Upon investigating your inquiry we see that the matter has been resolved.

I have also sent a separata mail to you regarding your situation.

Should you have any further questions please reply directly to our message so we can further assist you.

Thank you for your patience.

Kind regards,

Omni

Eindelijk een abonnement omdat ik vastzat kon niet meer verder aanvullen
Bij de gratis versie
Nu dan de betaalde versie en je kunt nog geen gebruikmaken van alle extra’s
Voor Omni weer een abonnement nodig

27 april 2026