Nu al een aantal jaar een account bij MyHeritage en het is heel leuk om te zien hoe groot een familie stamboom kan worden. Vaak ook met matches via documenten, waardoor de bronnen redelijk betrouwba... Toon meer
Ik moet mijn abonnement binnenkort verlengen, en de persoon die mij belde heeft me heel goed geholpen met de extra mogelijkheden van het Omni abonnement. Hij was heel vriendelijk en begreep goed wat i... Toon meer
Ik werd binnen een dag terug gebeld nadat ik een mail had gestuurd over een probleem wat te maken had met de afschrijving van het abonnement van Hertiage Dit gesprek verliep zeer rustig en er werd... Toon meer
Op 15 juli heb ik een MyHeritage DNA-kit besteld met bestelnummer 3208106196. Tot op heden heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik heb inmiddels meerdere keren contact met jul... Toon meer
Over MyHeritage
MyHeritage is the leading platform for discovering family history internationally. On MyHeritage you can explore your global roots, find new relatives, and make amazing discoveries with genealogical search tools.
Start your family tree by entering a few names, and MyHeritage will do the rest. MyHeritage’s matching technologies for genealogical research will automatically find new information for you in a diverse collection of 47 million family trees built by users all over the world, and in a huge database of 20.1 billion historical records.
The historical record collections include vital records (birth, marriage, and death certificates) from 48 countries; census and immigration records; gravestone and burial records; and much more. Learn more.
Scan and improve your family photos with MyHeritage’s AI-based photo features: repair scratched or damaged photos, colorize black and white photos, bring blurry faces into focus, or even animate your photos.
The MyHeritage DNA test reveals your genetic origins across 2,114 geographic regions with a simple cheek swab, and matches you to relatives you never knew existed in MyHeritage’s DNA database of 7.8 million people. Your DNA results are private and secure, and will never be shared or sold.
Vraagt klanten om een review
Ik heb een abonnement voor één jaar…
Ik heb een abonnement voor één jaar afgesloten, maar tot mijn verbazing werd het abonnement automatisch verlengd zonder mijn toestemming.
Ik heb het abonnement opgezegd en ik raad de website af.

Antwoord van MyHeritage
Mijn vraag is over een verlenging van…
Mijn vraag is over een verlenging van het abbonement is naar tevredenheid behandeld/beantwoord
Omni
Eindelijk een abonnement omdat ik vastzat kon niet meer verder aanvullen
Bij de gratis versie
Nu dan de betaalde versie en je kunt nog geen gebruikmaken van alle extra’s
Voor Omni weer een abonnement nodig
Ik heb al meerdere keren gevraagd hoe…, zie beschrijving ervaring
Ik heb al meerdere keren gevraagd hoe (heb nl 2 stambomen) ik het 2e stamboom kan verwijderen. Geen reactie. Hoe ik alleen op bepaald emailadres email berichten mag ontvangen, lukt ook niet. Kortom er zijn meerdere vragen waar nooit geen reactie op komt of in het engels, daar kan ik niet mee werken.
Vriendelijk en complimenteus te woord…
Vriendelijk en complimenteus te woord gestaan door meneer.
Ik zou het fijn vinden als ik een…
Ik zou het fijn vinden als ik een medewerker aan de telefoon krijg die nederlsnds spreekt
Enorm frustrerende klantenservice
DNA-kit gekocht, een maand later gaat er opeens 198 euro van je rekening omdat je je gratis proef abonnement niet op tijd hebt opgezegd. Dit mag wel duidelijker aangegeven worden.
Terugbetaling aangevraagd op de website. Later belt er iemand die Engels spreekt en mij weet te vertellen dat een terugbetaling niet mogelijk is omdat ik mijn gratis abonnement niet op tijd heb opgezegd. MAAR hij kan me wel een goede deal bezorgen: een gratis DNA kit!
Ik vertel hem dat ik die niet wil en enkel interesse heb in een volledige terugbetaling. 20 minuten lang blijft deze man zichzelf herhalen en probeert hij mij nog andere deals aan te smeren tot ik uiteindelijk echt boos begin te worden, en geloof me ik ben iemand die normaal altijd rustig blijft.
Ik vraag om iemand anders te spreken, onmogelijk zegt hij.
Ik vraag zijn naam omdat ik klacht wil indienen, geeft hij niet.
En dan opeens uit het niets is de volledige terugbetaling toch mogelijk.

Antwoord van MyHeritage
Zeer attent te woord gestaan en geholpen
Factuur
Ik had een probleem met mijn factuur. De dame van de Helpdesk (Yael) heeft de moeite gedaan om naar me te luisteren en heeft mogelijke oplossingen aangereikt. Mijn oprechte dank!
Fijne informatie en mooie aanbieding…
Fijne informatie en mooie aanbieding gekregen om mijn abonnement te verlengen.
Supervriendelijk gesprek met klantenservice
Engelstalig telefoongesprek, wat voor mij geen probleem is. De klantenservice neemt de tijd voor uitleg, meedenkend en niet opdringerig want voor echt een pré is. De beslissing of je wel of niet van het aanbod gebruik maakt ligt echt volledig bij jouzelf; heel fijn! Super vriendelijk!
Tohar gaf me veel informatie om tot een…
Tohar gaf me veel informatie om tot een keuze te komen.
Goed in snelle reaktie op een gedane…
Goed in snelle reaktie op een gedane melding. Behulpzaam bij het oplossen van vragen.
Vriendelijke persoon aan de lijn,maar…
Vriendelijke persoon aan de lijn,maar ook een heel goede verkoper😏
behulpzaam!