Heel erg slecht !!!! Ik heb een Trachycarpus Nova besteld en heb een gewone groene plant voor een paar euro ontvangen. Op e- mail wordt er niet reageert en het bedrijf is telefonisch niet bereikb... Toon meer

Top bedrijf. -Zeer veel keuze uit mediterrane planten en benodigheden. -Goede kwaliteit. -Mooie service ook naverkoop is in orde. -Alles wordt stevig en zoveel mogelijk ecologische verpakt. -... Toon meer

3,Waaier palmen besteld, kreeg bevestiging van mijn bestelling, kon levering volgen via website...Not ! Werd uiteindelijk bezorgd, 1 doos, dacht, door grootte van de doos dat dat geen 3 palmen konden... Toon meer

1. Kwekerij
  2. Bloemenmarkt
  3. Tuincentrum
  4. Plantengroothandel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Palm trees for European gardens

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Mypalmshop teleurstellend

Mypalmshop is als webshop na fallisement overgenomen en is na mail niet meer telefonisch te bereiken na klacht. Palmaarde van voor de overname veranderd voor een duurder aftreksel. Echter komt niet in de buurt van de oude vertrouwde aarde van voor de overname
Zwaar teleurstellend, ik bestel hier nooit meer.

16 april 2026

Heel erg slecht !!!!

Heel erg slecht !!!!
Op e- mail wordt er niet reageert en het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar.
Vroeger als het nog gardenpalms was hebben ze een goede service verleend, nu alleen oplichting!!!!!!
In heel veel forums wordt er al gewaarschuwd voor mij palmshop.

21 april 2026

Met dit bedrijf valt (no steeds) geen afspraak te maken!

Helaas moet ik me aansluiten bij de vele negatieve ervaringen hier. Het lijkt erop dat het bedrijf niet leert van zijn fouten.

Ik had donderdag als bezorgdag gekozen en daarvoor speciaal een vrije dag genomen. De levering zou plaatsvinden tussen 08:00 en 18:00 uur, maar er is niemand gekomen.
Op mijn e-mails kreeg ik geen directe reactie en telefonisch waren ze niet bereikbaar. Pas zondagavond ontving ik een reactie met de mededeling dat DPD (ja, daar heb je het al) ergens in de loop van de week zou leveren. Ergens in de week?!
Vervolgens kreeg ik maandagochtend ineens een bericht van DPD dat ze binnen een uur tot anderhalf uur voor de deur zouden staan.

Ik zou zeggen: lees eerst de reviews hier en beslis daarna of je hier nog wilt bestellen. Het is jammer dat Mypalmshop blijkbaar niets met de klachten doet en niet lijkt te begrijpen dat het mensen tijd en geld kost wanneer een levering niet op de afgesproken dag plaatsvindt.
Daarnaast is het frustrerend dat er wel verkocht wordt, maar dat het bedrijf vervolgens nauwelijks bereikbaar is voor vragen of klachten.

11 maart 2026

Top ervaring

Dinsdag mijn eerste bestelling geplaatst met de vraag om op vrijdag te leveren. Bestelling is op donderdag al (in België) geleverd. De Dasylirion ziet er nog heel gezond uit en de verpakking was zeer stevig.

31 juli 2025

Slechte staat van planten en slechte verpakking

Ik heb vier siergrassen en een grotere plant besteld bij MyPalmShop. De grassen kwamen al snel binnen, maar zagen er bij aankomst zeer slecht en verdord uit. De grote plant ontbrak volledig.

Na een aantal dagen kreeg ik pas een reactie op mijn e-mail. Uiteindelijk stuurden ze één nieuw gras en gaven aan dat de grote plant alsnog verstuurd zou worden. Helaas ging dit ook mis: ze verstuurden de planten op een vrijdag via DPD, maar hebben niet aangegeven dat deze op zaterdag geleverd moesten worden. Hierdoor lagen ze waarschijnlijk het hele weekend in een warme loods.

Toen ik de zending ontving, was de doos beschadigd, de nieuwe grasplant was dood en de grote plant zwaar beschadigd. Ook de verpakking was erg slecht – totaal niet geschikt voor kwetsbare planten.

Kortom: slechte communicatie, slechte verpakking, slechte staat van de planten. Voor mij nooit weer!

1 juli 2025

Je krijgt niet wat je denkt te…

Je krijgt niet wat je denkt te bestellen op basis van de website-afbeeldingen. Besteld: een palm stevig en vol in blad. Ontvangen: een trieste verschijning, met geknikte tak ook nog. Beroerd verpakt.

18 juni 2025

Klopt niks van!

Bestelling zou 21 mei bezorgd worden. Niks gekregen. Ook geen update. 3 x gemaild toen eindelijk reactie dat t pakket trug zou zijn gekomen wat echt onzin is want nooit een dpd tracking gehad. Ze gebruiken de kvk van een heel ander bedrijf. Er klopt niks van en je kunt ze ook niet bellen

29 mei 2025

Waar blijven mijn planten ??

Mijn planten zouden op 30 april geleverd worden tot op heden niets ontvangen en ze zijn ook nog niet verstuurd op mail wordt biet gereageerd echt belachelijk zo kan ik ook mijn geld verdienen!

2 mei 2025

levering planten.

wil even iets recht zetten.als nog de planten gekregen goede kwaliteit uitleg gekregen was een foutje ingeslopen bij de administratie.dus ik ben een tevreden klant.

7 april 2025

Wat een grap

Wat een grap, bestel een Basjoo, 110 cm, krijg een lullig potje met kluit en stammetje in een Mega-doos wel dik 30 euri lichter.

16 april 2025

Ik heb n musa basjoo bananenplant…

Ik heb n musa basjoo bananenplant gekocht. Netjes verpakt en redelijk snelle levering. T eerste jaar was ik wel verbaasd. Vele bladeren maar hij bleef maar klein 130 cm. Normaal kunnen ze in 1 seizoen naar de 2 meter schieten. Heb hier over gebeld en kreeg t antwoord als deze in de schaduw zou staan groeit die beter want dan zoekt de plant t licht op. 🤨
Uiteraard voelde ik mij flink in de maling genomen. Elke bananenplant wil graag in de zon staan voor t beste resultaat in groei en ontwikkeling. Bij mij staat deze in de volle zon. Na n 2 e contact kreeg ik iemand anders en deze bevestigde aan de hand v foto’s dat de bladeren er gezond uitzien dus niets aan de hand. Zit ik nog steeds met n mini bananenplant! Een mega lange lijst met wat t wel allemaal kan zijn. Tja zo heb je altijd n excuus om geen compensatie te geven. Een plant die last kan hebben van wind en stress te weinig vitaminen, verkeerde grond en noem maar op. We wonen niet op Hawai en daar waait t ook flink. Ik heb speciale zakken aarde toegevoegd, krijgt regelmatig zijn vitaminenboost, dagelijks water enz enz. Erg jammer dat t zo (niet) wordt opgepakt door my palmshop

25 oktober 2024

Hele fijne ervaring!!!

Begrijp niet waarom er zoveel negatieve beoordeling zijn.. wij hebben niet online besteld dan, maar gewoon naar de zaak gegaan. Uiterst vriendelijk geholpen, en veel informatie meegekregen over de palmen die we gehaald hebben. We wouden de palmen op laten sturen naar ons huis, maar werd met ons duidelijk overlegd over de transport prijzen, en dat het goedkoopste was om ze mee te nemen in de auto, en dat daar wel voor gezorgd werd, dat alles netjes paste.. eindstand werd alles mooi ingebonden, en meegeholpen de auto in! De palmen zien er top uit! We hebben ze zelf uitgezocht natuurlijk maar alsnog, stonden er ontzettend veel palmen, allemaal mooi en gezond voor zover ik kon zien. De prijs werd zelfs naar beneden afgerond, al met al een hele fijne winkel, en we komen zeker nog een keer terug!

7 juni 2024

wel betaald maar na 3 week wachten niks…

wel betaald maar na 3 week wachten niks ontvangen, uiteindelijk bleek mijn bestelling te zijn geannuleerd zonder dat ik iets wist. contact met hun krijgen was moeilijk, werd niet op de mail gereageerd en toen ik belde nam niemand op.
uiteindelijk heb ik via Facebook ( best wel boos) hun een tik op de vingers gegeven en mijn geld terug geëist, waarna ik van hun de waarschuwing kreeg hun niet via social media te benaderen, alof ik een keus had, ik was lang een trouwe klant bij hun maar nu zijn ze die kwijt, stelletje amateurs.

1 september 2023

Slechte planten ,slechte service

Ik had een rijstpapierplant en bananenplant besteld en ontvangen .De rijstpapierplant had bruine vlekken op alle bladeren en de bananenplant was al aan het doodgaan. Contact opgenomen en foto's gestuurd maar wordt aan het lijntje gehouden dat ik een maand moet wachten omdat de planten nog bij kunnen komen. Ik ga hier nooit meer iets kopen.

14 juli 2023

Tevreden

Pas na het bestellen van 2 kleine tetrapanax (rijstpapierplantjes) naar de ervaringen bekeken en er waren veel negatieve bij. Plantjes werden bezorgd en zagen er goed uit op wat slappe blaadjes na, maar dat kan na de reis per post. Ze zijn zelfs iets groter als afgebeeld. Met wat zorg en liefde zullen ze het waarschijnlijk wel halen en aanslaan. Na veel negatieve ervaringen gelezen te hebben ben ik positief verrast en tevreden met de plantjes.

12 juli 2023

Is dit jouw bedrijf?