Wat een verschrikkelijk bedrijf palmboom met dertig graden voor mijn deur geknald zo klein niet wat ze hadden beloofd service is zo slecht niet bereikbaar never nooit meer hier bestellen mensen wees g... Toon meer
Zeer slecht bedrijf! De klantenservice is onbereikbaar. Telefonisch na diep graven een of andere secretarial service gesproken die niet eens wisten dat ze voor de shop werkten. Geen reactie op mails.... Toon meer
Mypalmshop is als webshop na fallisement overgenomen en is na mail niet meer telefonisch te bereiken na klacht. Palmaarde van voor de overname veranderd voor een duurder aftreksel. Echter komt niet i... Toon meer
Top bedrijf. -Zeer veel keuze uit mediterrane planten en benodigheden. -Goede kwaliteit. -Mooie service ook naverkoop is in orde. -Alles wordt stevig en zoveel mogelijk ecologische verpakt. -... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Palm trees for European gardens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Nooit weer de mypalmshop!
3 bamboeplanten besteld. Bij aankomst bleken 2 van de drie gebroken in de doos te zitten. Na 5 keer bellen en 10 keer mailen nog steeds geen actie! Er wordt niet gereageerd en geen garantie. Nooit weer de mypalmshop!
Ronduit verschrikkelijk
Ronduit verschrikkelijk. Na twee weken wachten (levertijd bestaat niet voor dit bedrijf) kwam ik op een enorme teleurstelling uit. De staat van alle planten die ik besteld heb was ronduit slecht te noemen, kapotte bladeren, bruine vlekken, gaten in de bladeren, gebroken stelen, etc. Maar het ging zelfs zo ver als oplichterij: Ik had onder andere een Palm besteld van 90-115 cm, 14,5kg zwaar en een potdiameter van 30 cm. Ook zogenaamde ''TOP QUALITY'', speciaal geselecteerd voor topkwaliteit en dikke stammen. De palm die ik ontving was nog geen 70 cm, 7kg en de pot 26 cm in doorsnee. Dat is geen kwestie meer van beoordeling. Dat is gewoon oplichterij. De staat van de palm was daarnaast zoals bovengenoemd, tragisch. Absoluut geen topkwaliteit. Mail gestuurd, volledig met foto's als bewijs en beschrijving. De klantenservice reageerde niet binnen de beloofde 1-3 werkdagen maar maar liefst 7 werkdagen (!) later met dat ik de planten die ik niet wou terug mocht sturen en dat ik dat geld dan terug zou krijgen. Alsof ik ze weer even inpak na anderhalve week zonder reactie en terug meegeef aan PostNL. Die nemen dat formaat pakket niet eens aan van particulieren. Geen retourbeleid, geen label, geen excuses, geen compensatie. Niets. NOOIT meer voor mij. Sindsdien - want gelukkig was dit een test voor mij - meerdere Palmen besteld bij zowel PalmExpert en BomenBezorgd. Allebei prima en dik tevreden. Dat is tenminste waar voor je geld. Wat betreft MyPalmshop: Was ik maar naar het ''dure'' tuincentrum bij me om de hoek gegaan, dan was ik goedkoper uit geweest voor veel betere kwaliteit.
De door ons bestelde boom,was blijkbaar…
De door ons bestelde boom,was blijkbaar ondersteboven vervoerd.
Bovenkant van de doos was kapot,en de boom gebroken.
Zeggen dan doodleuk stuur het maar terug!
Een boom van 1,5 meter.
Verschrikkelijke firma.
Altijd wel iets met mypalmshop.Deze…
Altijd wel iets met mypalmshop.Deze keer een verkeerde yucca geleverd.geen antwoord gekregen na een klachtenmail.Al 2 weken op antwoord aan het wachten.in het verleden ook al meermaals foute leveringen.1 keer een gebroken stam aangekregen.1 keer een levering van een palm met 1 stam.de 2de was afgezaagd... altijd wel hun fout toegegeven en deels terugbetaald.deze keer niet !
Planten veel kleiner dan besteld en dus veel te duur.
De meeste geleverde planten zijn veel kleiner dan ik besteld had. Blijkbaar tellen ze er ook de relatief grote pot bij, wat mijn andere leveranciers niet doen, maar zelfs MET POT er bij halen de meeste planten NIET de gekochte maat !!
Zeer misleidend dus, want deze grootte van planten betalen we elders ongeveer de helft van hun prijs.
De klantendienst vroeg foto's met bewijs, die we verstuurd hebben, waarna we niets meer vernomen hebben.
Nog niet te spreken van de tamelijk erbarmelijke staat van de planten ; hopelijk overleven ze.
Pas dus op en vergelijk bij andere bedrijven met de prijzen van kleinere planten, want dat is wat je krijgt bij Mypalmshop en dan zul je merken dat Mypalmshop ca dubbel zo duur is.
Top bedrijf!
De afgelopen jaren al regelmatig bij mypalmshop besteld. De kwaliteit is bijna altijd goed en de prijzen zijn netjes. Als dat niet het geval is geven ze altijd goede service en bieden passende oplossingen. Top bedrijf!!!👍
Misleidende webside
3,Waaier palmen besteld, kreeg bevestiging van mijn bestelling, kon levering volgen via website...Not ! Werd uiteindelijk bezorgd, 1 doos, dacht, door grootte van de doos dat dat geen 3 palmen konden zijn. Maar jawel, 3 waaier palmen waarvan 1 kleiner en lelijker dan besteld en twee palmen van slechts 1 lullig palmpje van 29 cm. en meer konijnen hooi dan plant. E-mail geen antwoord. Weggegooid geld, volgende keer gewoon 123planten.nl, top !
alles besteld en betaald
alles besteld en betaald. Na 4 dagen mailtje dat de helft van de producten niet op voorraad waren. wilt u ze vervangen of moeten we het geld terugstorten was de reactie. Aangezien ik geen account kon aanmaken of mijn bestelling kan aanpassen heb ik terug gemaild met eventuele suggesties. Tot op heden wacht ik nog op antwoord. Wel kreeg ik na ook gebeld te hebben een betaalverzoek via de app. Raaar! uiteindelijk maar een mailtje erachteraan om alles te annuleren en geld terug te storten. ook op die reactie wacht ik nog.
eens maar nooit weer bestel ik via mypalmshop.
Top!
Top! Goede communicatie & zeer goed product. Ben helemaal happy met m'n nieuwe palm en niet duur. Echt een aanrader.
Waardeloze afdeling verkoop services
Waardeloze afdeling verkoop services.
Koop hier niets. Als je iets geleverd krijgt is het niet wat je had verwacht het is kleine dan beschreven of beschadigd . Als je dan een klacht heb doen ze net of ze gek zijn. Contact persoon bij mypalm was Dennis.
Helaas zijn dit soort mensen killing voor een bedrijf.
Mvg klaas.
KLANTVRIENDELIJK
KLANTVRIENDELIJK
Met vaderdag kreeg ik van mijn dochter een Acca Sellowiana kado. De bestelling kwam vanuit Nieuw Zeeland waar mijn dochter woon. Ik was op dat moment in Italie en mijn zoon kwam naar huis om het pakket in ontvangst te nemen. Daar bleek dat de stam met 2 takken tot de grond toe gespleten was en de takken op de grond hingen. Na enkele weken kwam ik thuis en verpotte de plant en zag wat er aan de hand was. Via mail contact opgenomen met foto's. Zonder verdere discussie kreeg ik een mail dat ik de plant mocht houden en dat de plant geheel vergoed zou worden. Dat noem ik nog eens KLANTVRIENDELIJK.
Uitstekende service
Plant gekocht, paar weken later plant in slechte conditie ondanks goede verzorging. Werd volledig vergoed! Uitstekende service dus!
Het begon allemaal heel goed maar dat veranderde snel...
Het begon allemaal heel goed. Ik was enthousiast en stelde een paar vragen via email, dus toen ik eenmaal besteld had kon ik niet wachten het binnen te krijgen - vrijdag besteld en maandag zou het worden verzonden. Mijn enthousiasme veranderde echter is nervositeit nadat ik heel de dag thuis had gezeten, wachtende op mijn bestelling, nadat ik in de vroege ochtend een email had gekregen met de verificatie dat het verzonden was. Geen gehoor op mijn vragen, alleen een trackingscode. Uiteindelijk woensdag avond pas in huis... in een doos. Dus de bestelde producten zaten sinds maandag ochtend tot woensdag avond opgestapeld in een dicht gepropte doos, zonder voeding of licht. 1/3 van de planten waren kapot geplet, takjes helemaal gebogen. En van alle planten was de aarde kurkdroog.
Het kan aan mij liggen, maar ik vind het abnormaal dat een levend iets in een doos wordt bezorgd. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt met het bestellen van bloemen/planten. Ook waren de dozen slecht gehanteerd door de bezorger. Ze hadden best instructies op de doos kunnen zetten welke kant omhoog moet staan oid. In ieder geval, mijn review telt maar 1 ster door dit alles. Ik ben geen fan, ik betaal liever iets meer voor beter kwaliteit, en zal nooit meer iets bij hen bestellen. En het is me duidelijk geworden dat het hun niet veel uitmaakt.
2 palmbomen besteld zitten onderste…
2 palmbomen besteld zitten onderste boven in de doos al het blad gebroken
geen antwoord op mail 130 euro weggegooid geld.
Planten zijn niet geleverd
Planten zijn niet geleverd op de geplande datum, verkeerde planten geleverd op de 2e geplande datum, geen planten geleverd op de 3e geplande datum. In afwachting van een oplossing. Vooralsnog erg ontevreden over het nakomen van afspraken en slechte telefonische bereikbaarheid.