Ågerpris for verdens mindste wrap i Nadia i Aalborg Storcenter. 70,- for en wrap, foldet (ikke rullet) så meget sammen (som en pakke) om helt utroligt lidt fyld, at den nærmest kun er brød. Den indpa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Var sammen med familien inde og spise ved Nadias Aalborg Storcenter, og jeg synes ikke oplevelsen var positiv. Mine pigers salat var gode og der var en ok udvalg, men selv fik jeg en ribbensandwich... Toon meer
Vente tiden er latterligt, der skal ikke være 2 medarbejder på job ved aftensmads tiden. Det skal kunne gøres bedre, det tag da ikke 35minutter at lave 2 sandwich. Men de medarbejdere der var på job k... Toon meer
Har endnu en gang handlet aftensmad hos Nadias Sandwich med en god oplevelse. Servicen fra det travle men smilende personale var super og den lækre salat fra den altid spændende salatbar var lækker fr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Nadias tilbyder vi et bredt sortiment af lækre sandwiches, og en kæmpe bland-selv salatbar til skarpe priser. Vores produkter er alle fremstillet med fokus på velsmag og sundhed.
Contactgegevens
Østerågade 8, 9000, Aalborg, Denemarken
- kundeservice@nadias.dk
- www.nadias.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Anbefaler på det varmeste
Servicen var upåklagelig, maten var delikat og nydelig , og prisen god. Anbefaler stedet på det varmeste.
Ingen kunde kontakt
Gik efter 10 min uden så meget som et hej fra ekspedienten…
Langsom betjening
Langsom betjening, kun 1 til at betjene kunder, den anden havde mere travlt med at skrive varer op.
Ventetid ca 45 min d 26/9 kl 13.30
God mad men lang ventetid
8 kom bare ind foran så jeg måtte vente 25min
AALBORG STORCENTER! Maden var okay hvis man gider finde sig i den lange ventetid og dårlig betjening. Jeg syntes ikke det var det værd!
Der stod 4 i kø foran mig og jeg stod der i 25 min - der var ellers ikke et øje i butikken. Den ene stod udelukkende og lavede online bestillinger og den anden os som stod i kø. Men alle som åbenbart skulle have salat måtte springe køen over - det syntes jeg ikke er i orden! Det kom 8 ind foran mig på den ventetid. Og de smider bare en sandwich mens de laver den for at betjene salter. Det er sgu ikke okay!!!! Om man skal have det ene eller det andet så burde køkulturen sgu høre til. ALDRIG OM JEG GIDER STØTTE DEM IGEN!
40min ventetid i kø fordi personalet…
40min ventetid i kø fordi personalet har mere travlt med online bestillinger end os der står i kø i restauranten. Virkelig dårlig stil når de er 3 på arbejde.
Sur og dårlig service i Nadias hos…
Sur og dårlig service i Nadias hos Føtex i Nørresundby. Falaffel var tør og kold selv om jeg havde ønskes den lun. Første gang men også sidste gang vi handler der.
En nærmest tom salatbar
En nærmest tom salatbar, klokken 12. Og i personale der ikke reagerer på det. Kort for hovedet og ingen service.
“Gastrokalv”
“Gastrokalv”, nammenam det lyder lækkert, den skal jeg da prøve! Hmmmm, dét er så en oplevelse, jeg ikke kommer til at gentage, bøffen var tør som en pind og smagte af absolut ingenting … men fritterne var ok 😉
Lækre sandwiches og friskpresset juice
Rigtig lækre sandwiches. Den friskpressede juice er det hele værd. Flinke og servicemindet personale.
Jeg var ude for at få stjållet en stor luns af min sandwich af en måge kort efter at have forladt restauranten. Lidt omtumlet og chokkeret gik jeg ind på restauranten igen, hvor de selvfølgelig lavede en ny sandwich til mig. God service!
Jeg handler altid i Nadias
Jeg handler altid i Nadias, Aalborg , Østerågade 8. Personalet er søde og venlige og dygtige.
Deres sandwich er altid godt lavet og virkelig friske råvarer. Jeg bestiller altid æg og rejer og det er super lækkert.
Bliver glad hver gang jeg har købt én.
Perfekt og hurtig service!
Har intet ondt at sige, de er hurtigt og kvaliteten er meget høj!
- Venlig og hurtig betjening af de unge…
- Venlig og hurtig betjening af de unge mennesker👍
- Lækker mad
- Yderst fair priser
- Kommer gerne igen, men ikke før i morgen😁
God og ensartet kvalitet!!
Jeg har flere gange bestilt sandwichs online, noget som jeg til tider bruger til elever. De er ALTID KLAR når jeg kommer og henter dem! De er af en god og ensartet kvalitet!
Det er klart en leverandør jeg vil blive ved med at bruge!
Fine sandwich mm
Fine sandwich mm. Gode til prisen. Nemt at bestille og færdig mad til tiden.
Uacceptabel lang ekspeditionstid
Uacceptabel lang ekspeditionstid, fint med nye medarbejdere, men det går ikke når den der tilsyneladende kan arbejde lidt hurtigere hellere vil starte rengøring og prøvesmage istedet for at hjælpe. Kolde triste pommes frites og en smagløs wrap. Til gengæld fik vi fornøjelsen af at dele rummet med et muresjak som syntes det var helt fint at starte opgaven op før lukketid.
Sandwich
Hej. Jeg har bestilt en sandwich med kylling agurk salat og jalapenos. Der var ingen salat i og rester af løg. Hvis det kun var salaten der manglede kunne jeg se bort fra det men med rester af løg flere steder i sandwichen er den helt uspiselig, da jeg ikke kan tåle løg. Trods alt første gang jeg bestiller online, så jeg ligger på sygehuset. Plejer og bestille i butik uden problemer men der står jeg også og ser på mens de laver den så hvis der er fejl bliver det sagt med det samme
Bløde pomfritter
Når man bestiller jeres crispy strips som takeaway, serveres kylling og pommes i en bakke med samme låg. Det resulterer i at varmen fra kyllingen skaber kondens, så pomfritterne bliver helt bløde og faktisk uspiselige. Meget ærgerligt at det er emballagen som skal skabe en dårlig oplevelse da maden ellers er god ☺️
Gode sandwich som altid
Gode sandwich som altid, men denne gang manglede der rødkål i vores flæskesteg sandwich 🤷♂️
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.