Ågerpris for verdens mindste wrap i Nadia i Aalborg Storcenter. 70,- for en wrap, foldet (ikke rullet) så meget sammen (som en pakke) om helt utroligt lidt fyld, at den nærmest kun er brød. Den indpa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Var sammen med familien inde og spise ved Nadias Aalborg Storcenter, og jeg synes ikke oplevelsen var positiv. Mine pigers salat var gode og der var en ok udvalg, men selv fik jeg en ribbensandwich... Toon meer
Vente tiden er latterligt, der skal ikke være 2 medarbejder på job ved aftensmads tiden. Det skal kunne gøres bedre, det tag da ikke 35minutter at lave 2 sandwich. Men de medarbejdere der var på job k... Toon meer
Har endnu en gang handlet aftensmad hos Nadias Sandwich med en god oplevelse. Servicen fra det travle men smilende personale var super og den lækre salat fra den altid spændende salatbar var lækker fr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Nadias tilbyder vi et bredt sortiment af lækre sandwiches, og en kæmpe bland-selv salatbar til skarpe priser. Vores produkter er alle fremstillet med fokus på velsmag og sundhed.
Contactgegevens
Østerågade 8, 9000, Aalborg, Denemarken
- kundeservice@nadias.dk
- www.nadias.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Kl 1637 i dag ville vi bestille 2…
Kl 1637 i dag ville vi bestille 2 sandwich i aalborg storcenter men de varmede ikke mere brød idag var beskeden.
Godt der er andre sandwich butikker i aalborg fremover.
Vi besøgte i dag søndag d 16 marts…
Vi besøgte i dag søndag d 16 marts Nadias i Aalborg storcenter. Måtte vente 20 min på en sandwich grundet personale pause. Man kanikke holde pause i frokost perioden. Der stod 15 mennesker og ventede.
God sandwich, hurtigt klar
Bestilte 3 sandwich og en juice på hjemmesiden til afhentning. Kom i god tid og kort efter var de klar. De var som bestilt og gode som de plejer.
Forkert indhold
Bestilte 4 sandwich med frikadelle online. Kommer hjem med dem og åbner dem og så er de med ribbensteg. På deres hjemmeside beder de folk sende en mail med deres henvendelse så det gør jeg - 2 gange. Uden svar.
Lækker sandwich
Lækker sandwich. Jeg har nu to gange bestilt online og begge gange har sandwich været klar når jeg kom. Frisklavet i lunt brød. Mums !
fantastisk måltid
Købte 4 sandwich 3 af dem som menu
Købte 4 sandwich 3 af dem som menu
Og 1 børne menu.
Fortæller ham der laver vores mad 2 gange det må ikke være med karry / krydret.
Alligevel får min datter sådan en sandwich, manden kommer ned med fritterne, informere ham om det, han tilbyder at lave en anden den er dog 5kr dyrer. Det er helt fint forventer ligesom her jeg skal give 5 kr, men nej jeg skal betale for en ny en, for hans fejl virkelig dårlig service ! Ålborg storcenter
Jeg har været trofast kunde siden de…
Jeg har været trofast kunde siden de åbnede i Aalborg, også selvom der kom prisstigninger.
Men det er slut nu og jeg finder et andet sted at købe mine sandwich, hvorfor så det?
Fordi at de kommer mindre og mindre fyld i, nu kan man næsten ikke se fyldet længere og når man så påtaler det, så siger den lille dreng "det har vi altid gjort", hallo mand økseskaft, jeg begyndte at handle hos Nadias før han blev født.
Som sagt, jeg har handlet for sidste gang hos Nadias, jeg og min familie (som jeg jævnligt handler sandwich for,,) finder et andet sted.
Den 9/11 købte jeg 2 store sandwich…
Den 9/11 købte jeg 2 store sandwich menuer i Nørresundby.
Det var en ny ung sød pige der lavede dem .
De jeg kom hjem med det var vi meget skuffede. Sandwich plejer og være fyldte ,de her kunne man med lethed trykke sammen så kanterne nåede hinanden. Der var næsten ingen fyld i.
Og pommes frites var bare en stor moset klat. De var slet ikke stegte. Hvidløg mayo ( 3 ) stk var blevet til 3 chilli mayo som vi ikke kunne li. De røg ud.
Aldrig har jeg været så skuffet og det er aldrig sket før . Hun gjorde nok sit bedste men havde godt ok sparet på det hele. Min søn mailer til jer d 9/11. Vi hører intet så i dag ringer jeg ind og få en meget ubehagelig og sur dame i røret
" Om vi havde taget billeder og sendt med " spørger hun så.
Nej det havde vi godt ok ikke. Hun kunne ikke finde en mail fra min søn.
" Ja alle kan jo ringe ind og sige sådan noget " siger hun så.
Ahvad siger du dame kalder du det kunde service og beskylde kunderne for at snyde.
Ja hun kunne ikke gøre noget. Så måtte vi sende billeder ind nu.
Af hvad dame en spist sandwich og smattede pommes frites og noget forkert mayo.
Der var den 9 /11 tror du vi har det liggende nu.
Jeg kan sende dig et billede af ingenting.
Så bad jeg om en chef .
Hun grinede nærmest og sagde det kunde hun ikke hjælpe med. Og det kalder du kundeservice siger jeg til hende.
Hun ville ikke gi mig et telefon nummer .Hvilket jeg hurtigt fandt selv. :)
Jeg handlede meget ved dig da du havde den lille shop på Boulevarden . Vi snakkede tit sammen og du var altid flink og rar og smilende.
Jeg forstår ikke at sådan en sur dame kan ha det job og sidde og grine af kunderne.
Den unge pige der lavede menuerne d 9/11 mener jeg at hun sagde det var første arbejds dag. Hun var sød og smilende og gjorde nok hendes bedste der var nok en komunikationsbrist et sted. Så du må ikke skælde hende ud.
Jeg ved bare at du ikke vil ha sådan noget Det er du for stolt af dine forretninger
til at tolerere. Om du vil betale mig tilbage for 2 store menuer bestemmer du selvfølgelig. Men i mit liv er det mange penge .Plejer kun og købe små sandwich. Vi skulle lige flotte os den dag og det gik så ikke så godt.
Stadig har jeg ikke hørt fra chefen Ad an han er aktiv på fb . Så mine tanker om en reel mand er virkelig forsvundet ud i luften.
Jeg har så i dag fået nogle af pengene men ikke alle.
Og så har den " flinke" ejer blokeret mig på messenger .
For at slippe for at betale hele beløbet.
Sådan er det.
Men han slipper ikke
Han har blokeret mig pga 34 kr han ikke vil betale.
:):):) så er man godtnok en snobbet nærrigrøv.
Og nej det er ikke de 34 kr for mig .
Det er princippet i at en mand med penge nok vil ha ødelagt hans omdømme for 34 kr.
Børnehave blå stue Hr Adnan Jabr
Rigtig svingende service
Jeg har ofte været forbi for lige at få en nem aftensmad i form af en sandwich, men hold op hvor er det en træls oplevelse af der er så stor en forskel på betjeningen (Aalborg Storcenter).
Får du den rigtige medarbejder så får du kylling i, er det den forkerte, så er det mest en salat sandwich du får med dig hjem.
Efter i dag vil jeg fremover se efter hvem der betjener, ellers må jeg hente aftensmad andetsteds👎
Brødet var tørt
Brødet var tørt, og det var en meget lille sandwich til 67 kr. Der var meget lidt fyld, skuffende oplevelse, tidligere var Nadjas Sandwich meget bedre.
Kanon frokost
Nadias i Kennedy har reddet mig et par gange, hvor jeg har glemt min frokost.
Jeg har prøvet deres sandwich med falafel og den med vælfærdskylling.
Gode sandwich. Venlig, smilende og hurtig betjening.
De må godt redde mig igen ⭐️
Fejlet bestilling og ringe service
Jeg bestilte 3 kylling bacon sandwich i 3 udgaver og de ramte kun rigtig med den ene.
Det ene skulle være chili bagel med karry dressing og rå løg og jalepenos. Den jeg fik var med urtestykke og så og det rigtige indhold.
Den anden skulle være en almindelig kylling bacon i lys brød med cremefriase dressing +løg. Det blev en lille bacon med groft brød, feta, karrys dressing, jalepenos og ingen løg.
Så der var en i vores bestilling der fik så meget han ikke kunne lide at den måtte smides ud.
Jeg skrev efterfølgende til Nadias for at orientere om deres fejl, så de kunne lærer af det. Det er nu 14 dage siden, og jeg har intet hørt fra dem ikke engang en undskyldning.
En virkelig skuffende oplevelse.
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice, kollega sørger for at et par unge mennesker møder tidligt så vi kan afhente 1 time før normal åbningstid. Vi kan nå færgen og alle får dette favorit sandwich til frokost🏅👏
Cheeseburger af gourmetkalv?!
Nadias Nørresundby
Cheeseburger af gourmetkalv?!
Bøffen virkede som den var lavet af stegt kødpostej, der var overhovedet ingen struktur i kødet.
Salaten ville dræbersnegle ikke engang spise.. den var 100% ikke fra samme dag.. slatten og misfarvet.
Ikke mere Nadias til mig.
Nærmest ingen mayo
Nærmest ingen mayo. Nærmest ingen fyld tør dig kedeligt
Det bedste af det bedste Tak for…
Det bedste af det bedste Tak for fantastisk mad og service
Ordren kunne ikke gå igennem
Ordren kunne ikke gå igennem, derfor ingen sandwich til mig i dag 😥 Plejer ellers at fungere nogenlunde