Er staat op de site voor 23u besteld zelfde dag geleverd. Om die reden koop ik een toestel op deze site, we zijn nu 5 dagen verder en ik heb het toestel niet ontvangen. Bleek niet op voorraad te... Toon meer
Ik wilde al een hele tijd gel nagellak proberen, maar overal waar ik zocht was ik gelijk een hele smak geld kwijt. Ik ben heel erg tevreden over mij aankoop, die overigens snel geleverd was en met zor... Toon meer
Bedrijf na mijn hart, Heb meerdere malen dingen besteld, en zoals beweert wordt voor 23:00 besteld volgende dag geleverd, zo had ik ook een elektrische nagelfrees gekocht deze ging defect, contact... Toon meer
Fijn bedrijf .. super snel geleverd .. duidelijke website .. ! Goede producten .. geven antwoord op je vragen.. Soms gaat er wel eens wat mis.. word gelijk opgelost! Ik bestel vanaf maart.. zelf... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Erg fijne ervaring met Nagelfabriek. De communicatie is duidelijk en snel, en je merkt echt dat ze met je meedenken. Bestelling werd netjes en op tijd geleverd. Ook over de kwaliteit van de producten ben ik zeer tevreden. Zeker een webshop waar ik vaker ga bestellen!
Er staat op de site voor 23u besteld zelfde dag geleverd.
Bleek niet op voorraad te zijn, mogen ze wel vermelden.
Nu vraag ik voor een terugbetaling en er wordt gewoon niet gereageerd op mails, hier bestel ik nooit meer.

Antwoord van Nagelfabriek
Top net 5 fijne gellakken binnen gehad.
Gellak van nagel fabriek zijn super fijn al is het aanbod in kleuren echt minimaal.
Waar ik over struikel bij ze is dat ik al 2 keer een negatieve recensie onder de “vernieuwde” clear builder gel heb geschreven en deze beide keren verwijderd is. Blijkbaar willen ze alleen maar positieve recensies op hun website tonen dus dan hierheen.
Voorheen was hun builder gel geweldig, medium viscositeit, korte droogtijd en goed hard na uitharden. Deze gel is enorm dik, hard flexibel uit en knapt daardoor snel af.
Aangezien ze alleen deze builder gel hebben en geen andere keuzes zal ik zelf niet snel meer op nagelfabriek shoppen.

Antwoord van Nagelfabriek
Ik had een bestelling gedaan waarvan ik een kleur tegen vond vallen.
De reactie die ik kreeg was zéér positief.
Dat ik al een reactie kreeg verbaasde me al.
Tegenwoordig krijg je nergens meer reactie op of wordt er netjes geholpen.
Maar hier wél.
Bij m’n volgende bestelling ben ik zeer netjes geholpen en ook over de vriendelijke mails ben ik zeer te spreken.
Geen weken wachten, maar dezelfde dag nog antwoord of oplossing.
De producten vind ik echt goed.
De bestelling al de volgende werkdag
Mooie lak heeft een mooie glans en blijft mega lang zitten.
Van mij krijgt Nagelfabriek een dikke tien.
Het bestellen en leveren was zoals het hoort. De builder gel die ik besteld heb is jammer genoeg niet van goede kwaliteit. Hij hecht niet goed en laat dus ook snel los.

Antwoord van Nagelfabriek
blij met mijn producten heel goed geholpen
Fijn bedrijf met eerlijke producten. Heel klantgericht als er een opmerking is of iets, lossen ze dit netjes op. Echt een aanrader!!!!
Een heel mooi en fijn bedrijf. Goede service. Hele HELE mooie nagellakjes. Super kwaliteit, ik geniet vele weken van mijn nagels. Blij mee!
Makkelijk aanbrengen, blijft lang zitten en mooie, heldere diepe kleuren! Top producten! En fijne, easy going website! Echte aanrader!
Hele goede assortiment, bezorging is snel en goede producten. Zeer tevreden met de service.
In april een uv lamp besteld. In augustus geopend aangezien ik er 2 had besteld. 1 heel klein lampje was kapot dus ik mailde naar ze met de gedachte dat ze misschien een klein lampje zouden opsturen. Ze reageerde vrij snel en ik kreeg een nieuw uv lamp opgestuurd zonder extra kosten voor mij. Dit noem ik nou top service. Hier bestel ik vaker!
Bedrijf na mijn hart,
Heb meerdere malen dingen besteld, en zoals beweert wordt voor 23:00 besteld volgende dag geleverd, zo had ik ook een elektrische nagelfrees gekocht deze ging defect, contact gehad met Nagelfabriek en werd keurig afgehandeld, de volgende dag kon ik op mijn post nl punt een pakketje ophalen, ik was totaal verrast dat ik al een nieuwe frees opgestuurd kreeg.
Nagelfabriek is een echte aanrader! Ga zo door 👍
Het bestellen en leveren verliep allemaal heel soepel. Ik heb bij de nagelfabriek hema vrije (hypoallergene) gellak besteld (de topcoat) omdat ik allergisch ben. Helaas geeft deze topcoat mij alsnog een ontzettende allergische reactie. Ik ben hierdoor erg teleurgesteld. Toen ik het aangaf op de website gaven ze aan dat 't waarschijnlijk ligt aan het feit dat ik geen Hema vrije basecoat gebruik. Maar dat is niet het geval. Voor mensen die ook allergisch zijn voor gellak is dit dus geen geschikte lijn. Weggegooid geld.

Antwoord van Nagelfabriek
Zeer tevreden. Fijne produkten , goede prijs en snelle levering !
het is een fijne site met veel artikelen voor de nagels. ik heb hier de poly besteld en had problemen met de hechting. ik ben toen heel net geholpen en dit toen goed opgelost. bij andere vragen ben ik ook altijd snel geholpen via de mail.
helaas heb ik wel 2x gehad dat de verzending later plaatsvond dan "beloofd" ze zeggen voor 23:00 uur besteld en betaald is dezelfde dag verzonden. als ik dan de volgende dag in de postNL app kijk geeft hij aan dat het pakket nog niet bij postNL ontvangen is en dat het bezorgmoment verplaatst word.
is het een dealbreaker, nee natuurlijk niet maar ik was wel teleurgesteld omdat je je zo op je pakketje verheugd :)
Goede producten voor aantrekkelijke prijzen. Snelle levering
Hele goeie ervaringen en ben altijd blij met de kwaliteit van de producten.
Heb polygel en de bijhorende spul bij besteld.
De polygel is totaal niet vloeibaar.
Het is zo uitgedroogt en onmogelijk om mee te werken.
De cover gel hard niet goed uit😩
En ik baal hier zo hard van, want dat spul is niet goedkoop.....

Antwoord van Nagelfabriek
Super fijn! Heb hier nu al vaker besteld en gebruik het wekelijks. Super goede uitleg erbij en goede kwaliteit. Ook een keer een berichtje gehad dat ik nog moest betalen terwijl ik al had betaald. Toen ik hun belde met de vraag of het van ben kwam, hebben ze het volledig voor me uitgezocht en mij verteld dat dat niet van hun vandaan kwam. Super goed geholpen en hele fijne klantenservice.