Super tevreden of dit bedrijf! Bestel al jaren hier kleding en krijg alles binnen. Ze zijn ook super klantvriendelijk. Alle kleding, schoenen en sieraden zijn ook van goede kwaliteit. Kan niet wachten... Toon meer
Ik heb vorige week woensdag (20/3) een kleedje besteld en heb direct een melding gekregen dat bpost dit zou versturen en dat het aan zou komen tussen (22/3-23/3). het is ondertussen als 25/3 en na h... Toon meer
Ik ben erg teleurgesteld in de service van Nelly. Ik heb mijn bestelling een hele tijd terug geretourneerd en volgens de DHL Track & Trace is mijn retourpakket al geruime tijd bij Nelly afgeleverd. To... Toon meer
Good service and fast answers!
Nelly.com är en av Nordens ledande e-handlare inom mode och accessoarer för unga kvinnor. Vi har ett maxat utbud med det allra senaste modet från de hetaste varumärkena, bland annat True Religion, One Teaspoon, Hunter, Adidas Originals, New Balance, Neo Noir, UGG, Hunkemöller, Levi's och från vårt egna Nelly-märke. In English: Nelly.com is one of the Nordic region’s leading online retailers of fashion and accessories for young women. We offer a wide selection featuring the latest trends from the hottest brands, including True Religion, One Teaspoon, Hunter, Adidas Originals, New Balance, Neo Noir, UGG, Hunkemöller, Levi's, as well as our own Nelly brand.
Zweden
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede webshop voor kleding. Leuke kleding voor leuke prijzen. Levering is niet zo heel snel, maar dat geven ze ook aan. Ik ben tevreden!

Antwoord van Nelly
Na een klacht heeft een medewerker van Nelly.com het netjes afgehandeld!

Antwoord van Nelly
pakketje retour gestuurd op 11-6, op 14-6 zou mijn retour zijn aangekomen bij Nelly. Het is nu 2 weken later dat zijn mijn pakket hebben ontvangen en heb nog steeds geen bevestiging ontvangen dat zij mijn retour hebben ontvangen. Heb al meerdere keren contact gezocht, maar de klantenservice is dramatisch slecht. Mag hopen dat ik het bedrag terug gestort krijg op mijn rekening.

Antwoord van Nelly
Dit kan echt niet!!! Klantenservice van nelly is zo niet goed. Ik bericht ze al dagen. Waardoor ik ook te laat ben met mijn pakketje opsturen. Er zat geen retourlabel in mijn pakket. Ook niet in de mail. Ik mail ze al een week zelfs meer maar geen antwoord. Ik wil mijn pakket opsturen!!!!

Antwoord van Nelly
Wat een vreselijke customer service. Had een prijzig Jack gekocht, maar het was te groot dus heb het geretourneerd. Sowieso lastig om te retourneren. Je krijgt geen retourlabel en kan bij het checken van de track and trace code niet de juiste gegevens opvragen omdat het retouradres niet bekend is. Uiteindelijk kon ik wel zien dat mijn retour op 25 april bij Nelly geleverd was. Ik had bij AfterPay netjes de levering retour gemeld. Helaas kreeg ik Op 2 mei een herinnering van AfterPay dat het retour niet verwerkt was en dat de betaaltermijn verstreken was. Het is nu 4 mei; ik heb de customer service drie keer gemaild, voorzien van alle bewijzen dat het artikel geretourneerd en aangekomen is. Zag in mijn account dat de status van het artikel inmiddels op geretourneerd staat. Maar gewoon geen reactie van de customer service! Zij moeten het retour melden bij AfterPay, maar blijven in gebreke. Geen enkele andere manier om met Nelly in contact te komen. Ik ben echt laaiend. Ik ga natuurlijk de factuur bij AfterPay niet betalen, maar sta straks wel gemarkeerd als slechte betaler. Nooit meer bestel ik iets via Nelly!!!! Wat een ellende.

Antwoord van Nelly
Wederom, geen returnlabel ontvangen.
Wanneer ik mijn ordernummer invoer voor een return, wordt deze niet herkend en heb ik dus geen label.
Retouradres niet bekend, klantenservice reageert niet. Een order terugsturen wordt, zo lijkt het, je bewust knap moeilijk gemaakt.
Ik ben het zat! Ben niet snel geneigd een slechte review te schrijven maar Nelly’s klantenservice laat echt te wensen over. Het e-mailadres wat door Nelly wordt gegeven onder slechte reviews heb ik ook al geprobeerd.
Andere opties?

Antwoord van Nelly
Je betaald hier meer voor de verzend+ retourkosten dan de producten zelf. Ik heb heel veel kleren besteld, één order zelfde dag nog geprobeerd te annuleren, niet gelukt. Bij de deur niet geaccepteerd, moet ik alsnog alle verzend+ retourkosten ervoor betalen.
Van de andere order 1 artikel behouden, want de kleren komen ook niet overeen met wat je ziet op de website. In totaal heb ik voor een shirtje van 6€ extra kosten gemaakt van in totaal 60€!!!!!!!!!
Echt, bespaar jezelf een hoop hoofdpijn en teleurstelling en shop ergens anders!! Ik heb enorm veel spijt dat ik hier wat heb gekocht. Vroeger hadden ze betere service, nu is het echt 3x niks

Antwoord van Nelly
Koop hier geen spullen!! Je raakt je geld kwijt zonder ooit iets te ontvangen!!
Vroeger heb ik heel vaak bij Nelly geshopt en nooit problemen gehad, ook e-mails werden keurig beantwoord. Na enkele jaren besloten weer iets te kopen bij hen. Grote fout!!!
Meer dan een week geleden heb ik een bestelling geplaatst, dag erna kreeg ik de track and trace code. Maar na 4 dagen bleef de status nog steeds hangen op “pakket nog niet ontvangen of verwerkt door DHL” wat erop neerkomt dat zij het pakketje nog niet afgegeven hebben.
Ook na meer dan een week bleef het dezelfde status aangeven. Meerdere e-mails gestuurd en daarin duidelijk aangegeven dat het pakketje door hun nog niet verstuurd is en ik dus niks ontvangen heb zoals ook te zien was op de track and trace.
Ik kreeg het volgende bericht als antwoord:
* hierbij je track and trace
Vervolgens hun Weer terug gemaild dat ik de track and trace al wist, dat dat niet mijn vraag was, maar dat mijn pakket niet verzonden is en omdat nu dit al meer dan een week duurt (op de website staat vermeld binnen 2 tot 4 dagen en je betaalt overigens standaard €5 verzendkosten) dat ik mijn order wil cancellen en mijn geld terug wil, of dat ik mijn pakket wil waar ik €45 voor heb betaald.
Hun reactie:
*we kunnen je order niet meer cancellen want is al verwerkt, als je de artikelen retourneert krijg je je geld terug.
Kortom, meer dan 15 mails verstuurd en je komt na meer dan een week wachten geen enkele stap verder.
Waarschijnlijk sturen ze je gewoon een track and trace code zodat ze de spullen meerdere keren kunnen “verkopen” zonder deze producten daadwerkelijk te leveren, wat in normale termen gewoon diefstal heet, en de customer service medewerkers spreken ofwel geen Engels dat ze een simpele e-mail kunnen begrijpen en correct afhandelen, ofwel ze houden zich van het domme om je af te wimpelen met standaard antwoorden.
Nelly weigert dus gewoon mijn pakket waar ik €45 voor betaald heb op te sturen, maar ze weigeren ook om gewoon mijn geld terug te geven en de spullen te houden. Jammer dat het bedrijf veranderd is in een oplichters bende.
Dus besluit je bij hen iets te kopen, wees dan voorbereid dat je je geld hoogstwaarschijnlijk kwijt zult raken.

Antwoord van Nelly
Het duurde in eerste instantie een tijdje voordat ik een reactie kreeg op mijn mail over de levering. Inmiddels had ik het pakket al ontvangen. Toen ik reageerde op het antwoord van Nelly kreeg ik direct weer een reactie terug. Ik geloof niet dat ze opzettelijk niet snel reageren, maar dat het gewoon erg druk is. In het verleden veel goede ervaringen gehad met Nelly, dus ik ga ervan uit dat ze hun zaakjes snel weel op orde hebben! Wat betreft de hoge kosten, tja, Nelly maakt ook kosten voor het heen-en-weer sturen van de pakketten. Dat zet de consument er misschien toe om niet klakkeloos van alles te bestellen en te retourneren. X

Antwoord van Nelly
Jurk besteld, maat groter dan normaal gezien dat geadviseerd werd. Nou 1 been paste er nog niet in, en ik heb doorgaans maat xs, echt breed ben ik niet… Dus geretourneerd en aangeven bij AfterPay dat die terug gaat. Zijn nu 2 weken verder, ik moet van AfterPay gewoon betalen omdat Nelly dus een maand nodig heeft om een retour te verwerken. 3x gemaild met Nelly (bellen kan niet) en ik krijg elke keer een standaard mailtje terug. Super slechte klantenservice.. En waarom AfterPay aanbieden als je dezelfde voorwaarden niet kan hanteren als AfterPay heeft..

Antwoord van Nelly
Heel schlechte ervaring met nelly. Ik heb twee artikelen geretourneerd en het is nu meer dan een maand geleden maar mijn geld terug heb ik nog niet. Gelukkig heb ik via after pay betaald voordat ik extra kosten kreeg zoals velen als ik hier reviews lees.
Ik ga nooit meer hier bestellen, ook wegens enorme verzendkosten en retourkosten.

Antwoord van Nelly
Ik had een typ fout in mijn e-mailadres gemaakt waardoor ik geen mailtjes ontvang. Ik wacht al meer dan een week op antwoord. Ik kan zo mijn jurken niet retourneren. Ik vind dit zo belachelijk. Ik heb ze via de website zelf een bericht gestuurd, dm en mail. Er word nergens op gereageerd.

Antwoord van Nelly
Alleen al om de verzendkosten van €4.95 + de belachelijke retour kosten van €9.95 zou ik hier niet bestellen als ik jullie was. Daarnaast is het hele retour proces vaag.

Antwoord van Nelly
Verwerking van retour gaat zeer traag en voor verzendkosten en retour kan je €15,- euro rekenen, ongeacht de hoeveelheid van je bestelling.

Antwoord van Nelly
Hele slechte ervaring met Nelly.com, in november een bestelling gedaan en alles retour teruggestuurd, maar de retournering is nogsteeds niet verwerkt!!! En we zijn drie maanden verder! Belachelijk.
Mijn afterpay factuur is inmiddels 40 euro duurder geworden, en ik heb hem toch maar betaald om zelf niet in de problemen te komen, maar het is echt belachelijk. IK BEN 160 EURO KWIJTGERAAKT door dit bedrijf. Krijg steeds mailtjes dat het geregeld wordt, maar er wordt helemaal niks geregeld. DRAMATISCH

Antwoord van Nelly
In November een bestelling geplaatst.
Netjes geleverd in November ook een deel retour gedaan.
Nu 1 februari mijn held nog steeds niet terug.
Al meerdere malen gemaild en het geld zou steeds binnen 5 dagen worden terug gestort.
Denk na voordat je hier besteld.

Antwoord van Nelly
Belachelijk bedrijf!! Weken terug een retour gedaan dat €9,95 heeft gekost. Ik mail met ze en geen antwoord. Nooit meer bestellen hier!!

Antwoord van Nelly
NIET EENS 1 ster waard !!!! Echt belachelijk bedrijf. Meer dan een maand geleden bestelling geretourneerd nu nog steeds niet verwerkt in afterpay waardoor er nu €40 kosten bij zijn gekomen!! 10 mailtjes verder en nog steeds niks !!! Ik bestel hier NOOOOOIT NOOIT meer. Ik heb meer kosten gemaakt dan de artikelen die ik uberhaubt heb gehouden. Belachelijk bedrijf !!!

Antwoord van Nelly
Producten gekocht op 18-9, deze ruim een week later mogen ontvangen. Vervolgens aanmelden van retour op 28-9. Het retourneren zelf op 11-10, in verband met privéomstandigheden en reactie van Nelly omtrent versturing. Retourneren was nogal onduidelijk, maar uiteindelijk met behulp van klantenservice uitgekomen. Bij het servicepoint van DHL ingeleverd en verstuurbevestiging ontvangen en doorgestuurd naar Nelly. Het verwerken van de terugzending duurt 14-21 dagen. Ik verwachtte dus mijn restitutie op uiterlijk 1-11, niet ontvangen. 5-11 een mail gestuurd, ze hebben alle gegevens nodig omtrent reden van retour, welke producten, etc. Dit is voor mij bijna twee maanden geleden. Tegenwoordig gaat alles online en wordt dit ook op die wijze vastgelegd. Waarom moet de klant het bedrijf van alle (!) informatie voorzien? Onkunde van de klantenservice?
Achteraf ben ik blij dat AfterPay bij mij niet mogelijk was (een te hoog bedrag voor eerste bestelling), anders zat ik met nog meer sores dankzij deze malafide webshop. Helaas ben ik nu al wel bijna twee maanden aan het wachten op een restitutie van bijna 300 euro.
Enfin, een e-commerce bedrijf zonder enige mogelijkheid tot directe interactie en communicatie is bij mij in een negatief daglicht komen te staan, en ik zal - in het bijzonder - dus nooit meer iets bij Nelly.com bestellen.