Super tevreden of dit bedrijf! Bestel al jaren hier kleding en krijg alles binnen. Ze zijn ook super klantvriendelijk. Alle kleding, schoenen en sieraden zijn ook van goede kwaliteit. Kan niet wachten... Toon meer
Ik heb vorige week woensdag (20/3) een kleedje besteld en heb direct een melding gekregen dat bpost dit zou versturen en dat het aan zou komen tussen (22/3-23/3). het is ondertussen als 25/3 en na h... Toon meer
Ik ben erg teleurgesteld in de service van Nelly. Ik heb mijn bestelling een hele tijd terug geretourneerd en volgens de DHL Track & Trace is mijn retourpakket al geruime tijd bij Nelly afgeleverd. To... Toon meer
Good service and fast answers!
Nelly.com är en av Nordens ledande e-handlare inom mode och accessoarer för unga kvinnor. Vi har ett maxat utbud med det allra senaste modet från de hetaste varumärkena, bland annat True Religion, One Teaspoon, Hunter, Adidas Originals, New Balance, Neo Noir, UGG, Hunkemöller, Levi's och från vårt egna Nelly-märke. In English: Nelly.com is one of the Nordic region’s leading online retailers of fashion and accessories for young women. We offer a wide selection featuring the latest trends from the hottest brands, including True Religion, One Teaspoon, Hunter, Adidas Originals, New Balance, Neo Noir, UGG, Hunkemöller, Levi's, as well as our own Nelly brand.
Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
10 euro retour kosten per item ook al zit het in 1 doos 2 stuks in 1 doos retour gedaan waarvan 1 top van 8.50 maar moet gewoon 20 euro retour kosten betalen.
4.95 verzend kosten dus al met al betaal je 25 euro voor Nijs.

Antwoord van Nelly
9,95 retour kosten, bestel nooit meer wat op deze site !!!!

Antwoord van Nelly
Weet iemand hoe het kan dat ik niet eens een bestelling kan plaatsen?
Als ik alles heb ingevuld nu al zn 10x opnieuw. Stuurt de Site mij terug naar de homepage en na een tijdje staat er bij my orders dat het niet gelukt is met het verwerken van de informatie. Terwijl mijn gegevens wel degelijk kloppen, heb ze nu al zo vaak gecheckt.
Maar na al deze reviews twijfel ik of ik überhaupt wil bestellen.
Weet iemand hoe dit kan

Antwoord van Nelly
verzendkosten zijn €4,95 en retour zenden kost €10. Ik heb voor €80 totaal betaald maar krijg nu dus maar €65,- terug. Ik wist het van te voren maar had het risico genomen, nu weet ik dat ik dat niet nog eens zou doen! Daarbij heb ik twee weken geleden mijn retourzending op de post gedaan bij DHL. Online stond dat ik alleen hoefde aan te geven dat het van Nelly was, echter bleek dit niet het geval.. heb een track & trace code maar die staat al een week vast op sorteren... nooit meer bestellen bij nelly dus! Kan denk ik naar mijn geld fluiten

Antwoord van Nelly
Terugsturen van artikelen kost 10 euro, verzendkosten zijn €4.95.
Ik had 2 orders in 1 doos teruggestuurd, van de ene heb ik het geld terug en de andere niet. Alsnog €10 minder door terugzenden, WAT HELEMAAL NIET KLOPT. Had opnieuw besteld. Dit krijg ik dus ook niet meer terug, omdat ik het receipt dus niet meer heb. Er zijn al 3 weken voorbij! Zoveel mails heen en terug en diegene op de klantenservice kan dus niks voor mij betekenen. Ben gewoon €86.40 +€10 en de kleren kwijt. Jammer, want ik heb hier zo vaak besteld en nog nooit zoiets meegemaakt.

Antwoord van Nelly
Een artikel retourneren kost €9,95, tenzij je een artikel ervoor ruilt. Bij mij ging dat mis. Na veel mailtjes uiteindelijk antwoord gekregen. Ik hoor het geld binnen 5 dagen terug te krijgen. Een tip is om een mailtje te sturen naar beide mail adressen die hieronder staan aangegeven. Ik kreeg zo sneller antwoord.

5 euro verzendkosten 10 euro retour??!!!! Ik bestel nooit meer wat

Antwoord van Nelly
€9.95 retourkosten?! Serieus?! Ook voor mij laatste keer dat ik iets bestel bij Nelly.com! Oplichters bahbah

Antwoord van Nelly
Eerste en laatste keer dat ik iets besteld heb! Wat onduidelijk als je een pakketje retour wil sturen, wat is in godsnaam het retour adres ?! En als ik had geweten dat iets retour sturen 10 euro zou kosten had ik daar sowieso niks besteld!

Antwoord van Nelly
Bestelde altijd wat bij Nelly, nu in 1x retourkosten van 10 euro!!!! Had drie dingen teruggestuurd uit 1 bestelling. Moet je dan 30 euro betalen? Mij zijn ze als klant al kwijt! Wat een beleid zeg

Antwoord van Nelly
Kan iemand mij helpen met het retouren? Er staat alleen dat ik naar My Pages moet gaan om mijn retour aan te geven, verder helemaal geen uitleg. Maar waar en hoe doe ik dat?

Antwoord van Nelly
Super slechte service ik bestel nooit meer bij Nelly! Ik raad het ook niemand aan.
Een retourzending kost 10 euro!!! Verder betaal je 5 euro verzendkosten en 1,50 voor factuurkosten per mail?
Dus als je uit eindelijk niets houd heb je al 16,50 aan kosten voor NIETS!!
Bizarre gang van zaken.

Antwoord van Nelly
Twee weken geleden een bestelling geplaatst. Komt snel aan en kleren zijn oké, maar dan begint de miserie. De kleren pasten mij niet, dus ik wou ze terugsturen.
Je moet je retour aangeven op de site. Tot zo ver geen probleem.
In het label dat in het pakket zit staat dat je naar de site van DHL moet gaan om een verzendlabel aan te maken. De site van DHL zegt dan weer dat je naar de site van de webshop moet gaan?? heel logisch
Op de site van Nelly staat ook nergens een retouradres en op de site geven ze aan dat je naar het DHL punt moet gaan en dat zij een label aanmaken.
Ik ben naar het postkantoor geweest, daar konden ze mij niet helpen en hebben ze me aangeraden om naar DHL zelf te gaan.
Bij DHL vielen ze ook uit de lucht. Ze wisten niet naar waar dit gestuurd moest worden.
Je wordt letterlijk van her naar der gestuurd maar niemand weet hoe of wat.
Er is nergens een retouradres of telefoonnummer te bespeuren op de site!!!! hoe kan je zoiets maken als je dan ook nog eens 9 EURO DURFT VRAGEN VOOR DE VERZENDING. SCHANDALIG!!!!
Nu is te termijn van 14 dagen al verstreken en zal ik waarschijnlijk nog meer geld moeten neertellen, AFZETTERS!!!!!!

Antwoord van Nelly
Waar kan ik mijn retour pakketje naar toe sturen ik heb geen adres of retour sticker?

Antwoord van Nelly
Jarenlang trouwe klant geweest van Nelly. Ik zit nu met een retourpakketje waarbij ik geeb retourlabel kan vinden en geen idee heb naar welk adres ik het terug moet sturen. En dan ook nog 10 euro retourkosten. Nooit meer Nelly voor mij!

Antwoord van Nelly
Super slecht, kan niet bellen met ze, geen reactie. Wil mijn geld terug!! Nooiitttt meerr Nelly!!!!!😡😡😡😡

Antwoord van Nelly
Ik heb dus broeken besteld alleen wil ik ze retourneren maar zit er geen retour sticker in? HELP hoe werkt dit!!

Antwoord van Nelly
Wat een slecht bedrijf. Besteld voor 26€ bijna 5€ verzendkosten moeten betalen. Artikel totaal anders dan op de foto en nu moet ik ook nog eens 10€ Retourkosten betalen. Schande nooit en nooit meer Nelly voor mij.

Antwoord van Nelly
Wat een slecht verhaal dit bedrijf! Voor € 160 besteld en nog verzendkosten moeten betalen (€ 4,95). Vervolgens voor artikelen retour ook nog €10,- moeten betalen??? Nog nooit meegemaakt... En dan na weken herinneringen krijgen van Afterpay omdat Nelly.com administratief ( waar je ook nog €1,50 voor betaalt) de retouren nog niet verwerkt had! Nooit meer dit bedrijf! Dit zou echt van de markt gehaald moeten worden.