Nelly Reviews

8.120
TrustScore 4 uit 5

4,1

Super tevreden of dit bedrijf! Bestel al jaren hier kleding en krijg alles binnen. Ze zijn ook super klantvriendelijk. Alle kleding, schoenen en sieraden zijn ook van goede kwaliteit. Kan niet wachten... Toon meer

Ik heb vorige week woensdag (20/3) een kleedje besteld en heb direct een melding gekregen dat bpost dit zou versturen en dat het aan zou komen tussen (22/3-23/3). het is ondertussen als 25/3 en na h... Toon meer

Ik ben erg teleurgesteld in de service van Nelly. Ik heb mijn bestelling een hele tijd terug geretourneerd en volgens de DHL Track & Trace is mijn retourpakket al geruime tijd bij Nelly afgeleverd. To... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Nelly.com är en av Nordens ledande e-handlare inom mode och accessoarer för unga kvinnor. Vi har ett maxat utbud med det allra senaste modet från de hetaste varumärkena, bland annat True Religion, One Teaspoon, Hunter, Adidas Originals, New Balance, Neo Noir, UGG, Hunkemöller, Levi's och från vårt egna Nelly-märke. In English: Nelly.com is one of the Nordic region’s leading online retailers of fashion and accessories for young women. We offer a wide selection featuring the latest trends from the hottest brands, including True Religion, One Teaspoon, Hunter, Adidas Originals, New Balance, Neo Noir, UGG, Hunkemöller, Levi's, as well as our own Nelly brand.

Goed

(8.120)

602 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

incapabele organisatie

10,- retour kosten en vervolgens nog 5,- verzendkosten. Belachelijk. Ik kan iedereen bij deze vertellen dat het geen 10,- per pakketje kost om te verwerken. Ook niet aan personeelskosten. Het is massaproductie en daarbij ook massa oplichterij. Is 3,- niet voldoende? Dat zou ze een hoop slechte recensies besparen. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat Nelly geen telefoonnummer heeft omdat menig mens achter die lijn depressief wordt. Echter ben ik een groot fan van online bestellen, maar daar gaat Nelly in de toekomst niets meer van merken. Wat een giller.

28 februari 2020

Hi Sterre,

Thanks for your feedback to us!
Please email us at qualitygroup@nelly.com if you have questions you want to get answered, then we will help you further.

♥ The Nelly Team

Nelly maakt winst op retourneringen🙄

Ik snap dat je als webwinkel niet eindeloos kunt blijven betalen voor retourneringen, maar BIZAR dat retourkosten (€10) hoger zijn dan de initiële verzendkosten (€5). Het is zelfs nog goedkoper om het op eigen kosten op te sturen via PostNL. Erg jammer op deze manier verliest Nelly veel klanten, waaronder ik..👎🏽

16 februari 2020

Hi Judith,

We apologize if you feel that way!
If you have any questions regarding our returns, you are welcome to contact us at qualitygroup@nelly.com so of course we will help you further.

Spijt

Retourneren duurt veels te lang, helemaal als je beseft dat je 9.95 moet betalen voor de retourkosten.. nee ik ga hier nooit meer bestellen.. ik ben nu 17 dagen verder na retourneren en heb nog geen bericht ontvangen, zeer vervelend.

13 februari 2020

Hi Siobhan,

We apologize if you feel that way!
If you have further questions regarding your return and refound, you are welcome to contact us at qualitygroup@nelly.com so of course we will help you further.

♥ The Nelly Team

Eind december een pakket retour…

Eind december een pakket retour gestuurd van Nelly.com op 22 januari hiervan een bevestiging ontvangen. Wel mijn factuur van Afterpay volledig betaald omdat ik herinneringen hiervan ontving. Tot op heden nog geen geld terug ontvangen. Afterpay zegt dat ik contact met Nelly.com moet opnemen en andersom. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Vreselijk slechte klantenservice in deze tijd zou je dat niet meer mogen verwachten.

11 februari 2020

Hi Lisette,

Slechte afhandeling

AfterPay werkt hier echt slecht. Na retourneren duurt het een paar weken voordat AfterPay dit verwerkt heeft. In de tussen tijd ontvang je herinnering na herinnering. Retourkosten bleken achteraf eur 3,95 te zijn Voor kerst iets besteld en het is nu nog steeds niet afgehandeld. Ik ga hier niets meer bestellen.

7 februari 2020

We apologize if you feel that way!
If you have further questions regarding your purchase, you are welcome to contact us at qualitygroup@nelly.com so of course we will help you further.

♥ The Nelly team

Bestelling geplaatst bij Nelly

Bestelling geplaatst bij Nelly, opeens 5 euro vrachtkosten en 10 euro retourkosten en dat wat eerst volledig gratis was en ook nog is 10 euro retourkosten betalen voor een artikel van 12 euro??
Hoe??
Ondanks dat duurt het verwerken van een retour zeer lang en dan nog het bijwerken op afterpay, wat helaas nog eens langer duurt.
Vind het jammer dit laat mij 10x beter nadenken of ik iets bij nelly.com weer moet bestellen. 🙄🙄

5 februari 2020

Hi,

We apologize if you feel that way! We have a return cost now of 9.95 Euro.
If you have further questions regarding this, you are welcome to contact us at qualitygroup@nelly.com so of course we will help you further.

<3 The Nelly Team

Op 22 dec een bestelling geplaatst die…

Op 22 dec een bestelling geplaatst die binnen enkele dagen binnen zou zijn. Kwam uiteindelijk 31 dec aan. Ik heb alles retour gestuurd op 2 Januari! Ik heb alles vooruit betaald en zou mijn geld terug krijgen van de bestelling. Inmiddels is het 5 februari en heb ik mijn geld nog niet retour ontvangen. Meerdere mails gestuurd naar jullie want een telefoon nummer hebben jullie niet. Ik heb 2 weken geleden een mail terug gekregen dat mijn geld terug gestort zou worden binnen enkele dagen. Dat is inmiddels nog niet gebeurd! Op meerdere mails wordt niet meer gereageerd wat ik zo lees op internet, ben ik niet de enige met dit probleem. Erg slecht graag een oplossing hier voor

5 februari 2020

Als het kon dan zou ik 0 sterren geven

Als het kon dan zou ik 0 sterren geven. Laatst kleren besteld voor over de 500 euro i.v.m. veel kledingstukken in dubbele maat. Uiteindelijk 2 kledingstukken gehouden t.w.v. 50 euro. De rest wilde ik retour melden en toen kwam ik erachter dat ik 10 euro per kledingstuk retour betaal????? Wtf???? 84 euro betaal ik in totaal aan retourkosten terwijl mijn bestelling zelf maar 50 euro heeft gekost. Geprobeerd contact op te nemen met het bedrijf maar heeft geen telefoonnummer?? Ook heel vreemd. Meerdere mails naar de klantenserivce maar nog geen reactie. Is dit wat jullie klanttevredenheid beleid is? 84 euro retourkosten? Als dat zo is bestel ik hier nooit meer iets en zal ik er zeerzeker voor zorgen dat iedereen in me omgeving dat ook niet meer doet.

Hi Eline,

Beste, We hebben recentelijk onze retourkosten moeten verhogen, omdat het anders financieel niet meer mogelijk is voor ons om onze producten aan te bieden in Nederland.
En je hebt de artikelen een voor een geregistreerd vandaar dat de retourkosten onder je nelly account per artikel zijn berekend, maar dit is geen probleem want wij houden per retour een keer de kosten in nadat wij je retour verwerkt hebben.

<3 The Nelly Team

omslachtige communicatie en late/geen terugbetaling

Jurk was mooi, een te grote maat terug moeten sturen. Ondertussen nog een mail gestuurd met een vraag over retouren, want op de pakbon stond dat retouren 3,95 kostte maar dat bleek ineens 9,95 te zijn. In een veel te laat antwoord van Nelly werd niet eens ingegaan op mijn vraag. De retour kwam laat aan, ik kreeg toen een mailtje dat de retour was ontvangen en gecontroleerd. Terugbetaling zou 1-5 werkdagen duren, maar dit is inmiddels twee keer zo lang en heb nog steeds niks ontvangen.
Klantenservice reageert telkens erg laat en ontzettend irritant dat je niet kan bellen met het bedrijf.

Hi Maartje,

Beste, Onze excuses dat niet al je vragen direct zijn beantwoordt. We hebben recentelijk onze retourkosten moeten verhogen, omdat het anders financieel niet meer mogelijk is voor ons om onze producten aan te bieden in Nederland. Maar als het 3,95 staat onder je factuur dan geldt ook dit bedrag voor je retour. En als je je geld nog niet hebt ontvangen kan je contact opnemen met onze klantenservice of je vraag mailen naar qualitygroup@nelly.com.

<3 The Nelly Team

Pakketje teruggestuurd en nu hebben hun…

Pakketje teruggestuurd en nu hebben hun zogenaamd niets ontvangen. Resultaat: rechtszaak en 5x duurdere rekening. Oordeel: Nooit nooit hier iets kopen! Echt oplichters

Hi,

Beste, Wat vervelend om te lezen dan je niet tevreden bent. We willen je graag verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice, want met een geldig retourbewijs kunnen wij je retour altijd handmatig inboeken ook als wij het niet ontvangen hebben.

2 jurkjes besteld eind december

2 jurkjes besteld eind december. 1 jurkje gehouden de ander terug gestuurd. Alvast de afterpay rekening betaald voor het ene jurkje en de retourkosten. Na 2,5 nog steeds geen bevestiging dat mijn retour is aangekomen. Het enige wat je kunt doen is contact opnemen via de e-mail waar je als je geluk hebt binnen 2 weken antwoord krijgt. Nou na 2 weken eindelijk een antwoord. Mijn pakketje hebben ze alvast aangemeld zodat mijn afterpay rekening binnen enkele dagen zou worden aangepast. Nu zijn we ondertussen weer 10 dagen verder en er is helemaal niks aangepast aan mijn rekening. Herrinerings kosten komen er nu ook nog eens boven op. Een proces wat dus snel stop moet worden gezet en alsnog kun je alleen weer opnieuw een e-mail sturen waar ik weer 2 weken op kan wachten. Ik weet dat de feestdagen ontzettend druk zijn, maar dit gaat toch echt te ver. Service is er gewoon totaal niet op geen enkel vlak. Denk maar beter na voordat je daar iets besteld want als het niet goed is ben je zwaar de sjaak...

Nou vandaag op 10-02 e-mail contact gehad met Nelly waarin stond dat ik zelf contact op moet nemen met Afterpay. Mag je het ook nog eens zelf regelen met een ander bedrijf. Klantenservice van Afterpay daarin tegen waren super fijn te bereiken met een telefoonnummer en hebben mij gelukkig hiermee geholpen, en zeiden dat hun ook al heel veel belletjes hebben gekregen van klanten die bijNelly hebben besteld. Bestel er nooit meer wat!

31 januari 2020

Hi,

We would like to see what has happened with the credit to your invoice, can you please email your order number to qualitygroup@nelly.com, and we will answer you as fast as we can.

Nelly blijft mijn nummer 1

Nelly blijft bij nummer 1 voor mooie dames kleding. Zeker voor het uitgaan of feestjes hebben ze voor dames veel variatie. Kwaliteit gaat lang mee, kleding past goed en zit lekker. Ik ben zelf 1.86 meter en maat L/XL sluit goed aan bij Mijn armen zowel me benen.

In het verleden een keer een bestelling moeten terug sturen. Echter was dit binnen 2 a 3 weken verwerkt en stond het bedrag weer op me rekening.

Wederom ben ik een tevreden klant bij Nelly

30 januari 2020

Hi,

We are very glad to hear about your positive experience with us. and hope that there will be more many more ahead!

Have a great day!

Hele slechte service

Vorige week donderdag is er mij verteld dat mijn geld binnen 5 werkdagen teruggeboekt zou worden op mijn rekening, gister, woensdag 29 januari opnieuw een mail gestuurd omdat ik nog niks heb ontvangen, krijg ik vandaag te horen dat de terugbetaling mislukt is en het handmatig moet worden gedaan, wat alweer een week gaat duren.
Deze bestelling is 23 december geplaatst. Het is absurd dat het na 1,5 maand nog steeds niet voltooid is.
Ik moet constant e-mails sturen waar ik overigens ook telkens laat antwoord op krijg.

30 januari 2020

Hi Anne,

We're sorry to hear about your experience, and apologize for the refund taking longer time than usual. Please get back to us in our mail conversation if you have further questions.

<3 The Nelly Team

1111009419 Bestel hier nooit meer!

1111009419 duurde meer dan een maand voordat ik een bevestiging kreeg van mijn ontvangen retour, op 23-01 de bevestiging eindelijk ontvangen en nog altijd is mijn factuur bij afterpay niet aangepast. Na herhaaldelijk mailen moest ik maar alvast de retourkosten betalen, het restant staat nu nog steeds open. Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt, bestel nooit meer bij Nelly!

29 januari 2020

Hi Priscilla,

I can see that we answered your email on the 23rd describing the best way to handle an invoice after making a return. Please get back to us if you have any further questions.

ASO BEDRIJF

Ik schrijf normaal geen slechte reviews. Maar dit bedrijf spant de kroon. Al meer dan een maand bezig om mijn geld terug te krijgen. Over en weer mailen met de klantenservice. Ik krijg nu een mail dat ik zelf contact op moet nemen met aftherpay om terug betaald te worden.

Dit bedrijf is een lachertje!!! Bestel hier nooit wat. Ze moeten zich kapot schamen!!!!!

28 januari 2020

Hi Angela,

I am sorry to hear about your experience. Please email us on qualitygroup@nelly.com if there is anything you need help with, and we will assist you as soon as we can.

Stelletje oplichters??? ATIE IVM WETTELIJKE REGELS

Op 11-12-2019 schoenen retour gestuurd. Wel een bevestiging met aanmelding gekregen maar mijn geld heb ik nog niet terug!

Misschien is het een idee voor al die gene die zijn/haar geld nog niet terug hebben ontvangen om hier werk van te maken!! het is WETTELJK VERPLICHT om binnen 14 werkdagen je geld terug te krijgen!!

Heb al regelmatig het formulier ingevuld, en ze hebben me beloofd het geld over te maken..

WIL MIJN GELD TERUG!!

22 januari 2020

Hi Lydia,

We are very sorry that your refund is taking such time.
We tried to call you but didn't get an answer. Please get back to us when you can.

Slechte klantenservice

Ik heb een jurkje besteld. Waarbij de site me bij de betaling eraf gooide. Toen ik weer op de site kwam stond er dat ik mn betaling nog moest afronden. Toen ik dat had gedaan zag ik dat er maar een jurkje was besteld maar het bedrag + verzendkosten 2x van mn rekening is gehaald. Na 5 keer het contact formulier te hebben ingevuld en nog steeds geen reactie gekregen. En nog geen jurkje binnen gekregen. Zeer slecht. Ga hier nooit meer wat bestellen

21 januari 2020

Hi Nienke,

We're sorry for this. I can see that we answered your email yesterday, please get back to us and we will help you further.

Retour niet aangekomen?!

Ik heb een pakketje besteld en op 3 januari retour gestuurd, echter nog steeds geen melding dat het is ontvangen en mijn afterpay factuur is ook niet bijgewerkt. Heb nu ook nog eens herinneringskosten erbij gekregen. Hoe lang duurt dit wel niet? Super vervelend! Ook geen reactie op klantenservice.

18 januari 2020

Hi Sabine,

If this matter has not yet been solved, please email us on qualitygroup@nelly.com with your order number and we will help you further.

04-01 pakketje retour gestuurd

04-01 pakketje retour gestuurd, volgens Dhl ligt het nu bij Nelly.com maar ik heb nog steeds niks gehoord en dit is morgen al 2 weken geleden.. ik heb ook geprobeerd via een bericht/ mail contact op te nemen met Nelly.com, inmiddels 6 dagen verder en ook daar geen reactie op. En inmiddels al kosten er bij op, bij afterpay. Slechte zaak.

17 januari 2020

Hi Eline,

I can see that we already helped you with this. Thank you for your patience.

Have a great day!

Retour

Nog steeds geen bevestiging dat mijn retour is ontvangen.
Mijn afterpay blijft open staan en moet ik alsnog gaan betalen dus wat heeft afterpay voor nut als je nog alles vooruit moet betalen.
En kan gaan wachten wanneer jullie het ooit is terug storten.
Hele slechte service dit en zie heel veel reacties dat mensen het na lange tijd nog niet terug hebben.

16 januari 2020

Hi Chantal,

We would like to help you with this, could you please email us on qualitygroup@nelly.com and we will answer as soon as we can. Thank you so much!