Nordic Green Energy Sverige Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag trodde att detta skulle vara ett bra företag och de var miljömedvetna. Men kundmedvetna är de inte. De använder ROPO inkasso, som skickar påminnelseavgift redan innan man har fått originaltäknin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket vänligt, informativt och konstruktivt samtal med kundtjänst. Har problem med att logga in på appen och avvaktar besked. När det gäller Nordic Green Energy's elpriser, så blir jag glad varj... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Måste ha varit det sjukaste jag varit med om. Elhjälpen ringer upp min mamma som har halvdålig svenska. Lyckas få min mamma skriva på en fullmakt där de binder henne i fem hela år. Mailet på avtalet f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

HADE ENERGI 2 OCH BLEV DEBITERAD 3 KR OCH 64 ÖRE KILOVATTEN FAKTURAN VAR PÅ 18 000 DÅ DET EGENTLIGEN SKULLE KOSTAT 75 ÖRE AKTA ER SOM ÖGAT FÖR ENERGI 2 MEN SEN TITTADE JAG EFTER AND... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektriciteitsbedrijf
  2. Groene energie leverancier

Geschreven door het bedrijf

På Nordic Green Energy gör vi det enkelt för våra kunder att välja förnybar energi och ta kontroll över sin elförbrukning. Genom smart elförbrukning och satsning på förnybara energikällor, kan vi minska vårt klimatavtryck och göra en god gärning för framtida generationer. Ända sedan starten år 2000 har vi strävat efter att erbjuda privatkunder, företag och offentlig sektor konkurrenskraftiga elavtal med el från sol, vind och vatten. Att byta till förnybar el är en investering för både dig och miljön. Teckna ditt elavtal idag på www.nordicgreen.se.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 16% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super trevlig kundtjänst som var…

Super trevlig kundtjänst som var väldigt hjälpsam med vad jag än ställde för frågor.

3 augustus 2023

Hej Jonas! Tack för ditt omdöme! Hälsningar Nordic Green Energy

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick svar på mina frågor angående ev…Solcellsfrågor

Fick svar på mina frågor angående ev plan på att investera i solceller och funderingar på hur det går till att sälja överskottsel till Nordic Green.

25 juli 2023

Antwoord van Nordic Green Energy Sverige

Hej Erik! Vad bra att du fick ett bra bemötande från kundservice. Hälsningar Nordic Green Energy

Vilket bluffföretag

Vilket bluffföretag. Meddelar inte inkasso att fakturor är betald. Då blir det dubbelt. De anlitar Ropo capital största blufföretaget med åkkerpriser som finns i Sverige. Nu kosumentverket för hjälp och anmälan. Lurar pensionärerna 😱👎👎👎

25 juli 2023

Antwoord van Nordic Green Energy Sverige

Hej Brit-Inger! Tack för din kommentar. Jag tycker att det du beskriver låter allvarligt och skulle önska att du kontaktar kundservice gällande detta. Tel: 08-20 51 00 (öppettider - mån och ons: 9-17, tis, tors och fre: 9-16). Vi värnar om alla våra kunder och hoppas att din fråga blir ordentligt utredd. Vänliga hälsningar Nordic Green Energy

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personlig och kunnig kundtjänst som…

Personlig och kunnig kundtjänst som lyssnade på mina behov. Kort väntetid.

19 juli 2023

Antwoord van Nordic Green Energy Sverige

Hej! Tack för ditt omdöme! Vad skönt att du fått rätt hjälp snabbt. Hälsningar Nordic Green Energy

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra kundsupport

Besviken

Besviken. BEDRÄGERI.
Dem ringde till min make som inte kan svenska och har tecknat avtal med honom. Ps: hushållet har redan ett avtal. Så nu har både hag och min man elavtal per ett hushåll. Vad tänker ni när ni ringer personer som inte kan svenska? Hur har ni tänkt? Hur kan vi ha 2 elavtal pet husshåll? Vi har en gemensam barn, ni kan teckna en avtal på honom också. Så det blit totalt 3 avtal per husshåll. Inga problem. Kundtjänsten svarar ej, har mailat 7 gånger. BEDRÄGERI!!!!!!!!!!!

13 juli 2023

Antwoord van Nordic Green Energy Sverige

Hej Ziba! Tack för din kommentar. Vi blir både oroliga och misstänksamma när vi läser vad du skriver. För det första har Nordic Green Energy inte någon telefonförsäljning för privatpersoner. Vi kan inte heller hitta några mejl hos kundservice som gäller detta problem. Är det möjligtvis Nordic Best Energi som kontaktat er och tecknat ett avtal? I så fall rekommenderar vi er att kontakta dem (08-40068881 eller info@nordicbestenergi.se) så fort som möjligt. Om du har ytterligare frågor till oss, går det alltid bra att ringa vår kundservice på kundservice 08-20 51 00. Vänliga hälsningar Nordic Green Energy

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De kontakter jag haft har gått fort med…

De kontakter jag haft har gått fort med trevlig personal,tack!

Antwoord van Nordic Green Energy Sverige

Hej! Tack för ditt omdöme. Vad kul att du fått bra hjälp från kundservice. Hälsningar Nordic Green Energy

Väldigt bra service

Väldigt bra service, bra personal, fick hjälp på en gång på samma dag och bättre el priser som är deras gammal kund säger det.

Tack för trevligt samtal

Tack för trevligt samtal, kunnig personal.

13 juli 2023

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ingen kärnkraft

Jag vill inte ha el producerad av kärnkraft

9 juli 2023

Antwoord van Nordic Green Energy Sverige

Hej! Tack för ditt omdöme. Vi erbjuder endast 100% förnybar energi från sol-, vind-, vatten- och biokraft. Hälsningar Nordic Green Energy

Antwoord van Nordic Green Energy Sverige

Hej! Tack för din kommentar. Vad tråkigt att du är missnöjd. Du får gärna beskriva din kritik lite mer specifikt i ett mejl till kundservice@nordicgreen.se. Hälsningar Nordic Green Energy

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tidsram var inte ok.

När jag väl fick tag i kundservice var det en fantastiskt trevlig person vid namn Johanna som gav väldigt bra service.

5 juli 2023

Antwoord van Nordic Green Energy Sverige

Hej! Tack för ditt omdöme. Vi har haft en hög belastning på Kundservice men är nu tillbaka på vanliga svarstider. Vi beklagar att du fått vänta. Hälsningar Nordic Green Energy

Dit is Trustpilot