De dame van de kenneleigenaar is zeer onbeleefd en onethisch in haar gedrag tegenover mensen van buiten Nederland. Ze zegt dat wij (van buiten Nederland) geen waarden hebben om een pup te houden. D... Toon meer
Petplan gaat hard achteruit. Een hondje die overleden is staat na 2 jaar nog steeds zichtbaar onder mijn klantnummer. Erg pijnlijk als ik inlog Koppelen van accounts lukt niet waardoor ik jarenlang k... Toon meer
Inmiddels al bijna een maand geleden een declaratie ingediend bij PetPlan. Tussentijds er achteraan gezeten en netjes een mailtje gehad dat het wat langer kon duren. Inmiddels zijn we al weer ruim een... Toon meer
Door de jaren heen alleen maar lof voor Petplan. We hebben 3 honden en ongeacht wat zich ook voordoet patella luxatie operaties, sterilisatie, huidaandoening, oorontsteking, verstopte anaalklieren et... Toon meer
Op je huisdier ben je zuinig, dat begrijpen wij maar al te goed. Maar helaas worden huisdieren ziek. Met onze huisdierenverzekering is je huisdier verzekerd, zoals je dat zelf ook bent. Zo krijgt je maatje de zorg die hij nodig heeft en kom jij niet voor verrassingen te staan. Wel zo’n fijn gevoel.
Gatwickstraat 9, 1043 GL, Amsterdam, Nederland
- 020 722 0230
- info@petplan.nl
- www.petplan.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snel gehonoreerd
Na een wat teleurstellende, maar eerlijke en toch persoonlijke start, is het nu een fijne verzekering die ik wel vertrouw. Het gaat om een 9 jaar oude, geadopteerde kat met een lastige gezondheid. Declaraties zijn nu heel snel gehonoreerd. Fijn!

Antwoord van Petplan
Gemakkelijk indienen van de facturen
Gemakkelijk indienen van de facturen. Snelle afhandeling. Nu mijn kat wat ouder wordt, ben ik wel blij met de iets duurdere verzekering. Ik kan haar daardoor nu de zorg geven die ze verdient, zonder dat het meteen een groot gat in mijn bankrekening slaat.

Antwoord van Petplan
Hele snelle afhandeling van onze declaratie. …
Hele snelle afhandeling van onze declaratie.
Na het indienen van 2 declaraties binnen een week het geld terug gestort gekregen.
Erg blij met deze verzekering! Top geregeld. 👍

Antwoord van Petplan
Tot nu toe geen problemen ondervonden…
Tot nu toe geen problemen ondervonden met declaratie

Super snel dit keer
Gisteren ingediend, vandaag afgehandeld ...

Antwoord van Petplan
Zeer tevreden over de service van Pet…
Zeer tevreden over de service van PetPlan. Snel afwerking van declaraties na het bezoek van de dierenarts.Ga zo door.

Makkelijk geregeld
Makkelijk geregeld, Je krijgt waar je recht op hebt alleen uitbetalen is wat langer gaan duren anders 5 sterren.

Geweldig sloom
Declaratie indienen gaat snel en is simpel. Uitbetalen duurt daarentegen een eeuwigheid. Heb je weinig aan als je onlangs een operatie hebt betaald. Dan wel onder de 750 euro dus ik krijg geen voorrang. Niet de eerste keer dit.
Suffe operatie met een teleurstellende website en een app die nergens te vinden is.

Antwoord van Petplan
Altijd tevreden goed en snel nota s…jammer
Altijd tevreden goed en snel nota s uitgekeerd maar het laatste jaar echt bagger je dient een nota in krijg je na een ruime week het bekende bericht binnen 16 dagen uitgekeerd ben al jaren klant maar de premies innen hebben ze geen moeite mee en het probleem duurt al maanden dus jullie worden er niet beter op

Petplan of Figo ???
Petplan of Figo ???
Goede ervaring mee, in voor en tegenspoed.
Helaas vallen bepaalde gezondheidsgevallen niet onder de dekking terwijl er alleen maar verzekering onkosten bespaart gaan worden. (hier hebben onze huisdieren geen last van hoor!!)
De overgang naar Figo gaat nog niet helemaal vlekkeloos in ons geval.

Snel en gemakkelijk
Snelle afhandeling van ingediende declaratie.
Het indienen van een declaratie gaat gemakkelijk.

Wat een bagger verzekering
Wat een bagger verzekering. Via de telefoon alles beloven en achteraf alles afkeuren terwijl er een verwijzing is. Onbeschoft als je ze bel. Ronduit 1 van de slechtste verzekeringen ooit. Ik wou dat ik er niet aan begonnen was. Een hoop gelieg en niet nakomen voorwaarden.

Nog steeds trage afhandeling
Inmiddels zijn we twee maanden verder en de uitbetaling van ingediende declaraties is nog steeds waardeloos. In augustus bericht gekregen dat de problemen zouden zijn opgelost en de achterstanden werden weggewerkt. Blijkbaar hebben ze hun zaakjes nog steeds niet op orde want gisteren bericht ontvangen dat het wederom 16 werkdagen gaat duren. Wat een flut verzekering. Premie afschrijven lukt wonderlijk genoeg wél op tijd te kunnen.

Jammer
Voorheen was deze verzekering echt helemaal super! Je declaraties werden snel afgehandeld (waarvoor je uiteraard verzekerd bent) Ik heb mijn kat én hond hier al een paar jaar verzekerd. Maar dit jaar, jeetje, wat slecht. Elke keer wéér hetzelfde excuus. Enorm lang wachten op uitbetalingen. Je dient je declaratie in, krijgt uiteindelijk een paar dagen later bericht dat het binnen (16 werkdagen!!!!) in behandeling wordt genomen. Hiervoor verzeker je je dier niet, het kan niet zo zijn dat het zo lang al niet in orde is bij Petplan. Ontzettend jammer, was altijd heel blij met deze verzekering. Binnenkort dus maar overstappen.

Antwoord van Petplan
Fijne verzekering als ik bel met vragen…
Fijne verzekering als ik bel met vragen netjes geholpen. Klein min puntje soms duurt de declaratie lang.
Vandaag was het heel snel super fijn.

Plus- en minpunten
Ik zou eigenlijk tussen een 3 en 4 sterren in willen zitten. Je claim indienen gaat heel makkelijk er word heel veel vergoed. Hoge premie(weet overgins niet hoe dat bij andere is) Ik zou graag willen zien dat de dierenarts bij Petplan direct kan claimen zodat minima(ik) niet voor onmogelijke keuzes komen te staan of in de financiele problemen komen: want dat is precies de reden dat ik mijn hond verzekerd hebt. Bij claimen de melding krijgen "kan langer duren dan wat u van ons gewend ben" vind ik zeer vervelend gezien ik veel geld voorschiet en nodig hebt en mijn premie netjes op tijd betaal: precies de reden dat ik verzekerd ben.

Antwoord van Petplan
Dachten goed verzekerd te zijn maar vergeet het maar!
Dachten goed verzekerd te zijn! Maar bij de factuur voor de crematie waar 80% vergoed van word zeggen ze….. nee we betalen alleen de asafhandeling????? Dus van €199,- word alleen €19,- asafhandeling betaald en dat is dan alleen het ophalen van je dier???? Schoften. Bij andere verkering onze andere hond verzekerd ivm gecombineerde factuur deze ook naar andere verzekerder gestuurd. Van hen krijgen we zelfs een lief berichtje en condoleance. Van eigen verzekering alleen mail dat ze niets betalen. NOOIT MEER PETPLAN!

Antwoord van Petplan
Niet meer wat het is geweest
Mijn kat is bijna zijn hele leven verzekerd geweest bij Petplan. De laatste jaren was hij ziek en dientengevolge werd de premie elk jaar tientallen euro’s duurder. Petplan verhoogt op basis van leeftijd en ingediende declaraties, iets wat mijns inziens al wordt ingecalculeerd door oudere katten niet te accepteren en na aanmelden een periode te hanteren waarin je nog niet mag declareren.
We zouden de premie voor onze eigen zorgverzekering maar baseren op hoe oud en hoe ziek je bent…
Zeker het laatste jaar is declareren een drama. De rekeningen stapelden zich op door de trage afhandeling. Werd aanvankelijk nog gepresenteerd als iets tijdelijks, maar het is al lange tijd vaste prik. Je dient wat in, na een week krijg je een bevestiging dat verwerking nog zeker 16 dagen kan duren, dan is er nog een reminder voor nodig, dan de afhandeling, dan nog een week wachten op je geld.
Je verzekert je huisdier om financiële problemen te voorkomen, maar door de trage afhandeling ben ik de laatste maanden regelmatig flink in de min komen te staan.
Ingediende declaraties krijgen al een tijd een andere code (die van het oude systeem) dan waaronder je de uitbetaling krijgt. Onhandig voor je eigen administratie. De petplan app werkt ook al tijden niet naar behoren.
Mijn kat is nu een paar weken geleden overleden, de verrekening van te veel betaalde premie laat kennelijk ook nog even op zich wachten…
Tevreden klant geweest tot ca. een jaar geleden. Hopelijk komen ze ooit weer op het oude niveau. Voor mij wel een andere kat, maar geen Petplan meer.

Antwoord van Petplan
Ik heb zelden zo'n dramatische…
Ik heb zelden zo'n dramatische afhandeling en service meegemaakt. Declaratie proberen ze onderuit te komen. Medische dossier moeten opsturen. Raken ze vervolgens kwijt of zeggen niks te ontvangen. Vraag op omheldering wordt niet beantwoord en declaratie nooit fatsoenlijk in behandeling genomen. Dergelijke manier van werken is duidelijk ondermaats, je mag als betalende klant meer verwachten. Nu is het vertrouwen nul! Ik ga alles opzeggen.

Antwoord van Petplan
Super snel en top vriendelijke medewerkers bij Petplan
Mijn ervaringen met Petplan mbt. mijn hond Silver zijn steeds super plezierig: zowel telefonisch contact : altijd snel opgenomen telefoon, reacties steeds vriendelijk, snel en to the point. Maar ook betalingen van vergoedingen zonder uitzondering binnen 2 dagen een reactie en dan na 1 dag goedkeuring en vrijwel zelfde dag is het geld bijgeschreven op je bankrekening. Complimenten Petplan, echt top hoe jullie alles regelen!