Som ny kunde ble det fra vår side stilt spørsmål om hvem som fakturerte en faktura angående bruk av fellesstrøm i garasjeanlegget. Vanligvis kom denne fakturaen fra vår strømleverandør, Helgeland Kraf... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Til tider vanskelig å få kontakt med dere. Det sendes automatiske svar på mail, men ikke mulig å få kontakt med de som skal utføre jobben. Eksakte datoer for dette har jeg ikke, derfor ikke svar... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Noe kan bero på min "en smule reduserte datakompetanse". Men med kun digital kommunikasjons- og tilretteleggingsverktøy syns er get er noe komplisert. Har i tillegg snakket med kundeveileder hos dere... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg ringte vakttelefonen sent på kvelden i forbindelse med et ladeproblem, og ble møtt med rask og tydelig hjelp. Responsen kom umiddelbart, og hele prosessen ble håndtert effektivt og profesjonelt. J... Toon meer
PlugPay is a Norwegian provider of payment and administration solutions for electric vehicle charging. Our mission is to make EV charging simple, transparent, and accessible – for both charging site owners and end users. PlugPay does not sell electricity and does not set charging prices. Pricing is always determined by the owner of the charging installation, giving full flexibility to adapt pricing models based on local conditions, operating costs, and user groups. Our role is to provide the technical platform that enables secure payments, user management, reporting, and daily operation of charging facilities. The PlugPay platform supports multiple payment models, including subscription-based charging for fixed users as well as drop-in payment via Vipps and payment cards – with no monthly cost for end users. Charging site owners can choose the model that best fits their needs and can change this setup over time if requirements change. We work with a wide range of charging installations, from small residential and commercial sites to larger shared facilities. In some smaller installations, higher energy prices may occur due to grid tariffs and low total consumption – factors that are outside PlugPay’s control, but which we strive to communicate as clearly as possible. Customer feedback is important to us, and we actively use it to improve both our platform and our support processes. We encourage open dialogue and welcome direct contact from customers who have questions, concerns, or improvement suggestions. PlugPay is continuously evolving, with a strong focus on stability, compliance, and user-friendly solutions adapted to the Norwegian EV charging market.
Brobekkveien 114, 0582, OSLO, Noorwegen
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hva er normal tid for refusjon av beløp for lading av firmabil hjemme?
Nå er vi i midt mars og lading i januar er fortsatt ikke refundert.
Kommer snart, sykdom etc når vi kontakter dere, vi betaler ut tirsdager og noen ganger torsdager.

Antwoord van PlugPay AS
Super bra support! De løser problemer raskt, og de er veldig hyggelige. Han jeg hadde mest kontakt med hos Plugpay heter Henrik. Stor takk til deg og han andre for hjelpen dere ga meg! :)
Oversiktlig system og forbilledlig service. Møtt med dyktige og serviceinnstilte ansatte som hjalp meg med mine problemer på en smidig og effektiv måte!
Da var det på igjen med lader som ikke fungerer.
Spennende av plugpay å la alle teknikere ha ferie samtidig. Veldig hyggelig dame på kundeservice men fikk ikke løst noe siden det er vinterferie å ingen teknikere på vakt

Antwoord van PlugPay AS
De ha veldig dårlig faktura system vi får ikke se fakturaer og forbruk ovs.
De stoppa laddingen min uten og si fra på grunn av manglende innbetaling, og jeg har betalt alle fakturaer som de har sendt til meg 1 uke siden så har de satt laderen i gang nå ser jeg at de stoppe det igjen og de sier jeg har manglende betaling og de vet ikke hvor det er og hvor mye.
Dritt dårlig leverandør.

Antwoord van PlugPay AS
Fantastisk og rask service. Kommer til å bruke disse igjen. Anbefales!
Fikk kjempe god hjelp! Anbefaler på det sterkeste
Hyggelig og trivelig ansatte. Anbefales!
Det gikk bra tilslutt etter tre meldinger,
Veldig effektiv og god service, kl. 23:00 midt i romjulen! Veldig godt fornøyd!!
Er veldig dumt at det ikke går ann å gi minus stjerner for plugplay! Aldri vært borti mere ubrukelig mennesker!!
Har en faktura på 59!! Kr fra mars 2024, som de mener er for noe abonnement etter endt oppsigelse hos dem! Nå er vi snart i desember og nå har de sendt den til innkasso!
Forturen dette, alltid dårlig kundeservice, lang ventetid i telefonen og folk som ikke vet hva de driver med.
STYR UNNA.

Skikkelig dårlig service.
Null forståelse for kunden.
Oppdatering:
Min tidligere erfaring med plugpay var ikke bra, men etter at denne erfaringen ble lagt igjen, har Plugpay tatt kontakt og ryddet opp i saken.

Antwoord van PlugPay AS
Fungerte helt greit til jeg flyttet fra borettslaget. Jeg ba borettslaget melde fra om ny bruker av anlegget, men fikk likevel faktura for ny brukers bruk. Sendte e-post om at jeg ikke lengre eier garasjen anlegget står i og ga kontaktinformasjon til ny eier i samme forbindelse. PlugPay lovet å ordne opp, men likevel fikk jeg tilsendt inkassovarsel.

Antwoord van PlugPay AS
Elendig opplegg. Jeg kjøpte brikka da jeg flytta inn i borettslaget. Prøvde å lade to ganger uten hell. Noe galt var det. Så fikk jeg vite av andre at de ikke visste hva de betalte for lading, alt var uoversiktlig. Jeg fant ut at jeg ikke ville sjanse på dyr lading. Fikk flere mnd etter mottak av brikka faktura på 199 kr. Greit nok, men jeg glemte å betale den innen fristen. Fikk så et restbeløp på 36,15. Helt greit det også. Betalte to dager etter forfall, da kom inkassovarselet! Etter to dager! På fakturaen som forfalt 18. juli (36,15 regninga), står det at fakturaforfallet er 14. juni, altså den første fakturaen på 199 som er betalt. Da ble jeg sur! Saken er avslutta siden jeg min betaling og deres inkassovarsel kryssa hverandre, men makan!! Skal ALDRI lade bilen min via Plugpay, de skal ikke få ei krone til. Ser ut som de andre i borettslaget også har slutta å lade. Er nok enklere og billigere andre steder. Møkkaselskap!

Antwoord van PlugPay AS
I Hemsedal er 11w laderne til plugpay.no dyrere enn ALLE hurtigladere i byen.
Kommer aldri til å bruke dette selskapet.

Antwoord van PlugPay AS
Lees meer over geverifieerde reviews.