Bij de praxis Zwolle 5 balken gekost waarvan 3 in een pakket, Vier balken gebruikt, dus 1 balk teruggebracht. Maar omdat deze uit het pakket kwam (met voordeel blijkbaar) kon deze niet teruggenomen wo... Toon meer
Helaas heb ik mijn bestelling nooit ontvangen. Praxis doet helaas niets en verwijst mij steeds door naar het andere bedrijf. De communicatie is erg slecht. Er werd mij beloofd dat de bestelling opnieu... Toon meer
Tyleenslang 16mm (of andere maat) niet in de winkel in Hilversum voorradig, tevens niet in filialen in de omtrek. Je zou toch zeggen dat waterleidingbuis een gangbaar artikel is; zo niet bij Praxis. D... Toon meer
Complimenten voor de klantenservice Zoetermeer . In 2024 een eufy deurbel aangeschaft. Deze bleek nu in 2026 mankementen te vertonen. Contact opgenomen met de klantenservice van praxis omdat ik dez... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Praxis bouwmarkten, voor al uw klussen in en om het huis. Klik hier voor de acties van deze week!
Nederland
- www.praxis.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Achterlijke lokkertjes sturen via de…
Achterlijke lokkertjes sturen via de mail over wel 20% korting, heb je wat gevonden ( meubelplaat 250x80x`18 a'€30 en nogwat ,blijkt dat "vast lage prijs"te zijn en krijg je dus noppes ,overigens bij drie andere winkels dezelfde prijs voor hetzelfde artikel , dus welke korting aanbieding???
volgende keer maar naar een echte winkel !
Oplichting totaal geen keuzekorting is een fabel.
vorige weer deze mat de marbella grijs gekocht voor 19.99 zonder korting.
wil ik vandaag weer dezelfde mat kopen is hij met 20% keuzekorting voor de prijs van
Taaaadaaaaa 19.99
Oplichting is dit dus totaal geen korting gewoon wat schuiven met getalletjes.
Product lijkt totaal niet op afbeelding
De laminaat trend oak warm bruin besteld, die lijkt helemaal niet op de afbeelding van de website, maar eerder lichtgrijs/lichtbruin. Ivm recente bevalling kon ik niet naar de winkel, en ging ervan uit dat de foto ongeveer hetzelfde was, maar niet alleen was het veel lichter dan op de foto, het leek niet eens bruin.
Ik heb toen gebeld, en die meneer zei letterlijk: "Ja, dat komt omdat de foto op de website een foto van de laminaar is, en niet de laminaat in het echt." :-s. Helaas hebben de klussers de laminaat op mijn nieuwe adres in ontvangst genomen en meteen gelegd voordat ik het kon zien, maar ik kan wel janken. Heb echt maaaanden gezocht naar een donker bruine laminaat voor mijn nieuwe woning, ik was niet eens kieskeurig, als het maar donker was, dus ik ben zo teleurgesteld.
Behangafstomer gehuurd in Zeist
Behangafstomer gehuurd in Zeist. Was heel vies maar werd zo meegegeven. Moest aandringen om op het contract te krijgen dat hij al vies was dus ook niet schoon ingeleverd hoeft te worden. Bij water vullen viel de dop meteen in stukken dus onbruikbaar. Bij het inleveren veel gedoe om geld terug te krijgen. Ik moest het maar met Boels regelen. Uiteindelijk borg geheel terug gekregen en niets hoeven betalen maar niet van harte. Een vies kapot apparaat innemen is tot daar aan toe, maar hem gewoon weer meegeven is niet normaal.
Wat besteld bij Goedkoopgereedschap nl…
Wat besteld bij Goedkoopgereedschap nl die jullie als partner hebben.
Deze zaak levert al jaren niets en jullie werken hier aan mee
Vandaag was ik bij de Praxis rond…
Vandaag was ik bij de Praxis rond 20:47u ik wilde nog even kijken of ze bijv rozen verkochten ook, ik kon ze buiten niet vinden, binnen ook niet na wc bezoek ging ik weer naar mij auto toelopen en op de parkeerplaats zag ik een politie bus stu staan, heel vreemd want er was niks aan de hand! Vraag me af of Praxis de Politie gebeld hebben?
Weet wel dat dit zonder goede reden niet mag, dit valt onder gangstalking!
Ik ben al jaren vaste klant daar! Het schaadt de integriteit van als klant, en ik heb er geen goed woord voor over! Ik zal niet gauw meer iets kopen daar!Ik vindt het schofterig!
Praxis Nuenen verdient zelfs die ene…
Praxis Nuenen verdient zelfs die ene ster niet !
Wat een vreselijk onbekwaam personeel loopt hier rond, weten niks en kunnen niks. Ik had door de verbouwing spullen over die ik retour ging brengen, want ja dat mag binnen 30 dagen...
Sta daar met mijn spullen en kreeg te horen dat ze dááár geen tijd voor hadden hij had wel wat anders te doen ! Pardon ???? Ik zal het hier netjes houden, en dat hadden ze daar ook kunnen doen, uiteindelijk ook nog worden beschuldigd van diefstal waar veel klanten bij stonden. Echt ik wist niet wat ik hoorde. Stuur die kinderen terug naar school voor een les in respect en klantvriendelijkheid ....
Praxis vul je voorraad aan!
Vandaag bij de praxis in Amsterdam noord geweest.
Ik zocht een paar LED G4 lampjes. In het bewuste deel van de stelling waren, en ik lieg niet, 30stangen waar de lampjes op moeten hangen leeg! De overige stangen hing vaak dan nog een opengebroken doosje aan. Wat een armoedige toestand zeg. Vind je het gek dat de bouwmarkten steeds meer concurrentie krijgen van online winkels.
Duidelijkheid en eerlijk verkopen…
In de opruiming een hang toilet gekocht. Show model.nou prima toch. Scheelt weer.
Opgehaald. Kon er nog net stuk karton bij krijgen om hem alsnog heel thuis te krijgen.
Zit de schroefdraad en de vastdraaien moeren er niet bij!!!
Plaats dat ze dat in de winkel dan gewoon zeggen!!!! Maar ik koop een showmodel!!! Geen in compleet hangtoilet.
Erover gebeld maar kon het erbij kopen.......
Hierbij aanbevolen !
War een kl . Bedrijf
War een kl .. bedrijf slechte service
Manager van niks straalt uit geen zin
Meeste art niet op voorraad
Meeste personeel slecht of niet te vinden
Op 2 enkele personeels leden na die wel fatsoen hebben
De rest waardeloos
Maar wat wil je de chef geeft zelf het slechte voorbeeld
Praxis breda alleen goed voor de korting rest moet je zelf uitzoeken
Schatkist is schijnbaar nog niet leeg
Praxis, wat een baggerzaak.
Online bestelling gedaan. Site: gratis levering boven 50 euro. Ik bestel ruim boven 100 euro. Maar deel wordt door externe partner geleverd dus ruim 39 euro bezorgkosten. Paar uur later belt Praxismedewerkster en vraagt wanneer ik bestelling geleverd wil hebben. Ik geef aan 16/3. Ze zegt ook dat bezorging plaatsvindt tot voor de eerste deur. Dag later krijg ik bericht van de vervoerder. Die geeft aan op 14/3 een deel en de rest op 16/3 te leveren. Ook vindt de levering op straat plaats (ze gaan geen drempel over en de eerste deur bereik je per trap). Dus het aangeven van gewenste datum had geen zin. Ik ben fysiek niet in staat om pakket die trap op te krijgen dus moet op zoek naar iemand die dat doet. Om het nog makkelijker te maken geeft de vervoerder niet aan welke artikelen op welke datum komen. Zoek het maar uit. Op basis van de bezorging zou die bestelling nooit door mij zijn gedaan. Ik vermoed dat Praxis daarom nergens op de site aangeeft hoe die bezorging eruit ziet en onder welke voorwaarden het, laten we eerlijk zijn, ergens op straat wordt gemieterd. Lieve mensen koop nooit wat online bij Praxis. Tenzij u dringend verlegen zit om een hoop problemen. Wat een ongelooflijke baggerzaak is dat.
Nooit meer Praxis.
Nooit meer Praxis.
Je betaalt sowieso teveel. Ook met de Praxis Plus app!! Deze app valt vaak uit en herkent je dan niet meer. In de rij een nieuw account aanmaken is een moeilikke kwestie. Niet één keer, maar bij elke uodate gebeurt het weer.
Wie betaalt mijn gemiste korting nu weer???
Onbetrouwbare website. Artikelen niet leverbaar.
Een A-merk doucheset was op de website afgeprijsd met 25% Praxis Plus korting. Gekocht met creditcard en na een paar dagen werd de koop plotseling teruggedraaid en het geld terug gestort. Technische fout of voorraadfout was de melding. Hetzelfde artikel stond de week erop weer op de website, maar zonder korting. Via de servicedesk netjes geregeld dat ik toch korting kon krijgen en het artikel kon bestellen.
Wordt na een dag opnieuw de betaling teruggedraaid. Kennelijk kan deze set toch niet geleverd worden!
Ik kijk een dag later op de website en de set staat er nog steeds op. Haal dit artikel eraf of zet er iets bij als "op het moment niet leverbaar".
De servicedesk was hulpvaardig, netjes en snel en ook de terugbetaling was snel, maar de rest ...
Belachelijk
Belachelijk dat je sommige producten alleen online kan bestellen en dan 69,95 bezorgkosten moet betalen. Voor een rolletje boogjesgaas wat 27,95 kost. Nog gebeld met de Praxis of ze het echt niet op voorraad in de winkel hebben of dat het mogelijk was de online bestelling in de winkel af te halen, Nope. Zij konden het in de winkel niet bestellen want het systeem geeft dan een error. Ik krijg een error van de Praxis.
Goed assortiment en duidelijk het…
Goed assortiment en duidelijk het product omschreven!
Slechte behandel door medewerkster
Mijn vrouw en ik gingen bij de Praxis Cruquius een ophang-wc kopen. We hebben meerdere keren gevraagd welke wc-bril bij de pot past, maar kregen steeds te horen dat we dat zelf maar moesten uitzoeken. Omdat we er niet uitkwamen, pakte mijn vrouw een wc-bril om te kijken welke zou passen, aangezien de bril op de pot stuk was.
Op dat moment kwam een medewerkster op een beschuldigende toon naar ons toe en zei dat dit niet mocht. Dit voelde alsof we werden verdacht van stelen of iets verkeerds doen, terwijl we alleen probeerden te kijken wat we nodig hadden. Mijn vrouw draagt een hoofddoek en de manier waarop er tegen ons werd gesproken voelde voor ons erg onprettig.
Toen we aangaven een klacht te willen indienen, kwam er nog een medewerker bij die hetzelfde zei. Uiteindelijk werd gezegd dat het “zo niet bedoeld was”, maar ondertussen hadden we al meerdere keren om hulp gevraagd en die niet gekregen. Erg slechte service en voor ons een vervelende ervaring.
Al jaren kom ik bij Praxis maar sinds vandaag ga ik ook maar eens elders kijken
Al jaren kom ik bij Praxis. Bijna altijd mijn telefoon en app mee. Behalve vanmorgen. Ik rekende af en kreeg mijn korting niet. Komt u vanmiddag maar terug met uw telefoon. De meeste medewerkers in de zaak kennen mij inmiddels wel als fanatieke doehetzelver maar deze dame was ronduit bot.
bracht gister me aankoop retour moet me…
bracht gister me aankoop retour moet me geld nu nog krijgen belachelijk echt belachelijk bah bah
Handtekening vervalst en geen product ontvangen
Bij de praxis een bestelling gedaan, deze zou geleverd worden door JKS. Ik kreeg een track&trace waarin stond dat de bestelling op woensdag tussen 8.00u en 11.10u geleverd zou worden. Ik dus vroeg naar het adres, want ik woon daar nog niet, en om 12u nog geen levering. Ik heb gebeld met de praxis en moest zelf maar contact opnemen met JKS. Hier kon de klantenservice medewerker de afdeling niet te pakken krijgen en ik zou via de mail op de hoogte gehouden worden. Dit gebeurde dus niet. Ik heb de dag erna weer gebeld en kreeg te horen dat ik voor die dag op de planning stond. Maar helaas weer geen levering. Uiteindelijk stond er vrijdagochtend wen vrachtwagen voor de deur met de levering, althans een deel. Want een deel van de bestelling zat niet in de vrachtwagen. Door de chauffeur is een melding gemaakt en ook ik heb weer gebeld met de klantenservice. Ze zouden gaan uitzoeken wat er was gebeurd en een nalevering inplannen. Maandag kreeg ik zonder enig bericht ineens een nieuwe track&trace, met daarin een getekend! afleverbewijs. Terwijl ik niet aanwezig was op het adres! Ze hebben mijn handtekening vervalst en niks geleverd!! Ik wordt door praxis en door JKS afgewimpeld bij de klantenservice en mijn situatie wordt niet serieus genomen.