Helaas was mijn pakketje telaat aangekomen waardoor ik het moest terugsturen. Na een mailtje met Cameron van de klantendienst heb ik een refund op de verzendkosten en kledij gekregen. Kwaliteit van... Toon meer
PrettyLittleThing is the generation-defining style source for every kind of IT girl. With the belief that elevated women’s fashion should be available to all. From classic and timeless women’s clothes to contemporary and cutting edge, designed with you in mind. Our icon? The unicorn. Because we cater to the individual. No two people (or wardrobes) should ever be the same. From trend led women’s clothing and accessories to wardrobe staples that you’ll want to rewear on the regular. Last minute plans? Make outfit dilemmas a thing of the past with PLT Royalty and next day delivery options. No matter the occasion, no matter your schedule. Dress well this season (and next) with PrettyLittleThing.
PrettyLittleThing
- Here to help
- At PrettyLittleThing, delivering our customer what she wants, when she wants it is everything to us. Got an issue with your order or have something to say? Hit up our customer care. Our team are happy to help 24 hours and aim to get back to your query within 24 hours
- Follow us on Social
- We’re pretty big on social media. Expect to see all the cool stuff we’re currently loving, the influencers we’re girl crushing on and our unmissable competitions
Our Promises
Fuss free returns
Manchester, Verenigd Koninkrijk
- prettylittlething.com
New season, new styles.
Allemaal rommel uit China
Allemaal rommel uit China! Alles veel kleiner dan de maat zegt en kwaliteit is verschrikkelijk! Als je het terug wilt sturen moet je totaal ongeveer €30,- betalen onder allerlei rare benoemingen als: delivery charge, return charge en customs duty.
NIET BESTELLEN DUS!
Had 3 items besteld maar moest…
Had 3 items besteld maar moest retourneren ivm maat (omruilen kan niet). Dit grapje heeft me 25,- gekost aangezien je de oorspronkelijke verzendkosten en de custom duty niet terug krijgt en retourkosten betaalt. Bestel dus alleen als je 100% zeker bent over de maat.
Ik zag nadat ik me bestelling had…
Ik zag nadat ik me bestelling had geplaatst best veel slechte reviews. Maar ik heb wel een goede ervaring gehad en wou dat toch wel benoemen, het was super snel binnen gekomen (ik woon in NL) en de jurken zijn prachtig.
Helaas was mijn pakketje telaat, maar refund in orde.
Kwaliteit van de jurken en tshirt's waren zeker in orde.
Als ik lager kon geven
Als ik lager kon geven, had ik lager gegeven. Een tijd geleden heb ik een order geplaatst, welke PLT in 2 delen verstuurd heeft. Het eerste pakket kwam optijd. Het tweede pakket veel te laat. Het tweede pakket kwam na de 30 dagen retour termijn. Uiteindelijk wilde ik wat items retourneren van het tweede pakket en de klantenservice weigerde dit meermaals omdat ‘het buiten het retour termijn’ viel.. waar ik dus niets aan kon doen?? Klantenservice duurt echt 1 of 2 weken voor er gereageerd wordt en uiteindelijk dus ook heel slecht. Ik koop hier nooit meer iets. Puur omdat de klantenservice zó slecht is.
Te laat en verkeerde product
Ik had een jurkje besteld voor een feestje en het is niet alleen een week later afgeleverd dan de maximum datum het is ook nog het verkeerde product. Ik heb al contact opgenomen met het hulpcenter, maar dat is ook radiostilte. Ik ben erg ontevreden.
Heel vriendelijk geholpen geweest
Super snel geholpen geweest door Kai. Mijn probleem was al opgelost en toen bleef hij/zij vragen of alles in orde was, super vriendelijk!! Dikke 10/10!!
Slechte service
Mijn bestelling werd bijna een week later geleverd dan de aangegeven maximumdatum. In het pakket zat een cadeau voor een vriendin en een outfit voor een evenement. Door de late levering had ik het pakket niet meer nodig en wilde ik het terugsturen. Ik vroeg het bedrijf of ik zelf de verzendkosten moest betalen, aangezien de fout bij hen lag. Ze hebben me echter telkens aan het lijntje gehouden tot de retourtermijn verstreken was. Nu heb ik de artikelen niet meer nodig én kan ik ze ook niet meer terugsturen!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Zolang alles goed gaat is het een top…
Zolang alles goed gaat is het een top winkel!
Retour duurt wat langer maar dat geven ze ook duidelijk aan.
Helaas wanneer je de klantenservice nodig hebt kan je heel lang wachten op een reactie.
Afgelopen dinsdag contact gezocht ivm met een retour wat ik 4 oktober terug heb gestuurd en nog niet verwerkt is. Ik wacht nog steeds op een reactie..

Onmogelijk artikelen te retourneren
Ik wil graag twee artikelen retourneren. Dit moet via het toegewezen portal maar hier kan ik geen verzendoptie aanklikken. Ik kan mijn artikelen nu dus niet terugsturen. Ik heb een week geleden al contact proberen op te nemen via iMessage en instagram maar nog steeds geen reactie! De klantenservice is onbereikbaar!!
Klantenservice onbereikbaar
We proberen al een tijd de klantenservice te bereiken voor een retournering wat we willen indienen wat verlopen is, maar tot op heden nog geen reactie van het bedrijf! We hebben 28 dagen de tijd om te retourneren, maar als het pakketje na het bestellen pas 2 weken later binnen komt dan kan het niet zo zijn dat het 2 weken later al verlopen is!

Snelle en efficiënte oplossingen
Antwoord redelijk snel en zorgt altijd voor de meest eerlijke en efficiënte oplossingen! Bedankt aan Laurence om mij zo goed te helpen.

Antwoord van PrettyLittleThing
Heb 14 items besteld en hiervan maar 3…
Heb 14 items besteld en hiervan maar 3 items ontvangen en het volledige bedrag moeten betalen. Heb via Klarna probleemverzoek ingediend wat vervolgens door prettylittlething werd afgewezen. Heb meer dan 10 keer geprobeerd contact met prettylittlething te krijgen via e-mail en via de chat op de website, maar werd telkens niet geholpen. Ga hier nooit meer bestellen. De drie producten waren bij elkaar €30 en heb hier €144 voor moeten afrekenen.

Antwoord van PrettyLittleThing
VRESELIJKE SERVICE EN INGEWIKKELD.
VRESELIJKE SERVICE EN INGEWIKKELD.
iets simpel retourneren lukt niet. ik ga nooit meer bij jullie bestellen, echt.

Retourneren vanaf Nederland onmogelijk
Ook ik heb problemen met retourneren vanuit Nederland. Je wordt doorgestuurd naar een of andere return portal en daar krijg ik telkens de melding dat het ordernummer icm emailadres niet klopt. Deze gegevens kloppen wel want als je het ordernummer in de chat invult komt mijn order meteen naar voren.

Oplichters
Oplichters! Je besteld iets, pakket word teruggestuurd of je krijgt bestelling niet. Je blijft mailen en mailen zeggen ze dat ze een refund geven maar nog steeds niks gehad en ik blijf maar mailen elke keer word het zelfde beloofd maar niks gedaan ze houden gewoon mijn geld. Nee dit is niet de eerste keer dat ik dit mee maak. Klantenservice is niet klantvriendelijk en je moet zelf achter alles aangaan want ze kunnen niks!

Antwoord van PrettyLittleThing
Mijn pakket heb ik 2 weken geleden…
Mijn pakket heb ik 2 weken geleden besteld voor mijn vriendin en hij blijft hangen op GB Basildon.
Ik heb PLT al twee keer een dm gestuurd en iedere keer zeggen ze dat ik moet afwachten.
Nog geen mail ontvangen niks . Heel slordig . 100 nog wat euro’s kwijt.
Kan iemand mij aub helpen om of me geld terug te krijgen of me pakket gewoon op te sturen dit is echt niet netjes en erg boos hierom

ondoorzichtig retour systeem.
ondoorzichtig retour systeem.
Contact is niet mogelijk'
Reactie als een robot.
Ik wil mijn pakje graag retourneren en ik vind het absoluut niet makkelijk.
Een bedrijf als dit moet gewoon een sticker in het pakket doen voor retours. Dit is niet van deze tijd.

Antwoord van PrettyLittleThing
Ik wil graag wat bestellen op plt maar kan het land niet aanpassen
Ik wil graag wat bestellen op plt en heb de app gedownload maar kan het land niet wijzigen! Staat nog steeds op Ierland maar moet naar Nederland. Wat kan ik doen???

Antwoord van PrettyLittleThing
Hoi is er iemand die mij kan helpen hoe…
Hoi is er iemand die mij kan helpen hoe kan je laten berzorgen in nederland?