Primrose Nederland Reviews

4,3

Had eerst wat schrik na het lezen van de reviews hier maar toch een zonwering besteld. Had geen bevestigingsmail gekregen zoals de review hieronder maar de klantenservice antwoordde zeer rap op mi... Toon meer

Prachtige solar fonteintje wat nu na vele jaren nog steeds prima werkt.

Uitstekend

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik word aan het lijntje gehouden…

Ik word aan het lijntje gehouden betreffende mijn bestelling die ik 2 weken geleden deed. De leveringsdatum wordt telkens aangepast. Eerst was alles in voorraad, daarna niet meer. Daarna zijn ze aan het verhuizen. Dan zijn ze het pakket kwijt... Ik heb mijn bestelling geannuleerd. Gelukkig heb ik met PayPal betaald en krijg ik hopelijk snel mijn geld terug. Indien ik de reviews eerder zou gelezen hebben, dan zou ik bij die firma niets besteld hebben. De mails lijken ook door een vertaalcomputer ingegeven. Niet te vertrouwen

18 december 2019

Na een maand nog steeds niets ontvangen !

16/11 bestelling gedaan. 16/12 nog steeds niet ontvangen, mail gestuurd: ze waren aan het verhuizen naar een ander magazijn. Mijn bestelling moest gedaan worden door het nieuwe magazijn, ze gingen me op de hoogte houden. Tot op heden nog steeds niets ontvangen of gehoord via mail. Heb nogmaals een mail gestuurd... !

18 december 2019

Geen track & trace; product niet geleverd

Compostbak besteld maar na twee weken nog niet geleverd. Verzenden doen ze zonder track & trace. Hun advies: bij alle buren langsgaan om te kijken of het misschien daar is geleverd. Leverde niks op. Ze zouden een nieuwe sturen. Of toch niet. Het product was niet meer op voorraad en het zou nog enkele weken duren.

3 december 2019

Vergeet iedere garantie

Veel te laat geleverd, apparaat defect (rattenverjager) . Ene verhaal na het andere: je moet een retournummer hebben, dat krijg je dus niet. Het had had binnen 60 dagen retour gemoeten; ze voeren dit artikel niet meer; 2 jaar garantie niet geldig; graag foto's die ze dan niet ontvangen hebben; dan graag een video,; dan weer het argument van de 60 dagen: dan weer ... Een ramp dit bedrijf als er iets niet goed gaat. Geld kwijt, geen service. Weet waar je aan begint...

19 oktober 2019

Ik ben ontevreden over het uiteindelijke resultaat van de tuinspiegel.

Mijn ervaring met de gekochte speciale lijm bij de tuinspiegel is ronduit slecht.
Ik heb het oppervlak van de plaat waarop ik de spiegel(1.80 x 2.00) wilde bevestigen zo snel mogelijk van de lijm voorzien (ik had daarbij hulp), maar de lijm droogde zo snel in dat de spiegel nu uiteindelijk maar op enkele plaatsen vast zit.
Ik ben dus zeer teleurgesteld.
Zo lees ik in de gebruiksaanwijzing niets over de noodzaak snel te werken, maar - ook al had ik dat wél geweten - dan nog vraag ik me af hoe ik dat dan voor elkaar had moeten/kunnen krijgen.

19 september 2019

ik bestelde een zonnescherm en betaalde…

ik bestelde een zonnescherm en betaalde deze met PayPal, ging daarna de reviews lezen en schrok wel een beetje maar na het gesprek met de klantenservice ( jos ) overtuigde mij van de betrouwbaarheid van het bedrijf...pakket keurig ontvangen en zelfs een dag eerder dan gepland...voor mij een prima bedrijf...

jack anthonisse…..

25 juli 2019

Solar lampen

Solar lampen besteld. De bestelling werd per mail bevestigd. Na een dag of 5 het bericht dat de boel verzonden was. 8 dagen na bestelling de spullen ontvangen. 1 lamp getest, die doet het prima. Andere lampen zijn een cadeau. Lampjes (bolletjes van een soort gebarsten glas) zien er degelijk uit. enige wat je hoeft te doen is een lipje lostrekken dat lekken van de batterij voorkomt. Ik heb zowel de staande als de hangende besteld.
Goede eerste ervaring.

7 juli 2019

Geen enkele service

Zeer slechte service, eigenlijk wordt er geen service na garantieperiode verstrekt.

Nadat garantieperiode voorbij was en apparaat niet meer werkte laten ze je vallen en is de mededeling: gewoon een nieuwe kopen.

Reparatie of info over eventuele reparateurs wordt niet verstrekt, ook niet na aandringen waar ik eventueel terecht zou kunnen.

4 juni 2019

Heb daar een waterpomp gekocht voor…

Heb daar een waterpomp gekocht voor mijn waterornament.
Nu verwacht je dat er toch een stekker aan het snoer zou zitten om hem in het stopcontact te steken.
Kon ik extra naar de bouwmarkt om een stekker te kopen.
Het pompje was al best prijzig met 7 euro verzendkosten erbij dan verwacht je minimaal een stekker aan de stroomkabel.
Nooit meer primrose!!!!

24 mei 2019

Prima geregeld

Maandags artikel besteld en betaald en is volgende dag verstuurd vanuit Engeland, en donderdag al in huis... Netjes bevestiging gehad en tracecode
Niks geen problemen, ik ben tevreden ..

11 januari 2019

Slechte (geen) service bij kwaliteitsproblemen: vermijd deze shop!

Betreft: set van 2 Kattenverjagers op Zonne-Energie van PestBye®

Na enkele weken viel 1 van de twee uit. Primrose probeert mij aan het lijntje te houden door te zeggen dat het aan de zwakkere winterzon ligt. Grote onzin natuurlijk, want de andere doet het gewoon prima.

Na diverse mailtjes met klantenservice gebeld, toen kreeg ik een medewerker aan de lijn die alle begrip toonde en het beloofde op te lossen door een nieuwe te sturen. Tot nu toe (maand later) nog niets ontvangen. Opnieuw er achteraan dus...

Opnieuw wordt de afwikkeling geweigerd: om gek van te worden!

27 december 2018

Bestelling nog steeds niet ontvangen, geld ben je kwijt.

Bestelling nog steeds niet ontvangen, je wordt aan het lijntje gehouden, allemaal beloftes en mooie praatjes maar het geld
ben je kwijt, nooit weer bestellen bij PRIMROSE of Pestshop.
Ga nu aangifte doen bij de politie en raad iedereen aan dit te doen.
Ook de consumentenbond en Kassa.

11 december 2018

Ik kan hier geen 0 sterren invullen…schandalig

Ik kan hier geen 0 sterren invullen ander had ik dat gedaan.
Schandalige service. Schaduwboekhouding besteld, inferieure kwaliteit en slecht afgewerkt. Wil het retour zenden en moet het pakje naar Engeland sturen. Kosten verzending 13,50 op een bedrag van 48 euro.
Schandalig. Hier nooit kopen!!

14 augustus 2018

Aan het lijntje gehouden

Bestelling geplaatst, de verzenddatum is vanuit Primrose tot twee maal toe verzet geweest. Na de tweede keer contact opgenomen om te informeren wat de mogelijkheden waren in prijs en of dit nogmaals verzet zou worden. Niks mogelijk en geen bekendheid over het nogmaals verzetten. Op basis hiervan de bestelling geannuleerd, het geld wel retour gekregen.

13 augustus 2018

Slechte service.

Het gestapelde waterelement dat op zonne-energie werkte, werkte na 14 dagen al niet meer, bij vervangende pomp zelfde probleem; tot 2 keer toe gevraagd om het product terug te kunnen sturen onder garantievoorwaarden, maar ik kreeg ongevraagd weer onderdelen opgestuurd, die niet of zeer kort (een dikke week) werkten. Klantenservice gebeld, ronduit onbehoorlijk behandeld terwijl ik vriendelijk bleef, de medewerker smeet de hoorn op de haak. Dus de service klopt van geen kanten. U bent gewaarschuwd. Gevraagd om leidinggevende te spreken, ook dat lukte niet.

13 augustus 2018

Waterbad

Heb enkele jaren geleden een waterfontein gekocht. Prima ding, nooit problemen mee gehad. Nu weer 1 gekocht . Dit maal op zonne-energie. Dit werkt slecht. Doet het maar 4 uur per dag. Zo heb ik natuurlijk ook niks aan de verlichting. Heb er spijt van.

4 augustus 2018

slechte service, trage levering, hoge retourkosten

2 schaduwdoeken besteld bij Primrose, maar helaas te klein. Retourneren moet naar de UK en kost minimaal €15,50. Toen ik belde 15 minuten in de wacht gehangen en onprofessioneel te woord gestaan. Afspraken die ik al eerder met een medewerkster had gemaakt, konden door andere medewerker niet worden opgepakt, dus ik moest een week later terugbellen. Nu, alle reviews lezend, besluit ik de doeken maar door te verkopen en ergens anders nieuwe te bestellen. Ik koop nooit meer iets bij dit bedrijf.

4 juli 2018