Print.com Reviews

4,3

Een zeer fijne app met veel diversen producten. Wij bestellen er regelmatig. Er wil wel eens wat mis gaan maar dat wordt goed en adequaat opgelost!

TOP BEDRIJF! niet verder zoeken! Leveren op tijd, goede en mooie kwaliteit en prijs! Al meer dan een jaar diverse materialen ontvangen: visitekaarten, flyers, spandoek, vlaggen, bestickering en pol... Toon meer

De afgelopen tijd ben ik erg tevreden met Print. Voorheen hebben we wel eens gedoe gehad, maar nu ik de afgelopen tijd zeer te spreken ben over Print, is het ook aan mij mijn vorige review te laten... Toon meer

Tanja, dank voor je reactie. Echter heb ik inmiddels twee e-mails van Print.com ontvangen. Beide emails (verstuurd twee verschillende tijden) bevatten uitsluitend het verzoek om mijn telefoonnumm... Toon meer

1. Digitale afdrukservice
  2. Spandoekenwinkel
  3. Commerciële drukkerij
  4. Digitale drukker
  5. Promotieartikelenwinkel
  6. Promotieartikelen leverancier

Welcome aboard your flight at Print.com. An exclusive print platform, designed by and for ‘Frequent Flyers’: designers, inhouse marketers, resellers and printers. Print.com unlocks a world of print inspiration in a revolutionary interface, lets users compare prices, collaborate easily with colleagues or customers and order within seconds. Thousands of customers around the world rely on Print.com directly or use custom API’s to integrate seamlessly with their existing ERP or DAM software. Print.com. Let’s create a WOW together.

Uitstekend

Heeft 35% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

79 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Voor de professional is de plek!

Top bedrijf met super klantenservice en goede kwaliteit drukwerk .
Voor de professional is de plek!

18 november 2024

Antwoord van Print.com

Wow! Dank voor het delen van deze 5-sterren review. Dit waarderen wij zeer. Mocht je nog hulp nodig hebben, laat het ons zeker weten.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

10 oktober 2024

Antwoord van Print.com

Dank voor het delen van deze mooie waardering. Mocht je nog hulp nodig hebben, laat het ons weten!

With dots of love, Tanja

Super drukwerk

Super drukwerk, fijn en snel contact! Goede prijs/kwaliteit!

14 oktober 2024

Antwoord van Print.com

Dank voor je positieve reactie en fijn dat je dit wil delen op deze manier. Laat het ons zeker weten als je onze hulp nodig hebt.

Vlot te bestellen

Vlot te bestellen, ongewijzigde herdruk nog makkelijker!
Fijne en adequate communicatie.

10 oktober 2024

Antwoord van Print.com

Hartelijk dank voor jouw mooie review! Wij zijn blij om dit te lezen. Ik ga dit delen met mijn collega's.

Tanja

Geweldige klantenservice in de app

Geweldige klantenservice in de app, direct paraat voor al mijn vragen. Kreeg gelijk de nodige samples toe gestuurd! Thanks Eliza!

14 augustus 2024

Hi Alex,

Heel erg bedankt voor jouw enthousiaste review. We zijn heel blij om dit te lezen! Neem zeker weer contact met ons op zodra je ergens hulp bij nodig hebt.

Print.com

Dit bedrijf is helder en duidelijk in…

Dit bedrijf is helder en duidelijk in het verzorgen van orders/ bestellingen. Correcte af handeling bij klachten. Vriendelijke Mensen !

8 augustus 2024

Hi Louis,

Thanks a dot voor deze mooie review en 5 sterrenbeoordeling. Dit wordt natuurlijk enorm gewaardeerd. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service!

Super fijn en vriendelijk contact met medewerker Lisette van Print.com

Ik had een vraag over levering van mijn Lookbook. Zij heeft me fantastisch geholpen met het uitzoeken waar het in het proces was blijven steken en wilde mijn levertijd verkorten. Lisette is een grote waarde voor Print.com, weet wat je mist ;-)
Vandaag ontvangen. Super gaaf!

19 juli 2024

Antwoord van Print.com

Hartelijk dank voor je mooie feedback! Dit waarderen wij zeer.
Fijn dat het lookbook in goede orde bezorgd is. Lisette is nu aan het genieten van haar welverdiende vakantie. Ik geef de complimenten door aan mijn fijne collega, With dots of love, Tanja

Ideale drukkerij voor grafische vormgevers

Regelmatig drukwerk besteld, steeds op tijd geleverd, schappelijke prijzen voor doorverkoop.

8 juli 2024

Antwoord van Print.com

Ontzettend bedankt voor uw positieve beoordeling! Het is geweldig om te horen dat onze diensten en prijzen aan uw verwachtingen voldoen. We waarderen uw steun en vertrouwen.

Betrouwbare partner voor drukwerk

Kwalitatief platform met correcte prijs/kwaliteit en breed aanbod

5 juli 2024

Antwoord van Print.com

Het is geweldig om te horen dat onze diensten en platform aan uw verwachtingen voldoen. We waarderen uw steun en vertrouwen.

Perfect geholpen door een medewerker…

Perfect geholpen door een medewerker van Print.com

8 juli 2024

Hi Coen,

Lisette

Een must voor online drukwerk!

De website om drukwerk te bestellen is zeer gebruiksvriendelijk. De keuze aan producten en kwaliteit is heel ruim. De service is ook heel uitgebreid en correct.

18 juni 2024

Antwoord van Print.com

Ontzettend bedankt voor uw positieve beoordeling! Het is geweldig om te horen dat onze diensten aan uw verwachtingen voldoen. We werken hard om ons webapp en klantenservice zo goed als mogelijk te maken !

Vlotte communicatie

Vlotte communicatie, veel producten

3 juli 2024

Antwoord van Print.com

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn verheugd dat u tevreden bent met onze diensten. Uw tevredenheid is onze grootste beloning.

Zeer goede service!

Wij zijn zeer tevreden van de klantenservice, als wij vragen hebben of er zich problemen voordoen staat de chat altijd open om ons te helpen!

2 juli 2024

Antwoord van Print.com

Ontzettend bedankt voor uw positieve beoordeling! Het is geweldig om te horen dat onze diensten aan uw verwachtingen voldoen. We waarderen uw steun en vertrouwen.

Goeie opvolging

Goeie opvolging van de orders.

30 juni 2024

Antwoord van Print.com

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling Karolien ! We zijn verheugd dat u tevreden bent met onze diensten en opvolging

Toppie

Kwalitatieve producten, groot aanbod, makkelijke bediening en snelle levering.Ik ben helemaal fan!

28 juni 2024

Antwoord van Print.com

Ontzettend bedankt voor uw positieve beoordeling !