Print.com Reviews

4,3

Een zeer fijne app met veel diversen producten. Wij bestellen er regelmatig. Er wil wel eens wat mis gaan maar dat wordt goed en adequaat opgelost!

TOP BEDRIJF! niet verder zoeken! Leveren op tijd, goede en mooie kwaliteit en prijs! Al meer dan een jaar diverse materialen ontvangen: visitekaarten, flyers, spandoek, vlaggen, bestickering en pol... Toon meer

De afgelopen tijd ben ik erg tevreden met Print. Voorheen hebben we wel eens gedoe gehad, maar nu ik de afgelopen tijd zeer te spreken ben over Print, is het ook aan mij mijn vorige review te laten... Toon meer

Tanja, dank voor je reactie. Echter heb ik inmiddels twee e-mails van Print.com ontvangen. Beide emails (verstuurd twee verschillende tijden) bevatten uitsluitend het verzoek om mijn telefoonnumm... Toon meer

1. Digitale afdrukservice
  2. Spandoekenwinkel
  3. Commerciële drukkerij
  4. Digitale drukker
  5. Promotieartikelenwinkel
  6. Promotieartikelen leverancier

Welcome aboard your flight at Print.com. An exclusive print platform, designed by and for ‘Frequent Flyers’: designers, inhouse marketers, resellers and printers. Print.com unlocks a world of print inspiration in a revolutionary interface, lets users compare prices, collaborate easily with colleagues or customers and order within seconds. Thousands of customers around the world rely on Print.com directly or use custom API’s to integrate seamlessly with their existing ERP or DAM software. Print.com. Let’s create a WOW together.

Uitstekend

Heeft 35% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

79 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

TOP BEDRIJF

TOP BEDRIJF! niet verder zoeken!
Leveren op tijd, goede en mooie kwaliteit en prijs! Al meer dan een jaar diverse materialen ontvangen: visitekaarten, flyers, spandoek, vlaggen, bestickering en polo shirts.
Mocht er een x iets misgaan, zoals glanzend besteld en matte uitvoering ontvangen, wordt het direct, snel en zonder kosten opgelost. Super prettige samenwerking, goed advies ook mbt kleuren poloshirts.
Puur Annette

1 mei 2023

Antwoord van Print.com

Hi Annette, thanks a dot voor deze mooie review en 5 sterrenbeoordeling. Dit wordt natuurlijk enorm gewaardeerd. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service!
With dots of love, Kris

Gewoon hier bestellen!

Ik had er zelf een potje van gemaakt en was lekker aan het stuntelen met het bestand. Paar keer gebeld en elke keer op een vriendelijke manier geholpen en uitleg gekregen hoe het bestand goed te krijgen.
Heerlijk om er wat te bestellen en het snel binnen te hebben, geweldig!

22 februari 2023

Antwoord van Print.com

Hi Marcel, thanks a dot voor deze mooie review en 5 sterrenbeoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service!
With dots of love, Lisette

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking. Altijd top!

11 januari 2023

Antwoord van Print.com

Hi Arnold, heel erg bedankt voor deze mooie review en 5 sterrenbeoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service!
With dots of love, Lisette

Waardeloos bedrijf

Er gaat daar van alles fout en je bent er als klant de dupe van. Als je spoedtoeslag betaald komt je pakket nog te laat binnen en je ontvangt na 2 jaar nog facturen. Ook is het personeel totaal niet bereid naar oplossingen te zoeken. Ik raad print.com zeker af!

7 december 2022

Hoe goed het enkele jaren geleden begon…

Hoe goed het enkele jaren geleden begon (goed drukwerk, snelle service, anticiperende customer service), zo slecht is het nu. Keer op keer fouten bij het drukwerk (slechte druk, fout gedrukte boekjes, schuin of niet gerilde kaarten, enz.) Gaan nu gepaard met steeds tragere en slechtere customer service. Het lijkt elke keer erger te worden. Ik wacht al bijna 2 weken op een oplossing van de laatste drukproblemen en ik loop tegen een muur aan van incompetentie. Op deze manier kan ik print.com alleen maar afraden.

25 oktober 2022

Hi Frits,

Ook nog namens Team Webcare 'thanks a dot' dat je de moeite hebt genomen om deze feedback met ons te delen.

Ik begreep van mijn collega Jonathan dat jullie inmiddels een passende oplossing hebben gevonden voor de bestelling.

We hopen dat je nog vele vlieruren met ons maakt!

Team Webcare ^LJ

Steeds slechter

Wij gebruik(t)en Print.com voor onze klanten van ons ontwerpbureau vaak. Erg fijn bedrijf aan het begin van hun bestaan. Responsief, snel en goed. Tegenwoordig helaas niet meer. Controleren niets meer, gooien alles de deur uit zonder het een blik waardig te geven. Slappe verpakkingen waardoor beschadigd drukwerk. Drukwerk raakt zoek en daar mag je zelf achteraan. Er werken mensen die er niet zoveel zin in hebben denk ik.

9 september 2022

Hi Mike,

Dank je wel voor jouw waardevolle feedback. Wij krijgen sterk de indruk dat jouw review te maken heeft met één specifieke bestelling. Daarom neem ik vandaag nog telefonisch contact met je op.

Levi | Co-Creator bij Print.com

Altijd tevreden klant geweest, echter de laatste bestellingen te veel fouten

Altijd tevreden klant geweest bij Print.com, echter de laatste aantal bestellingen (maanden) stellen mij ontzettend teleur, daarnaast is er weinig tot geen service / tegemoetkoming vanuit print.com bij door hun gemaakte fouten welke in eerste instantie ook erkend worden. De ene na de andere fout in een bestelling en ontevreden klanten voor mij als gevolg, waarbij print.com zich volledig onaansprakelijk houdt.

Het extra stukje service vanuit print.com ontbreekt de laatste maanden aan alle kanten, vandaar dat ik helaas toch moet overwegen terug te gaan naar mijn oude drukker/leverancier. Zonde…

22 juli 2022

2 keer, nooit meer.

2 keer, nooit meer. eerste opdracht waarvan de kleur totaal niet klopt hele discussies over afwijk marges. er wordt vol gehouden houden dat dit de goede kleur is er komt geen oplossing. tweede opdracht verpakkingstape zou 3 maanden duren na 3 maanden nog niets. De verpakkingstape zou zijn kwijt geraakt. oplossing weer 4 maanden wachten. ik bestel hier nooit meer.

25 januari 2022

Hi Danny,

Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over beide bestellingen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wil je me via marketing@print.com laten weten hoe we je kunnen bereiken? Dan kunnen we bespreken hoe we deze situatie het beste kunnen aanvliegen.

Alsnog een first class printreis

Ik miste de afgelopen periode de goede service waar Print.com voor staat. Gelukkig heb ik vandaag weer een first class printreis mogen ondervinden en ben ik prettig geholpen. Het probleem is alsnog opgelost en daar ben ik Print.com dankbaar voor!

10 december 2021

Hi Manon,

Heel goed om te lezen dat het probleem is opgelost! Daar worden wij héél blij van ;-) Mocht je nog dingen tegenkomen waarvan je denkt 'dat kan beter' laat het dan zeker weten! Dit soort feedback helpt ons alleen maar.

Contact en oplossingen

Fijn contact en bij evt. fouten van Print.com is er geen discussie en wordt het snel opgelost.
Website verdient wat duidelijkheid. Sommige combinaties en dus alternatieven zijn niet altijd logisch.

3 december 2021

Hi Erik,

Dank je voor het compliment en de eerlijke feedback! Mijn collega Thomas neemt maandag contact met je op om te bespreken wat er volgens jou beter kan. Dit soort feedback nemen wij mee bij de doorontwikkeling van de webapp!

Iris van Print.com

De vele mogelijkheden voor maatwerk

De vele mogelijkheden voor maatwerk dat is echt top...maar ze zijn zeker niet de goedkopste.
Helaas moet ik vaker bij een andere partijen bestellen omdat de prijsverschil simpelweg te groot is.

2 december 2021

Hi,

Dank je wel voor het mooie compliment én de kritische feedback. Mijn collega Thomas neemt maandag contact met je op. Mocht je nog andere dingen in het bestelproces hebben waarvan je denkt ‘dat kan beter’, laat het dan ook vooral weten. Jouw feedback helpt ons enorm bij het doorontwikkelen van de webapp!

Een keer, nooit weer.

Een keer, nooit weer. Medewerker helpt bij het klaarmaken van het bestand, maar trekt zich terug zodra het mis gaat.

16 november 2021

Hi Serhat,

Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over het proces rondom jouw bestelling. Ik begreep van Derwin dat jullie elkaar inmiddels al hebben gesproken. Ik hoop dat je volgende bestelling helemaal naar wens verloopt!

Iris van Print.com

Goedkoop, maar gaat regelmatig mis

Inmiddels een aantal orders geplaatst.
Print.com is goedkoop, maar het gaat wel regelmatig mis. Dat wordt dan meestal wel goed opgelost, maar het gevolg is dan wel dat je jouw klant het drukwerk niet op tijd kunt leveren. Mijn advies: Bestel hier zeker niet te kort op je deadline.

Verder is het als klant heel goed opletten hoe je ontwerpen in de opmaakstudio plaatst. Foliedruk, uv spot en andere bewerkingen moet je echt heel specifiek zaken aangeven met de kleurstalen van Print.com. Die order ging dus ook mis. En bij de laatste bestelling zat de tekst op de achterzijde van een kaart ondersteboven. In de opmaakstudio ziet het er dan prima uit, maar je krijgt dan uiteindelijk wel te horen dat het aan jou ligt. Ik zit al meer dan 20 jaar in het vak, maar natuurlijk ligt het aan mij.

6 september 2021

Hi Faas,

Oei, ik kan me voorstellen dat je daar niet blij van wordt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Een van mijn collega's wil dit graag met je bespreken. Ik kan helaas onder alleen deze naam geen contactgegevens vinden. Wil je me via info@print.com laten weten hoe we je kunnen bereiken?

Iris van Print.com

Geweldig systeem, goede service en scherp geprijsd!

Print.com werkt uitstekend. 99% van de producten waar mijn klanten om vragen kan ik leveren via Print.com. De prijzen zijn scherp en de service is goed. Wanneer je vragen hebt komen ze met een duidelijk antwoord en wanneer er, heel zelden, iets fout gaat (drukfoutje bijvoorbeeld) wordt het snel en netjes opgelost. Ik ben nu ruim een jaar een erg tevreden klant. Keep it up!

1 juli 2021

Antwoord van Print.com

Fijn om te lezen dat de webapp je zo goed bevalt! Daar worden wij dan weer héél blij van ;-)

Overzichtelijke bestelApp, goede kwaliteit

Overzichtelijke bestelApp, snelle levering en goed van kwaliteit.

28 juni 2021

Antwoord van Print.com

Bedankt voor je review en je mooie woorden, thanks a dot! We blijven ons best doen en waarderen je feedback!

Goede ervaringen met print.com

Goede ervaringen met print.com. Wat prettig is dat bij twijfel ze goed en deskundig advies geven. We hebben stickers, programmaboekjes, flyers, posters, kaartjes, etc. laten maken. Er is ook weleens iets mis gegaan. Belangrijker dan dat iets mis gaat is dat ze er vervolgens alles doen om het snel op te lossen.

27 juni 2021

Antwoord van Print.com

Thanks a dot voor je review en de mooie woorden! We gaan er alles aan doen om te zorgen dat je tevreden blijft.

Dank aan Print.com

Ik wilde graag iets bestellen wat niet standaard was en snel geleverd moest worden. Hierbij werd ik ontzettend vriendelijk en snel geholpen door Julian. Het is binnen en het ziet er echt perfect uit! Dit bedrijf is zeker een aanrader.

19 mei 2021

Hi Nikita,

Bedankt voor je review en je mooie woorden, thanks a dot! Ik heb de complimenten doorgegeven aan Julian, de volgende keer helpen we je graag weer met een mooie printopdracht.

Iris van Print.com

Het was, tot voor kort, goed.

Ik ben tot voor kort een zeer tevreden klant geweest van Print.com. Van boeken, notitieblokken tot presentatiemappen, het was altijd goed.

Helaas is sinds kort het kennelijk onmogelijk om gecentreerde ontwerpen daadwerkelijk midden op de print te krijgen.

Voor mezelf heb ik klein formaat notitiekaarten besteld en wegens ziekte de verschoven print maar voor lief genomen. Met een groter ontwerp is dit niet zo’n groot probleem maar een foutmarge van 5mm op een visitekaartje van 55mm breed is ronduit onacceptabel voor mijn klanten. Helaas niet voor print.com. Na heel wat heen en weer gesteggel hebben ze het herdrukt maar ook deze waren verkeerd; de hele batch teruggestuurd. Ze hebben het gecontroleerd en weer aan mij geretourneerd met de melding dat het binnen hun foutmarge viel.

Omdat ik weigerde te betalen heb ik wederom de doos op de post gedaan. Vervolgens is mij letterlijk verteld dat ze veel te veel tijd hadden gespendeerd aan mij als kleine afnemer en dat ik de betreffende kaartjes nooit meer mocht bestellen. Ik heb ze het voordeel van de twijfel gegeven en een nieuwe opdracht weggezet voor een klant voor wie ik al het drukwerk tot nu toe bij Print.com bestelde. Helaas zijn ook bij deze visitekaartje de print 5mm verschoven naar rechts. Inderdaad, binnen hun foutmarge. Jammer, erg jammer maar dit kan ik niet afleveren aan mijn klanten. Ik bestel dus niets meer want bij drie opeenvolgende printopdrachten is het fout gegaan. Fouten kunnen gemaakt worden maar uiteindelijk is een leverancier zo goed als hun klantenservice en daar laten ze zoveel steken vallen dat ik print.com in het vervolg links laat liggen.

25 april 2021

Als fotograaf ben ik van mening dat ze…

Als fotograaf ben ik van mening dat ze grotere bestanden moeten kunnen aannemen en hun website geeft niet alle data die je als pro zou moeten weten.

Maar hun klanten dienst is goed en snel. Het drukwerk is goed. En de prijs ook. En de levering is altijd sneller dan er aangegeven wordt. Wat zeker ook veel waard is.

26 maart 2021

Hi Bart,

Dank je voor je review en je mooie én kritische woorden. Als het goed is heeft mijn collega je zojuist gesproken. Blijf ons zeker feedback geven, zodat we de printreis verder kunnen optimaliseren.

Iris van Print.com

Betalingen worden soms niet goed…

Betalingen worden soms niet goed verwerkt, of duurt even voor dat het verwerkt is.

21 maart 2021

Hi Marc,

Dank je wel voor je review en jouw feedback over de betalingen. Vervelend om te horen dat ze soms blijven hangen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb van mijn collega begrepen dat hij hier telefonisch contact met je over hebt gehad.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben of als ik je ergens mee kan hebben, dan hoor ik het graag!