Købte en minigraver Bernards 1000 EX, hos RC Holm. Rigtig god maskine, som kan anvendes til mange forskellige opgaver. Kan monteres med forskelige redskaber. Fik den leveret dagen efter køb. F... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købt en ATV eldreven. Utrolig god maskine indreg som traktor. Samt en utrolig fin service af Morten ved afhentning. Har handlet her før og gør det gerne igen.
Bedrijf heeft geantwoord
Deres varer er gode, og deres kundeservice er fremragende. Jeg anbefaler at købe fra dem. Jeg er tilfreds med deres service.
Bedrijf heeft geantwoord
Et firma med kompetente medarbejdere. Købte en motor, men forinden spurgte sælgeren om konkrete data på den gamle, hvilket medførte, at jeg fik den rigtige, som ellers kan være problematisk. Har l... Toon meer
Leverandør af kvalitets maskiner og værktøj til forhandlere. Ingen privat handel.
Industrivej 18, 8963, Auning, Denemarken

Antwoord van Rcholm
Fik den leveret dagen efter køb. Fik en professionel instruktion I brug / håndtering af maskinen af Claus.
Kan anbefale RC Holm med 5 stjerner.

Antwoord van Rcholm
Har handlet hos jer flere gange og er super tilfreds med hurtig levering

Antwoord van Rcholm
Har handlet her flere gange og snakket med kundeservice.
De er altid meget hjælpsomme og tingene er i orden.

Antwoord van Rcholm
Kvalitet passer til prisen.
Forvent ikke tysk kvalitet til den pris. Flishugger gør det den lover og starter ved første hug.
Der er lidt vedligehold som man skal medregne. Der er god service fra RC-Holm og de er søde til at løse evt. problemer. og jeg fik løst mine problemer.

Antwoord van Rcholm
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med ATV.Der er et fremragende team og et imødekommende personale, både i serviceafdelingen og på kontoret. Behandlingen af oplysninger er meget hurtig, forespørgsler bliver håndteret hurtigt, og eventuelle fejl bliver rettet uden unødige forsinkelser.
Lasse, som arbejder på værkstedet, er en meget behagelig, hjælpsom og alsidig person. Han rådgiver og hjælper altid gerne, endda ud over sine arbejdsopgaver og i sin fritid. Også Alan fra kontoret er meget venlig og hjælpsom, og kommunikationen med ham har altid været problemfri.
Min samlede vurdering er 5 ud af 5. Fremragende service og maksimal tilfredshed. Kan varmt anbefales.

Antwoord van Rcholm
Professionel og hjælpsom service - hjalp med at løse en vedvarende udfordring med en fjernstyret plæneklipper.

Antwoord van Rcholm
Har købt fler forskellige maskiner hos RC og der er altid ydet en kanon service. Jeg havede et mindre problem med en flishugger som de løste omgående UB. Jeg kan klart anbefale dem som leverandør.

Antwoord van Rcholm
Mega god service, har skrevet ind med spørgsmål både til reservedele og til minilæsser.
Ingen af tingene er købt af dem, så bare mega god stil at de kommer med svar alligevel! Fem stjerner herfra, flere af sådanne virksomheder.

Antwoord van Rcholm
Jeg købte en motor med elstart som jeg desværre ikke kunne bruge! Jeg gjorde derfor brug af min 14 dages fortrydelsesret og sendte den retur! 2 dage efter stod pengene på min bankkonto! Det kalder jeg GOD SERVICE! Jeg købte følgende en motor med træk som virker perfekt! Jeg kan slet ikke rose firmaet og dets medarbejdere nok for den venlighed og positive imødekommenhed jeg blev mødt med i forbindelse med
mine "køb" Tak til alle i firmaet!
RC HOLM kan varmt anbefales

Antwoord van Rcholm
defekt motor blev erstattet uden problemer. også selv om det viste sig at være defekt af mindre karakter. fik lov til at beholde den gamle til reservedele. Meget god service.

Antwoord van Rcholm
Har købt et el løbehjul/scooter til golf.
“Lille model” som er super nem at håndtere for en ældre dame☺️
Super service og hjælpsomhed ved køb og efterfølgende hvor jeg manglede en ekstra skrue.
Et firma med kompetente medarbejdere.
Har ligeledes købt en loncin motor der. Den har nu kørt næsten dagligt i ca 10 år, selvom den er kinesisk.
Dette fa kan virkeligt anbefales, da man så undgår at få tilsendt en forkert motor i mit tilfælde.
7 stjerner til RC Holm.
God service, hurtig svartid og tilsyneladende ganske informerede servicemedarbejder i kundeservice afdeling.
Kan bestemt anbefale at købe jeres skovbrugsmaskiner her.
Altid god service. Har lige købt et pælebord der kom efter 2 dage.
Køber helt sikkert der igen
God og venlig kundeservice og spændende portefølje af varer til have / park.
De er meget venlige og hjælpsom.
jeg købte en temmelig dyr maskine hos dem. men de gav mig et meget godt tilbud, jeg ikke kunne sige nej til. da jeg så desværre fik et uheld med den. var de meget hurtige til at hjælpe mig i gang igen. jeg kan kun anbefale dem. deres maskiner og motor virker og køre.
jeg købte også en motor hos dem for noget tid siden.
Jeg købte en flishugger RCG11 som jeg har brugt en enkelt gang over to dage. Maskinen kører som forventet og gør det arbejde som er vist i den tilhørende video. Maskinen har nu kørt i femtimer og der skal nu smøres, skiftes olie og slibes knive.
Lees meer over geverifieerde reviews.