Vi stod og skulle til Frankrig, til et cross løb, der fandt vi ud af der ingen strøm var. Og med kort varsel, og dagen inden vi skulle rejse. Stod RC-holm klar til at hjælpe. Vi modtog en g... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Købte en minigraver Bernards 1000 EX, hos RC Holm. Rigtig god maskine, som kan anvendes til mange forskellige opgaver. Kan monteres med forskelige redskaber. Fik den leveret dagen efter køb. F... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Et firma med kompetente medarbejdere. Købte en motor, men forinden spurgte sælgeren om konkrete data på den gamle, hvilket medførte, at jeg fik den rigtige, som ellers kan være problematisk. Har l... Toon meer
Super positiv oplevelse ved køb af segboard. Venlig kundeservice, og efter at have kørt fra odense til grenaa med 2 elendige segboards fra en anden butik fik vi lov til impulsivt at kigge ind forbi RC... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Leverandør af kvalitets maskiner og værktøj til forhandlere. Ingen privat handel.
Contactgegevens
Industrivej 18, 8963, Auning, Denemarken
- info@rcholm.dk
- www.rcholm.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Den gode service
Der er hurtig og positiv respons.
Jeg vil bestemt anbefale RC Holm A/S. Deres service er i top, både når der skrives og ringes til dem.
5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan varmt anbefale RC Holm. De dele jeg har bestilt kom dagen efter, og levede op til mine forventninger. Servicen er i top når man taler i telefon med dem, og har alle gange været meget behjælpelige. Jeg har handlet med dem både fysisk i deres butik og over nettet og har intet andet end positivt at sige om det 👍 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super professionelle i både support og…
Super professionelle i både support og ordrebehandling
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering. Indtil videre også super tilfreds med produktet
Hurtig tilbagemelding
Jeg købte en flismaskine og fik leveret…
Jeg købte en flismaskine og fik leveret samlet og klargjort som aftalt til tiden. Jeg kan så ikke få den startet, og det er efter lukketid så jeg sender en mail fredag aften, je får dog svar kort efter med løsningen. Så nu kører maskinen og weekenden reddet 👍🏻 God stil
Uudtømmeligt serviceniveau
Ualmindelig fin service både før og ikke mindst efter en handel. Det kunne mange lære meget af. Tak for jer.
Fantastisk
Fantastisk, modtog en 140 kg. tung maskine mindre end 24 timer efter bestilling. - og den virker. :-)
Gode oplevelse at handle her
Gode oplevelse at handle her, finder hurtigt en god løsning.
God service og…
God service og upåklagelig positivt samarbejde om løsning på en fælles udfordring!
Mvh Morten Munkholt
Tændspole
Min tændspole var brændt af på min Loncin motor, kontakter firmaet og nu er en ny på vej med posten, hurtigt og efektivt uden bøvl, og uden udgift for mig.
Sådan skal det gøres
JHK
Support og hjælp ved køb
Købte jordbord for et par år siden, hvor jeg lige har haft brug for hjælp i forbindelse med selve boret. Hurtig svar på supportspørgsmål.
Har også lige købt købt en hækkeklipper. Hurtig leverance og RC HOLM har sikret at alt er ok.
God service og hurtig leveribg
Hurtig og kompetent respons
Hurtig og kompetent respons
Altid dejligt at handle med professionelle

Antwoord van Rcholm
Yderst god service
Yderst god service! Man kan simpelthen ikke forlange mere, ringede for at høre om slanger til min el-scooter og de blev bestilt og sendt samme dag😁
Super godt.Kan godt anbefale at købe…
Super godt.Kan godt anbefale at købe hos dem. Har købt en flishugger hos som rigtige god👍👍👍Hilsen Jonquil
Tilfreds kunde.
Har købt en ATV slagleklipper hos RC Holm. Klipperen var den sidste der var på lager, så jeg fik leveret slagleklipperen klargjort til samme pris som ikke klargjort.
Klipperen blev leveret på aftalte tidspunkt og startede ved første drej på nøglen.
Glimrende!
Super service - billig sammenlignet med udlandet
Super service. Altid klar til at besvaret mine spørgsmål. Og prisen har jeg været ret tilfreds med. Jeg købte en batteri pakke som var billigere at købe her i dk, end den ville være ved ebay eller Kina websites. Og jeg bruger ellers ofte udenlandske websites.
Lees meer over geverifieerde reviews.