Købte en minigraver Bernards 1000 EX, hos RC Holm. Rigtig god maskine, som kan anvendes til mange forskellige opgaver. Kan monteres med forskelige redskaber. Fik den leveret dagen efter køb. F... Toon meer

Et firma med kompetente medarbejdere. Købte en motor, men forinden spurgte sælgeren om konkrete data på den gamle, hvilket medførte, at jeg fik den rigtige, som ellers kan være problematisk. Har l... Toon meer

Super positiv oplevelse ved køb af segboard. Venlig kundeservice, og efter at have kørt fra odense til grenaa med 2 elendige segboards fra en anden butik fik vi lov til impulsivt at kigge ind forbi RC... Toon meer

Har købt en stupfræser (15Hk/elstart) hos RC Holm - hurtig leveringstid/god service. Vi har nu været på vores første opgave, kan roligt indrømme livet er blevet meget nemmere, den kører bare super... Toon meer

1. Voertuigen en transport

Leverandør af kvalitets maskiner og værktøj til forhandlere. Ingen privat handel.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

4,9

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De er meget venlige og hjælpsom.

De er meget venlige og hjælpsom.
jeg købte en temmelig dyr maskine hos dem. men de gav mig et meget godt tilbud, jeg ikke kunne sige nej til. da jeg så desværre fik et uheld med den. var de meget hurtige til at hjælpe mig i gang igen. jeg kan kun anbefale dem. deres maskiner og motor virker og køre.
jeg købte også en motor hos dem for noget tid siden.

22 juli 2024

God maskine

Jeg købte en flishugger RCG11 som jeg har brugt en enkelt gang over to dage. Maskinen kører som forventet og gør det arbejde som er vist i den tilhørende video. Maskinen har nu kørt i femtimer og der skal nu smøres, skiftes olie og slibes knive.

4 juni 2024

Jeg købte en Bernard 5000w EL ATV i…

Jeg købte en Bernard 5000w EL ATV i marts 2023, til kr. 30.000,00.
Den har kørt ca. 61 km.
Nu er der et problem med den, den kører meget langsomt og stopper efter 5 m. Display viser fuldt opladet.
RC mener at det er de 5 batterier der er defekte, og det dækker garantien desværre ikke, nye koster ca. kr. 4500,00 + moms.
derudover skal der betales arbejdsløn for at udskifte batterierne. Jeg har efterspurgt en montage vejledning, det har jeg ikke fået. Som jeg ser det skal maskinen adskilles fuldstændig.
jeg betragter det som fantastisk dårlig service.

Nu er vor ATV ude at køre igen, bortset fra omkostningen på kr. 4000,00 endte historien rimeligt. RC Holm ydede efterfølgende god service og opfølgning, ligeledes sendte de en ny bremseslange der blev beskadiget under montagen u/b.
iøvrigt var fejlen 5 stk batterier der var smeltet sammen pga. over opladning. oplader afbryder åbenbart ikke aut.

28 juni 2024

6 stjerner!

6 stjerner!
Claus fra RCholm har være yders hjælpsom og ydet service over alt forventning. Kan kun give min bedste anbefalinger!

30 april 2024

Virkelig god oplevelse..

Virkelig god oplevelse..

Har købt en el cross maskine privat som på et tidspunkt er blevet handlet hos RC Holm, og da jeg ikke kendte til kvaliteten på denne, ringede jeg til Morten og fik en meget grundig og detaljeret forklaring på denne maskine.

Jeg har ikke brugt så meget som en flad 5øre i firmaet, det syntes jeg er god service, og får jeg brug for dele, vil jeg selvfølgelig handle der.

22 maart 2024

Super hurtig levering

Har købt to Honda motorer hos RC Holm.
Nem og overskuelig hjemmeside, nemt at bestille og hurtig levering.
Super positiv oplevelse.
JBH service Hillerød

22 november 2023

Perfekt Service!!

Service er det man forventer ud over det forventelige.
Det får man hos RC Holm..
Har lige haft en oplevelse med en handel der var helt okay. Fik det jeg var blevet lovet, og lidt mere. Et firma der holder hvad man lover..
Kan kun anbefale RC Holm..

24 augustus 2023