1. Financiële instelling

Die Reisebank ist Deutschlands Marktführer im Geschäft mit Reisezahlungsmitteln und einer der umsatzstärksten Edelmetallhändler der Republik. Als hundertprozentige Tochter der DZ BANK AG ist sie eingebunden in die Genossenschaftliche FinanzGruppe Volksbanken Raiffeisenbanken und beliefert über den institutionellen Handel und den MailOrder-Service mehr als 700 Partnerbanken und deren Kunden mit Sorten und Edelmetallen. Über das eigene Geschäftsstellennetz ist sie mehr als 80-mal an Flughäfen, Bahnhöfen, Grenzübergängen und in attraktiven Innenstadtlagen vertreten. Hier werden auch Bargeldtransferdienstleistungen, eine guthabenbasierte Zahlungskarte und weitere Services für Reisende angeboten. Die Geschäftsstellen sind vielerorts an sieben Tagen in der Woche geöffnet und halten permanent ein umfängliches Sorten- und ein maßgeschneidertes Edelmetallangebot bereit. Sorten- und Edelmetallbestellungen können auch über Vertriebskanäle, die in das Online-Banking der Partnerbanken integriert sind, oder über den Online-Shop der Reisebank abgewickelt werden.

4,6

Uitstekend

2K reviews

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Oplichters!

Oplichters! Vrijdag 10 mei tijdens een vakantie in Wuppertal Haubtbahnhof 50 Engelse Ponden gekocht. Na de betaling met Apple Pay kregen we te horen dat de transactie niet goed gegaan en de we ook nog onze bankkaart in de automaat moesten doen. Meteen gingen we de app checken en zagen we dat de transactie wel was gelukt en het geld dus daadwerkelijk was afgeschreven van onze rekening. We hebben dus niet nog een keer betaald. De mevrouw weigerde naar het bewijs te kijken dat het bij ons was afgeschreven en hield voet bij stuk dat het niet bij hun op de rekening stond en gaf ons dus niet onze ponden. Omdat we boos waren en het steeds drukker in het kantoortje werd, belde ze met het hoofdkantoor. Ze bleef volhouden dat het een reservering was en dat wij het konden storneren. Wij hebben onze bank gebeld en ook haar met de dame achter de balie laten praten maar ze hield voet bij stuk. De mevrouw achter de balie vroeg of wij over 3 weken terug konden komen om het geld op te halen!! Onze dochter ging over 2 dagen naar Londen, dus geen optie en zeker niet gezien de afstand van ons huis naar Wuppertal
Op mails reageert de klantenservice van de Reisebank niet en ik heb ook mijn geld niet terug ontvangen!!!

Nooit maar echt nooit meer dat we zaken met dit bedrijf. Wat een vreselijk bedrijf!! Wees gewaarschuwd en doe geen zaken met de Reisebank

10 mei 2024

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf! 3 weken geleden op Frankfurt Airport geprobeerd dollars te wisselen. Na de eerste betaling kregen we te horen dat de transactie niet goed gegaan was en dat terwijl na het pinnen in beeld zagen staan dat het gelukt was. Maar goed, de vrouw achter de balie kon de betaling niet traceren dus het zal zo zijn. Nog een keer gepind dus. Wederom gaf ze aan dat het niet goed was gegaan met de betaling. Wij even via de app controleren of dat echt zo was en wat denk je, het bedrag was twee keer afgeschreven 😳 maar de vrouw achter de balie bleef maar zeggen dat ze dat niet kon zien en dat ze daarom geen dollars aan ons kon geven 😡 omdat we boos waren, wat niet gek is natuurlijk, belde ze met het hoofdkantoor. Na 15 minuten kregen we te horen dat ze idd de betalingen achter de scherm konden zien maar dit was niet te zien op het scherm aan de loket dus ze kon de dollars niet geven want anders zou haar kassa niet kloppen. Vanaf de hoofdkantoor lukte om 1 van de twee betalingen terug te storten maar de tweede betaling lukte niet. Dus daar stonden we dan een paar honderd euro lichter en zonder de dollars. Inmiddels waren we een half uur verder en we moesten het vliegtuig pakken. We vroegen of ze de dollars aan ons kon geven, aangezien het bewezen was dat wij betaald hadden, maar dat kon ze niet doen want haar kassa klopte dan niet. WTF!!! Ze maakten dus van hun probleem ons probleem 😡 hun systeem werkte niet en daar hadden wij niets mee te maken. De mevrouw achter de balie vroeg of wij 3!!!! weken later kon komen om het geld op te hale. Wat??? Nou nee, je zorgt ervoor dat wij het geld op onze rekening gestoord krijgen. Dat zou max. 2 werkdagen duren maar uiteindelij, en na veel gezeik, kregen we ons geld 2 weken later wanneer wij al terug waren van vakantie. Nooit maar echt nooit meer dat we zaken met deze mensen gaan doen. Waardeloos bedrijf!! Wees gewaarschuwd, geen zaken met deze mensen doen.

22 april 2023
Toon reviews in alle talen. (1.636 reviews)