Reparatie Witgoed

Op voorhand gezegd welke code er op de vaatwasser komt, komt er een arrogante technieker aan, zonder werkmateriaal want hij kwam alleen maar vaststellen terwijl ik dit al had doorgegeven. Nieuwe motor... Toon meer

PAS OP voor deze schurken. Laten een spoor van vernieling achter. Mijn dochter heeft er een wasmachine gekocht die niet goed werkte. Men was graag deze op ter halen, wat is gebeurd en zouden de 500 EU... Toon meer

Ibrahim was snel ter plaatse, was ook snel weer weg met een aanbetaling van 125 voor een onderdeel van mijn defecte vaatwasser. Zou 2 weken duren maar rarara kwam nooit meer terug. Nog 1 reactie dat h... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Herstel wasmachine

Heb een bosch wasmachine door hun laten maken, ze hebben de druksensor vervangen was in totaal 211 euro kwijt. Betwijfel of die wel defect was want nog geen 5 wasbeurten later deed de wasmachine totaal niks meer. Hun gebeld, zou terug 69 euro voorrijkosten zijn moest het een ander probleem zijn + nog eventuele kosten. Had hun beter niet laten komen en gewoon een nieuwe wasmachine gekocht. Denk na voor je hun belt want ze tellen goed door.

11 augustus 2024

NIET BELLEN!!!!! Wat een ongelooflijk dom besluit om…

Wat een ongelooflijk dom besluit om deze man (en vrouw aan de telefoon) in te schakelen. Helaas heb ik slecht vooronderzoek gedaan, want dan had ik al deze verschrikkelijke reviews gezien. BEL DUS NOOIT REPARATIECENTRALE WITGOED in Ams.
2x zijn ze hier geweest voor een reparatie aan mijn koelkast, 2x meer dan 100€ gepind.Bleken geen oplossingen. Belde weer omdat nu een deurrubber kapot bleek. Ik heb wel 10 x gebeld, ze zijn te onbeschoft om terug te bellen. Hij zou nl geen voorrijkosten meer rekenen als we achter de oorzaak kwamen. Meneer kan nu niks verdienen, belt dus niet terug en de dame aan de telefoon doet gewoon of je stront bent, echt heel erg. "Praat maar raak, je kunt ons toch niet raken...." Wat jammer toch dat er mensen zijn die dit normaal vinden...

9 juli 2024

Droger draaide niet meer man kon er…

Droger draaide niet meer man kon er niks van ,wilde nieuwe motor en riem zetten voor de prijs van 450 euro eer hij gemeten had wat riem hij moest hebben ongelooflijk wat een gemeet maar denk voor tijd te maken ,ik zei neen heb ik nog 115 euro moeten betalen.om gewoon te komen kijken.

30 mei 2024

Slechte service!!!!

Monteur is langs geweest voor reparatie aan de droger. Volgens mij sowieso niet langer dan een kwartier bezig geweest, wel 25 euro extra betaald voor de tijd. Monteur zegt ja hij is gerepareerd en zou weer even mee moeten gaan. Smiddags de was in de droger gedaan, maar die deed het niet! Inmiddels al 3 klachtenformulieren ingevuld, maar niemand neemt contact op. 93 euro en 3 weken verder. Oplichters!!

8 mei 2024

Dit zijn boeven!!

Dit zijn boeven!!! Niet bellen
Ik belde het nummer 0851303912. Ik kreeg een vrouw aan de lijn, met een lieve stem en zeer behulpzaam. Die kon meteen iemand sturen om mijn wasmachine na te kijken. Inderdaad, binnen enkele uren was de kleine, gebruinde man (155m ongeveer) er.
Meteen de wasmachine nagekeken. Het filter moest vervangen worden. Kosten 207 euro die meteen gepind diende te worden. De wasmachine deed het sinds die dag het echt niet meer. OP DE BON STAAT: WITGOED REPARATIE ALMERE, OMSCHRIJVING: RADIO SHOPS.
Deze gegevens bleken achteraf niet te kloppen.
Wanneer ik het nummer 0851303912 bel, krijg ik meteen een antwoordapparaat. Ze hebben mijn nr geblokkeerd. Als ik iemand anders laat bellen, nemen ze wel op en proberen die in te plannen en om die vervolgens op te licht. HELP MIJ deze boeven op te sporen en deze praktijk te laten stoppen.
Bel massaal naar het nummer 0851303912 en laat ze naar een adres bij jou in de buurt komen. Maak er een foto van die man en zijn auto en stuur die naar de politie. Ik heb reeds aan aangifte gedaan en ze zoeken hen. Help andere slachtoffers voorkomen.

28 mei 2024

Gebeld om 11u30

Gebeld om 11u30 , men had nog 2 klanten in de buurt men zou 30 min.vooraf bellen...ik heb gewacht tot 19u30 heb geen telefoon gehad niemand is komen opdagen

27 mei 2024

afspraak nakomen

afspraak gemaakt deze mensen komen niet opdagen 3x gebeld weer afgesproken niemand te zien beter gewoon weg laten .

15 april 2024

Wasmachine repareren

Wasmachine repareren. Aangegeven wat er kapot was deurvergrendeling was naar binnen gedrukt ( opgezocht €18) Site zegt €69 all-in Btw voorrijkosten met 15 min reparatie tijd. Kwam zelfde dag lang (blij) 10 min bezig. Gerepareerd. Kosten 69 en 40 ( onderdeel) en daar overheen Btw kosten €130. Balen maar blij dat ie was gemaakt. 1 was gedraaid vergrendeling weer naar binnen. Gewoon oude vergrendeling er weer in. Geen bon en tel.niet bereikbaar. OPLICHTERS

5 maart 2024

Reparatie kosten zijn zeer hoog

Reparatie kosten zijn zeer hoog.
Ongemakkelijk als ze direct bij de reparatie je vragen een positieve review te schrijven. Alsof daar de reparatie vanaf hangt.
Vreemde van alles is dat 1 ster reviews niet worden geaccepteerd via Google. Maar een 5 ster review wel. Heel merkwaardig!!

14 maart 2024

Top monteur

Vanmorgen gebeld, was toevallig een plekje vrij gekomen.
Monteur was een man van weinig woorden en snelle daden. Binnen 25 min gerepareerd. Top!

28 februari 2024

Begin feb is er een monteur gekomen die…

Begin feb is er een monteur gekomen die de vaatwasser niet wilde maken omdat er een plint voor zat en hij deze er niet uit wilde wippen. Er was ons van te voren niet verteld dat de vaatwasser vrij moest staan. Daarnaast waren de reparatiekosten vrij prijzig.

De reparateur gaf aan dat hij later die week kon terugkomen en we dan niet opnieuw de onderzoekskosten a 69 euro hoefde te betalen. Sindsdien is het bedrijf onbereikbaar voor ons. Wij proberen ze al 2 weken te bereiken om een nieuwe afspraak te maken. Per email en telefoon worden we volledig genegeerd (heb wel 15 keer gebeld en mijn man ook) Wanneer ik met een voor hen onbekend nummer bel (bijvoorbeeld van een vriendin, wordt er wel direct opgenomen. Dan wordt er beloofd dat we worden teruggebeld op dezelfde dag en vervolgens horen we weer niets. Ik heb nu 69 euro betaald aan een man die 2 minuten in ons huis was en mij punt 1 niet wilde helpen en punt 2 iets anders voorschotelde. Ik wil mijn geld terug of de reparatie uitgevoerd hebben!!!

15 februari 2024

Zo ontevreden

Na de eerste keer moest er een stuk van de vaatwas besteld worden (printplaat van 300 euro), de printplaat. De reparateur kwam na 4 weken terug i.p.v. na 10 dagen ten laatste zoals hij beloofde. De tweede keer was het niet vermaakt, hij moest nog een pomp van 280 euro ook erin steken om de vaatwas volledig te repareren. We betaalden ook nog twee keer transportkosten van 50 euro en heel wat werkuren. Op de site staat 15 euro per kwartier, maar met overal nog btw bij kwamen wij op net geen 800 euro om de vaatwas te repareren. We konden eigenlijk dus een nieuwe gekocht hebben... Helemaal ontevreden dus!

8 februari 2024

Oplichters MyFix.be , Fix-witgoed.be , Herstelservice.be

Laat uw herstelling niet uitvoeren bij een van deze bedrijven, MyFix.be , Fix-witgoed.be , Herstelservice.be en nog vele anderen, allen aan elkaar gelinkt. Allen even grote afzetters, vermoedelijk zelfde eigenaar/organisatie. Voor minder dan 300euro voor welke herstelling ook kom je er niet vanaf, ze geven er zo een draai aan dat je er altijd benadeeld uitkomt. Bel dan de hersteldienst van het merk zelf, je gaat eerlijk geholpen worden en uiteindelijk goedkoper uitkomen, geloof me. Als je ook slechte ervaring hebt, deel deze dan zeker.

5 januari 2024

Oplichters

Telefonisch een prijs afgesproken van 120 euro. Na 15 minuten werken moest ik 190 euro afrekenen. Monteur gaf aan dat het onderdeel 40 euro was, dit bedrijf geeft aan 79. Klopt niks van!

Na andere bedrijven benaderd te hebben, is dit onderdeel niet meer waard dan 20 euro. Pure oplichters. Hierna slecht bereikbaar en lossen niks op.

Repareer hier je wasmachine NIET!!!!!

8 december 2023