Verschrikkelijke organisatie, vieze metro’s, ingang van stations bezaaid met peuken, je kan de tegel niet meer zien, en ook nog eens staken en gewone reizigers straffen! Beste RET personeel, wil je... Toon meer
Er is geen directe verbinding. Zaagmolenstraat tram is afgeschafd.Rails gaan ze verwijderen. Er is geen vervanging. Je moet helemaal naar centraal, terwijl er een directe verbinding was voorheen! Heel... Toon meer
R-net vanuit Alblasserwaard richting Rotterdam en Dordrecht is een complete ramp. Soms 2 lijnen achter elkaar uitgevallen uitval van 1 lijn is gewoon gebruikelijk, informatievoorziening op borden loop... Toon meer
wat een verschrikkelijke organisatie. Overstappen ( 436) in Oude Tonge, onderweg vanuit Rotterdam iets vertraging. Bus 133 (Ariva)of van Oeveren) richting Bruinisse om. ca.22.13 was al vertrokken. Mo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De RET is al bijna 150 jaar een begrip in de stad en regio Rotterdam. Sinds juli 2007 verzorgen we het regionale openbaar vervoer als verzelfstandigd bedrijf. De RET heeft de gemeente Rotterdam als enige aandeelhouder en de algehele leiding is in hande...
Laan op Zuid 2, 3071 AA, Rotterdam, Nederland
- www.ret.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Drie dagen achter elkaar laat gekomen
Drie dagen achter elkaar 10 - 15 minuten dan normaal later gekomen bij de halte van Koemarkt (Schiedam)
Dit kan toch niet. Ik vind dit echt niet kunnen. Laat gekomen waar ik moest zijn voor 14:00 uur. Belachelijk dit!!!
Ik rijd dagelijks met de metro heen en…
Ik rijd dagelijks met de metro heen en weer tussen mijn huis en werk en dit tot volle tevredenheid! Dank je wel RET: op jullie kan ik tenminste rekenen!
Bij uitstappen op metrostation Blaak…
Bij uitstappen op metrostation Blaak Rotterdam krijg je al jaren niet de kans om de roltrap omhoog te nemen, want altijd is de reiziger die naar beneden gaat je voor. Op basis van gezond verstand zou naar boven gaan toch voorrang moeten hebben op naar beneden gaan. Echter niet bij de RET. Voor bejaarde reizigers, zoals mijn vader is de gigantische trap op lopen geen optie. De zombies van de RET zitten er bij en kijken er naar. Te lui om uit hun ogen te kijken en doodsbang dat je iets tegen ze zegt. Zo ook vanmiddag o 13.30 uur 14-12-19. Ik kreeg als antwoord van ze: ‘’ja, hij gaat omhoog en hij gaat omlaag’’. Het interesseert ze blijkbaar geen zak dat omhoog slechts 1x per half uur is. Ze weten niets, ze kunnen niets en ze willen niets voor de klant. En het zal ook wel nooit iets worden. Het was 10 jaar geleden ook al zo.
RET, Nee!! Duur, onvriendelijk en geen compensatie geven n.a.v. eigen fout. Jammer hoor!
De RET, het openbaar vervoersbedrijf van Rotterdam.
Laatst wilde wij met ons kleinkinderen naar Rotterdam.
Met tram en metro om o.a. parkeerkosten uit te sparen.
Gewoon een leuk dag weg.
Op de website van RET stond een locatie in Heinenoord waar we dagkaarten konden kopen.
Deze locatie op de route aangedaan, onderweg naar Barendrecht, het beginpunt van de Tram.
Dit verkooppunt bleek niet te bestaan.
Volgens de eigenaar van deze winkel is hij hiervoor nooit verkooppunt geweest.
Een fout op de website van RET, zo bleek later.
Vervolgens moesten we dus in de tram, op de heenweg en op de terugweg losse OV kaarten kopen voor vier personen omdat we niet binnen 2 uur heen en terug waren.
Hierdoor werd het een duren grap: €32,- !! Waren we kwijt om van Barendrecht naar centrum Rotterdam te gaan en terug.
En dat om parkeerkosten uit te sparen. Haha! Nooit meer.
Wij gaan weer lekker vervuilen met de auto in het centrum.
RET reageerde heel lullig op ons verzoek om compensatie.
Tenslotte staat het wel fout aangegeven op hun website.
Dit stoort hun totaal niet.
Leuk hoor; Opa en Oma op pad met 2 kinderen naar de stad.
Volgende keer weer lekker met de auto.
Bedankt RET