Verschrikkelijke organisatie, vieze metro’s, ingang van stations bezaaid met peuken, je kan de tegel niet meer zien, en ook nog eens staken en gewone reizigers straffen! Beste RET personeel, wil je... Toon meer
Er is geen directe verbinding. Zaagmolenstraat tram is afgeschafd.Rails gaan ze verwijderen. Er is geen vervanging. Je moet helemaal naar centraal, terwijl er een directe verbinding was voorheen! Heel... Toon meer
R-net vanuit Alblasserwaard richting Rotterdam en Dordrecht is een complete ramp. Soms 2 lijnen achter elkaar uitgevallen uitval van 1 lijn is gewoon gebruikelijk, informatievoorziening op borden loop... Toon meer
wat een verschrikkelijke organisatie. Overstappen ( 436) in Oude Tonge, onderweg vanuit Rotterdam iets vertraging. Bus 133 (Ariva)of van Oeveren) richting Bruinisse om. ca.22.13 was al vertrokken. Mo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De RET is al bijna 150 jaar een begrip in de stad en regio Rotterdam. Sinds juli 2007 verzorgen we het regionale openbaar vervoer als verzelfstandigd bedrijf. De RET heeft de gemeente Rotterdam als enige aandeelhouder en de algehele leiding is in hande...
Laan op Zuid 2, 3071 AA, Rotterdam, Nederland
- www.ret.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Naaiers
Doordat ret zijn werknemers niet goed behandeld, mag ik voortaan 30 minuten wachten op mijn metro naar Hoek van Holland, terwijl de metro naar het station eerder, steendijkpolder, om de 10 minuten gaat.
Hoe kan je verklaren dat bij station…
Hoe kan je verklaren dat bij station tussenwater in Hoogvliet je 30 minuten moet wachten op een metro en bij station Oosterflank komen ze elke minuut. Beetje krom he.
Waardeloos prut flut brandhout bedrijf
Waardeloos prut flut brandhout bedrijf. Te stom en te lui om een fout toe te geven, te stom en te lui om een klacht te behandelen, waardeloos personeel. Roken in de bussen, oeverloos gezwam over de mobilofoon over feyenoord en hoe slecht de chauffeurs het toch wel niet hebben, te stom om te beseffen dat reizigers het niet op prijs stellen om 13 minuten in de vrieskou naar een of ander theekransje te luisteren in een stilstaande metro (zonder enige oorzaak behalve het theekransje op kralingse zoom. Concessie snel naar Arriva of connexxion !!!!!
Hij stopt steeds en steeds mis ik dan…
Hij stopt steeds en steeds mis ik dan mijn bus waarom is dit? Vind ik niet zo fijn steeds om 5 uur savonds!!!!
Als je in een bushokje zit te wachten…
Als je in een bushokje zit te wachten rijden de bussen van de ret zelf lekker hard door plassen langs dit hokje zodat je lekker nat aan kunt komen op werk.
Ik ben RET ZAT
Ik ben RET ZAT. Die bus 51 die richting Schiedam gaat is niet eens gekomen. Vervolgens de tram 24 richting Holy was 5 MINUTEN VERTRAAGD. Door jullie heb ik mijn trein gemist. RET YOU ARE SHIT
Alleen maar gezeik.
Het is elke keer weer feest met tram 23. Afgelopen weken is die tram nooit een keer op tijd gekomen of hij komt weer eens niet opdagen. Vandaag was het nog erger. In 2 uur tijd komen 2 trams gewoon niet opdagen. Ik heb elke dag wel iets van vertraging, probeer het een keer op orde te hebben.
Spitsuur begint half 7 mag om kwart…
Spitsuur begint half 7 mag om kwart voor 6 all geen fiets meenemen.hoe zit dat vroeg niet druk en toch vraagt de bestuurder geen fiets in metro,ongestelde bestuurders???
Veel stumpers in de metro
Ik rijd regelmatig met de metro. Het valt me op dat er veel mensen zijn die het mondkapje op verkeerde dragen. ( van die slapende zombies) Ook zie je ze zonder. Er is geen controle of handhaving hierop. Er is geen discipline meer. Alleen nog egoïsme. Stumpers.
Ik ben zo klaar met deze flop
Ik ben zo klaar met deze flop. Ik sta 10 minuten van te voren bij de bushalte te wachten, komt de bus aan geracet. Meneer de chauffeur kijkt me nog aan wanneer ik hem sein, maar besluit vooral lekker hard door te rijden. Doordat metrolijn A niet rijdt ben ik afhankelijk van de bus om op tijd te komen, dat kan ik nu dus wel vergeten. Asociaal personeel. Ik geef geen cent meer aan deze grap, ik pak de auto wel!
Irritant chauffeurs die het gas al…
Irritant chauffeurs die het gas al intrappen voordat de mensen zitten. Reis sinds een jaar met ov maar er zijn weinig die even wachten!
Schandalig dat je een masker moet…
Schandalig dat je een masker moet dragen in het openbaar vervoer terwijl die vieze luier niet helpt tegen een verspreiding van welk virus dan ook. Die RET poppetjes staan echt voor schut.
En ze hebben het zo met de gezondheid van de mensen die moeten reizen en met hun personeel te doen vandaar dat je die giftige bekpampers moet dragen. Bedankt RET dat je om onze gezondheid geeft.
Op een bankje bij metrostation…
Op een bankje bij metrostation Oostplein had ik mijn telefoon laten liggen. Aangekomen bij Capelsebrug kwam ik erachter dat ik mijn telefoon had laten liggen op het bankje. Snel stapte ik uit de metro, waarna ik de medewerkers van RET tegen kwam. Ik heb mijn situatie uitgelegd, gelijk werd er actie ondernomen en werd er contact gelegd met collega's achter de beveiligingscamera's. Die keken mee via de camera's. Uiteindelijk terug gerend naar het bankje waar mijn telefoon gelukkig nog lag. Via de megafoon spraken de medewerkers van de camera beelden tot mij, ik zwaaide naar de camera's en bedankte ze. Ik wil de medewerkers van RET vandaag héél erg bedanken voor jullie hulp, superrrr!!!
Cash geld probleem
Nadat ik autopech kreeg ter hoogte van overschie wist ik dat ik wel ff onderweg zou zijn maar zo lang... eindelijk de tram te pakken wil ik n kaartje kopen ...... succes als je alleen 50€ cash hebt 1 halte later mocht ik er weer uit omdat dit al 8 maanden niet meer mogelijk was .....echte vooruitgang dus kon ik t rot end nog lopen naar centraal daar moest ik 3 mensen aanspreken voornik te horen kreeg waar ik wel n kaartje kon kopen bij de 3de lukte het die verwees me naar n loket nu eindelijk in de metro iedereen heeft zn kapje op maar dat gejank boeide me niet zo. Sta nog steeds perplex heb je geld mag je alsnog lopen dit is wel n achteruitgang
Veel mensen zitten in de metro zonder…
Veel mensen zitten in de metro zonder mondkapje, waar is de coronamaatregeld?! Ik voel niet veilig tijdens de reis.
Het beste met de RET
Wie zondag 's ochtends de eerste metro om 08:06 vanaf de Akkers in Spijkenisse neemt, kijkt meestal met lede ogen om zich heen en is waarschijnlijk nog niet helemaal wakker. Zo niet de bestuurder van metro 3. Die was fris en goed uitgeslapen en dus helemaal klaar voor de werkdag. Hij was alles wat ik niet was, toen ik op 18-04-21 met de al eerder beschreven staat van zijn met mijn fiets de metro in stapte. Fiets geparkeerd en rugzak naast mij op de stoel gezet. Verder niet veel van de reis meegekregen, die eindigde op Zuidplein. Ook voor mijn fiets zat de reis erop. Echter niet voor mijn rugzak, die is meegegaan naar Centraal Station. Doordat ik verscholen in mijn hoodie tegen het raam hing en haastig mijzelf naar mijn fiets bewoog, zat de rugzak in mijn, door de hoodie gecreëerde, dode hoek en was ik er totaal niet van bewust dat ik überhaupt een rugzak bij me had. Daar kwam ik pas achter, toen ik de sleutel van de schuur wild pakken. De opstart periode van deze lekker relaxte zondag morgen was voorbij. Daar werd ik nog een paar keer aan herrinnert, toen ik de dingen nodig had om contact op te nemen met de RET (o.a. bril en telefoon), die, schat ik, nu ongeveer ergens bij Leuvehaven waren. Na met een gezwinde pas, mijzelf niet populairder bij mijzelf te hebben gemaakt, kwam ik bij de huistelefoon aan. Mijn eigen telefoon bellen was mijn eerste ingeving en de tweede een herhaling van de eerste, omdat er die poging niet werd opgenomen. Het bleek de juiste ingeving, want er werd opgenomen met een vriendelijk "Hallo". Met een soort sceptische blijdschap kwam er, "Ik ben mijn rugzak in de metro vergeten", uit. Waarop de vriendelijke stem aan de andere kant van de radiogolven mij vertelde, dat hij deze verlaten in de metro had aangetroffen. Het was de frisse, al lang wakkere metrobestuurder, die de rugzak had veilig gesteld. Ook had hij door dat het de eigenaar van de tas was, die de rockmuziek in zijn stuurcabine had opgezet. Hij vertelde mij om 09:02 weer op Zuidplein te zijn en weer te kunnen worden herenigd met mijn rugzak. Ik ben als een speer terug naar Zuidplein gegaan en hem waarschijnlijk te weinig verteld hoe blij ik met hem was. Ik wilde hem ervoor belonen om dat nog eens extra te laten blijken. Daarop antwoordde hij: "Dat is mijn werk." Ik ken de man voor de rest niet, maar door dit weet ik zeker dat deze metrobestuurder zich 200% inzet en weet wat dienstverlening inhoud. Voor hem heb ik dit stukje geschreven, omdat ik door hem de ruzie met mijzelf heb kunnen bijleggen. Zijn werk was voor mij een diepe opluchting. Voor de mensen, die mijn rugzak hebben laten staan; ook bedankt!
Rien
Heeft de metro geen rivm richtlijnen
Heeft de metro geen rivm richtlijnen ? We zitten als sardientjes in een blik. De ene neemt het dragen van mondkapjes wel series en de ander niet. 1/5 meter wat? Hoe dan ? Boa’s die alleen staan te controleren op je ov blijkbaar ! Recent zag ik ze in rijtje boven het Perón staan ipv in de metro . Je spreekt je ongenoegen uit maar wordt geen s.... meegedaan! Metro is niet aangepast op onze welzijn maar ojeej neem je wel strenge maatregels in de winkels en terrasjes . Daarnaast kapot warm niemands met gezonde verstand die raam opendoet en sommige metro kan je niet een raam opendoen. In hoeverre is lucht circulatie geregeld??? Degen die hier groen geeft is van ret zelf. Controle zou in burger kleding moeten dan zien ze het gedrag dat gaande is en dan nog heb genoeg gedrag gezien ret medewerkers en boa s! Gaat helemaal nergens over doe het goed of blijf in je hokje koffie drinken. Zorgen alleen maar voor irritatie s.
Zeer klantonvriendelijke chauffeur
Kennelijk kunnen we nu weer voor instappen, terwijl we nog in Corona-lockdown zitten. Wist ik nog niet, want zo vaak neem ik de bus niet, dus ik stap achter in bus 144 richting Zuidplein. Kon ‘m gelukkig nog net halen. Sluit de chauffeur expres de deur op me. “Lees dan wat er op de deur staat, mevrouw”, schreeuwt de chauffeur me toe. Pffff, waarom zo!?
De chauffeur van de ret was super…
De chauffeur van de ret was super brutaal. Had de deur 1 seconde open gedaan en daarna weer dicht. Het was al stervend druk in de tram dat ik moeilijk de deur uit kon. En ik moest die pokkenend terug lopen!!!!!! Dan denk ik bij me zelf stel voor het was een oudere iemand die slecht ter been was!
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Altijd vriendelijk en behulpzaam! Toppers