Verschrikkelijke organisatie, vieze metro’s, ingang van stations bezaaid met peuken, je kan de tegel niet meer zien, en ook nog eens staken en gewone reizigers straffen! Beste RET personeel, wil je... Toon meer

Er is geen directe verbinding. Zaagmolenstraat tram is afgeschafd.Rails gaan ze verwijderen. Er is geen vervanging. Je moet helemaal naar centraal, terwijl er een directe verbinding was voorheen! Heel... Toon meer

R-net vanuit Alblasserwaard richting Rotterdam en Dordrecht is een complete ramp. Soms 2 lijnen achter elkaar uitgevallen uitval van 1 lijn is gewoon gebruikelijk, informatievoorziening op borden loop... Toon meer

wat een verschrikkelijke organisatie. Overstappen ( 436) in Oude Tonge, onderweg vanuit Rotterdam iets vertraging. Bus 133 (Ariva)of van Oeveren) richting Bruinisse om. ca.22.13 was al vertrokken. Mo... Toon meer

1. Vervoer
  2. Bus- en touringcarbedrijf
  3. Busmaatschappij
  4. Taxibedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De RET is al bijna 150 jaar een begrip in de stad en regio Rotterdam. Sinds juli 2007 verzorgen we het regionale openbaar vervoer als verzelfstandigd bedrijf. De RET heeft de gemeente Rotterdam als enige aandeelhouder en de algehele leiding is in hande...

• Laan op Zuid 2, 3071 AA, Rotterdam, Nederland

• www.ret.nl

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Achterlijke idioten

Achterlijke idioten, omdat het mei vakantie is verkorte metrostellen laten rijden.
Gevolg, stervensdruk in metro rond spitsuur

29 april 2024

Een arrogante houding

Wat een arrogante ongemotiveerde antwoord van de RET klantenservice.
Verder word ik door de malloot met vrouw bejegend terwijl ik op het online contactformulier bij de vraag geslacht man had ingevuld.
Ik had al voor het abonnement €189 betaald, alleen vergeten het op te halen. Ik ben al bijna 65 jaar, en dan vergeet je soms wel iets. Word ik daarvoor bestraft of heeft de RET gewoonweg geen empathie. Is het mijn schuld dat het RET in deze moderne tijd nog steeds zo'n krakkemikkige betaalsysteem heeft?
Waarom kan het betaalde abonnement niet automatisch online op mijn ov-chipkaart worden bijgeschreven?

Victor

8 april 2024

Reisplanner RET,

Reisplanner RET,: Metrostation Eendrachtsplein wordt niet vermeld...Metrostation Beurs wordt niet vermeld. Waarschijnlijk nog meerder stations geen vermelding! Ik ben niet verder gaan zoeken..9292 is stukken beter!!

10 april 2024

Slechste bus! Bus 51

Als ik geen ster kon geven had ik dit gedaan. De bus komt nooit op tijd! De bus rijd gewoon weg terwijl je bij de halte staat! Ik wilde instappen bij de halte daarvoor zegt hij je moet aan de overkant zijn dat bepaal ik zelf wel waar ik wil instappen stuurt me gewoon weg ik heb gewerkt en wil naar huis zo ga je niet met je pasagiers om Onprofesioneel! Heb toen een foto gemaakt van de bus wilde hij me bijna aanrijden helemaal gestoord! Ik zelf ben naar de overkant gelopen en heb gewacht op de volgende bus wat denk je niet gestopt en weggereden.Denk een cursus geven hoe je moet omgaan met je passagiers en dat je moet stoppen bij een halte !

5 april 2024

Ik vraag mezelf af wanneer het niet…

Ik vraag mezelf af wanneer het niet lukt met inchecken in de bus maar je wel geld op je rekening hebt je de bus uitgezet kan worden. Vanmorgen half 8 wilde ik naar mijn werk . De bus arriveert en ik stap in . Het apparaat weigert mijn pas te scannen. Dus ik zeg dat is vreemd doe dan maar een kaartje. Nee dat kon niet. En werd gedwongen de bus te verlaten. Ben 52 jaar. Onderweg naar werk. Ik wil betalen maar word geweigerd in de bus. moest maar gaan lopen zei de bestuurder. Van Ridderkerk naar Rotterdam. Na jaren en duizenden euro's betaald te hebben aan de ret . Plus bij foutieve uitcheck haalt de ret even 17 euro van je rekening af .maar wel mij uit de bus zetten in de regen . Ik vraag me af of dit de nieuwe gang van zaken is bij de ret.

28 maart 2024

Kom op tijd!

Prijzen blijven om hoog gaan. Er wordt €4 extra op mijn rekening aangeslagen terwijl ik gewoon uit heb gecheckt. De tram komt altijd te laat! Slechte service

26 maart 2024

De bus 144

De bus 144
Is heel langzaam en duurt heel lang om op een locatie te komen. Ook rijd de bus soms door terwijl ze zien dat er mensen staan te wachten.

23 maart 2024

Waardeloze klantenservice!!!…

Ik bel de klantenservice op met een klacht over een tramconducteur. Midden in mijn verhaal hangt de telefoniste op! Ik bel nog een keer en krijg een mannelijke medewerker aan de lijn. Ook hij neemt mijn klacht niet eens serieus en doet er letterlijk alles aan om zijn collega’s te beschermen. Dus ik heb geen goed woord over voor dit extreem klantonvriendelijke bedrijf!

6 maart 2024

Chauffeurs rijden gewoon door

Dit is al de zoveelste keer dat ik bij mijn halte stond te wachten. 5 minuten voordat de bus zou moeten komen pakte ik mijn ov, wat betekende dat ik even niet op de weg aan het letten was. In de paar seconde dat ik mijn ov pakte en weer op keek zag ik de bus voor de zoveelste keer gewoon voorbij rijden zonder überhaupt te stoppen, langzamer te gaan of iets. Nogmaals de bus was 5 minuten te vroeg, niet vol en had gewoon moeten stoppen. Hierover heb ik al meerdere keren klachten ingediend bij het ret maar nooit antwoord op gekregen. Wat een zooitje is t daar allemaal jesus. Denk dat ik volgende keer maar gewoon op de weg ga staan, kijken of ie dan ook door rijd, want je hand uitsteken helpt ook niet want daar heb ik ook al genoeg ervaring mee gehad. Als je alleen bij de halte staat vind die chauffeur het gewoon niet waard om te stoppen, schandalig dit.

4 maart 2024

Ik heb van morgen ingecheckt met mijn…

Ik heb van morgen ingecheckt met mijn betaal pas
En hij zij dat ik anders moest betalen
Dus ik blijf inchecken tot dat het lukt en die bus chauffeur zij dat ik moest betalen
En ik keek op die app en ik had al 5 euro betaald en ik ben nu op die punt dat ik mijn geld terug krijg

17 januari 2024

Hoe verzin je het

Hoe verzin je het! Om tijdens de spits een bus te laten vervallen. Logica ten top. Echt bizar. Nogwel in Krimpen aan de IJssel. Waar er 10 of meer lijnen over 1 brug moeten en het altijd druk is. 1 ster niet waard! Volgens mij doen jullie het erom!?

13 januari 2024

Toppers

Vandaag mijn tas vergeten in de metro, lekker handig. Direct gemeld bij de medewerkers boven. Medewerker klom gelijk in de telefoon. Wonder boven wonder heeft iemand de tas afgegeven aan de bestuurder van de metro. Zodra de metro weer op het Zuidplein aankwam werd mijn tas voor mij opgehaald. Echt een dikke pluim voor de service!

28 december 2023

Heel erg bedankt!

Twee medewerkers hebben me geholpen toen ik m'n pinpas kwijt was. Ze hebben me een gratis kaartje gegeven zodat ik naar huis kon reizen. Heel erg bedankt heren!

12 november 2023

Ret bus 84

Ret, doe wat aan bus 84 aub. Wat is dit voor gedoe iedere keer. De ene keer valt het uit, de andere keer defect, de andere keer hebben ze de bussen ‘perongeluk’ verwisseld. Ik ben het echt helemaal zat!! En ik denk niet alleen ik, maar iedereen die bus 84 neemt.

18 december 2023

Onterechte controlekaart uitgedeeld

Mijn zoon heeft een 2 uurs kaart gekocht en deze geactiveerd. Hij heeft niet ingecheckt want hij wist niet dat dit nodig was.
Bij controle loopt de tijd al een half uur. Controleur wil hem een boete geven, maar geeft aan dat ook een controlekaart kan worden gekocht van 40 euro. Dat is goedkoper dan een boete.
Zowiezo erg flauw dat hij niet alsnog mocht inchecken. Nu blijkt dat je met zo'n controlekaart geen bezwaar kunt aantekenen, dit wordt er echter niet bij verteld. Dus geen mogelijkheid om op coulance te rekenen.
Zeer slechte ervaring dus, met deze Controleur die mijn zoon 40 euro laat betalen terwijl hij wel in bezit was van een geldig vervoerbewijs.

7 oktober 2023

Ov chipkaart

Er is via mijn account een bestelling gedaan en naar mijn adres gekomen, heb gevraagd mijn geld terug te krijgen en mijn account te blokkeren. Dat wilde ze absoluut niet doen, uiteindelijk na 4 weken onderzoek beweren ze dat ik het zelf heb gedaan.

9 november 2023

De oude app was veel beter

De oude app was veel beter. Doe er wat aan. Melding van de bus valt weg en dan denk je dat er helemaal geen bus meer gaat komen. Waardeloos

8 november 2023

Is dit jouw bedrijf?