Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Unfortunately not cutting it. Attempting to see BBC News on mobile is a frustrating experience. In short intervals, the feed is cut and repeats one or two seconds while also cutting out part of report... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig, lurer folk med prissettingen. Prisene for tv pakker når man sjekker Riks TV gjelder ikke for eksisterende kunder. Det står med liten skrift heeelt neederst på siden, bla deg ned til det stopp... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi fikk ikke regning på over 2 år etter bindingstiden via et annet selskap var ferdig så vi trodde abonnementet var avsluttet. Plutselig fikk vi en regning på 3000kr. Vi tok det aldri i bruk da vi ege... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har nå chattet med riks-tv. De skal ha betalt for 2 ekstra måneder pluss inneværende måned ved oppsigelse. Styr unna dette «firmaet» de er kjeltringer på lik linje som fortum. «Fakturasystemet er s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Except for NRK1, NRK2, NRK3/NRK Super and the NRK radio channels, all broadcasts in the Norwegian DTT network are encrypted.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,9

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dårlig service

Dårlig service
Meget misfornøyd med Rikstv.. Vi har plagdes igjennom hele bindingstiden med grønn skjerm, frysing av bilde og hakking. Alt vi fikk beskjed om å gjøre er å prøve å endre innstillinger..
Nu som vi har sakt opp etter bindingstid så må vi enda være der i 2 måneder...

Styr unna, noe dårligere kundeservice er vanskelig å finne..

21 september 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette er en ekstremt kundefientlig tv-leverandør.

Bestilte Rikstv, og fant ut når jeg fikk utstyr at det ikke er mulig å få det til å fungere der jeg bor. Fikk beskjed om at jeg måtte betale 1500 kr for å si det opp, siden angreretten hadde gått ut.
Dette er en ekstremt kundefientlig tv-leverandør.
STYR UNNA SOM PESTEN!

13 juli 2020

Vil ikke anbefale RiksTv

Vil ikke anbefale RiksTv: Dels er utbudet enormt ensidig, med veldig kjedelige serier, og dels er appen TOTALT verdiløs, med mengder av mangler, som f eks at det ikke er mulig å snabbspole verken frem eller bak. Abonnementet er tilpasset sportsidioter. Kundeservice er under all kritikk, med inkompetente kundebehandlere, som oftest ikke har svar på spørsmål. Presser man dem, legger de på røret. Vi har sagt opp deler av avtalen: Kona vil se på danske serier, så hun vil beholde abonnementet. For egen del, har jeg valgt en annen leverandør.

10 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mye feil tuner som henger seg opp

Mye feil tuner som henger seg opp, mister Internett kobling selv om den er koblet med nettverkskabler og har full internettforbindelse med andre produkter. Teksting forsvinner på opptak.
Lite hjelp fra kundeservice
Dårlig utvalg i kanaler
Masse sportskanaler som jeg ikke har nytte av. Kunne jeg valgt ennen leverandør av tv tjenester hadde jeg gjort det.

25 februari 2019
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Produktet er bra

Produktet er bra, men anbefales IKKE om du har mobilt bredbånd, da det trekker MYE datatrafikk. Funksjonene "start forfra" og "pause" gjør at en må laste ned alt etterpå.

24 januari 2019

Tvsendingene hakker

Tvsendingene hakker, dekoderen låser seg veldig ofte og må restartes(kjedelig når du er midt i et program og det tar flere minutter å komme tilbake i programmet),ofte kommer vi ikke inn på ukesarkiv/underholdning. Hadde det ikke vært for at vi har avtale gjennom borettslaget så hadde vi byttet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Erfaring med RiksTV.

Etter problem med Riks TV's service inklusive negative holdninger for noen år siden har jeg hatt kun positive opplevelse under det siste året. Det har fungert veldig bra og kundeservisen har vært meget god.

mange feil og ergrelser

det er altfor mange feil og ergrelser. I min leilighet i Oslo har jeg canal digital som er mye bedre (eneste grunn til at jeg ikke har canal digital hjemme er at det ikke er bredbånd her).
det er altfor komplisert å orientere seg i opptak og å slette opptak. De burde vært ordnet i mapper, og det burde vært mulig å slette en hel mappe av gangen (mens man stopper/ ikke stopper videre opptak.) Dessuten burde det vært abonnement på CNN og BBC World, Og mulig å lage kortere lister over de kanalene man bruker i stedet for å måtte bla gjennom alle hver gang man vil ha noe annet enn NRK.
Og endelig har det vært altfor mange ganger at dekoderen henger seg opp og må restartes

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rikstv i Spania

Jeg ønsker å kunne se riks tv sine kanaler i Spania via appen. Jf. Vedtak i Stortinget like før jul som åpner for dette.

17 januari 2019

Dit is Trustpilot