Na aankoop in een winkel bleek mijn pot gebroken bij thuiskomst. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice. Ze wilden graag meer informatie, in mijn optiek om eventuele meerdere gebroken potjes e... Toon meer

Rituals gehackt. Rituals product gekocht via aanbieding van Rituals in mail via klantgegevens . deze gegevens zijn enkel en alleen bekend bij Rituals. Wat blijkt het bedrijf blijkt gehackt Rituals... Toon meer

Koop 4 actie producten met 25% korting. Blijkt na betalen dat voor 1 product de korting er niet af is. Mail gestuurd. Krijg bericht terug dat de kortingen voor max 3 producten zijn, staat in d... Toon meer

Kreeg een berichtje dat de refils in de actie waren met 20% korting en op een speciale avond nog eens extra 10%. Heb eerst geïnformeerd of de artikelen aanwezig waren voordat ik s avonds naar de winke... Toon meer

1. Cosmeticawinkel
  2. Cosmeticabranche

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Rituals helps you transform everyday routines into more meaningful moments. By slowing down the pace of your busy life, we encourage you to find happiness in the smallest of things.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Steeds duurder

Altijd fijne producten, maar vind het wel steeds duurder worden. Mijn favoriete zeep is gewoon 3 Euro duurder geworden. En zoals in een andere review staat, mag wel iets beter verpakt worden in plaats van alles los.

24 maart 2026

De producten zijn heerlijk, maar duur

De producten zijn heerlijk, maar veel te duur. Een kaars van € 23 die maar voor 2/3e opbrandt, surpriseboxen waar dingen in zitten die je niet cadeau aan iemand wil geven, zeep van € 12,90 die na 14x douchen op is, wasverzachter die je amper ruikt, enz.
Ieders keus natuurlijk om deze luxueuze producten te kopen, maar ik vind de prijs-kwaliteit niet in verhouding.

29 maart 2026

Waaaardeloos die nieuwe drijfkaarsen…

Waaaardeloos die nieuwe drijfkaarsen van bijna 50 euro per pakket, totaal GEEN geur, ze branden maar voor de helft op, schandalig voor dat geld !! en de klantenservice is nog het meest onbeschoft en onvriendelijk van allemaal. Zeggen gewoon dat het zo hoort en jammer dan! Echt belachelijk hoe ze met vaste klanten omgaan! van mij krijgen ze geen euro meer die oplichters

20 maart 2026

Geen enkele ster waard

Mijn zending van 14 maart is niet geleverd . Een mail gekregen dat deze geleverd was om 10.56 u maar er was niets geleverd . Op de camera zie ik de chauffeur met hoge snelheid langsrijden om 10.58 u.
Dit alles laten weten aan Rituals. Ze zouden de zending opnieuw sturen . Tot op heden nog niets ontvangen. Meerdere berichten gestuurd maar het lost niets op.
Ze vragen ook niets op bij post.nl .
Terwijl chauffeur opzoeken zo eenvoudig is.
320 € gewoon kwijt .
Dus maar 1 advies en dat is wegblijven bij Rituals. Ook onbetrouwbaar geworden .

14 maart 2026

Zeer slechte ervaring bij Rituals

Zeer slechte ervaring bij Rituals Rotterdam Cen. Ik wilde een product retourneren dat ik contant had betaald, maar kreeg mijn geld niet cash terug en moest het via de bank ontvangen. Dit stond nergens duidelijk vermeld. Daarnaast was het personeel en de manager totaal niet klantvriendelijk en werd er niet meegedacht of een oplossing geboden. Erg teleurstellend.

19 maart 2026

Overmatig ai gebruik door ks, en mail wijzigen kan niet

Mail adres wijzigen doen ze blijkbaar niet aan, en als je contact op neemt met de klantenservice krijg je een AI tekst terug waarbij ze de ai een paar standjes te vrolijk hebben gezet, en teveel fluff schrijft.

5 zinnen waren nuttig of logisch. De overige 5 zinnen waren overbodig.
Een eerder mailtje was nog iets erger, met nog meer tekst wat geen toegevoegde waarde heeft.

Zonder van mijn tijd. En zonde dat het mail adres niet gewijzigd kan worden.

16 maart 2026

Jammer dat RITUALS binnenkort van het…

Jammer dat RITUALS binnenkort van het podium verdwijnt. Hebben ze echter aan zichzelf te wijten. Ik koop al jaar en dag, een 'binnenpot' voor Rice milk and Cherry-blossom. Kan niet meer! Ik MOEST een nieuwe glazen pot kopen omdat de nieuwe 'binnenpot' nu niet meer past! Waarom Rituals?? WHY Rituals??

14 maart 2026

Slechte after sales

Rituals Foam gekocht, helaas komt de douche gel zowel uit de drukdop als eronderuit, oftewel het spuit alle kanten op als je de knop indrukt. Klacht ingediend bij Rituals klantenservice, antwoord Rituals, het product is geproduceerd 30 maanden terug, ondanks dat de aankoop recent is gedaan, kijken wij naar productiedatum en gaan we niets oplossen. WAARDELOOS

11 maart 2026

Winkel Waalwijk-onbeschoft

Winkel Waalwijk opent om 12.00 uur op maandag. Om 12.30 uur werd ik de winkel uitgestuurd omdat ze aan het veranderen waren. Misschien had het beter geweest als ze gezegd hadden: sorry voor de rommel maar kijk gerust vast rond. Ik ben al jaren klant. Ik kijk nu elders voor andere producten ipv rituals. Onbeschoft personeel.

2 maart 2026

Verkeerd kado

Voor bijna 60 euro iets besteld ook omdat er een leuk Kadootje was beloofd inde rituals app. Tijdens het koop proces stond er zomaar iets anders wat ik niet wilde. Gelijk rituals geappt ik wil graag wat me beloofd is is de app. Met geen mogelijkheid voor elkaar gekregen.

9 maart 2026

Arrogante en uiterst onbeleefde verkoopster

Ik ben altijd heel tevreden over de uitstekende producten alhoewel ze nogal aan de dure kant zijn. Wat mij zaterdag overkwam in de Ritualswinkel Kapellestraat in Oostende wil ik echt niet zomaar aanvaarden! De verkoopster lachte smalend toen ik aandrong om mijn ticket rechtstreeks te verkrijgen en niet online. En terecht: de zogezegde gratis GWP NAC Seshen pouch van € 12,50 werd mij onterecht aangerekend.Toen ik dit bemerkte en terug in de winkel ging, deden ze of dit gebruikelijk was en boden geen excuses aan voor ‘de vergissing ‘ . Ik was zeker niet onbeleefd , maar vroeg bij de afrekening wel mijn ticket terug om mijn uitgaven later te verifiëren . Ik kreeg mijn geld terug, met de onterecht ,heel arrogante en klantonvriendelijke opmerking: ‘ De volgende keer liefst wat beleefder ‘ . Ik was totaal overrompeld, klant is koning, maar met onbeschofte verkoopsters sta je nergens!Zo een verkoopster besmeurt het imago van Rituals .Een foutje maken is nog altijd menselijk en excuses van haar zou voor mij voldoende geweest zijn! Of is er meer aan de hand??Ik wil absoluut benadrukken dat de klachtendienst heel begripvol reageerde en mij een tegoedbon aanbood.Dus: vraag altijd een fysieke bon van je aankopen.

Mijn Geni werkt bijna nooit

Mijn Geni werkt bijna nooit. Als ik hem wel gebruiken is de wifi verbinding er niet. Stekker er uit en weer opnieuw opstarten. In de winkel navraag gedaan over nieuwe software en werd onbeschoft toegesproken. Winkel Dordrecht. Rituals is niet meer dan een dure merknaam. De rest kan je vergeten.

7 maart 2026

Leveren niet op beloofde dag

Leveren niet op afgesproken dag. Rituals webshop geeft aan dat bestellingen die op werkdagen voor 19.00 u. worden besteld de volgende dag in huis zijn. Dit is echter niet zo!!!

Ik mis de Mehr lijn

Ik mis de Mehr lijn. In de winkels werd toen verteld dat Mehr lijn uit de winkels zou verdwijnen, maar online nog wel beschikbaar zou zijn. Er is helaas niet alles meer beschikbaar. Waardoor Rituals niet meer mijn merk zal zijn.

4 maart 2026

Vervliegt direct

Altijd een groot dan van Rituals maar niet meer. Geurstokjes gingen altijd maanden mee. Nu zijn de vaasjes na 6 weken !!! leeg! Grote navulflessen gekocht en wederom na 2 weken zijn de vaasjes leeg. WTH is dit voor een kwaliteit tegenwoordig? Waar wordt het van gemaakt? Ethanol?

3 maart 2026

Mail adres wijzigen zit er niet in

Ik wilde mijn mailadres wijzigen.
Via de site is dat niet te doen
Via de app is dat niet te doen
Mondeling in de winkel is dat niet te doen. Het advies was: "Oh dan moet je een nieuw account aanmaken, maar dan begin je weer helemaal opnieuw."
Lekker klantvriendelijk als je al 15 jaar klant bent.

1 maart 2026

De prachtige man die zijn vak verstaat!

Wat een geweldige medewerker troffen wij in de Rituals in Den Haag, Spuistraat. Deze ontzettend vriendelijke man was zo op de hoogte van alles in de winkel maar ook over Rituals in het algemeen. Dat was heel leuk. Hij hielp uit zichzelf, zag en hoorde ons, nam alle tijd voor ons. We hebben uiteindelijk meer gekocht dan waar we voor kwamen. Omdat hij ons zo mooi hielp en vertelde ook over de nieuwe lijn en de pr vanavond vd lancering. Echt een topverkoper die zijn vak verstaat en enorm servicegericht en klantvriendelijk is. Wij komen graag weer terug bij hem! Bedankt voor het fijne advies. We zijn heel blij met alle producten van Rituals. Complimenten voor deze man, de medewerker van Rituals! Groetjes de moeder en dochter.

25 februari 2026

Ellende na verkeerde levering naar België

Ik zie nou dat er meer mensen problemen hebben met rituals. Vooral het ict systeem daar werkt echt niet.
Ik bestelde voor een groot bedrag en hield dus bestelling in de gaten. Zaterdag zag ik dat mijn producten naar België Brussel gestuurd werden ik heb meteen ingegrepen door whatsapp te sturen. Kreeg eerst een robot .zondag na 10 uur weer geprobeerd toen werd er gezegd dat ik het op Belgische site had besteld. Ik liet ze bestelling zien met aflever adres in Nederland. Daarna niks meer gehoord via whatsapp, echt grof onbeschoft.
Maandag kreeg ik melding product aan mij afgeleverd in Brussel België. Via mail contact opgenomen. Omdat het verkeerd bezorgd was en het om een hoog bedrag ging ( ja mijn geld) gingen ze een onderzoek instellen dat ging enkele dagen duren. Geen nieuwe goede levering geen geld terug.
Nu 5 mails verder krijg ik het verwijt dat ik op Belgische site had besteld. Dus alles is mijn fout. Dat het aflever adres goed op de bestelbevestiging staat wordt niet meer vermeld. Krijg nu te horen u krijgt u geld terug over enkele dagen dan kunt u opnieuw bestellen. Ow ja kom ff lekker ontspannen bij ons.

Pfff ja dat heb je wel nodig moet je dan wel zelf betalen.

Nee slechte service voor een luxe product.

24 februari 2026