Na aankoop in een winkel bleek mijn pot gebroken bij thuiskomst. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice. Ze wilden graag meer informatie, in mijn optiek om eventuele meerdere gebroken potjes e... Toon meer

Rituals gehackt. Rituals product gekocht via aanbieding van Rituals in mail via klantgegevens . deze gegevens zijn enkel en alleen bekend bij Rituals. Wat blijkt het bedrijf blijkt gehackt Rituals... Toon meer

Koop 4 actie producten met 25% korting. Blijkt na betalen dat voor 1 product de korting er niet af is. Mail gestuurd. Krijg bericht terug dat de kortingen voor max 3 producten zijn, staat in d... Toon meer

Kreeg een berichtje dat de refils in de actie waren met 20% korting en op een speciale avond nog eens extra 10%. Heb eerst geïnformeerd of de artikelen aanwezig waren voordat ik s avonds naar de winke... Toon meer

1. Cosmeticawinkel
  2. Cosmeticabranche

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Rituals helps you transform everyday routines into more meaningful moments. By slowing down the pace of your busy life, we encourage you to find happiness in the smallest of things.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik voel me bedot , matroesjka pot anti aging crème "glow"

Ik voel me bedot , het is geweten dat beautyproducten dikwijls valselijk een ultra dikke bodem of een extra verhoogje in de verpakking doen om de indruk te wekken van een aanvaardbaar volume te hebben voor de prijs die ze vragen maar dat ook rituals zich bezondigd aan dit soort platte geldklopperij terwijl hun imago in zeer grote mate bestaat uit"duurzaamheid en ecologische producten" is extra zuur .
Een pot glow anti aging is eigenlijk een matroesjka waarin er een stuk kleiner potje met het product in een veel grotere buitenpot werd geschoven die ook nog eens verzwaard werd . Zeer slinkse manier waardoor meeste mensen nooit niks doorhebben van het bedrog.

15 oktober 2025

Ik ben fan van Rituals maar dat is nu…

Ik ben fan van Rituals maar dat is nu echt gedaald. Gisteren handscrub ontvangen maar ik heb de tube gedutst en gedeukt ontvangen. Ook was de verpakking van de mascara aan beide kanten “open” waardoor het los in de verpakking lag. Ik wilde dat als klacht bij Rituals neerleggen zodat zij er op kunnen letten. Via hun website en AI kom je niet ver. Via whatsapp eerlijk gezegd ook niet want midden in het gesprek en zij hun info hadden stopte het! Zo jammer dat zij zo in een neerwaatdse spiraal gekomen zijn. Personeel is belangrijk en daarom moet je ook selectief zijn in de aanname!

18 februari 2026

Onmogelijk om een bestelling te…

Onmogelijk om een bestelling te plaatsen via de app of de website. Als je hierover wilt klagen via klantenservice (messenger) krijg je eerst een bot, en na 10 berichten dan eindelijk een bericht van een person die dan zegt dat ik mijn app opnieuw moet installeren/cookies verwijderen etc. pffff

14 februari 2026

Ik wou eerder deze maand een aankoop…

Ik wou eerder deze maand een aankoop doen in de winkel. Rituals of mehr: helaas enkel op de website te verkrijgen. Zucht.

Vanavond wou ik een grote aankoop doen; helaas meerdere cardridges niet op voorraad en meerdere items niet. Ik kijk nu al een paar dagen achter elkaar en de voorraad is om te huilen.

Refills zijn van plastic naar glas gegaan. Wat een ontzettend domme ondoordachte actie. Glas glibbert snel, valt het op de grond dan kan je je verwonden aan de scherven.

Voor een “luxe” tent zijn ze best teleurstellend.

15 februari 2026

Stokjes voor refills worden niet meegeleverd

Ik bestel altijd online refills voor de geurstokjes. Deze flessen zijn 500ml en goed voor 2 grote flesjes met geurstokken. Echter ze sturen nooit 2 paar stokjes mee waardoor de flessen nutteloos zijn. Ik moet steeds in de winkel om stokjes gaan vragen. Als ik de klantendienst contacteer hierover wordt er moeilijk gedaan en sturen ze nog steeds maar 1 paar stokjes of ze sturen de verkeerde stokjes (de kleine versie).

12 februari 2026

Fijne producten. Verpakkingen slecht.

De producten van Rituals zijn heel fijn. De winkel in Waalwijk is top! Maar glazen potten en flessen body cream en huis parfum? Hoe verzin je het. Steeds doodsbang dat ik hem laat vallen in de badkamer op de tegelvloer. Nee dit is echt geen verbetering.... Ook de website werkt verschrikkelijk traag.

13 februari 2026

Schandalig!!

Zelfs een ster is te veel.
Ooit las ik dat een goed bedrijf te herkennen is aan de klantenservice. Op en top arrogantie van zo’n duur bedrijf nota bene!
Recentelijk voor ci 400€ aan bestelling gedaan , waarvan 300€ via gilft card, de rest via bankrekening betaald.
2 producten voor 55€ terug gestuurd, Rituals bepaalt om dat geld op een gift card terug te doen terwijl ik duidelijk aangeef dat het om een bijbetaling ging en ik het geld graag terug wil op mijn rekening.
Ik snap Rituals wel dat ze het geld liever zelf inhoudt maar het is mijn geld en ik bepaal zelf wel waar mijn geld nr toe gaat! Dit is gewoon diefstal !! Iemand ervaring ? Waar kan ik een klacht indienen ?

9 februari 2026

Rituals Meir Antwerpen TOP ervaring

Rituals Meir Antwerpen
Wat een ongelofelijke ervaring! Zeer lief ontvangen door Siham, ze heeft mijn handen met srub behandeld, daarna met schuim gemasseerd en dan handcrème aangebracht. Dit alles zeer professioneel en met liefde voor de producten. Een onverwacht maar heerlijk verwenmoment voor mezelf!

3 februari 2026

Rituals is niet meer wat het is…

Rituals is niet meer wat het is geweest. Tot 2 keer toe Rituals geurstokjes (suede vanille) gehaald en de geur is vrijwel gelijk weg. Vroeger bleef je het goed ruiken maar nu is het niks meer waard helaas..

4 februari 2026

The Parfume genie

The Parfume genie

Weg gegooid geld.. wil niet verbinden met de app.. proberen op te lossen via klantenservice maar deze zijn moeilijk te bereiken er zal een techneut terug bellen maar die moet nog steeds bellen. Kort om waardeloos

9 januari 2026

Kijk uit met rituals kaarsen

Kijk uit met rituals kaarsen , de onderkant word zo heet dat het een brandplek achter laat

Foto in de winkel laten zien maar ze dacht dat ik se kaars langer als 5 uur had gebrand, dit is niet zo maar als dat wel zo was zou ik het nog een slechte zaak vinden ,jammer genoeg kan ik geen foto plaatsen

28 januari 2026

Rituals in Venlo

Was gistermiddag in de nieuwe winkel in Venlo.
Niet druk in de winkel. Een meisje liep rond met een blad met kleine kopjes thee, een was schappen aan het vullen en een zag er erg verveeld uit. Na lang zoeken in de winkel vonden wat we nodig hadden. Niemand bood aan om te helpen met zoeken. Bij de kassa was niemand en toen we naar een paar minuten nog steeds stonden te wachten zijn we zonder het product weggelopen. Net bij de uitgang aangekomen riep een van de meisjes:"moet ik dit product terug zetten?".
Ik had moeten antwoorden:"ja, want jullie willen het blijkbaar niet verkopen".
Mooie nieuwe winkel maar jammer van het personeel.

27 januari 2026

Ik denk dat de website van 1996 dateert…

Ik denk dat de website van 1996 dateert en niet van 2026. Voorraadbeheer werkt voor geen meter. Wou 5 items bestellen. 30 minuten lang geprobeerd van te betalen. Telkenmale foutmelding. Klantenservice wimpelt je af. Er zijn betalingsproblemen...probeer morgen nog eens. Dan komt er plots melding dat je items niet meer op voorraad zijn. Dan sta je daar met je cadeaukaarten...AMATEURS

21 januari 2026

De helft verspilling

Ik kocht kaarsen van Rituals. De geur is prima, echter de duur van de ontbranding beperkt. Met nog meer dan de helft van de 'wax' over, is de verbranding zo naar binnen, dat de gehele buitenkant verspild wordt. De lont wordt zo moeilijk te bereiken, dat ik met een mes deze
moest vrijmaken om verder te kunnen genieten van een vlammetje. Ik ben niet tevreden, prijs/kwaliteit valt tegen. Ik koop jullie kaarsen niet meer, de helft kan niet meer ontbranden...

15 januari 2026

Geen Rituals meer voor mij

Geen Rituals meer voor mij. Meerdere malen douche gel snel leeg. Denk minder drijfgas. Ze gaan nu over op glas hetgeen veel duurder is en tevens gevaarlijker in de douche ruimte

17 januari 2026

Navulling niet hetzelfde

Een paar maanden geleden een grote uitgave van de Cotton Blossom huisparfum gekocht. Mooie glimmende fles met zwarte geurstokjes. Rond de 80 euro. Heerlijk rook mijn huis ervan. Dus ik heb hierna de navulling gekocht. 400 of 500ml , dat formaat, was een actie, voor 27 euro. Maar ik ben zwaar teleurgesteld. Bij de normale uitgave vergeleken is de navulling een zwak aftreksel ervan: ik ruik er niets van terug in huis! Echt een gigantisch verschil. Vind het een beetje volksverlakkerij en als ik alle reviews hier lees zijn er meer negatieve dan positieve ervaringen. Ik sta perplex! Maar ik had ook nooit verwacht dat ik me zou voelen alsof ik van een koude kermis ben thuisgekomen. Nee.... en dat voor een zaak met zijn pretentieus voorkomen.

3 december 2025

Misleiding in de webshop

Cadeautje besteld, moest nog wat bij voor gratis cadeau dus ik shop in de sale. "Autoparfum starterset" met 30%, klinkt leuk, op de foto's staat pontificaal een doosje met "Holder +1 spray refill", in de omschrijving staan de ingredienten. Doe maar.

Krijg je vervolgens dat doosje met alleen een houten houdertje erin en een groot leeg gat waar de parfum zelf zou moeten zitten. Klantenservice aangesproken, ik citeer de reactie:

"Het was de bedoeling dat deze gevuld zou worden met een los aangeschafte parfum naar keuze. Zo kun je je eigen kit samen stellen. Omdat we snappen dat dit verwarring kan geven hebben we dit product aangepast en vernieuwd, en kun je dit product nu in de sale vinden met 30% korting."

Grappig, maar je hebt mij dus misleid met de naam, de foto's en de omschrijving, en je geeft nog toe ook dat je zelf die verwarring hebt veroorzaakt. Kan gebeuren, dan verwacht ik dat klantenservice zegt dat ze wel een vulling gratis nasturen. Nee hoor, ook na aandringen alleen aanbod van geld terug als ik het terugstuur of naar de winkel breng, of ik mag tegen de volle mep alsnog een vulling (10 euro) bestellen terwijl ik het hele ding alleen heb besteld omdat ik het met 30% korting (voor 10 euro totaal) wel leuk en betaalbaar vond.

9 januari 2026

Volgens de dames in de winkel geurde…

Volgens de dames in de winkel geurde Velvet Oudh als beste. Ik heb een fles van 51 euro gekocht maar ik reuk niets, verwissel de stokjes, maar dan nog niet. Ook een grote kaars gekocht, doch ook deze geurt niet.
Ik koop niets meer bij Rituals.

5 november 2025

Ik bestelde bij ING een kortingvoucher…

Ik bestelde bij ING een kortingvoucher van 15%. Bij de bestelling kreeg ik een, wat zij noemen, cadeau. Hierdoor wordt de ING voucher waardeloos. Rituals schreef terug toen ik uitleg van de vreemde opbouw van de faktuur:
---------
Dank voor je toelichting. Een ING voucher wordt bij Rituals gezien als een promotiecode, niet als een cadeaukaart. Let op: - Je kunt maximaal één promotiecode per bestelling gebruiken. - Cadeaus bij aankoop gelden ook als promotie en kunnen niet gecombineerd worden met alle kortingscodes. - De korting kan afwijken als er meerdere promoties actief zijn of als bepaalde producten zijn uitgesloten. Controleer altijd de voorwaarden van je voucher voor de exacte details.
-------
Cadeaux kun je niet weigeren, ook niet wanneer 15% korting gunstiger is voor de klant. Dit heeft veel weg van een scam. Bezint eer u begint! Kontact via Whatsapp wordt vanuit Rituals verzorgd door AI. Wat een afgang is dat.