Na aankoop in een winkel bleek mijn pot gebroken bij thuiskomst. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice. Ze wilden graag meer informatie, in mijn optiek om eventuele meerdere gebroken potjes e... Toon meer
Rituals gehackt. Rituals product gekocht via aanbieding van Rituals in mail via klantgegevens . deze gegevens zijn enkel en alleen bekend bij Rituals. Wat blijkt het bedrijf blijkt gehackt Rituals... Toon meer
Koop 4 actie producten met 25% korting. Blijkt na betalen dat voor 1 product de korting er niet af is. Mail gestuurd. Krijg bericht terug dat de kortingen voor max 3 producten zijn, staat in d... Toon meer
Kreeg een berichtje dat de refils in de actie waren met 20% korting en op een speciale avond nog eens extra 10%. Heb eerst geïnformeerd of de artikelen aanwezig waren voordat ik s avonds naar de winke... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Rituals helps you transform everyday routines into more meaningful moments. By slowing down the pace of your busy life, we encourage you to find happiness in the smallest of things.
Keizersgracht 683, 1017 DW, Amsterdam, Nederland
- +44 (0) 20-80680792
- service@rituals.com
- www.rituals.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Retour in winkel en nog geen terug geld ontvangen
Net een product bij de winkel Weert retour gedaan. De medewerkers gaven aan dat dit gelijk op de rekening moest zijn. Daar ging ik zelf ook vanuit het is tenslotte een winkel in nederland en heb zelf een nederlandse bankrekening(kaart).
Op heden nog Steeds aan het wachten op mijn geld dag later nog niks terug wordt hier zo moe van. Als het geld er niet voor maandag opstaat krijgen ze een erg ontevreden klant in de winkel kijken wat ze dan gaan zeggen of doen. Laatste x dat ik iets duurs koop ik ga overstappen naar janzen dit is intiem het zelfde plus goedkoper plus de oude geuren lijn wat rituals voorheen had goeie tip voor de mensen die de oude geuren van rituals zijn gewend
Meest opdringerige store van België
Meest opdringerige store van België. Nu komen ze je ook nog met thee lastigvallen.
Bedankt voor het leuke kadootje wat ik…
Bedankt voor het leuke kadootje wat ik mocht ontvangen. Een heerlijke geurkaars van sweet jasmine
Heb ervan genoten, en meteen een kaars en de geurstokjes gekocht.
Pakket extra gekregen
Pakket extra gekregen. Geen pakket ontvangen, bij navraag stuurde ze mij zonder problemen een nieuw pakket op. Natuurlijk was toen het "verdwenen" pakket net aangekomen. Contact gehad met Rituals dat ik het 2e pakket wel wilde houden en of zij mij een betalingsverzoek konden sturen. Dit kunnen ze niet en ik mocht het pakket houden om hier iemand anders blij mee te maken. Nou, Rituals dat gaat helemaal goed komen om een extra iemand te verwennen met jullie topproducten. Ik bestel hier snel weer. Nogmaals dank voor de snelle topservice!
Waardeloos geholpen via de whatsapp…
Waardeloos geholpen via de whatsapp klantenservice. Een simpele vraag of de advent kalenders vegan zijn kon totaal niet worden beantwoord.
ik moest het maar kopen en kijken per artikel kijken of het vegan is
Misschien een tip om het gewoon te benoemen in de content op de website want dit is geen service
Helemaal klaar met Rituals
Ik ben zo klaar met Rituals, mijn favo geur Oudh & Patchouli is zonder enige aankondiging uit het assortiment en vervangen door een heel smerig ruikend Velvet Oudh, te goor gewoon. Voor mij exit Rituals.
Refills passen niet meer in de oude potten
Refills passen niet meer in de oude potten. Potten zouden vernieuwd zijn maar dit staat niet/ onduidelijk aangegeven in de webshop. Ik mocht ze terugsturen maar dat wordt lastig als ze al open zijn.
Ik krijg als tegemoetkoming 5 euro korting op mijn volgende aankoop. Wordt dus op kosten gejaagd.
Ik noem dit misleiding
Rot geholpen
Afrekenen moest in de winkel zelf vlakbij de poortjes ( we staan toch niet op de markt. Dwingende verkoop manier waardoor ik niet doorhad dat er verkeerde bestelling werd gedaan. Komt wel weer goed maar moet er wel weer voor terug naar de winkel.
Leeggelopen fles....weer!
Door de jaren heen heb ik herhaaldelijk problemen ondervonden met het doucheschuim. Het is al diverse keren voorgekomen dat de fles met doucheschuim spontaan leegloopt. Dat is niet waar ik zoveel geld voor uitgeef. Teruggegaan met de leeggelopen fles en een aantal foto's en als antwoord gekregen dat mijn fles te oud was. Hoe kan je als klant in hemelsnaam weten hoe lang een fles al in de winkel staat voordat je hem koopt en daaraan gekoppeld wanneer de garantie verloopt? Er staat geen datum op de fles dus in de winkel kunnen ze gewoon zeggen wat hen uitkomt.
Voor mij geen Rituals meer, in dit tempo door je doucheschuim heen gaan is niet te betalen. Service??? niet aanwezig. Slecht Rituals!
Ik ben helemaal klaar met Rituals
Ik ben helemaal klaar met Rituals. Ze veranderen voortdurend hun assortiment. Favoriete producten zoals bepaalde interieursprays zijn ineens niet meer te koop. Die zijn vervangen door allemaal nieuwe interieursprays. Ook is de hoeveelheid en de kwaliteit van flesjes parfum enorm verminderd. Van 60ml redelijk goede parfum naar 50ml veel minder sterke parfums (en dit voor dezelfde prijs). Ik heb van de nieuwe parfumlijn (50ml) enige tijd geleden 3 verschillende flesjes gekocht. Letterlijk een miskoop! Na korte tijd ruik ik de parfums zelf nauwelijks meer. Een klacht die ik hier veel in de reviews terug lees op Trustpilot.
Ook heb ik vorig jaar of dit jaar online een bestelling gedaan (de 'datum van ervaring' weet ik niet precies meer). Om een extra gift binnen te hengelen heb ik een cadeauverpakking bijbesteld. Met die ene euro extra kwam ik op het bedrag voor een tweede, extra gift. Dit werd ook in de winkelmand aangegeven. Ik kwam bedrogen uit! Toen mijn bestelling werd geleverd zaten er niet twee extra gifts bij mijn bestelling maar één. Ik de klantenservice gebeld met de vraag hoe dit zat? Antwoord was dat een cadeauverpakking niet geldt als een 'artikel'. Dus ik geef aan dat bij het afrekenen de tweede gift wel in het winkelmandje zat. Antwoord daarop was dat het waarschijnlijk een fout in het systeem was en dat dat het inderdaad vermeld had moeten worden dat een cadeauverpakking niet als een artikel geldt. Ze zou het intern doorgeven met het verzoek om dit duidelijk(er) aan te geven. Ik vroeg of ze dit met mij nu ook recht gingen zetten omdat het hun fout was. Het antwoord was nee! Weet je Rituals, bekijken jullie het maar! Als jullie zo met mij als klant omgaan, dan ben ik helemaal klaar met jullie. Ik spaar voortaan liever wat langer voor een echte kwaliteitsparfum! Ook ben ik inmiddels overgestapt op een ander bekend merk interieurspray die mij goed bevalt.
Ik irriteer mij mateloos aan hoe…
Ik irriteer mij mateloos aan hoe Rituals verpakkingen aanpast. Wil je een refill voor een bodycreme is het net ff een nieuwe verpakking waardoor je genoodzaakt bent een gehele nieuwe set aan te schaffen. Niet erg duurzaam voor een bedrijf wat aangeeft dit erg belangrijk te vinden. Of dit uitstraalt.
De nachtcrème anti age namaste gekocht
De nachtcrème anti age namaste gekocht. De creme zorgt voor een schraal broos gevoel op de huid. Voor mij geen goed product. Rituals biedt wel geld terug, na klacht, dat is fijn. Maar het product is absoluut niet aan te raden.
Geen goede afwikkeling terugstorten VVV bon
Bestelling betaald met VVV bon en ideal. Bestelling is niet bevestigd. Betaling wel afgeboekt. Na veel app contact en telefonisch contact deel van ideal betaling terug. De VVV bon niet omdat het niet terug geboekt kan worden. Zou via tegoed bon in mijn mail komen wat niet het geval is. Bij ieder contact moet alles weer uitgelegd worden. Resultaat beloften maar geen bedrag terug.
Teleurstelling
Na ruim vijftien jaar trouwe klant te zijn geweest, voelt het merk Rituals inmiddels als een goed voorbeeld van hoe je een loyale klant langzaam maar zeker van je kunt vervreemden. Waar ik vroeger gewoon een helder antwoord kreeg, ontvang ik tegenwoordig standaard een generiek, door AI gegenereerd mailtje dat neerkomt op: zoek het zelf maar uit. Dat is geen service, dat is klantenservice-theater.
Daar komt bij dat mijn favoriete product, de doucheschuim van Oudh, zonder enige uitleg is vervangen door Velvet Oudh. En om het maar gewoon te zeggen: het is niet hetzelfde, het ruikt niet hetzelfde (vies zelfs), en het is simpelweg geen verbetering. Toch mag ik er wel hetzelfde voor afrekenen. Als klant voel ik me daarmee eerder afgescheept dan serieus genomen.
Als ik online de reacties van andere klanten lees, ben ik duidelijk niet de enige. Het zou zonde zijn als een merk dat ooit sterk was, zichzelf onderuit haalt door slechte product wijzigingen en nog slechtere communicatie.
Mijn vraag is simpel:
komt de originele Oudh-doucheschuim terug, ja of nee?
En zo niet, waarom wordt een succesvol product zonder enige toelichting ingeruild voor een mindere variant?
Slechte kwaliteit, geen service
Onlangs grote bestelling geplaatst. Het doseersysteem bleek defect. Eerst deed hij het niet, toen schoot er ineens heel veel schuim uit, daarna weer defect. Ik naar Rituals Purmerend: Veel wantrouwige vragen, de fles wordt gecheckt en zij vonden dat hij hij het wel weer deed. Doseerknop stond evident scheef op de fles. Geen geld terug, alleen andere fles, en sarcastische reacties op mijn klacht. Slechte kwaliteit dus en (in Purmerend) nóg slechtere 'service'.
Goed en snel geholpen na een…
Goed en snel geholpen na een probleempje met een geurkaars. Fijne service!
In winkel an rituals Sint-truiden
In winkel an rituals Sint-truiden, zeer onvriendelijke verkoopster! Helemaal niet aangenaam. Zeer bot en kort, past niet in de winkel. Ben ontgoocheld! Nooit voorgedaan in winkel van Genk en Leuven, steeds vriendelijk behulpzaam en uitleg.
Onaangenaam bezoek Rituals Brugge
Vandaag ben ik samen met mijn moeder langs geweest in uw winkel Rituals Brugge, Steenstraat 48. Op dat moment stond er één koppel aan de kassa en liepen er nog drie andere klanten in de winkel rond.
Aan de kassa was een van uw medewerkers aan het telefoneren, en ik hoorde haar zeggen dat het op dat moment “heel druk en rumoerig” was in de winkel. Mijn moeder en ik keken elkaar even aan en merkten op dat het eigenlijk vrij rustig was. Op dat moment reageerde de medewerker aan de telefoon op ons met een ongepaste toon, door te zeggen dat het voor ons misschien niet druk was, maar voor haar wel, en dat wij zulke opmerkingen niet mochten maken.
Dat kwam voor ons erg onbeleefd en onprofessioneel over, zeker aangezien wij op dat moment producten ter waarde van ongeveer 50 euro in handen hadden. We hebben zelfs overwogen de producten terug te zetten en de winkel te verlaten.
Ik deel deze ervaring niet om te klagen om het klagen, maar omdat ik ervan overtuigd ben dat dit niet het soort klantbeleving is waar Rituals normaal voor staat. Hopelijk kan dit intern worden besproken, zodat andere klanten zich wél welkom blijven voelen.
Sleep aroma diffuser na 4 maanden kapot
Eind mei een diffuser gekocht voor op de slaapkamer. Sinds oktober nevelt hij niet meer. Na contact met de klantendienst en een paar mogelijke oplossingen heb ik een waardebon gekregen die lager ligt dan mijn aankoop. Op de vraag of ik hier een nieuwe mee kon kopen was het antwoordt dat deze diffuser niet meer verkocht wordt. Wat duidelijk op een fabricageprobleem duidt want die diffuser heeft geen jaar in de verkoop gestaan. Nu ben ik dus niet alleen mijn diffuser kwijt maar ook de cartridges die ik nog liggen heb, want daar ben ik niets meer mee. Rituals trekt zijn handen terug en kan niets meer voor mij doen. Je zou toch denken van zo een bedrijf dat tenminste je aankoopbedrag terugbetaald wordt of je een vervanging krijgt? Echt teleurgesteld deze keer.
On klantvriendelijk bedrijf
Ik heb bij Rituals een huisparfum van de nieuwe collectie Intuitia gekocht. Na een maand pompje hangt er half bij. Soms doet hij het en vaak niet. Terug naar de winkel maar zij vinden dat hij het toch meestal wel doet, ik moet maar contact opnemen met de klantenservice omdat het een kwaliteitsklacht is. Gebeld naar klantenservice antwoord is stuur maar een mail met foto’s . Het enige wat ik wil dat als ik iets koop dat het ook werkt. Ze hadden kunnen zeggen breng maar terug naar de winkel en je krijgt een nieuwe of mijn geld terugstorten. Maar het enige wat ze kunnen doen is een cadeaubon van € 10,00.
Niet erg klantgericht dus voor zo’n wereldbedrijf. Ze laten zich wel heel erg kennen!!!!