Aankoop Lydar 1600 AWD . zeer snelle levering en duidelijk advies. De maaier is voor een tuin van 1000m2 . hij maait alls op 9u tijd. Alles werkt zoals het moet . obstakels worden vermeden en maa... Toon meer
Topbedrijf. Zoals ik gewend ben, ook deze keer gemakkelijk contact, snel antwoord, goed advies, blind opgevolgd en twee dagen later draait mijn nieuwe aanwinst naar volle tevredenheid en boven verwach... Toon meer
We hadden na 2 jaar problemen met de litter robot, net buiten de garantie. Oeps. Na enig contact met de vriendelijke en behulpzame supportdesk kwamen we zo tot de conclusie wat defect was. Je merkt da... Toon meer
RoboCleaners is echt een top bedrijf! Als je een vraag / klacht of opmerking hebt wordt je mail dezelfde dag nog beantwoord. Onze RoboRock is net binnen de garantieperiode defect gegaan. Robocleaners... Toon meer
neato; robomow; husqvarna; astralpool, automower, solden, sale, uitverkoop, litter-robot, Hobot, parrot drone, parrot flower, parrot rolling spider, parrot jump; navimow; segway, navimow, roborock, irobot
Rue de la Presse 4, 1000, Brussels, België
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snel en gemakkelijk voor een scherpe prijs.
Ook een vraag na de koop werd snel beantwoord

Antwoord van RoboCleaners
Op 14 maart heb ik mijn Mova Robotstofzuiger ontvangen. Het heeft me €850 gekost. In eerste instantie erg blij mee. Op 1 april begon de stofzuiger een hele harde lawaai te maken tijdens het stofzuigen, dat was niet goed. Ik heb gelijk contact opgenomen met de klantenservice, de 14 dagen waren net verstreken en ik moest het apparaat naar de reparateur versturen. Ik kon niet geloven dat dat de oplossing was voor een apparaat die ik pas heb. Ik had gelijk geen vertrouwen meer in het product, ik wou wat bijbetalen en een ander merk, maar dat kon volgens de dame niet. Ik moest zelf mijn apparaat aanmelden en ik heb het verstuurd tijdens het versturen zag ik dat ze mijn adres in BE hadden gezet ipv NL. Het heeft me 2 weken gekost om in contact te komen met de reparateur terwijl ze op de mail schreven dat ze na ontvangt je een mail krijgt ter bevestiging. De medewerker van de reparatieservice gaf aan dat ze interne veranderingen hebben vandaar de slechte bereikbaarheid. Het was voor hem een hele zoektocht om mijn robotstofzuiger te vinden. Ik zat een uur aan de lijn, uiteindelijk is het gelukt. Het onderdeel moest besteld worden uit China dit kon tot 2 weken duren. Oké prima dacht ik, ik was er niet blij mee de lol was er inmiddels wel vanaf. Na 2 weken navraag gedaan, het zou toch nog 10 dagen langer duren alvorens ze het onderdeel hebben en dan moet het nog gemaakt worden. De moed zakt me in mijn schoenen en de verkoper wil niet meedenken, alles wordt afgeschoven. Ik heb het ook nodig omdat ik een rugafwijking heb en zelf niet kan stofzuigen. Als het na een half jaar stuk gaat is ook vervelend maar na nog geen 3 weken en je krijgt helemaal geen medewerking van de verkoper vind ik jammer. Ik kom er niet uit met ze, ik sta nog steeds open voor een oplossing.

Antwoord van RoboCleaners
Ik ken geen enkel ander bedrijf waar de service zo goed is als hier. Je krijgt snel en vakkundig antwoord op je vragen en he probleem wordt gewoon opgelost.

Antwoord van RoboCleaners
Goede producten aan zeer competitieve prijzen.
Meer informatie over de levertermijn had leuk geweest. Ik heb er naar moeten vragen omdat het niet duidelijk was. Ik heb wel snel antwoord gekregen op m'n vragen.

Antwoord van RoboCleaners
De hulp bij de storing, welke onderdelen ik nodig had, de hulp bij het plaatsen van de onderdelen en de nazorg toen het nog niet helemaal goed werkte (kwam door eigen toedoen door een sensor niet goed terug te hebben geplaatst) was echt perfect. Heel snel antwoord met duidelijke documentatie erbij. Hier kan menig service verlenend bedrijf nog wat van leren.

Antwoord van RoboCleaners
De service was heel goed. Er wordt geen levertermijn afgebeeld en dat is wel jammer waardoor je niet exact weet wanneer het verstuurd zal worden, maar de klantenservice reageert snel en vriendelijk indien je vragen hebt.

Antwoord van RoboCleaners
Heel goede prijzen, snelle levering en super snelle opvolging bij een klein akkefietje die zich voor heeft gedaan bij de betaling.
Mijn vrouw zal tevreden zijn met haar high-end haardroger voor valentijn !
Toestel was voorradig en op 2 werkdagen thuis geleverd!
Super !!

robocleaners:
communicatie goed
levertermijn iets minder
kwaliteit goed (laat wel strepen op de vloer)
Rocky doet goed wat je vraagd

Antwoord van RoboCleaners
Alles verliep perfect , ik had gebeld om zeker te zijn dat die voorradig was en binnen de 3 dagen geleverd zouden

Antwoord van RoboCleaners
In eerste instantie ging de communicatie zeer stroef. De door mij bestelde Roborock Curv bleek niet geleverd te kunnen worden op de beloofde datum. Ondanks vragen kreeg ik maar geen bericht over de te verwachtten leveringsdatum. Vervolgens duurde het nog 4 weken. Blij met het nieuwe apparaat werd ik enorm teleurgesteld omdat dit ding niet over de drempels van 18 mm heen en zeer slecht schoonmaakte. Dit gemeld en vervolgens kreeg ik het bericht terug: dit kan niet, er is niet een Curv teruggekomen, er zijn geen meldingen gemaakt, je moet dit wel instellen. Na het registreren van de foutmeldingen heb ik het apparaat teruggestuurd met de foutmeldingen op foto. Daarna is alles zeer fijn en vooral snel opgelost en heb ik een Dream x50 gekregen. Deze maakt wel goed schoon en gaat over alle drempels in mijn huis zonnder problemen heen.

Antwoord van RoboCleaners
Na maanden zoeken vonden we RoboCleaners, het enige bedrijf dat bereid en in staat was om de robotstofzuiger naar Malta te sturen. En het apparaat werd snel en onbeschadigd geleverd.
Wij hebben het apparaat een aantal dagen uitgebreid getest en het functioneert uitstekend, zonder fouten. Bedankt voor de goede service.

Antwoord van RoboCleaners
RoboCleaners levert echt een topservice! Alles verloopt super vlot, met een team dat altijd heel vriendelijk en behulpzaam is. Wat me het meest opviel, is dat ze letterlijk dag en nacht bereikbaar zijn – zoiets kom je zelden tegen. De service is ook razendsnel; je hoeft nooit lang te wachten. Kortom: de beste service ever! Ik kan Robocleaners aan iedereen aanraden die op zoek is naar betrouwbaarheid en kwaliteit.

Antwoord van RoboCleaners
Zeer tevreden over Robocleaners! Onze bestelling werd niet bij ons afgeleverd en was zoek. Ik ontving na melding hiervan een formulier zodat ik mijn geld terug zou krijgen. Omdat het een cadeau zou zijn heb ik direct bij een andere organisatie dezelfde robotzuiger aangeschaft. Die ontving ik de volgende dag maar ontving die dag ook bericht van dorpsgenoot dat hij mijn bestelling had ontvangen van RoboCleaners. Toen had ik ineens 2 robotzuigers! RoboCleaners verzocht die van hun terug te sturen. Gedaan. Heb het volledige bedrag inclusief verzendkosten terugontvangen. Top!

Antwoord van RoboCleaners
Vriendelijke en adequate hulp bij het keuze proces. Goede prijs kwaliteit verhouding. Levering volgens afspraak