Aankoop Lydar 1600 AWD . zeer snelle levering en duidelijk advies. De maaier is voor een tuin van 1000m2 . hij maait alls op 9u tijd. Alles werkt zoals het moet . obstakels worden vermeden en maa... Toon meer

Topbedrijf. Zoals ik gewend ben, ook deze keer gemakkelijk contact, snel antwoord, goed advies, blind opgevolgd en twee dagen later draait mijn nieuwe aanwinst naar volle tevredenheid en boven verwach... Toon meer

RoboCleaners is echt een top bedrijf! Als je een vraag / klacht of opmerking hebt wordt je mail dezelfde dag nog beantwoord. Onze RoboRock is net binnen de garantieperiode defect gegaan. Robocleaners... Toon meer

1. Bouwmarkt

neato; robomow; husqvarna; astralpool, automower, solden, sale, uitverkoop, litter-robot, Hobot, parrot drone, parrot flower, parrot rolling spider, parrot jump; navimow; segway, navimow, roborock, irobot

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Niet op voorraad

Bestelling gedaan, daarna niet op voorraad. Gezien op trustpilot dat, dat vaker gebeurt. Vreemde manier van zaken doen.
Daarna wel snel geld terug gekregen.

4 maart 2023

Antwoord van RoboCleaners

Beste, af en toe gebeurt het inderdaad dat er een onverwachte voorraadbreuk is. Dit kan zijn omdat de leveranciers het just in time principe soms ook niet kunnen respecteren. We maken er dan een erezaak van om zo snel mogelijk U terug te betalen zodanig dat U elders kan aankopen. Meestal hebben we trouwens leuke alternatieven maar we zijn ook maar mensen... af en toe loopt het eens verkeerd en dan betalen we onmiddellijk terug. We vinden een snel geld terug beleid dan ook niet meer dan correct. Klant is koning en dient te kunnen aankopen daar waar hij interesse voor heeft. Bedankt voor Uw review!

correctheid

omdat jullie correct zijn

19 maart 2023

Antwoord van RoboCleaners

Dankjewel. Correct handelen is één van onze kernwaarden.

Twee kattenbakken gekocht

Twee kattenbakken gekocht , maand na elkaar.
Na half jaar wat problemen met 1 opgestuurd en netjes gemaakt.
Medewerking van Steven was
super.
Vind de bakken superhandig en de katten de altijd schone bakken.

20 december 2022

Dankjewel

Probleem met Llaviebot

Er werd doelgericht gezocht naar een oplossing. Dankzij de tussenkomst van Steven werd ons probleem snel en accuraat opgelost.

17 maart 2023

Hartelijk dank daarvoor

Zeer tevreden

Snel en adequaat gehandeld door Steven.
Ondanks problemen met het product alles prima opgelost.
Dit maak je zo niet veel meer mee! Chapeau!!

11 maart 2023

Bedankt!

Meedenken met klant

Meegedacht met mij omdat ik een nieuwere versie wilde van een product. Was geen probleem om de versie 2022 terug te sturen. Bestel tzt het nieuwe product bij Robocleaners

31 januari 2023

Bedankt.

Na 2 jaar problemen, buiten garantie

We hadden na 2 jaar problemen met de litter robot, net buiten de garantie. Oeps. Na enig contact met de vriendelijke en behulpzame supportdesk kwamen we zo tot de conclusie wat defect was. Je merkt dan ook hoe erg je de litter robot mist. Er zijn vervangende onderdelen (kostenloos) gestuurd en door onszelf geplaatst. En hij werkt weer als vanouds. De SERVICE en SUPPORT waren super. Vandaar onze waardering. Bedankt RoboCleaners

2 februari 2023

Antwoord van RoboCleaners

Dank je voor de feedback!

Super goed Robot

Super goed firma, zeer tevreden.apparaat is perfect ,top service . Een zeer goed firma

1 februari 2023

Dankjewel! Mvg RoboCleaners

Uitstekende service

Robotstofzuiger netjes volgende dag geleverd voor een goede prijs. Toen hij recent stuk was mocht ik hem terug sturen voor reparatie. Toen het probleem niet verholpen kon worden heb ik een compleet nieuwe ontvangen! Echt een top service met een snelle reagerende klantenservice. Mijn volgende zal ik zeker weer hier bestellen!

26 januari 2023

Dank je!

Prima zaak

Prima zaak. Reageert ook na aankoop snel op vragen.

31 december 2022

Hartelijk dank! Mvg RoboCleaners

Top service!!!

Na anderhalf jaar problemen met onze litter robot. Contact opgenomen en bijzonder goed geholpen met nieuwe onderdelen en uitgebreide beschrijvingen van hoe zelf eenvoudig te repareren. Litter robot werkt weer perfect. Katten blij en ik blij!!

22 oktober 2022

Antwoord van RoboCleaners

Hartelijk dank. We hopen dat U nu terug zorgeloos van het artikel kan genieten! Mvg RoboCleaners

Zeer goede service!

Een artikel kopen is één, maar je nadien helpen is zeker zo belangrijk.
Ik kan het kort samenvatten, gewoon een top service!

4 januari 2023

dank je!

Het contact met robocleaners was super

Het contact met robocleaners was super! Echter de bezorging van DHL laat het afweten waardoor het pakket meerder malen vertraagd is na dat het verstuurd is door robocleaners

12 januari 2023

Antwoord van RoboCleaners

Bedankt voor de mooie review. We gaan absoluut Uw bemerking bespreken met onze logistieke partners.

Goede servise

Goede servise, moest iets langer op mijn bestelling wachten omdat de vorige levering was beschadigd maar werd daar netjes over geïnformeerd. Ook bij het installeren van de app tijdens kerst werd ik direct geholpen.

25 december 2022

Dank je!