Aankoop Lydar 1600 AWD . zeer snelle levering en duidelijk advies. De maaier is voor een tuin van 1000m2 . hij maait alls op 9u tijd. Alles werkt zoals het moet . obstakels worden vermeden en maa... Toon meer

Topbedrijf. Zoals ik gewend ben, ook deze keer gemakkelijk contact, snel antwoord, goed advies, blind opgevolgd en twee dagen later draait mijn nieuwe aanwinst naar volle tevredenheid en boven verwach... Toon meer

We hadden na 2 jaar problemen met de litter robot, net buiten de garantie. Oeps. Na enig contact met de vriendelijke en behulpzame supportdesk kwamen we zo tot de conclusie wat defect was. Je merkt da... Toon meer

RoboCleaners is echt een top bedrijf! Als je een vraag / klacht of opmerking hebt wordt je mail dezelfde dag nog beantwoord. Onze RoboRock is net binnen de garantieperiode defect gegaan. Robocleaners... Toon meer

1. Bouwmarkt

neato; robomow; husqvarna; astralpool, automower, solden, sale, uitverkoop, litter-robot, Hobot, parrot drone, parrot flower, parrot rolling spider, parrot jump; navimow; segway, navimow, roborock, irobot

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Eind goed

Ik heb bij Robo cleaner robot stofzuiger besteld maar wat levering probleem gehad door post bedrijf Steven van robocleaners heeft dit fantastische opgelost dikke 10+ voor robocleaners

29 december 2022

Antwoord van RoboCleaners

Dankjewel. Geniet van de overgang van Oud naar Nieuw!

Absoluut geen spijt

Met paar dagen hadden we hem thuis, makkelijk geïnstalleerd. We hebben hem nu paar weken in gebruik en hij doet wat ie moet doen we zijn heel erg tevreden er mee

25 december 2022

Dankjewel!

Transport iets minder, rest ok

Jammer van de onduidelijkheid van de levering, in totaal 2 weken moeten wachten om dan een levering op zondag - leveradres was op de zaak - te krijgen.

3 december 2022

Antwoord van RoboCleaners

Dank je. Logistiek is inderdaad tot 2x toe verkeerd gegaan waardoor het te lang duurde. Excuses hiervoor. Steven

Goeie after service

Ik bestelde een automatische kattenbak. Snel ontvangen. Ook na een defect werd ik snel en goed geholpen. Zeker aan te raden!

30 november 2022

Goed geholpen

Bestelling was goed verlopen
Was erg tevreden met mijn stofzuiger maar ging opeens na aantal maanden stuk. Ben wel zeer goed geholpen.Heb gelijk een nieuwe gekregen.
Vriendelijke personeel die gelijk reageert en super snelle service.
Echt een aanrader!! Zal zeker vaker een bestelling doen en iedereen aanraden...

31 oktober 2022

dank je!

Zeer tevreden over ons aankoop

Zeer tevreden over ons aankoop, snelle levering, gebruiksvriendelijke website.
Geen minpunten

10 november 2022

Antwoord van RoboCleaners

Dankjewel. We zijn superblij met zulke review!

Zeer snelle service

Zeer snelle service. Direct antwoord bij een probleem.
Ook handig van videofilmpjes te krijgen om zelf het stuk te vervangen.
Topservice!

7 november 2022

Eind goed, al goed

Ik bestelde een pakket koolstoffilters enngeurstopstrips ik had twee korte e twee lange strips te vervanden. Er zaten echter maar twee lange en slechts ee korte strip in het pakket
Na dit bericht nam de naverkoopdienst onmiddellijk contact. In no time kreeg ik de ontbrekende strip thuisbezorgd.
Prima service!

4 november 2022

Antwoord van RoboCleaners

Beste; bedankt voor Uw reactie. De filters and seals werden dropship verzonden door de fabrikant. Het gewicht van de pakketten wordt gemeten vooraleer verzonden. We hebben hebben de fabrikant gevraagd de zaak te bekijken en komen privé hiervoor bij U terug. We nemen dus zeker Uw bevindingen ter harte! Mvg RoboCleaners

geweldige hulp

Bij de aankoop heeft men mij via de Chat op de site goed geïnformeerd. Ik heb alles netjes thuis ontvangen en zelf met lichte hulp van introductiefilm goed kunnen installeren. De Robot is een geweldig hulpmiddel om mee te poetsen. Ik had hem beter al eerder aangeschaft. ik hoop dat hij het zo goed blijft doen als nu. Makkelijk te bedienen en aan te passen zoals je wil.

9 november 2022

Hartelijk dank!

Robotmaaier reparatie

Na enkele maanden gebruik te maken van mijn nieuwe Robotmaaier begon deze raar gedrag te vertonen.

Na contact op te nemen met RoboCleaners werd meteen een retourlabel opgemaakt en werd ik op de hoogte gehouden van het retour proces.

Na 2 weken ontving ik men maaier terug waarbij een defect moederbord vervangen was.

Top service! Bedankt.

10 oktober 2022

Hartelijk dank.

Frustratie al om

De bezorging was helemaal oké, echter het retour proces ging niet zoals in de voorwaarden omschreven. Ook na herhaaldelijk e-mail verkeer en het overleggen van de (eigen) voorwaarden werd niet alles vergoed. Veel frustratie over het oneerlijk handelen. Ook werd het retour pakket niet afgehaald of ontvangen. Hierdoor heeft post nl een onderzoek moeten instellen. Bleek dat men geruime tijd afwezig was geweest!

25 augustus 2022

Antwoord van RoboCleaners

Beste, Uw feedback verdraait enigziens de waarheid. U had meerdere artikelen besteld, en er enkele geretourneerd. U dacht evenwel op deze wijze te ontsnappen aan de verzendkosten waardoor U een item van enkele euro's zonder verzendkosten zou ontvangen. Zowel ecologisch als economisch lijkt het ons immoreel dit te verwachten van een verkoper, hetgeen ook onze verkoopsvoorwaarden duidelijk verwerpen. U heeft trouwens Uw kattenbak elders aangeschaft maar komt om één of andere reden steeds bij ons accessoires of onderdelen kopen niettegenstaande alles gratis zou dienen te zijn. Helaas bestaat "gratis" shoppen niet bij een privé bedrijf. Mvg RoboCleaners PS: de verkoper waar de betrokkene heeft gekocht, is failliet gegaan. We hebben U net ook uit ons klantenbestand verwijderd derhalve U toe te laten in de toekomst andere verkopers trachten te overtuigen gratis aan U te verkopen.

Top service!

Ik had een probleem met mijn Litter Robot, maar na een korte mail wisseling kreeg ik al snel onderdelen toegestuurd en daarna was hij weer top!

6 oktober 2022

Van harte bedankt.

Zeer tevreden van de litter robot!

Ondertussen mijn vierde litter-robot besteld. De katten vinden het super en ik ben blij dat ik geen stank meer van de kattenbak moet verdragen. Ik vind het ongelofelijk hoe goed dit werkt, ik kan het iedereen aanraden. Het enige minpunt dat ik kan zeggen is dat de prijs jammer genoeg met € 100 is gestegen tegen vorig jaar... Is dit door de rare tijden misschien? Maar het heeft me niet tegenhouden omdat de litter robot super goed is!!

1 oktober 2022

Bedankt!

REAGEREN NIET MEER OP MIJN MAILS NA…

REAGEREN NIET MEER OP MIJN MAILS NA RETOUR + BETALEN NIET TERUG.
NOOIT MEER!
Een klacht kunnen jullie verwachten via mijn kredietkaartmaatschappij!

UPDATE:
Om te beginnen is het Sanne en niet Sarah. Ik heb inderdaad jullie mail met leugens ontvangen.
- de printscreen van alle mails die ik jullie zogezegd nooit gestuurd had met tracking code en herinneringen heb ik bijgevoegd.
- jullie konden mijn retour niet linken aan mij omdat dit met het paypalaccount van mijn man betaald is.
1. Ik heb de tracking code aan jullie bezorgd en de code om de retour aan mij te linken met factuur zat bij deze bestelling.
2. Het is mij een raadsel hoe de betaling aan de bestelling gelinkt is, de terugzending gelinkt aan de bestelling maar het onmogelijk is voor jullie om de betaling aan de terugzending te linken.
3. Als jullie mijn gegevens hebben maar blijkbaar niet in staat zijn om terug te betalen is een mailtje wel op zijn plaats of wilden jullie blijven zwijgen en hopen dat ik dit zou vergeten.
Bovendien blijken jullie na klacht om dit platform wel in staat om terug snel te reageren + plots heb ik mijn geld terug.
Zonde van de verloren tijd en energie, mij zien jullie niet meer terug.

24 september 2022

Beste Mevrouw,

Dergelijke "verzuurde' klanten hebben we liever niet. Het zou U sieren Uw ongelijk toe te geven.

We zijn zijn blij U niet in ons klantenbestand te hebben!

Hopelijk kunnen andere verkopers wel met Uw gedrag om.

Wij verkopen in elk geval ook nooit meer iets aan U.

Mvg

RoboCleaners

Vorige reactie:
Beste Sanne, ik heb u even een mail gestuurd met alle uitleg over de retour. Wij reageren op elke mail normaliter binnen de 4u.

Maw, ik heb u exact gezegd welke mail wij niet gehad hebben en gevraagd dit aub na te kijken.
Tenslotte is uw retourpakket op 8/9 geïnspecteerd op volledigheid en begint de procedure van terugbetaling dan te lopen.

Verder kan ik eveneens aangeven dat uw originele bestelling op tijd geleverd was, hoewel u ons een mail stuurde met "waar is mijn pakket"? Het pakket lag netjes in het afhaalpunt, wegens dat u niet thuis was.
Zending aangeboden zonder succes. Bericht gelaten in brievenbus
donderdag 25-08-2022 | 09:37

Dank je. RoboCleaners