Roularta Media Nederland Reviews

1,4

Twee van de drie nummers niet ontvangen, na enorm veel mailcontact waarin ik niet werd begrepen/miscommunicaties zou ik twee nieuwe nummers krijgen. Daar is er maar één van verzonden en ook die nooit... Toon meer

In verband met het overlijden van mijn moeder zegde ik haar abonnement op Plus magazine per email op. Een bevestiging daarvan kreeg ik niet maar enkele dagen later verscheen er minstens 1 keer per dag... Toon meer

Zonder mijn goedkeur een jaarabonnement (voor volgend jaar) bedrag voor tijdschrift Fiets afgeboekt van mijn rekening. Ik heb een tijdelijk abonnement voor 6 maand exemplaren. Na het 2e exemplaar werd... Toon meer

Half jaar abbo afgesloten bij Columbus van Roularta in augustus. Is inmiddels December, pas 1 nummer ontvangen in augustus. Andere nummers niet ontvangen. Nu wordt er opeens jaarabbo voor 75euro van... Toon meer

1. Multimedia en elektronische boekenuitgeverij

Roularta Media Nederland is de grootste zelfstandige magazine-publisher van Nederland. We bedienen met meer dan twintig merken - van magazines tot events, van podcasts tot e-learning - zowel de breedte als de diepte van de markt. De combinatie van kwaliteitscontent en kennis van de loyale doelgroep staat daarbij altijd centraal.

Zeer slecht

Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ronduit teleurstellend.

Ronduit teleurstellend.
Sinds september aan het mailen met de klantenservice van flowmagazine/Roularta. Mijn abonnement wat ik per kwartaal betaal werd vorig jaar ineens tijdens de overname van dpg naar Roularta eerder afgeschreven dan normaal. Netjes aan de bel getrokken en een mail terug dat ik nu tot feb 2025 betaald had. Werd er in dec 2024 weer afgeschreven.... Weer aan de bel getrokken, mail terug dat ik nu tot 28 mei 2025 heb betaald. Deze maand weer afgeschreven. Nu zelf incasso gestorneerd, gereageerd op de mail dat incasso niet was gelukt met daarin de hele mailwisseling geplakt met uit leg waarom ik gestorneerd had. Dat ik vorig jaar al 5x ipv 4x had betaald. Mail wordt vervolgens niet goed gelezen en nu zo gedraaid dat ik mijn abonnement niet op tijd had opgezegd. Wederom gemaild en het nog eens uitgelegd.... Zucht..... Hoe help ik mijn aantal abonnees om zeep.........

24 maart 2025

Beste Dorien,

Wat vervelend om te vernemen dat u niet naar wens bent geholpen met uw abonnement op Flow!

Om precies na te gaan wat hierin de situatie is verneem ik graag van u de volledige adresgegevens waarop u het abonnement wenst af te sluiten. Deze mail mag u sturen naar reviews@roularta.nl onder vermelding van het volgende nummer TP-250320250919.

Wij zien uw reactie graag tegemoet en wij willen u graag naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn zodat u kunt genieten van de Flow.

Roularta Media Nederland

Zeer teleurstellend en erg frustrerend

Ik ben al vier weken bezig ben om een abonnement op de Flow Specials af te sluiten via Roularta. Ondanks talloze e-mails en telefoontjes en meerdere beloften dat het geregeld zou worden, is er nog steeds geen oplossing gekomen.

Mijn ervaring met Roularta is ronduit teleurstellend. Het contact verloopt moeizaam, e-mails blijven onbeantwoord, en medewerkers kunnen of mogen elkaar niet doorschakelen, waardoor ik steeds opnieuw mijn verhaal moet doen zonder resultaat. Dit is niet wat ik verwacht van een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de distributie van een kwaliteitsmagazine als Flow.

Dat is bijzonder teleurstellend en niet in lijn met het imago van een magazine dat juist aandacht heeft voor kwaliteit en zorgvuldigheid.

Door deze slechte ervaring wil ik het abonnement niet meer afsluiten. Ik vind het belangrijk dat jullie als redactie hiervan op de hoogte zijn en hoop dat jullie kritisch kijken naar zowel jullie eigen klantenservice als de samenwerking met Roularta. Dit soort service schrikt trouwe lezers juist af in plaats van ze aan te moedigen.

20 maart 2025

Beste Dina,

Wat vervelend om te vernemen dat u niet naar wens bent geholpen met het afsluiten van een abonnement op de Flow Specials!

Om precies na te gaan wat hierin de situatie is verneem ik graag van u de volledige adresgegevens waarop u het abonnement wenst af te sluiten. Deze mail mag u sturen naar reviews@roularta.nl onder vermelding van het volgende nummer TP-200320251608.

Ik heb de app

Ik heb de app. Zelden zo een slechte app meegenaakt. Alles gaat mis zeker bij pogingingen om offline lezen. Dus vergeet het maar om deze app te gebruiken als je in het vliegtuig zit en je gedownloade magazine wil lezen. Te veel om op te noemen wat allemaal niet werkt of zo slecht werkt dat je op een gegeven moment zwaar geirriteerd opgeeft.

13 maart 2025

Beste Fons,

Wat vervelend om te vernemen dat u problemen heeft met de app.

Om precies na te gaan wat hierin de situatie is verneem ik graag van u de volledige adresgegevens waarop u het abonnement hebt afgesloten. Deze mail mag u sturen naar reviews@roularta.nl onder vermelding van het volgende nummer TP-170320250909.

Roularta Media Nederland

Als dank ineens een doorlopende incasso

De soap gaat nog een stapje verder. Inmiddels heb ik mijn Landleven scheurkalender en Roots natuur agenda mogen ontvangen. In eerste instantie denk je nog dat zij het ruimhartig hebben aangepakt en hebben zij ervan geleerd, denk je. Helaas, het gaat nu een stapje verder. Zonder ooit een toestemming of opdracht te hebben gegeven of een abonnement genomen te hebben, krijg ik als dank een doorlopende incasso van 79,50 Euro van dit bedrijf. De bestelling had ik betaald met iDeal. Hoezo doorlopende incasso. Ik heb nergens voor getekend. Ik houd het beschaafd, maar wat zijn dit voor praktijken? Ik had echt de bedoeling om een dankbaar review te geven, maar na deze actie van hun, alsjeblieft mensen denk goed na voordat je hier ooit iets besteld.

25 februari 2025

Beste Peter,

Wat vervelend om te vernemen dat uw bestelling niet goed is verlopen, wij bieden u graag onze oprechte excuses hiervoor aan.

Om precies na te gaan wat hierin de situatie is verneem ik graag van u de volledige adresgegevens waarop u het abonnement hebt afgesloten. Deze mail mag u sturen naar reviews@roularta.nl onder vermelding van het volgende nummer TP-120320250858.

Slechte zaak

Misschien had ik eerst naar de reviews moeten kijken voordat ik mijn actie hierop ging aanvragen.. na een actie van 6 nummers voor €23 (deze die nog lang niet allemaal zijn aangekomen) 2 hiervan mogen ontvangen, word er opeens bijna 100€ van mijn rekening afgeschreven…. Wat is dit??? Ik heb gemaild en hopende op een snelle reactie terug. Het geld trouwens terug geboekt, hopelijk werkt dit.. wat een bedrijf….. nooit meer

4 maart 2025

Beste Laurin,

Wat vervelend om te vernemen dat onze communicatie naar u niet goed is verlopen, wij bieden u graag onze oprechte excuses hiervoor aan.

Om precies na te gaan wat hierin de situatie is verneem ik graag van u de volledige adresgegevens waarop u het abonnement hebt afgesloten. Deze mail mag u sturen naar reviews@roularta.nl onder vermelding van het volgende nummer RV-60320251612.

Roularta Media Nederland

Valse truc voor abonnement door te laten lopen

4 maanden abonnement afgesloten met cadeau. Zou automatisch stoppen. Na 1 nummer gekregen te hebben, kreeg ik een mail dat de incasso was mislukt voor de volgende 8 nummers. Bedrag dat afgeschreven moest worden was hoger dan op de website stond voor 8 nummers. Bij mijnmagazine.nl was mijn abonnement al verlopen, hier kon ik dus ook niet meer het nieuwe abonnement opzeggen. Ik heb gebeld en daarbij werd het abonnement uiteindelijk netjes teruggedraaid. Wel een hele valse truc om abonnementen aan te smeren.

24 februari 2025

Geachte heer/mevrouw,

Wij ontvangen graag uw gegevens zodat wij met u mee kunnen kijken in ons systeem.

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk TP-25022025-0850. Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Team Roularta Media Nederland

Een proef abonnement afgesloten van…

Een proef abonnement afgesloten van delicious. Tot nu toe geen magazine ontvangen. Ik heb nog extra betaald voor extra magazines. Echt nog niets gehad. Nu werd er 149,95 afgeschreven. Vieze oplichterij is het. Ga hier niet mee in zee!

Geachte mevrouw Nieswaag,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk TP-12022025-0901. Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Team Roularta Media Nederland

Zonder enige communicatie opeens 75…

Zonder enige communicatie opeens 75 euro van je rekening halen. Scammers dit bedrijf!

Edit: Probleem netjes opgelost n.a.v. deze post.
Let op: "Het was een actie-abonnement welke tot wederopzegging loopt. Het actie-tarief geldt gedurende de actieperiode waarna het automatisch doorloopt in een abonnement tegen regulier tarief."

Geachte heer Dekker,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk TP-12022025-0900. Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Naar tevredenheid opgelost

Een abonnement voor 3 maanden afgesloten. Dat zou automatisch eindigen, maar bleek omgezet naar een jaarabonnement. Na klagen hier is het netjes opgelost.

Geachte heer/mevrouw De Haan,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk TP-11022025-1515. Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Onterechte afschrijving

Een cadeauabonnement van een half jaar genomen en betaald. Januari 2025 wordt er zomaar een bedrag voor een jaarabonnement van mijn rekening afgeschreven.
3 januari gebeld. Bedrag zou teruggestort worden. Is nu 7 februari en nog niets ontvangen.
Je laat je als bedrijf toch wel op een slechte manier kennen.

7 februari 2025

Geachte mevrouw Heemskerk,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk TP-11022025-0939. Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Team Roularta Media Nederland

5 maanden mail- en telefooncontact met klantenservice Roularta zonder oplossing!!

13 feb. 2025 Inmiddels klacht opgelost.
5 maanden geleden Abonnement op
'Vorsten' beëindigd ivm overlijden van mijn moeder. Moeder heeft dit kado gehad van mij. Alle benodigde informatie aangeleverd aan Roularta. Zij zouden resterende abonnementsgeld terugbetalen.
Inmiddels mail- en telefoon verkeer gehad met Roularta. Zij geven aan het resterende bedrag teruggestort te hebben op rekening waarvandaan dit abonnement betaald is. Dat rekeningnummer is niet bekend bij mij en heb dit met Roularta gecommuniceerd. Zelfs nog afschriften van bankrekening aan mail toegevoegd waarvandaan zijzelf hebben geïncasseerd. Zij beloven dit steeds op te lossen alleen hoor ik daarna niets meer. Oplossing is gewoon restant overmaken naar het juiste rekeningnummer waarvandaan dit abonnement is betaald.
Echter na 5 maanden, 12 mail en 5 telefoontjes nog steeds geen gehoor. Erg slecht, en triestig gezien de aanleiding..
14 feb. Klacht netjes opgelost door Tanja, daarvoor mijn dank.

1 oktober 2024

Geachte heer,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk 03022025-0847. Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Team Roularta Media Nederland

Onterechte afschrijving en niet bereikbaar

Net als velen hier een proefabonnement voor 4 maanden afgesloten en betaald. Slechts 1 nummer ontvangen en ze schrijven een bedrag af van bijna 70 euro. Gelukkig meteen kunnen storneren via de bank, want ik lees bij velen dat je naar je geld kunt fluiten. Ook ik heb al meerdere malen het contactformulier ingevuld en gemaild. Je krijgt alleen een mail dat ze proberen binnen 2 dagen te reageren en hoort niks meer. Eerste mail was 2 januari, daarna nog twee keer gemaild. Telefonisch krijg je ook niemand te pakken, echt zo slecht!

2 januari 2025

Geachte mevrouw Stroman,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk 30012025-1912. Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Kolomventilatorkachel Brend

Op 20 december 2024 een Kolomventilatorkachel Brend gekocht bij Optimerce Plus Magazine – Roularta, op 24 december bericht gekregen dat deze verzendklaar is gezet, tevens een bericht van GLS dat artikel is aangemeld maar nog niet is ontvangen door GLS. Tot aan vandaag 18-01-2025 is dit nog steeds zo! Na herhaaldelijk een mail te sturen ontvang je een bevestiging dat men binnen 2 dagen een reactie sturen, maar door drukte een dagje langer kan duren. Weet niet hoe lang een dagje duurt bij Optimerce Plus Magazine – Roularta, maar dit is te gek voor woorden, heb spijt van mijn aankoop bij dit bedrijf en raad iedereen om hier NIETS MEER TE BESTELLEN.
1 ster is zelfs nog te veel!!!!!!!!

18 januari 2025

Geachte heer/mevrouw,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk 20012025-1011. Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Opzeggen abonnement lukt niet

Ik ben al ruim drie maanden bezig om het abonnement op Psychologie Magazine op te zeggen. Al verschillende keren gemaild naar de klantenservice maar nooit een reactie gehad. Diverse keren heel lang aan de telefoon gewacht op de klantenservice maar volgens mij is er gewoon niemand aanwezig. Ook via het contactformulier is het niet gelukt contact te krijgen. Mijn abonnement loopt nog steeds en ik wil er van af. Geen idee hoe ik er vanaf kan komen. Zeer zeer slechte service. Als iemand een tip heeft, heel graag.

11 januari 2025

Geachte heer/mevrouw,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk 13012025-1029 Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Team Roularta Media Nederland

Dit bedrijf is onbetrouwbaar en…

Dit bedrijf is onbetrouwbaar en schrijft ongeoorloofd abonnements geld af. Zeer kwalijk wees gewaarschuwd.

9 januari 2025

Geachte heer/mevrouw,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk 10012025-0942 Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Jaarabonnement wordt stilzwijgend…

Jaarabonnement wordt stilzwijgend verlengd. Pas op! Ook ondanks dat je aangeeft die niet te willen. Alsnog stopzetten abonnement is omslachtig, klantenservice is helaas niet behulpzaam, vragen over eventueel retour betaling kunnen niet beantwoord worden. Dat moet financieel afdeling doen en dat kan 5 tot 6 weken duren.

7 januari 2025

Geachte heer/mevrouw,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk 09012025-0853 Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Zo ontzettend slecht

Zo ontzettend slecht. Proefabonnement op Happinez opgezegd, meteen na aanvang al. Om bevestiging gevraagd, niet gekregen. Week later weer om bevestiging gevraagd, weer niet gekregen. Nogmaals opgezegd, weer geen bevestiging gekregen. En uiteraard is deze week het abonnementsgeld voor de verlenging automatisch geincasseerd. Klantenservice onbereikbaar, reageert niet, maar kunnen wel geld innen. Zo slecht dit, ook voor de makers van het blad Happinez!

6/1/25 In reactie op onderstaand bericht: ik heb mijn gegevens al eerder doorgestuurd naar het betreffende reviewmailadres maar ook daar is geen reactie op gekomen.

7/1/25 Inmiddels voor de zoveelste x contact opgenomen met Roularta en Happinez. Incl vermelding van onderstaand zaaknummer. Uiteraard geen reactie ontvangen. Vandaag ontving ik dan de eerste aanmaning vanuit Happinez om toch zsm te betalen. Wat denken deze mensen?! Dat het bedrag niet hoog genoeg is om juridische bijstand in te schakelen?!

3 januari 2025

Geachte heer/mevrouw,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk 06012025-1324 Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Team Roularta Media Nederland

De app om magazines te lezen werkt al…

De app om magazines te lezen werkt al weken niet op iphone…

3 januari 2025

Geachte heer/mevrouw,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk 06012025-1323 Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662

Bedrijf is fake!!!

Op 22 december een bestelling gedaan. Eergisteren gemaild. Ik hoor niets en ik heb niets ontvangen. Niet te vertrouwen bedrijf. NIETS BESTELLEN!!!!!

22 december 2024

Geachte heer/mevrouw,

Bent u in de gelegenheid uw persoonsgegevens toe te sturen naar reviews@roularta.nl, dan gaan wij direct voor u aan de slag en lossen dit op. U mag dit doen onder vermelding van kenmerk 06012025-1322 Of u neemt telefonisch contact op met onze klantenservice via 020-8945662