Twee van de drie nummers niet ontvangen, na enorm veel mailcontact waarin ik niet werd begrepen/miscommunicaties zou ik twee nieuwe nummers krijgen. Daar is er maar één van verzonden en ook die nooit... Toon meer
In verband met het overlijden van mijn moeder zegde ik haar abonnement op Plus magazine per email op. Een bevestiging daarvan kreeg ik niet maar enkele dagen later verscheen er minstens 1 keer per dag... Toon meer
Zonder mijn goedkeur een jaarabonnement (voor volgend jaar) bedrag voor tijdschrift Fiets afgeboekt van mijn rekening. Ik heb een tijdelijk abonnement voor 6 maand exemplaren. Na het 2e exemplaar werd... Toon meer
Half jaar abbo afgesloten bij Columbus van Roularta in augustus. Is inmiddels December, pas 1 nummer ontvangen in augustus. Andere nummers niet ontvangen. Nu wordt er opeens jaarabbo voor 75euro van... Toon meer
Roularta Media Nederland is de grootste zelfstandige magazine-publisher van Nederland. We bedienen met meer dan twintig merken - van magazines tot events, van podcasts tot e-learning - zowel de breedte als de diepte van de markt. De combinatie van kwaliteitscontent en kennis van de loyale doelgroep staat daarbij altijd centraal.
Spaklerweg 53, 1114ae, amsterdam, Nederland
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Inmiddels twee keer geprobeerd mijn abonnement op te zeggen, maar deze oplichters blijven geld afschrijven. Probeer dit nu voor de derde keer en met terugwerkende kracht de vorige afschrijvingen terug te krijgen. Drama.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Mijn abonnement Flow is over gegaan van DPG naar Roularta, geen mededeling over gehad en al mijn mails teruggelezen. In juni werd er een bedrag afgeschreven voor een half jaar en een paar weken later hetzelfde bedrag door Roularta. Zij werken zo zei de medewerker, een bedrag voor 2025. Heb dat bedrag gestorneerd want ik kreeg ook geen melding. De reviews hier doen mij vrezen. Het alle lopende abonnementen bij Roularta opgezegd, nog geen mutatie in mijn account.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Een 1 is nog te veel. 23.7 EW besteld en betaald. Totaal geen enkele bevestiging. Gemaild 2x en kreeg bericht of ik NAW gegevens wilde doorgeven. En daarna helemaal niets. Pure oplichterij. Begrijp niet dat een gerenomeerd blad als Elsevier met deze partij in zee is gegaan.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Wat een verschrikking dit bedrijf. Als ik de eigenaar was van een tijdschrift en mijn zaken moesten geregeld worden door Roularta zou ik heel verdrietig worden. Probeer vanaf mei al problemen met mijn abonnement op Happinez op te lossen. (Ik ontvang geen tijdschriften meer en sinds de overname van de administratie door Roularta besta ik ineens niet meer als abonnee). Alle mogelijke bewijzen verzonden, wekelijks mails heen en weer. Ik word gewoon aan het lijntje gehouden. Steeds een andere naam onder het mailtje, niemand die gewoon fatsoenlijk even telefonisch contact opneemt om de boel op te lossen. Zo ingewikkeld kan het toch allemaal niet zijn? Voorlopig weer een hoop centjes betaald, maar geen tijdschrift in de bus. Het riekt gewoon naar oplichting in mijn beleving. Ik ben klaar met mailen en mailtjes van Roularta met steeds maar 1 lullig zinnetje erin!!!! Los het gewoon op of heb het fatsoen om iemand na 3,5 maand eens telefonisch te woord te staan!

Antwoord van Roularta Media Nederland
Wat een chaos bij Roularta. Ik probeer al sinds februari facturen te krijgen voor mijn boekhouding. Inmiddels al vijf keer. Er wordt niet gereageerd. Daarna geprobeerd met het indienen van een klacht. Dan komt er een reactie met een belofte die niet nagekomen wordt. Een klacht indienen via de portal van hun nieuwe systeem kan niet en geeft foutmeldingen. Dit is al sinds februari gaande. Dat heb ik ook via de mail aangegeven. Maar ook hier geen reactie op. Tot overmaat van ramp werkt de Roularta app dit weekend ook niet waardoor de Elsevier niet gelezen kan worden.
Het is pijnlijk om een kwaliteit magazine als de Elsevier te moeten gaan opzeggen doordat de administratieve afhandeling bij Roularta is ondergebracht.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Sinds 1978 heb ik een kwartaal abonnement op Kijk. Sinds jaar en dag meent Roularta dat ik een kwartaal en jaar abonnement heb. Zo juist voor de zoveelste keer een onrechtmatige incasso terug laten storten. Waardeloos bedrijf.

Antwoord van Roularta Media Nederland
ik had in december via orange een goedkoop abbonement kunnen regelen ik dacht, wat maakt het uit we zeggen het op als het niks is.(het was ook niks) ik vond de app zo ongemakkelijk dat ik het de dag zelf nog heb geanuleerd. altans dit dacht ik toch volgens de mail in mijn mailbox.
Beste,
Je hebt de verwijdering van je account aangevraagd op Roularta MyAccount.
De toegang tot je account en alle toepassingen via dat account wordt na deze mail gedeactiveerd. Je gegevens worden na maximaal één dag automatisch en definitief verwijderd uit onze databank.
Met vriendelijke groeten,
Roularta Media Group)
nu kwam ik er recent achter dat er maandelijks geld naar hun ging. dus had ik een mailtje gestuurt daar vertelde ze mij dat ik mijn abonnee niet heb opgezegt en dit na die 4 weken stilzwijgend verlengd is. nu merkte ik ook op dat sinds deze maand de opname door hun in 1 keer naar 12 euro is gegaan vorige maanden was dit maar 4 euro(waardoor ik het niet opmerkte tussen andere betalingen). dus ik ben wel pissed off ik betaal voor een abonnee waar ik nooit 1 dag gebruik van heb gemaakt en ik word nog kwader gewoon het gedacht dat ik sowiso niet de enige zal zijn.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Ondanks diverse mails, telefoontjes, het sturen van mijn betaalbewijs heb ik nog steeds niet de Knipmode ontvangen. Op 24 januari heb ik mijn nieuwe jaarabonnement betaald. Ik heb 2 nummers ontvangen ( april en mei) en daarna niets meer. Ik heb diverse keren gebeld, zelfs vorige week nog. Daar is me beloofd dat ik deze week nog de Knipmode van augustus zou ontvangen. Ik had er al geen vertrouwen in en helaas is dit bevestigd. Ik heb nog steeds niets gekregen en dat zal ook wel niet meer gebeuren vrees ik. Ik heb totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Ze beloven je van alles maar komen gewoon hún verplichtingen niet na. Ik raad iedereen aan om vooral geen abonnement af te sluiten bij een magazine dat uitgegeven wordt door Roularta. Sinds de Knipmode onder Roularta valt is dit probleem aan de orde. Wat een ongelofelijk waardeloos bedrijf.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Cadeauabbonement op Formule 1 magazine cadeau gedaan. Geld afgeschreven, tijdschrift is nooit bezorgd. Melding van gemaakt maar daar krijg je 0 feedback op. Heb het afgeschreven bedrag gestorneerd en hun rekening geblokkeerd.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Roularta Media Nederland komt afspraken niet na, handelt niet naar hun beloftes en communiceert slecht. Ik raad iedereen af om met dit bedrijf in zee te gaan. Zoals meerdere mensen hier lijken te doen, gezien de slechte reviews.
Toelichting: bijna 2,5 maand voor het aflopen van een proefabonnement op de Flow (11 september 2024), is het abonnement zonder voorafgaande communicatie omgezet in een nieuw (doorlopend) abonnement, wat op 7 augustus 2024 in zou gaan. Hierbij is een bedrag van 50,95 euro afgeschreven (op 3 juli jl.). Ruim een maand voor het ingaan van dit nieuwe abonnement per e-mail (op 2 juli jl.) en per telefoon (op 3 juli jl.) het abonnement opgezegd. Er zou binnen 7 dagen een opzegbevestiging komen en er werd beloofd dat de opzegging in orde zou komen en het geld teruggestort zou worden. Geen bevestiging ontvangen. Nogmaals per telefoon (9 juli jl.) verzocht dit in orde te maken. Uiterlijk deze week zou er een bevestiging/verdere communicatie komen. Niets ontvangen. Per e-mail is Roularta Nederland in gebreke gesteld (op 12 juli jl.), na meerdere keren hen de gelegenheid te hebben gegeven om te reageren en de zaken op orde te stellen. Geen reactie.
Het zou Roularta Media Nederland sieren deze situatie per direct op een normale, menselijke en klantvriendelijke manier op te lossen.

Antwoord van Roularta Media Nederland
De app is ongelooflijk slecht gebouwd. Inloggen lukt nie ik ben al een jaar bezig om mijn abonnement te wijzigen. Dit lukt niet . Ik kan inloggen wat ik wil ger lukt niet. Wacht woord vergeten nieuw wachtwoord het maakt niet uit het lukt niet . Ik geef het op . Klantenservice vraagt al mij Mae gegevens en dan krijg ik als antwoord.we kunnen niet tel contact met u nemen . Schrijf ff precies op wat er mankeert. Nou allles !!!!!

Antwoord van Roularta Media Nederland
Abonnement op EW beëindigd omdat de app me er voortdurend uitgooit. Ik moest wel tien keer achter elkaar inloggen om uiteindelijk een editie te downloaden. Bij de laatste uitgave werd het me iets te gortig. Ik koop wel een papieren versie in de winkel.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Na 4 weken nog steeds artikelen niet ontvangen! Bedrijf belooft een oplossing, maar doet niets ...!
Zij hebben mij gevraagd mijn emailadres door te geven aan de klantenservice, maar hun emailadres werkt niet! Bestelnummer in titel van de review moet voldoende zijn om de artikelen opnieuw te sturen.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Abonnement op Fiets en Procyling stopgezet in februari, sindsdien meerdere betalingsuitnodigingen gekregen voor beide ?
Met aanmaningen en dreiging incasso, magazines ondertussen niet meer ontvangen zoals het hoort bij stopzetting.
Klantenservice is een zootje mijn gevoel.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Wij hebben al jaren een abonnement op Truckstar als bedrijf. Bij het aflopen van het abonnement ontvingen wij een betalingsverzoek, maar wij hebben een factuur nodig om te kunnen inbrengen in de boekhouding. Hiervoor hebben we reeds meerdere keren gemaild en telkens blijven ze een betaalverzoek sturen. Op 20/05/2024 heb ik hen gemeld dat als ze geen factuur kunnen maken, ik het abonnement niet meer hoef. Vandaag op 24/06/2024 ontvangen wij per post een aanmaning waarin gedreigd wordt met incasso en kosten etc.
De service bij dit bedrijf is ver zoek. Een zeer frustrerende ervaring, terwijl we enkel een factuur vroegen.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Roularta Media Nederland heeft haar digitale huishouding slecht op orde. Meerdere keren lukte het niet om het wekelijkse blad (EW-magazine) te lezen/downloaden. Geen woord op de site over storing o.i.d. Klantenservice biedt excuus aan, maar verder gebeurt er niets. De digitale omgeving van Roularta is een doolhof, een onduidelijke structuur. Roulartamagazines.nl of EWmagazine.nl, wie een ww. wil veranderen krijgt een bevestiging van Knack (BE), onduidelijke doorverwijzingen etc. Jammer, want EW is een uitstekend blad. Hoogste tijd voor een andere tijdschriftpublisher.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Heb abonnement afgesloten voor zes keer KIJK. Bij de vijfde zit een A-4 dat dit de laatste KIJK is. Hierop gemaild naar klantenservice voor uitleg, maar ik ontvang wederom geen enkele reactie.

Antwoord van Roularta Media Nederland
Yoga by Happinez helaas sinds de overname door Roularta zonder enige vorm van Happinez. Eerst dagenlang niet kunnen inloggen na het mailtje over opnieuw inloggen en inloggegevens aanmaken in verplichte app. Toen dit drie weken later eindelijk lukte, besloot ik mijn abonnement tijdelijk stop te zetten van juli tot oktober. In de bevestiging bleek deze stop op 13 juni te starten. Even dacht ik nog dat ik het dan wel verkeerd onthouden heb of verkeerd ingevoerd. Wel vreemd, maar het is mogelijk vanwege mijn nah. Sindsdien kon ik niet meer inloggen.
Tijdens een belletje (mijn vierde poging aangezien ik helemaal gestoord raakte van dat deuntje tijdens het wachten en om die reden steeds op moest hangen) met een vriendelijke jongedame werd mij beloofd dat ze dit met "een beetje spoed" zouden oplossen, tja...
Hierover zou ik een mailtje ontvangen. Die kwam drie dagen later.
Inloggen lukte, maar er stond geen abonnement op mijn naam... Wel werd er weer abonnementsgeld afgeschreven, dus wat er mis is weet ik niet, maar ik ben het zat en ga mijn abonnement definitief opzeggen. Gezien de problemen die anderen ervaren kan ik daar beter nu al mee beginnen en hopelijk is het dan over een half jaar opgelost.

Antwoord van Roularta Media Nederland
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf, zou abonnee willen worden op beleggers belangen maar na mail contact waar je gelijk gevraagd wordt of je automatisch wil betalen of een email factuur wilt, niks meer gehoord, ik wou een email factuur en dat wordt denk ik te lastig want dan kunnen ze niks ongevraagd afschrijven. Service kennen ze hier niet,

Antwoord van Roularta Media Nederland
Een formule 1 abbonement afgesloten voor 10 x met automatische stop maar nu word ineens 126 euro afgeschreven al 4 x gebeld bijna 45 min in de wacht 2 x gemaild geen enkele reactie ik wil dat dit opgelost word regelrechte oplichting in deze tijden kan toch niet zomaar ik heb niet eens toestemming gegeven voor incasso