Slechte webshop ervaring die ik ooit gehad heb. Ergens bij de verzending is iets mis gegaan waarbij UPS aangeeft dat Samsung bestelling nooit heeft laten ophalen. Order van 14 juni nooit ontvangen,... Toon meer

De klantenservice zou bereikbaar moeten zijn via Whatsapp. De chatbot gaf aan dat er snel een medewerker zou reageren. Heb uren zitten wachten. Niemand die heeft gereageerd. Dus ik blijf zitten met... Toon meer

Altijd wel tevreden over producten van samsung, maar laatst door een fout van personeel helaas onterechte onkosten gemaakt. Op 28 april heb ik hier een bericht over gestuurd, helaas geen reactie ontva... Toon meer

Waardeloze service. Ze reageren niet via whatsapp en facebook, nergens op. Ik heb nog nooit zulk prutswerk meegemaakt. Ze hebben moeite om een Samsung programma op een Samsung tablet te laten draaie... Toon meer

1. Elektronicawinkel
  2. Mobiele telefoon winkel

SAMSUNG har det seneste indenfor elektronik som mobiltelefoner, tv, laptops, mp3 afspillere, digitalkameraer, monitors og hvidevarer. Support 70 70 19 70

1,3

Zeer slecht

7K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

(7.359)

1.927 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Sterallures Samsung

Vandaag langs bij Mediamarkt voor een probleem met 65W Power adapter en kabel. Wat blijkt? Kabeltje is defect, kan niet ter plaatse omgeruild worden. Dient verplicht teruggestuurd naar technische dienst Samsung! Minimaal twee weken wachten. Ondertussen zit ik wel zonder bruikbaar apparaat. Kafkaiaanse toestanden.

6 oktober 2025

Genegeerd en weggedrukt door Samsung

Bij het bestellen van een nieuw model mobiel kreeg ik tevens korting op de nieuwste versie buds, samen met de kortingscode via mijn mail scheelde dat een hoop geld. Helaas waren de buds niet meer in het grijs leverbaar, daarom heb ik zwarte buds besteld, voordat de actie voorbij was. 1 dag later waren ze toch wel weer beschikbaar. Ik wilde mijn bestelling wiizigen. Maar van de klantenservice en de interne afdeling kon ik mijn bestelling niet aanpassen, en ook niet opnieuw bestellen met de zelfde korting. Ik vroeg of ik de buds achteraf kosteloos mocht ruilen, ook niet mogelijk. Op een gegeven moment werd ik midden in het gesprek door klantenservice weggedrukt. Ik heb teruggebeld en gevraagd waarom ze dit deed. Omdat ze mijn klacht voor de 3de keer had doorgegeven aan de interne afdeling en het gesprek wat haar betreft geen zin had, pardon? En ze gaf aan dat Samsung zich hield aan de voorwaarden, en geen uitzonderingen voor iedereen kan maken. Dat Samsung zich houdt aan hun voorwaarden zal vast, maar wat heeft dit met goede klantservice te maken? Via whats app wordt helemaal niet geantwoord, al verwijst de klantenservice daar wel na. Daar heb ik na 12 dagen nog geen antwoord op mijn vraag gehad. Wanneer gaat Samsung mij helpen ipv negeren en wegdrukken? Het zou Samsung sieren als zij alsnog een stukje klantenservice tonen.

3 oktober 2025

Misleidende gegevens tijdens online…

Misleidende gegevens tijdens online bestelproces (zowel in verband met facturatiegegevens als verrekening korting), moeilijk te contacteren klantendienst. Klantendienst is in se wel vriendelijk maar een weinig behulpzaam doorgeefluik voor zeer onvriendelijke binnendienst. Zeer grote teleurstelling.

1 oktober 2025

Samsung weigert retour

Bestelling gedaan in augustus. Binnen drie dagen op 21 augustus retouraanvraag ingediend. Om onduidelijke reden kunnen ze geen retourlabel mailen. Ticket aangemaakt hiervoor. Na meerdere malen om update gevraagd hoe het hiermee zit krijg je van de klantenservice of backoffice 0,0 reactie. Hangen nu gewoon hoorn erop. Retour tot op heden (29 september) nog steeds niet gelukt. 2519 euro weg! Niemand kan iets zeggen erover wat er aan de hand is en wanneer het opgelost kan worden.Zal een rechtszaak moeten worden om geld terug te krijgen. Meer dan 10 jaar klant van samsung. Bedenk zelf wat je hiermee doet!!!!!

21 augustus 2025

1 jaar bezig om een nieuwe afstandsbediening

Ik ben nu 1 jaar bezig om een nieuwe afstandsbediening voor mijn tv te krijgen. Ze lezen de whatsapp gesprekken en reageren gewoon nergens op. Kijk alsjeblieft uit, als je een Samsung apparaat koopt, want ze hebben schijt aan hun klanten. Jammer genoeg kon ik niet lager dan een 1 geven.

27 september 2025

Gebeld door een mevrouw van dynalogic

Gebeld door een mevrouw van dynalogic

Gebeld door een mevrouw van dynalogic, mijn mobiel zou retour gestuurd worden 10-8-2025.
Nog steeds niets ontvangen.
In eerste instantie werd er al gezegd dat het geen garantie was, waardoor ik nu nog een jaar betaal voor de flip z5 zonder een telefoon te hebben.
Of ik even € 350,00 wilde betalen voor een scherm. Belachelijk voor mij geen Samsung meer.

10 augustus 2025

1 ster is al teveel!

1 ster is al teveel!
Ik heb bij promotie Earbugs FE gekregen. Werken goed maar.. ben er een verloren, wil het graag weer compleet maar kan niet. Ook de afdeling van Samsung onderdelen heeft helemaal geen Earbuds. SLECHTE zaak. Kan nu gewoon bij t afval! Nooit meer Samsung earbuds!!!

23 september 2025

Oplichters

Ze lokken je met mooie promoties, beloven een levering na 2 dagen, maar blijven de levering steeds weer uitstellen met een ongeloofwaardig excuus. De klantendienst spreekt zich ook gewoon tegen en liegt in je gezicht. Wij wachten al 3 weken op onze smartphone!!!

21 september 2025

Zeer slechte garantie voorwaarden

Steelstofzuiger Jet 85 is de stofstrip onder het mondstuk losgelaten na 4 maanden. Geen garantie, beroepen zich op slijtage. Reparatie kosten 65€ en kwaliteit is ver te zoeken zoals meerdere artikelen van Samsung. Heb nog een Miele en Philips stofzuiger daar is na 10 jaar nog geen stofstripje versleten of losgegaan. Ik koop geen artikelen meer van Samsung!

19 september 2025

Reclame tot en met als je iets van de…

Reclame tot en met als je iets van de nieuwe s reeks koopt (gsm) gratis dit gratis dat , voor mijn een nieuwe swatch 8 , alles doorgestuurd wat ze vroegen , maar dit was niet goed , dan nog eens opnieuw , weer niet goed of voldoende nog eens opnieuw weer niet goed , ok samsung via WhatsApp gecontracteerd, en kreeg yenne aan de praat alles wat hij vroeg gestuurd en ok nu is het wel allemaal goed maar nu vraagt samsung nog eens je abonnement? Welk abonnement? Op de factuur staat duidelijk telenet?
En zo blijven ze er maar mee spelen ...resultaat geen swatch 8 he ....echt waar voor zo'n multinational....mensen gaan oplichten ....

16 september 2025

Zeer slecht service Samsung

Nu al enige tijd aan het proberen om onze Samsung wasmachine omgeruild te krijgen , machine in November 2024 ontvangen , direct vanaf het begin schurende geluiden , de wasmachine staat scheef en programma's van 1 uur 57 min. draait van tot wel 5 uur !!! Reparatie service bijna gehele machine mechanisch gereviseerd maar zonder dat alles geheel is opgelost , machine draait nu om de zoveel tijd op van zijn plaats evenals programma duur blijf af en toe veel te lang tot wel 5 uur op een normaal katoen programma waarbij de aangegeven tijd 1 uur 57 min. bedraagt.

11 september 2025

Samsung smartphones

Mijn tweede Samsung smartphone. En wederom na een update problemen. Bij mijn eerste namen de updates superveel ruimte in beslag. Mijn 2de met meer opslag gekocht en nu werkt mijn touchscreen niet meer na de update. Beide gsm's amper 2 jaar oud. Vanaf nu geen Samsung meer.

10 september 2025

Lader bestelt.lader kapot.bel naar…

Lader bestelt.lader kapot.bel naar Samsung over garantie moet worden doorverbonden.opneuw alles uitleggen. Opnieuw. Doorverbinden.dan hangen ze gewoon op.bel terug opnieuw. Uitleg opnieuw die verbind me dan ook door.weer uitleg opnieuw die heeft men email adres nodig maar moet ik echt elke klinker/medeklinker Koppelen (zijn die daar 6 jaar ofwa)aan naam.dus verzin bij elke letter een naam en krijg gern reactie meer.BENDE. PALJASSEN

10 september 2025

Nieuwe samsung tablet doet het niet, geen service van Samsung.

2 Maanden terug kocht ik een samsung tablet, we hebben hem geïnstalleerd en hij doet het niet. We hebben hem opgestuurd naar Samsung en nu zeggen ze dat er corrosie in het apparaat zit en dat hij niet meer te repareren is, terwijl hij spiksplinter nieuw is en niet gebruikt. Om hem terug te krijgen moeten we 37,- betalen. Dan hebben we dus 162,- voor een apparaat betaald dat het niet doet. Dit is oplichterij!! Koop dus nooit iets van Samsung.

9 september 2025

Leuk al die acties

Ooit een galaxy 24 besteld als pre-order en kreeg hem anderhalve maand later als de rest van Nederland
Nu een smartwach 8 ultra besteld met promotie code
Maar die werkt niet, volgens Samsung een software fout
Actie loopt vandaag af dus geen 200 euro korting
Dus geen horloge en de volgende telefoon dus een Apple

7 september 2025

Samsung droger DV80TA220AH/EN bijna 2…

Samsung droger DV80TA220AH/EN bijna 2 jaar zonder gedoe in gebruik gehad, daarna onophoudelijk melding dat het filter gereinigd moest. Keer op keer borstelde we het filter schoon, maar de melding bleef en het viel ons op dat het filter ook nat was Contact opgenomen met Samsung, het kon gerepareerd worden maar wel voor 308! euro, viel net een maand buiten de garantie. Op dit bedrag werd nog 'coulance' gegeven waardoor er een bedrag van 170 euro overbleef. Nog geen half jaar later continu melding dat de deur niet goed afgesloten is waardoor de droger niet aan kon, pluizenfilter stuk, klepje van het filter aan een zeide afgebroken..
Kortom absoluut geen aanrader om een droger van Samsung aan te schaffen...
De droger heeft ons ondertussen nogmaals de aankoopprijs gekost na 3 jaar gebruik!

2 september 2025

Wat een slechte dienstverlening

Wat een slechte dienstverlening.
Geen correcte communicatie en he krijgt geen hulp.
Ik heb op 1 juni een gsm online aangekocht. De leverdatum heb ik zelf mogen kiezen. Deze was op 3 juni. De gsm werdt niet op afgesproken datum geleverd maar een maand later. Online stond hier niets van info over. De gadgets waren dan ook pas een maand later geleverd samen met de gsm. Zo lang moeten wachten en begreep hier niets van en zo ook de medewerkers bij de klantendienst. Zoveel tijd en energie gestoken om contact op te nemen met klantendienst. Ik kreeg te horen dat dit een exclusieve kleur was en dat deze nog moest gemaakt worden. Nieuwe leverdatum: 29 juni. Opnieuw geen levering. Nieuwe leverdatum 30 juni. Ik kreeg een domme compentatie van 10%.
Deze probeerde ik uit online en de code werktte niet. Ik kreeg ook enkele kortingsbonnen meegeleverd met mijn gsm...deze werktten ook niet....
Opnieuw contact willen opnemen met klantendienst i.v.m.de kortingscodes en keer op keer iemand anders waarbij ik mijn verhaal helemaal opnieuw bij moest doen. Hoe incompetent! Er werden ticketten aangemaakt...maar niets geen vervolg...whatsappen, bellen, mailen...wat heb ik toch veel tijd verloren!
Vandaag schrijf ik deze review en nog steeds geen antwoord en geen codes die werken. Ik ben erg teleurstellend...jammer want nochthans ben ik wel fan van de Samsung producten.

3 juni 2025

Slechte kwaliteit wasmachine

Wasmachine gekocht. Binnen 3 jaar total loss en niet meer te repareren. De trommel was helemaal kapot gedraaid rondom z’n as. Reparateur zei dat hij dit aan de lopende band ziet bij Samsung wasmachines. Beroep gedaan op coulance bij Samsung maar geen geld terug gekregen.
Uiteindelijk een nieuwe Bosch wasmachine gekocht.

20 augustus 2025

Is dit jouw bedrijf?