Hele prettige ervaring met het bedrijf én het product. Super duidelijke communicatie, ik werd goed op de hoogte gehouden. Toen de handschoenen binnenkwamen kon ik niet wachten om het pakketje te opene... Toon meer
Ik twijfelde tussen twee paar handschoenen (welke is het warmst en advies qua maat) en ben daarbij erg goed geholpen door de online AI customer service assistent. Niet drie keer hetzelfde hoeven vra... Toon meer
Dames handschoenen type Julia besteld. Helaas zaten deze ietwat beschadigt in de verpakking. Foto gemaakt en gemaild. Zelfs op eerste kerstdag een persoonlijke mail gekregen dat ze het gingen oplos... Toon meer
Op 30 november een bestelling geplaatst en betaald. Meteen een ontvangstbevestiging ontvangen, maar daarna akelig stil. Via chat geprobeerd probleem voor te leggen, maar krijg steeds hetzelfde bericht... Toon meer
Premium handmade leather gloves. Available in 7 countries in Europe, UK and USA. Free leather gel, and luxurious cotton pouch with every pair of gloves. --------------------------------------- If you have any questions or concerns about your order or return, please contact me first (J. Zwart, owner of Schwartz & von Halen) at j.zwart@schwartz-vonhalen.nl. I personally guarantee a response within 12 hours to assist you
Keizersgracht 482, 1017EG, Amsterdam, Nederland
- info@schwartz-vonhalen.nl
- www.schwartz-vonhalen.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mooie warme leren handschoenen met…
Mooie warme leren handschoenen met touchscreen
Perfecte levering in doos
Perfecte levering in doos, super professioneel
Klantenservice met een hoofdletter K!
Na het verliezen van mijn handschoen contact gezocht met de klantenservice. Die hebben met ontzettend goed geholpen en hebben echt een stap extra gezet die ze absoluut niet hadden hoeven zetten!
Fijn dat er nog zulke bedrijven zijn.
Geweldige kwaliteit handschoenen en top service
Schwartz & Von Halen NL is een goede optie als je zoekt naar kwalitatief goede, warme en chique leren handschoenen. Ik heb gekozen voor de Al Capone schapenleren handschoenen met luxe faux fur voering. Voor vragen over mijn bestelling had ik contact opgenomen met de klantenservice. Hier werd erg goede en snelle service verleend door Sara. Zowel de handschoenen als het bedrijf zijn een goede aanrader.
Heerlijk handschoenen
Heerlijk handschoenen! Lekker warm en zacht. Hele goeie kwaliteit.
Top handschoenen!
Ik heb onlangs winterhandschoenen van Schwartz & von Halen gekocht en ben zeer tevreden. De handschoenen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, met een stijlvolle en luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs. Ze houden mijn handen heerlijk warm, zelfs bij koude temperaturen, en de pasvorm is comfortabel zonder in te leveren op bewegingsvrijheid. De hoogwaardige materialen en duurzame afwerking maken ze perfect voor dagelijks gebruik. Een aanrader voor wie kwaliteit en functionaliteit zoekt!
Aanrader!
Bestelproces was erg gebruiksvriendelijk en de producten waren snel binnen. Mooie en hoogwaardige kwaliteit, absoluut een aanrader!
Snelle service en suede handschoenen…
Snelle service en suede handschoenen zijn van mooie kwaliteit, die ook tegen regen kunnen.
Handschoenen besteld
Handschoenen besteld, nooit aangekomen. Geen reacties terug . Word niet opgenomen vanwegen personeel tekort . 80€ voor Handschoenen , weg geld
Echt een schande

Heerlijk zachte sjaal
Heerlijk zachte sjaal. Mooie kleur. Mooi afgewerkt en snelle service. Daarnaast vind ik de prijs kwaliteit verhouding goed in orde.
Heel blij mee. Super goede prijs-kwaliteit verhouding.
Super goede prijs-kwaliteit verhouding.
Heel blij met de nieuwe handschoenen. Ik had ze snel in huis en werd ook snel geholpen toen ik vragen had. Kortom een absolute aanrader om deze winter nog prachtige handschoenen in huis te halen.
Jaxon en de Lily omgeruild, top handschoenen en service
Heb zowel de Jaxon en de Lily handschoenen besteld bij dit bedrijf. Waar de eerste maat te groot was omgeruild voor een kleiner maat voor beide handschoenen. Omruiling ging soepel, binnen een week had ik de nieuwe maat binnen. De handschoenen zijn van goede kwaliteit, en de verpakking met de ledergel en zakje is een mooi gebaar. Top geregeld allemaal!
Een goed einde!
Eerder schreef ik een minder goede revieuw. Hierna is dit door het bedrijf heel professioneel opgepakt en heb ik de warme kant van het bedrijf gezien.
De eigenaar zelf hield woord, kwam beloftes na en dat is al met al voldoende voor mij, in een tijd waarin de menselijke verbinding soms wat lijkt te vervagen.

Niets op aan te merken
Vriendelijke en snelle service, kwaliteitsproduct en snelle bezorging. Niets op aan te merken!
Wat een service
Wat een service! En wat een goede kwaliteit handschoenen! Heel erg bedankf🧤
Prachtige lederen handschoenen en lekker warm
Deze lederen handschoenen zijn prachtig en van zeer goede kwaliteit. Ik heb hen al bedankt voor de tips die ze mij geven bij het stellen van vragen
Nieuwe handschoenen gekregen
In 1 van mijn handschoenen kwam binnen 1 jaar na aankoop een klein gaatje. Ik heb een mail gestuurd en kreeg direct nieuwe opgestuurd: heel blij mee en hele fijne service!!
Fantastisch bedrijf, mooie handschoenen
Fantastisch bedrijf! Mooie, goed gemaakte handschoenen en een uitstekende klantenservice. Toen de handschoenen van mijn man een klein probleem hadden, hielpen ze onmiddellijk en losten het probleem binnen enkele minuten perfect op. Ik raad het ten zeerste aan, 5 sterren.
Heerlijke handschoenen
Heerlijke handschoenen! Lekker warm en van goede kwaliteit. Heb veel complimenten gekregen.
Prachtige chique handschoenen in een mooie giftbox
Een paar prachtige handschoenen besteld voor mijn vrouw als kerstcadeau. Het materiaal van de handschoenen is van een mooie kwaliteit en het is mooi verpakt in een giftbox. Helaas bleek dat mijn vrouw net nieuwe had gekocht zonder dat ik het wist. Daarom deze handschoenen teruggestuurd en hebben we het geld teruggestort gekregen.