Hele prettige ervaring met het bedrijf én het product. Super duidelijke communicatie, ik werd goed op de hoogte gehouden. Toen de handschoenen binnenkwamen kon ik niet wachten om het pakketje te opene... Toon meer
Ik twijfelde tussen twee paar handschoenen (welke is het warmst en advies qua maat) en ben daarbij erg goed geholpen door de online AI customer service assistent. Niet drie keer hetzelfde hoeven vra... Toon meer
Dames handschoenen type Julia besteld. Helaas zaten deze ietwat beschadigt in de verpakking. Foto gemaakt en gemaild. Zelfs op eerste kerstdag een persoonlijke mail gekregen dat ze het gingen oplos... Toon meer
Op 30 november een bestelling geplaatst en betaald. Meteen een ontvangstbevestiging ontvangen, maar daarna akelig stil. Via chat geprobeerd probleem voor te leggen, maar krijg steeds hetzelfde bericht... Toon meer
Premium handmade leather gloves. Available in 7 countries in Europe, UK and USA. Free leather gel, and luxurious cotton pouch with every pair of gloves. --------------------------------------- If you have any questions or concerns about your order or return, please contact me first (J. Zwart, owner of Schwartz & von Halen) at j.zwart@schwartz-vonhalen.nl. I personally guarantee a response within 12 hours to assist you
Keizersgracht 482, 1017EG, Amsterdam, Nederland
- info@schwartz-vonhalen.nl
- www.schwartz-vonhalen.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
TOP SERVICE
Tot 2x toe cashback van 10 euro gehad. 2e keer verkeerd ingevuld. Coupon ipv cashback, binnen 1 dag reactie en omgezet naar cashback. Top service zo zouden meer bedrijven moeten werken
Een warme handdruk
In februari 2023 via Bol.com een paar leren handschoenen gekocht. Keurig op tijd geleverd in een iets té mooie verpakking. Na een jaar (2 halve winters) ontstond er een scheurtje bij een kennelijk niet helemaal goed gestikt naadje. Mailtje met een foto naar Schwartz en Von Halen en per omgaande bericht van dhr. Jaap Jan Zwart waarin hij het probleem direct onderkende en toezegde nog dezelfde dag een paar nieuwe handschoenen te zullen opsturen. Een voorbeeld van staan achter de kwaliteit van je product en aanvaarden dat niet alles altijd goed gaat. Een warme hand in deze koude tijden... Dico quod ago et ago quod dico...
Fijn geholpen door Johnny op de chat
Fijn geholpen door Johnny op de chat, en Jaap via de mail. Top bedrijf!
leren handschoenen Hunter
Binnen een dag kreeg ik reactie op mijn email .
Handschoenen zijn top kwaliteit
Handschoenen zijn top kwaliteit! Je ziet dat het echt vakwerk is… Ben er erg blij mee!
Prachtige leren handschoenen
Product is prachtig. Handschoenen zitten goed en zijn lekker warm. Voor mijn vrouw ook een mooi paar aangeschaft. Goed geholpen door de customer service met omruiling voor mijn vrouw. Fijne ervaring en kan dit merk zeker aanraden. Ik kom volgend jaar terug voor kerstcadeaus.
----
Product is beautiful. The leather gloves fit well and are nice and warm. Also bought a nice pair for my wife. Good help from customer service with an exchange for my wife. Great experience and can definitely recommend this brand. I'll be back next year for Christmas gifts.
Kwalitatief zeer hoogwaardig product
Kwalitatief zeer hoogwaardig product, past goed, mooi soepel leer, perfect verpakt en met een sachet onderhoudsproduct. Snelle reactie op vragen en zeer klantvriendelijk. Aan te bevelen.
Warme handen mooi in stijl
Net zoals een toprestaurant is de presentatie van het eten al 70% van de ervaring. Dit geldt ook voor dit Schwartz & von Halen product.
Deze mooie en stijlvolle Spyder handschoenen komen verpakt in een smaakvolle tas die op z'n beurt in een sierlijke doos zit. Het geeft je een verjaardagsgevoel.
Maar dat is niet alles. Het product voldoet aan de verwachting en houd je handen lekker warm tot aan vriespunt (verschilt natuurlijk per persoon). Ze zijn zacht en kunnen tegen een stootje. Zorg dat je vingertop helemaal bovenin is en dan is het bedienen van je mobiel geen probleem. Als laatste kan ik gerust zeggen dat een mode item is en dat tegen een hele mooie prijs. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende aankoop.
Oh ja en het toetje....een geweldige service en snelle levering!
klacht goed afgehandeld
Het garen van mijn lammy handschoenen lieten na enkele dagen los. Zonder enige discussie of gedoe kreeg ik gewoon nieuwe handschoenen. Top service
Moeilijk om in contact te komen maar verder keurig geholpen
Bevestiging gekregen dat twee paar geretourneerde handschoenen op 2 januari 2024 ontvangen zijn bij Schwartz & van Halen. Inmiddels heb ik mijn geld terug gestort gekregen en ben ik weer helemaal tevreden.

Top handschoenen
De handschoenen van Schwartz & von Halen zijn top-notch! Ik ben er zeer tevreden mee. Het is warm, stijlvol, en zorgt ervoor dat je handen droog blijven tijdens het regenen. Ik had 2 paar handschoenen gekocht. De tweede heb ik gekocht omdat ik de rechterkant van de eerste paar verloren hadden en ik kan hem niet missen. Beide variant die ik gekocht hadden hebben een touch screen feature. Ik kan mijn telefoon en bluetooth oordopjes daarmee gebruiken (I can control my phone and bluetooth bud without the need of taking my gloves off).
Zeer tevreden klant hier! 10/10 aanrader!
Mooie producten en goede service
Ik had wanten besteld. Helaas zat er door een productiefoutje een scheur in. Dit aangegeven en werd meteen netjes opgelost. Ik mocht een nieuw paar bestellen en de al reeds bestelde ook houden.
Super mooie producten en snelle en goede service.
Kira handschoenen
De handschoenen van Schwartz & von Halen zijn erg mooi en houden mijn handen lekker warm! Ook werken ze uitstekend bij het gebruik van mijn telefoon! Ik ben fan!
Mooie handschoenen!
Mooie handschoenen en perfecte maatvoering!
Zeer tevreden over mijn product
Zeer tevreden over mijn product. Contact met klantenservice ook goed!
Ik was heel blij met m'n mooie…
Ik was heel blij met m'n mooie handschoenen, helaas waren de handschoen te klein ondanks de tabel op de site te hebben gevolgd. Ze zijn 27 dec teruggestuurd voor een maatje groter. Hebben een mail ontvangen dat de handschoenen binnen zijn gekomen maar ik heb geen reactie gehad op mijn mail wanneer ik mijn nieuwe handschoenen kan ontvangen. Maar wat betreft kwaliteit zijn ze perfect en hoop ze spoedig te ontvangen net als mijn dochter die ze dinsdag heeft besteld en vrijdag in huis had..,mvg Dave

Antwoord van Schwartz & von Halen
Zeer tevreden over zowel producten als de service
Professioneel bedrijf dat duidelijk passie heeft voor mooie producten en voor hun klanten. Heb jaren met veel plezier hun leren handschoenen in gebruik. Warme handen zonder te zweten. Wind en waterdicht en zeer duurzaam in gebruik. Nu ik een van beide handschoenen kwijt ben geraakt ben ik meteen naar de website gegaan om een vervangend paar te bestellen!
Kwaliteit handschoenen
Kwaliteit handschoenen, retourbeleid ook prima in orde.
Fijne handschoenen en goede service.
Ik had handschoenen in maat 8,5 besteld maar deze waren net te groot en heb toen via de gratis omruilservice een kleinere maat besteld.
Door de drukte duurde dit wat langer dan gebruikelijk maar na contact met Dhr.Zwart is dit uitstekend opgelost.
Erg blij met deze handschoenen.