Tijd terug zijn wij benadert door Servilux om namens hun werkzaamheden uit te voeren bij hun klanten.Helaas wilden zij ons een heel kleine magere vergoeding betalen voor ons werk,dus hebben wij gewe... Toon meer
Slecht bereikbaar, vandaag al 2,5 uur in de wacht gestaan en nog steeds niemand gesproken. na 1.5 uur werd de telefoon opgenomen en direct weer erop gegooid, waarna ik weer achteraan in... Toon meer
Pas op: Ze heten vanaf nu “ let me repair”, alleen de mail komt nog vanuit Servilux. Geen service. Ongelofelijk dat een bedrijf als Samsung alleen maar met dat bedrijf samenwerkt. 1 keer monteur gehad... Toon meer
ZEER SLECHT SERVIES EN DUBBEL RITTEN VRAGEN ZODAT ZE MEER KUNNEN AAN REKENEN. GA HET GEWOON OP ANDER ZOEKEN JE HERSTELING ZIJN MENSEN GENOEG ZE ZIJN BETER EN GOEDKOPER WANT SERVILUX VERVANGMAAR DAN... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Keurig opgelost zeer content nogmaals…
Keurig opgelost zeer content nogmaals dank
Gebrekkige communicatie en klantvriendelijkheid als voorbode van de waardeloze service die je op basis van de gemiddelde Trustpilot-ervaring kan verwachten?
Televisietoestel Philips voor reparatie aangemeld via mij winkelier een kleine 3 weken na aankoop. Ik werd gecontacteerd door Servilux om een afspraak te maken voor een datum waarop een technieker zou langskomen. Eén dag voor die datum kreeg ik echter de telefonisch melding dat de technieker ziek was (indien waar, kan gebeuren). Echter kon men mij niet spontaan, en niet op mijn verzoek, onmogelijk een nieuwe afspraak inplannen, zodat er voor een gloednieuw toestel geen zicht is op een nodige reparatie. Servilux/LetMeRepair laat mij weten dat ik zal worden gecontacteerd zonder de minste richttermijn.
Ik zal deze bedrijfservaring updaten op basis van mijn verdere deelervaringen in het kader van deze herstelling.
Bedrog en misleiding.
Bedrog en misleiding.
Na drie jaar werkte onze Samsung TV opeens niet meer. Na contact met de klantendienst van MediaMarkt meldde men me dat ik contact moest opnemen met Servilux. Ik meldde me bij Servilux aan voor de reparatie en kreeg een torenhoge prijsopgave voor herstelling aan de hand van een diagnose. Waarop men zich baseerde voor die diagnose weet ik tot op heden nog steeds niet. Servilux heeft het toestel nooit bekeken.
Vervolgens moet je bijna 40 euro betalen voor 'onderzoekskosten'. Dat wordt nergens vermeld. O ja, er is een link naar de 'tarieven' die uitkomt op een error 404 pagina.
Dat is pure misleiding en bedrog. Een peperdure herstelkost 'uitvinden' en centen voor onderzoek vragen.
Slechtste bedrijf wat ik ooit heb…
Slechtste bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt. Nemen na 2 weken een keer contact op om eindelijk een afspraak te maken. Worden dan boos als je zegt dat BCC alles al heel goed geregeld heeft. Doet de naam van Samsung ook geen goed.
Zeer slechte service van Samsung en Servilux…
Heb 5 oktober een Samsung soundbar naar Servilux Hasselt opgestuur in opdracht van Samsung, maar heb heden 15 december nog niks terug gekregen, ook Samsung reageerd niet goed, ze zijn de soundbar kwijt en weten niet waar hij is, en ik kan fluiten naar service, schandalig hoe beide partijen met klanten omgaan. Samsung gaf verzend papieren van een oud adres.
Bespottelijk
Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt als servilux. Soundbar via Samsung opgestuurd naar servilux voor reparatie, besluiten ze ineens te verhuizen, naam te wijzigen of wat dan ook, dus pakket ligt al 2 maanden bij postnl omdat het afleveradres niet meer klopt. Heb ondertussen denk ik al 50 keer gebeld waarvan ik ze misschien 3 keer aan de telefoon heb gehad en dat was alleen op het begin. Nadat er eindelijk een keer opgenomen werd heb ik uitgelegd wat er moest gebeuren, onderzoek starten bij postnl en dan goede adres aan hun geven. Sinds dit contact tussen servilux en postnl heb ik ze nooit meer telefonisch kunnen bereiken en op mijn velen mails word ook niet gereageerd. Klacht neergelegd bij Samsung en gelijk die dag heb ik nog een mail gehad van Servilux dat ik via Samsung het dossier opnieuw moet openen en werd er verder niet gereageerd op mijn klachten. Soundbar is niet eens bij hun geweest dus hoezo is het dossier gesloten? Weer contact met Samsung, blijkt dat servilux niet meer via hun werkt en nu Letmerepair heet dus moet het ergens anders heen.
Na meer dan 2 maanden gaat er nu eindelijk iets gebeuren, maar zeker niet door servilux.
Ik raad iedereen aan om dit bedrijf koste wat het kost te ontwijken
DRAMA!!!
DRAMA!!!! al sinds juni bezig om een tot een oplossing te komen. Onze samsung droger is kapot. Samsung heeft een melding voor ons aangemaakt bij Servilux. En zij blijven ons meerdere malen per mail terugverwezen naar Samsung . Na een klantenbeoordeling zou het zsm opgepakt worden maar helaas!!! Zeer slechte service. Waarom werkt Samsung met deze parij??
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel. Rampzalige service.
Eerst een maand aan het lijntje gehouden dat de stukken besteld zijn. Dan bericht stukken zijn nietmeer te verkrijgen.
Vervolgens maken ze een afspraak om de tv op te halen zonder info wat ze er mee gaan doen. En moest dan nog eens in de originele doos. Nooit geen samsung tv meer, waardeloze service
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Snelle reactie op een prijsvraag voor bestelling. Vanaf je betaald hebt trekken ze zich niets meer aan van uw vragen of probleem. Wisselstuk ging opgestuurd worden als de betaling ontvangen was. Wat bleek, dan moesten ze het nog bestellen bij de leverancier. Als je zelf niet informeert hoor je ook niets van hen. Na lang wachten en veel aandringen krijg je als antwoord dat "de leverancier zijn magazijn aan het opruimen is" en dat mijn stuk zoek is. Bestelling geannuleerd, ze beloven zo snel mogelijk terug te betalen. Maar na enkele weken en verschillende mails nog steeds niets ontvangen.
KORT SAMEN GEVAT: OPLICHTING.
Onbereikbaar en geen reactie
Totaal onbereikbaar en geven geen enkele reactie. Wacht al weken op een reparatie onder garantie. Waardeloos.....
Wat een waardeloos bedrijf is dat Servilux.
Wat een bedrijf is dat Servilux.
Ik snap niet dat Samsung en Philips hier hun garantie claims laat afhandelen. Als deze bedrijven achter Servilux blijven staan zullen ze in de toekomst minder gaan verkopen.
Mijn TV gaat na 26 maanden kapot, backlight probleem 50% donker en de rest is goed. Ik meldt dit aan bij Samsung online dat verliep probleemloos. Ik krijg een offerte van Survilux om de TV te maken daar wordt in vermeld dat het buiten garantie perioden van de 24 maanden valt dat Samsung uit coulance €300,- crediteert op de kosten. Dat zou betekenen dat ik €300,- voor de reparatie moet betalen, voor €300,- heb je geen nieuwe TV, ik ga daar mee akkoord. Na enkele weken bellen ze op dat het nog wel maanden kan duren voor dat er een nieuw scherm beschikbaar zou zijn, ze vroegen als ik akkoord zou gaan als ik een credit voor het bedrag zou krijgen wat Samsung zou crediteren zodat ik bij Samsung op hun website een andere TV zou kunnen kopen, Ik ga daar mee akkoord. Na 2 weken stuur ik een mail over de status hier over. Ze sturen mij een nieuwe offerte om de TV te maken maar dan met een iets hoger bedrag van €750,-
Je mag toch verwachten dat een TV van een bekend merk zoals Samsung toch wel langer mee gaat dan deze periode.
Wat ik ook niet snap is, zo bedrijf als Survilux ik zie daar op TV bij radar en andere consumenten programma’s niks van op TV. Als je na deze Trustpilot reviews kijk zou dat wel echt tijd worden.
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Eerst duurde het al heel lang voor een monteur kwam (hielden zich niet aan hun eigen communicatie qua hoe lang het zou duren om afspraak te maken). Ruim 2 weken terwijl het ging om onze wasmachine. Nu wachten we al meer dan een week op de factuur die we nodig hebben om ons geld voor de reparatie terug te krijgen van de winkel waar we de wasmachine gekocht hebben. Reageren niet op mails en zijn telefonisch dramatisch bereikbaar. Je krijgt elke keer een bandje met dat ze druk zijn, een minuut lang een lelijk muziekje en dan wordt de verbinding verbroken. Echt super irritant. Ik snap werkelijk niet dat Samsung met ze samenwerkt. Voor ons geen Samsung meer.
Servidrama
Één ster omdat het niet anders kan. Als je op voorhand zou weten dat je bij aankoop van een Samsung televisie voor zowel repararies áls garantie in handen valt van Servilux dan kies je nooit nog voor een Samsung televisie.
Je kan niet meer terecht bij je eigen electrowinkel. Je moet zelf een afspraak maken voor een afspraak bij Servi”lux”… Sturen gewoon hun kat. Als je hen wilt contacteren kan je maar beter een halve dag verlof nemen. Reeds 12 dagen verstreken en we hebben zelfs niet eens een reservetoestel gekregen. Voor een televisie in garantie zou dit toch normaal moeten zijn m.i. Enige raad dat ik kan geven: vraag eerst naar de service van het merk vooraleer je je definitieve keuze maakt.
Service is totaal ondermaats
Service is totaal ondermaats, je kan bellen, maar er zal nooit iemand opnemen. Bende amateurs
Totaal geen klantenservice bij Servilux
Ik geef nog liever geen ster als 1 ster, maar dat is hier spijtig genoeg geen optie. Ik wacht al sinds 28-09-2022 op een reparatie van mijn tv, gekocht in de Mediamarkt in Schoten, die nog in garantie is en nog maar 1 jaar oud is. Niks dan excuses en dezelfde uitleg op het einde. Nog even geduld aub. We hebben nog een mail gestuurd om er wat spoed achter te zetten bla bla bla. Nog steeds niemand geweest voor de reparatie and it goes on and on... ondertussen al 44 dagen aan het wachten. SERVILUX IK VIND DIT RONDUIT SCHANDALIG!!!!!🤬🤬🤬🤬
Ik begrijp niet dat Samsung met deze…
Ik begrijp niet dat Samsung met deze partij in zee gaat!
65Q90 gekocht op 28-09-19. Eerste keer defect op 1-11-2021. Toestel niet onder garantie gerepareerd, op 3-12 hersteld thuis bezorgd. Op zaterdag 21-5 wederom defect, nu pas op 27-9!!! hersteld thuis bezorgd.Wederom moeten betalen voor de reparatie. Echter is de administratie bij Servilux zo slecht dat zij nu al twee keer een aanmaning versturen via Consenso advocaten, terwijl de kosten zijn voldaan! Ik heb 7 Samsung televisies in huis maar ik denk niet dat de volgende een Samsung wordt.
Ralph topkerel.
Vandaag is jullie monteur Ralph langsgekomen voor de reparatie van mijn tv toestel. Wat een topkerel, zeer professioneel, en zeer fijn in de omgang.
Doe zo verder, en mischien Ralph een opslag geven! :-)
Espressomachine binnengebracht voor…
Espressomachine binnengebracht voor herstelling alles top verlopen, vriendelijke baliemedewerker , snelle offerte voor herstelling gehad en vlot hersteld
Ik zou willen dat je negatieve sterren…
Ik zou willen dat je negatieve sterren kunt geven. TV 14 augustus ingestuurd op 12 oktober te horen gekregen dat ze het dossier naar tevredenheid hadden gesloten. Mijn TV is echter na ruim 14 dagen nog niet terug. SAMSUNGgebeld en zij gaven aan datget bedrijf Servilux niet meer bestaat. Zij gaan het dossier nu oppakken maar dus nog steeds geen TV of einde in zicht. Schandalig dat Samsung zo lang is doorgegaan met dese oplichters.
Het scherm van mijn Samsung Crystal UHD…
Het scherm van mijn Samsung Crystal UHD 65” begaf het na 5 maanden.. heb het ter reparatie aangeboden bij de mediamarkt en zij hebben Servilux naar mij gestuurd om het scherm te vervangen..
Het scherm vervangen was in een minuutje kosteloos gedaan! Zoals Robin (de monteur) zij : hatseflats xd ..5 sterren krijgen jullie van mij, top service ben helemaal blij