Tijd terug zijn wij benadert door Servilux om namens hun werkzaamheden uit te voeren bij hun klanten.Helaas wilden zij ons een heel kleine magere vergoeding betalen voor ons werk,dus hebben wij gewe... Toon meer
Slecht bereikbaar, vandaag al 2,5 uur in de wacht gestaan en nog steeds niemand gesproken. na 1.5 uur werd de telefoon opgenomen en direct weer erop gegooid, waarna ik weer achteraan in... Toon meer
Pas op: Ze heten vanaf nu “ let me repair”, alleen de mail komt nog vanuit Servilux. Geen service. Ongelofelijk dat een bedrijf als Samsung alleen maar met dat bedrijf samenwerkt. 1 keer monteur gehad... Toon meer
ZEER SLECHT SERVIES EN DUBBEL RITTEN VRAGEN ZODAT ZE MEER KUNNEN AAN REKENEN. GA HET GEWOON OP ANDER ZOEKEN JE HERSTELING ZIJN MENSEN GENOEG ZE ZIJN BETER EN GOEDKOPER WANT SERVILUX VERVANGMAAR DAN... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Dienstverlening Servilux & Samsung VRESELIJK
Wat een vreselijk bedrijf is dit. Je bent er van afhankelijk zonder dat je het weet.
@Samsung, zo zorg je ervoor dat je trouwe klanten, je verlaten. Ik heb geen goed woord over de dienstverlening van Samsung en van Servilux.
Schandalig dat dit anno 2022 gebeurt.
Een van de vreselijkste bedrijven waar…
Een van de vreselijkste bedrijven waar ik ooit heb moeten mee werken. Een Samsung televisie binnen garantie begaf het en servilux werd aangesteld voor hersteld. Na eerst niets te horen, bleek er een administratieve procedure gestart te moeten worden. Omdat ik vragen had dacht ik bellen, maar aan de telefoon werd ik botweg verteld dat ze bezig waren en de telefoon werd dichtgesmeten. 2 poging was net hetzelfde. Ondertussen is na 3 weken de televisie eindelijk opgehaald, maar nu blijkt plots toch geen RMA te komen want hun monteur gaat eerst nog kijken. Maw 3 weken wachten op herstel van een toestel en nog steeds geen antwoord.
Servilux is administratief een drama
Servilux is administratief een drama. Ze zijn telefonisch vrijwel onbereikbaar.
Na betaling van reparatie van de wasmachine is er geen gehoor meer. Zij sturen niet de beloofde factuur met kosten specificatie.
Na meerdere keren erachteraan bellen met het verzoek kostenspecificatie te ontvangen, kreeg ik uiteindelijk te horen dat het langer duurde omdat medewerkers van financiën met vakantie waren. Nu twee maanden verder nog steeds geen kostenspecificatie.
Wel een aanmaning ontvangen, terwijl op dezelfde dag van de reparatie daadwerkelijk is betaald. Absoluut een schande.
Ik adviseer daarom iedereen om nooit met partijen in zee te gaan die samenwerken met Servilux.
Erg tevreden
Had een zeer goede ervaring met Servilux !
De storing van mijn LG TV (binnen garantie periode) is
vakkundig en kosteloos door Sander gerepareerd.
Afgezien van wat lange telefonische wachttijden, waren alle kontakten vriendelijk en professioneel.
NIET VRIJWILLIG INSCHAKELEN!
NIET VRIJWILLIG INSCHAKELEN!
Wat een k*tbedrijf. Ik kan het niet mooier maken. De monteurs zijn vriendelijk en leveren goed werk, maar de organisatie van Servilux is een grote ramp.
Servilux heeft me in de zomer 31 dagen met een kapotte koelkast/vriezer laten zitten terwijl het buiten 30 graden was. Pas 2 dagen na de melding van het defect kon ik een afspraak inplannen, maar er kon pas iemand komen kijken op dag 9. Die stelt vast dat er onderdelen besteld moeten worden. Pas als die binnen zijn kon ik een nieuwe afspraak maken. Het duurde 1,5 week voor de onderdelen er waren en bij het inplannen van een nieuwe afspraak was de eerste mogelijkheid een week later. Enfin op dag 28 zou de monteur langskomen maar die afspraak werd die ochtend afgezegd omdat de monteur het benodigde gereedschap niet meegekregen van de vestiging! Dag 31 heeft uiteindelijk reparatie plaatsgevonden.
De reparatiekosten moest ik ter plekke aan de monteur voldoen. De factuur zou later volgen. We zijn nu 8 weken verder en ik heb nog geen factuur, ondanks 13 e-mailberichten en twee verzoeken van Samsung aan Servilux.
Als klap op de vuurpijl krijg ik uit het niets een brief van de advocaat van Servilux dat ik de reparatiekosten nog moest betalen plus 75 euro incassokosten en nog wat rente.
Ze zijn daar echt de weg kwijt. Ik dacht dat “servi” in Servilux staat voor ‘service’, maar van service is echt werkelijk niets, maar dan ook echt helemaal niets, gebleken.
Het slechtste bedrijf dat er…
Het slechtste bedrijf dat er bestaat!!!! Telefonisch niet te bereiken!!!! Komen niet eens opdagen op de gemaakte afspraak!!!! Dit bedrijf moet heel snel de deuren sluiten als dat al niet gebeurd is!!!
Zéér slecht bedrijf!!
Zéér slecht bedrijf!!! Nemen zelden de telefoon op soms meer dan 20 keer bellen om iemand aan de lijn te krijgen!!! Na 2 bezoeken van techniekers toestel niet hersteld en oude onderdelen zijn weg gesmeten waardoor ik met een niet herstelde wasmachine zit zonder bedieningspanneel...
Servilux durft dan nog te beweren dat de verzekering er dan moet voor opdraaien, uiteraard weigert de verzekering de restwaarde uit te keren, servilux=prutsers eerste klas!!! Tijd dat de vrederechter eens tussen komt!!!
Hopeloos
Hopeloos, TV aangemeld voor reparatie; krijg geen antwoord.
Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar.
Bedrijf is telefonisch niet te bereiken, terwijl zij aangeven dat afmelden van een afspraak enkel telefonisch kan. Nu al een slecht gevoel over het eventueel moeten laten maken van mijn wasmachine door dit bedrijf.
Waardeloos
Waardeloos, ik heb er geen woorden voor. Als er een bedrijf is dat uitstelgedrag heeft dan is het Servilux wel. Ik moet elke keer weer iets aanleveren ( document, filmpje, etc.)Het filmpje heb ik al 2x moeten aanleveren. En ze zijn niet bereikbaar. Ik snap niet dat Samsung dit bedrijf hun producten laat repareren. Schandalig.
Waardeloos bedrijf zou niet mogen…
Waardeloos bedrijf zou niet mogen bestaan na herhaldelijkse mails geven ze geen antwoord wel 20 keer gebeld na 30 seconden contact verbroken,zou niet mogen samenwerken met Philips onbegrijpelijk hoe een slechte service zij u geven,tv kapot herstelling kost 2200 € kan beter een nieuwe kopen bedankt flitsservice in plaats van servilux, denk goed na met jullie herstellen herstellen bij servilux
Slechte bereikbaarheid en onbehoorlijke…
Slechte bereikbaarheid en onbehoorlijke reparaties van ons bijna 2 jaar jonge Samsung ecobubbel. Waardeloos apparaat en waardeloze service.
Nooit meer iets van Samsung!!!! Nooit meer servilux
Zeer onaardig en fel te woord gestaan
Zeer onaardig en fel te woord gestaan. Kosten worden vooraf niet bekend gemaakt. En je MOET betalen.
Ik snap niet dat Samsung in Nederland met een zo'n hoog aangeschreven naam, met dit bedrijf samenwerkt! Voor mij geen Samsung meer als ik word doorverwezen naar Servilux.
Waardeloos bedrijf wat niet te bereiken…
Waardeloos bedrijf wat niet te bereiken is. Reageren nergens op. Toen via facebook geprobeerd en 1 reactie gekregen met de vraag om gegevens. Die gedeeld maar nooit meer wat gehoord. Net een mail gekregen dat ze vernomen hebben dat ik een probleem heb. Na het lezen van alle reviews heb ik er geen vertrouwen meer in. Mensen, koop je spullen ergens anders
REPARATIE WASMACHINE.
REPARATIE WASMACHINE.
Wat zijn wij teleurgesteld in de service van servilux/Samsung.
Op 21 augustus eerste contact met Samsung aangaande dat de wasmachine niet centrifugeert.
Op aanraden van Samsung moest ik een kalibratie uitvoeren. Na dit gedaan te hebben blijkt de wasmachine nog steeds niet te centrifuren.
Op 26 augustus wederom contact met samsung gehad en die hebben ons via mail doorverwezen naar Servilux.
De eerste afspraak voor een monteur kon op 7 september gemaakt worden.
Op 7 september is de monteur gekomen en deze concludeerde dat de lagers kapot waren.
Er zou een prijsopgave gestuurd worden en of ik meteen maar 99,70 euro kon afrekenen voor 5 minuten.
De reparatie 558,92 excl door coulance regeling zou dit 290,64 excl worden.
Deze prijsopgave is geaccepteerd, waarna we op 9 sept een bezoek konden inplannen.
De eerste beste datum zou 20 sept worden. Na telefonisch contact zou ik op maandag 12 sept teruggebeld worden.
Dit is ook gebeurt en dat is meteen het laatste positieve van de reparatie.
OP 14 sept zou de wasmachine gerepareerd worden mits de onderdelen op 13 sept er waren. De nette Nederlandssprekende man vertelde dat het bijna altijd zou lukken.
Vanaf 12 sept 09:42 uur wordt het erg stil.
Op 14 september 11:12 uur maar weer eens gebeld en een snauwende dame vertelde mij dat de reparatie niet doorging omdat de onderdelen er niet waren.
Er is een SMS verstuurd op 13 september dat de onderdelen er niet waren en er een commerciële oplossing is aangevraagd.
Deze heb ik nooit ontvangen (klacht die meer leest op internet over jullie). En er is ook nooit een commerciële oplossing aangeboden.
Op de vraag wanneer de onderdelen er wel zouden zijn kreeg ik een antwoord van misschien vrijdag. Op de vraag of dit bevestigd kon worden via mail werd mevrouw boos en dat deed ze niet.
Na mijn opmerking dat ik dit geen antwoord vond die de klant tevreden stelt werd gewoon de telefoon er op gegooid.
Vandaag 16 september maar weer eens gebeld met de vraag of de onderdelen binnen waren en wanneer de reparatie ingepland staat krijg je als antwoord dat ze binnen zijn en dat er een monteur kan komen op 27 september.
Wij vinden dit niet acceptabel al 4 weken zonder wasmachine en dan komen er nu nog eens 2 weken bij.
Maar wie je ook aan de lijn krijgt in Belgie je word standaard snauwend te woord gestaan en men is niet genegen een oplossing te vinden.
Toch vreemd dat je op maandag nog een monteur op woensdag kunt krijgen en als de onderdelen binnen zijn je nog eens 2 weken moet wachten op reparatie.
Steeds gedacht dat de reviews op internet overdreven waren maar helaas moet ik concluderen dat deze de waarheid zijn en dat servilux nog geen 1 ster verdiend.
Ook Samsung stelt ons teleur dat ze niets doen aan deze slechte service organisatie en dat ze nu maar doorverwijzen naar de service organisatie.
Dus als je een Samsung koopt hoop dan dat hij langer dan 3 jaar mee gaat want als je een reparatie moet hebben kost dit klauwen met geld en service kennen ze niet.
Voor ons geen Samsung meer
Kijk uit met betalen bij servilux
Zeer slecht bedrijf, van de receptie een emailadres gekregen die niet werkt, op de site klopt het Nederlands telefoon nummer niet, receptie is niet echt meewerkend, Monteur verschijnt weken later,wasmachine zogenaamd gemaakt, dus niet, weer afspraak gemaakt en twee weken later komt Germaine de monteur,die vervangt een pompfilter, waardoor de machine weer naar behoren werkt, twee weken krijg ik factuur nog voor 100 euro, heb gebeld daarover, antwoord van receptie was, er worden overal fouten gemaakt,terwijl ik extra betaald heb voor langere garantie, wasmachine is gerepareerd,dat wel,ben zeer teleurgesteld in servilux,vanwege de gebrekkige communicatie en het ten onrechte achteraf factureren. Noot; Wasmachine merk Samsung is gekocht bij BCC, en servilux doet de reparaties, de wasmachine is gekocht met 3 extra jaren dekking. Dit staat op de bon die het bedrijf heeft ontvangen, en toch extra geld vragen, nu oordeelt u zelf maar...
Let op, bedrog kan je veel geld kosten…
Technieker Moussa is even (een kwartiertje) bij ons geweest en is onverrichter zake terug vertrokken.
Hij had niet de correcte zekering bij, nochtans wist Servilux (planning) aan de hand van het serienummer precies over welk Kuppersbusch toestel (en dus in principe ook over welke zekering) het ging. Dit was nog oké want nu werd 'slechts' 99,7 Eur aangerekend (aanrij en diagnose kosten, onmiddellijk te betalen). Ik begreep van Moussa dat als hij zou moeten terug komen de herstelling veel duurder zou zijn.Twee uur later kreeg ik per mail een uitgebreide prijsofferte voor allerlei herstellingen aan de combi-oven. Factuur zou 542,90 Eur bedragen. Ik heb deze offerte natuurlijk geweigerd. Ik heb zelf even in een elektro zaak de juiste maat zekering (8 amp) gehaald (kostprijs 1 Eur), deze geplaatst, alles terug dicht geschroefd en de combi-oven samen met mijn vrouw in de kastruimte geplaatst. Het toestel werkt nu prima. Ik laat het aan de lezers van deze review over wat ze van de praktijken van Servilux vinden....Voor mij is het duidelijk dat Servilux de onwetende klant d.m.v. bedrog zwaar op kosten wil jagen.
Erg opvliegend personeel en zeer onaardig
Erg opvliegend personeel! Ik ben echt asociaal benaderd en er is zelfs tegen me geschreeuwd via de telefoon. Totaal niet vriendelijk of meelevend in wat voor manier dan ook. Zeer onaardig personeel...
Tv gebracht van de garantie na 1 maand…
Tv gebracht van de garantie na 1 maand van hersteling bij het dragen van de technieker gevalen kapot genomen na 3 wekene andere technieker teurug de zelefde kapote tv gebracht zo gezecht hersteld wat niet waar is zeer slechte firma!!! Tv is nog steeds in reparatie al 2 manden!!!!
NOOIT MEER DIT GRAFTAKKEN BEDRIJF
NOOIT MEER DIT GRAFTAKKEN BEDRIJF
soundbar 2 x op moeten sturen eerste keer was de subwoofer kapot en die is vervangen toen kreeg ik hem terug na zelf uitzoeken waar die uithing vervolgens begonnen de problemen contstant niet connecten fout meldingen en 4 tot 5 keer met samsung aan de lijn gehangen die hebben geprobeerd het op te lossen maar moest uiteindelijk toch weer naar servilux opgestuurd worden vervolgens nog geen 10 minuten later factuur gekregen omdat ze niks konden vinden ik contact op genomen met samsung en die hebben me zo goed mogelijk geholpen uiteindelijk toch moeten betalen maar nu nog in gesprek met samsung over dit probleem