Showroomprive Reviews 261.281

TrustScore 4 uit 5

3,9

Mijn klacht is geweldig opgepakt en alsnog is de retourzending geaccepteerd. Klacht wordt hierbij omgezet in een dikke pluim!😀 Door knieoperatie de bestelde schoenen niet op tijd kun... Toon meer

Dit is de tweede keer op rij dat een bestelling bij showroomprive misgaat. Nu is een deel van de bestelling niet leverbaar, zonder enige communicatie hierover. Heb zelf navraag moeten doen en kreeg t... Toon meer

Ik ben altijd zeer tevreden over d het aanbod dat jullie aanbieden. Ik ben al jaren klant en heb zelden iets terug gestuurd. De afbeeldingen zijn zoals de kleding/het product. Mijn enige opmerking is... Toon meer

Werd geleverd zoals aangegeven qua datum . Mooie artikelen. Klantendienst goed te bereiken indien nodig . Al 8 jaar een trouwe klant .

1. Evenementen en entertainment

Over Showroomprive

Showroomprive.com propose des ventes privées à ses membres. Pour accéder à nos ventes privées, c'est simple il suffit de s'inscrire gratuitement en ouvrant un compte. Vous accéderez ainsi à plus de 20 ventes privées par semaine de grandes marques : vêtements (pantalons, pulls, manteaux, t-shirt, robes), accessoires de mode (lunettes de soleil, cravates, montres, bijoux), maroquinerie (sacs à main, portefeuilles, etc.), cosmétique, lingerie, enfants (jouets et vêtements), décoration et équipement pour la maison et bien d'autres produits ! Showroomprive.com le meilleur de la vente privée sur Internet.

Découvrez aussi :

Goed

TrustScore 4 uit 5

261K reviews

kipling koffer

een paar weken geleden een grote koffer besteld van Kipling , vandaag gaan afhalen . doos was in orde maar binnen was de plastiek verpakking open gescheurd en heel duidelijk een grote snede gemaakt in de stof.
Jammer genoeg kan ik niet retourneren want ik vertrek morgen op vakantie en had deze echt wel nodig.
Heb dit beetje hersteld met lijm, maar is wel heel jammer. is toch 125 euro voor heel erg beschadigde koffer en heel bewust gedaan, dat is heel duidelijk.

17 april 2025

Als het te mooi klinkt om waar te zijn?

Nu voor de 3e keer dat een bestelling niet is ontvangen.
1e bestelling zoek geraakt bij de bezorger helaas geen vervanging van bestelling

2e en 3e bestelling niet ontvangen weer opnieuw mailen en onderzoek instellen blijkt dat artikelen niet op voorraad zijn heel merkwaardig dat je 6 weken geleden een bevestiging krijgt dat bestelling in behandeling is genomen en 6 weken later geen voorraad.
GAAT OM 2 VERSCHILLENDE HORLOGES EN DAN ALLE TWEE GEEN VOORRAAD? BESLIST NIET GELOOFWAARDIG

Het lijkt erop dat showroom.nl veel reclame voor bedrijven maakt maar niet waar maakt wat ze beloven.

Aanbiedingen lijken interessant maar na betaling en weken wachten krijg je je bestelling niet geleverd. 🤨🤨

Mijn advies niet bestellen of alleen met achteraf betalen

23 maart 2025

Hallo Cabriofun,

Namens Showroomprivé wil ik mijn excuses aanbieden voor deze teleurstelling.

Graag ontvang ik het nummer van de betreffende bestelling zodat ik u kan helpen.

Valisoa

ShowroomPrive.nl levert niet volledig

UPDATE 250607:
Op onderstaand verzoek heb ik het issue opnieuw aangekaart. Geen reactie op ontvangen, laat staan dat het probleem is opgelost.
Ik ben HEEL erg teleurgesteld.

Ik ben al een klant van voor 2012, nog voor dat het ShowroomPrive.nl was.

ShowroomPrive.nl levert niet volledig, vergoed niet geleverde items, vergoed niet teruggestuurde items, ondanks vele herinneringen. De klantenservice lijkt de problemen niet te begrijpen (verwarring over teruggestuurd vs niet geleverd bijvoorbeeld). De cases lopen al maanden en geen conclusie. Eerder waren er nog excuses. Die zijn ook van de verleden tijd.

Leveringen van ShowroomPrive.nl komen altijd zonder packinglists. Om aan te tonen dat items niet geleverd worden maak ik nu video's tijdens het leegmaken. Dat is natuurlijk heel klantontvriendelijk.
Wat nog klantonvriendelijker is, is het feit dat ik 'verklaring op erewoord' moet ondertekenen met een kopie van mijn ID. Dat laatste is ongehoord in het oog van AVG.
Maar het feit dat ik moet tekenen dat ik eerlijk ben, vind ik heel naar.

Maar als je dat dan toch doet, blijft het van ShowroomPrive.nl stil. Al maanden.

Update 10 maart 2025:
Bestelling 319002713 (Verkoop: Suncoo), gekocht op 7 november
- 22 nov: 1 pakket met 5 artikelen geleverd.
- 1 dec: Ik heb contact opgenomen met Showroom over de ontbrekende artikelen.
- 2 dec: Showroom heeft me gevraagd het Verklaring op Erewoord in te vullen om de ontbrekende artikelen te specificeren, samen met een kopie van mijn ID. In deze periode heb ik ook twee e-mails ontvangen waarin stond dat mijn bestelling was geannuleerd vanwege voorraadproblemen en Showroom had 3 pakketten verzonden. Dit was erg verwarrend. Dus in totaal 4 pakketten. Maar 3 geleverd, zoals ook in de app is aangegeven.
- 3 dec: Ik heb Showroom gevraagd of ik de Verklaring op Erewoord moest invullen als er 3 pakketten naar mij werden verzonden. Ze antwoordden door de formulierbijlage te sturen zonder inhoud of uitleg.
- 23 dec: Na terugkomst in Nederland heb ik de twee vakjes die ik had ontvangen aangevinkt en het formulier ingevuld, aangezien er nog steeds 15 artikelen ontbraken.
- Sindsdien heeft Showroom geen vervolg meer gegeven.

Bestelling 319574922 (Sales: & Other Stories), gekocht op 14 nov.: 5 items ontbreken.
Restitutie nog niet ontvangen.

Bestelling 318769744 (Sales: Outlet), gekocht op 4 nov.
- 22 nov.: Showroom heeft een e-mail gestuurd met de mededeling dat ze 2 items niet konden verzenden vanwege voorraadproblemen, maar ik heb nog geen restitutie ontvangen.

Graag op bovenstaande te acteren, alsmede afhandeling van geretourneerde items (hier niet uitgeschreven, maar uw klantenservice heeft deze informatie uiteraard wel, neem ik aan).

7 november 2024

Hallo Meneer, Mevrouw,

Namens Showroomprivé bied ik u mijn excuses aan voor het ongemak.

Om u te kunnen helpen, nodig ik u uit om nogmaals een opmerking te maken, onder vermelding van het nummer van de betreffende bestelling.

Ik hoop op uw begrip en wens u een fijne dag, Valisoa.

Klantenservice kennen ze hier niet !

Alles gaat mis de laatste maanden met deze online webshop,bestel een jeans slim fit en ik krijg een straight,gelijk gemeld voor retour ,week later krijg ik mijn jas en ook die is niet naar wens dus samen met de jeans retour ,nog steeds geen reactie van de website ,retours zijn allang aangekomen ,geen cent terugbetaald ,ondertussen bestel ik een nieuwe jeans ,slim fit omdat hun de verkeerde hadden opgestuurd ,zie ik tot mijn verbazing dat de jeans al een week geleden geleverd is ,waar ? Ik was die dag niet thuis ,geen briefje in de bus ,de buren afgelopen maar niks te vinden ,ik probeer via alle kanalen met de klantendienst in contact te komen maar er reageert niemand ,mijn mailadres die gekoppeld is aan mijn account is al jaren niet meer actief ook daarvoor in november een aanvraag gedaan om te veranderen maar helaas niks meer vernomen.ik vind dit schandalig hoe klanten behandeld worden,ik werk zelf op een online klantendienst ,onmogelijk om zulke praktijken zoals op deze site uit te voeren ,zelfs telefonisch zijn ze niet te bereiken ,jullie verdienen op de kap van de werkende mens ,dit verdient zelfs geen enkele ster ,mijn geld zien jullie nooit meer ,helaas ik mijn retours ,en centen ook niet meer ,schaam jullie!!!
Update ondertussen is alles goed gekomen en hebben ze me goed geholpen met de problemen ,dus dank u wel Marine voor alle hulp

10 februari 2025

Antwoord van Showroomprive

Beste klant, Wij hebben u recent per e-mail gecontacteerd, maar helaas hebben wij vernomen dat het opgegeven e-mailadres niet meer actief is. Om verdere communicatie vlot te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk om uw contactgegevens bij te werken in uw klantaccount. Helaas is dit niet mogelijk via de App.

Wij willen onze oprechte excuses aanbieden voor de ervaring die u heeft gehad en we stellen alles in het werk om deze situatie zo snel en efficiënt mogelijk te verhelpen.

Indien u verdere vragen heeft of assistentie nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.

HIER NIET BESTELLEN!!!!!! Een gewaarschuwd mens telt voor 2

Eerdere review van 17 oktober 2024:

Hele slechte klantenservice. Ik bestel hier al jaren maar de klantenservice is echt heel erg achteruit gegaan. Bij retourzendingen moet je nu zelf steeds achter de klantenservice gaan, die overigens niet reageert. Ik heb al sinds juli een retourzending gedaan, inmiddels leven we in oktober. Ook bewijs opgestuurd dat ze het in ontvangst genomen hebben maar ik krijg geen reactie. Jammer, ze zijn een vaste klant kwijt.

Er wordt dan op mijn review gereageerd dat dit met de klantenservice wordt opgepakt. Ik heb echter nooit meer iets vernomen. Goederen retour accepteren maar geen geld terug betalen en onbereikbaar blijven voor de klanten. Pure oplichting. Ik zou maar goed nadenken of je het risico wil nemen om hier te bestellen. Er zijn voldoende andere webshops die wel betrouwbaar zijn.

17 oktober 2024

Product niet zoals op foto

Product niet zoals op foto! Krijg geen contact met klantenservice. Alleen via mail en duurt super lang!

28 december 2024

Antwoord van Showroomprive

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons oprecht dat u het verkeerde servies heeft ontvangen. Zodra wij uw retour hebben ontvangen, zorgen we direct voor de terugbetaling. Onze excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld.

Ik heb 6 dagen geleden reeds een review…

Ik heb 6 dagen geleden reeds een review geschreven ivm terugbetaling retour (retour dd. 21/10!). Jullie antwoord hierop is dat de terugbetaling ondertussen werd uitgevoerd. Wel, ik ben nog steeds aan het wachten & in mijn account is de terugbetaling ook nog steeds niet afgerond. Ik heb vandaag ook weeral contact opgenomen met Bpost en zij verzekeren mij dat jullie een onderzoek moeten starten, ik kan dit niet! De klantendienst van Showroomprivé contacteren heeft geen nut, want zij reageren nergens op… helaas. Ik vraag me af hoe deze retour ooit afgehandeld gaat worden op deze manier, waar communicatie niet mogelijk is.

13 oktober 2024

Antwoord van Showroomprive

Beste Anja, Er is een lopend geschil met PayPal, waardoor de terugbetaling is mislukt. We raden je aan contact op te nemen met PayPal. Zodra je het geschil hebt gesloten, vindt de terugbetaling plaats. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via email, klantenservice.be@showroomprive.com voor meer informatie. Mvg, Marine

Helft artikelen niet geleverd en foute artikelen meegegeven

Ik bestelde 4 artikelen van Scotch and Soda.
Levering eerst een aantal dagen vertraagd, om dan bij levering te merken dat van deze 4 artikelen, er slechts 3 geleverd werden.
Van de slechts 3 geleverde artikelen is er dan ook nog één artikel een verkeerd artikel.

Klachtenformulier meteen ingevuld, gevolgd door een standaard geautomatiseerd antwoord. 'Gelieve de schoenen die verkeerd geleverd werden terug te sturen en het bedrag van de niet geleverde schoenen zal teruggestort worden'.

Klantendienst is zeer slecht te bereiken. Telefoon nummer die vermeld staat op de website is niet meer in gebruik en een antwoord via mail blijkt altijd geautomatiseerd...

15 november 2024

Let op!!! Retourkosten zijn voor jezelf als het artikel niet past!

3 paar schoenen besteld. Maat 39. Hele mooie schoenen maar helaas pasten 2 paar niet.
Wil ik ze retourneren moet ik 6,5 eur verzending betalen per paar schoenen terwijl je ook al 5,5 eur per paar betaalt voor de levering.
Retourbeleid onduidelijk en niet klant-vriendelijk. Het is toch normaal dat je een schoen moet passen???

10 oktober 2024

Olá Silvie,

Obrigado por reservar um tempo para compartilhar suas opiniões conosco.

Com efeito, na medida em que os produtos recebidos correspondam aos que encomendou, será responsável pelos custos de devolução.

Showroomprivé oferece aos seus associados as tarifas mais vantajosas em termos de vendas e custos de entrega. Queremos ser transparentes ao não cobrar taxas ocultas aos seus membros.

Além disso, se desejar devolver um produto durante o período de desistência, preferimos que pague os custos no momento da devolução em vez de reinjetar esses custos de forma oculta.

Obrigado pela sua compreensão.

Arimbola

Nog steeds geen geld terug van mijn…

Nog steeds geen geld terug van mijn retour. Had vroeger nooit problemen, maar ze gaven verkeerde adres om retour te sturen en vervolgens na weer op te sturennaar goede adres, hoor ik weer niks. Zelfs verzendbewijs meegestuurd aan klantenservice.
Het gaat om een bedrag van 90 euro, dus dat is niet niks. Ook ben ik jaren vaste klant, dus ben niet tevreden. Ga ook niks meer bestellen nu ik dit weet .Je geld is gewoon weg!!!

8 oktober 2024

Slechtste verkoopkanaal

Slechtste verkoopkanaal : geen opvolging van teruggestuurde pakketten, noch door Showroom Privé, noch door Mondial Relay (nog zo een kluns!). Showroom Privé via mail of telefoon NIET BEREIKBAAR!!!
Nooit meer koop ik nog iets op deze site
Als ik kon, gaf ik 00000 sterren

2 oktober 2024

Respecteren levertermijn niet

Respecteren levertermijn niet
Respecteren levertermijn niet. Te laat geleverd waardoor retour niet tijdig verstuurd kon worden. Showroomprive weigert deze nog te aanvaarden. Terwijl er zelfs gemaild was dat het pakket niet meer geleverd hoefde te worden aangezien ik het niet tijdig retour kreeg wegens ziekte (niet in staat zelf met de wagen te rijden, 66%invalide).
Nog nooit zo een onvriendelijk klanten service tegen gekomen en weigeren een oplossing te bieden. Sturen zelf foute info door naar klarna ivm levertermijn (aangekocht via daar). Sleept al maanden aan en nog steeds geen oplossing

30 mei 2024

Antwoord van Showroomprive

Beste klant, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling en of onze service. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via email, klantenservice.be@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet,

Ik heb 31-08-2024 retour gestuurd maar…

Ik heb 31-07-2024 retour gestuurd maar krijg ik nog steeds geen terug betaling ik heb 3 keer gemaild krijg geen enkele antwoorden

26 juli 2024

Bonjour,

Je suis désolé pour le désagrément.

Votre remboursement est en cours de traitement et peut prendre un peu de temps.

Nous vous remercions pour votre patience et pour votre compréhension.

Hary

Bestelling gedaan en pakje blijft…

Bestelling gedaan en pakje blijft hangen ergens op b post
25 juni mail gedaan naar showroom en 27 juni
Telefonisch kan je ze nie meer bereiken
Men zegt er antwoord binnen de 2 werkdagen
Tot op heden geen reactie nada noppes
We zijn vandaag al 1 juli ....

1 juli 2024

Antwoord van Showroomprive

Beste Agna, hartelijk dank voor je bericht. Onze excuses voor dit ongemak. we zijn op de hoogte van het probleem en het onderzoek loopt nog bij Bpost. Het spreekt voor zich dat als we niet kunnen leveren we je uiteraard terugbetalen. Nogmaals excuses. MvG, Marine

Retourbeleid wat ruikt naar oplichting

Het is echt bizar dat iedere keer dat je iets terugstuurt je heel lang moet wachten op een terugbetaling. Nu weer. Inmiddels wachten we alweer 8 dagen op een terugbetaling terwijl het pakket gewoon bij ze binnen is. Echt bizar hoe slecht deze website omgaan met z'n klanten.

20 juni 2024

Antwoord van Showroomprive

Beste Ahsan, hartelijk dank voor je bericht. Ik begrijp dat je aan het wachten bent op een terugbetaling. Mijn excuses voor het ongemak. We verzoeken je contact op te nemen met de klantenservice via email, klantenservice.nl@showroomprive.com, om een oplossing te zoeken voor het probleem. Met vriendelijke groet, Marine

Heb al 3x gemaild ivm een terugbetaling…

Heb al 3x gemaild ivm een terugbetaling van een refurbished tablet in 'perfecte staat' ik was gewoon gedegouteerd stuk scherm en dergelijke...krijg gewoon geen antwoord...

26 juni 2024

Antwoord van Showroomprive

Beste Sarah, bedankt voor je bericht. Wij begrijpen dat je onze mail niet hebt ontvangen, onze excuses voor het ongemak. We kunnen bevestigen dat de retourzending is goedgekeurd door de leverancier en dat het bedrag van €495,49 is terugbetaald op 27/06/204. Indien je de bevestiging niet hebt ontvangen adviseren wij je om je spamfolder te controleren. Mvg, Marine

Ik had een zilveren ring besteld en het…

Ik had een zilveren ring besteld en het viel me zo ineens op dat ik die bestelling eigenlijk nog niet ontvangen had alhoewel hij stond als geleverd eens op 06/06/24 en op 11/06/24 dus ik vraag ernaar per mail en ik krijg een.mail terug dat ze mijn mail goed hebben ontvangen en dat ik binnen de 3 dagen antwoord zal krijgen ik heb mijn antwoord nu nog niet gekregen

17 juni 2024

Antwoord van Showroomprive

Geachte Nancy, bedankt voor uw bericht. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Uw bestelling is volgens de transporteur GLS op 06/06 geleverd. We hebben u een procedure per e-mail gestuurd. Zodra we de gevraagde documenten hebben ontvangen, starten we een onderzoek bij de vervoerder om uit te zoeken waar uw pakket zich bevindt. Mvg, Marine

Door knieoperatie bestelde schoenen niet kunnen passen binnen 14 dagen

Mijn klacht is geweldig opgepakt en alsnog is de retourzending geaccepteerd.

Klacht wordt hierbij omgezet in een dikke pluim!😀

Door knieoperatie de bestelde schoenen niet op tijd kunnen passen.
Ik bestel altijd meerdere maten omdat deze niet altijd kloppen.
1 dag te laat met retourformulier in te vullen
Klantenservice gemaild, geen begrip en geen coulance terwijl ik al jaren klant ben.
Ook geen compassie mbt de knieoperatie.
Andere retailers hanteren ruimere retour voorwaarden.

11 juni 2024

Antwoord van Showroomprive

Beste Mariske, Hierbij bevestigen we dat we deze retourzending alsnog hadden geaccepteerd en dat je de retourzending op 28/06/2024 vergoed hebt gekregen. Onze excuses voor het ongemak. Mvg, Marine

Bestelling vermist - geen klantendienst

Bestelling al een maand vermist, klantendienst onbestaande. Je kan een contactformulier invullen op de website dat niet werkt, nergens contactgegevens te vinden. Inloggen op account lukt niet, wachtwoord vergeten indrukken doet vervolgens niets, bij aanmaken van nieuw account zegt hij dat het email adres al in gebruik is.

23 april 2024