Fantastisk oplevelse! Personalet er utrolig venligt, professionelt og meget behjælpeligt. De tager sig god tid til at hjælpe og sørger for, at man føler sig godt behandlet. Produkterne er af høj kvali... Toon meer
Super hurtig levering. Jeg skulle bruge en sikkerhedshjelm hurtigt. Bestilte søndag aften og allerede tirsdag formiddag lå den klar til afhentning. De havde også lige hvad jeg søgte. Stort udval... Toon meer
Jeg købte en spand myregift kaldet Tanaco Professionel Udvanding mod Myrer til 986 kr. Desværre viste det sig at være ineffektivt og slet ikke, hvad jeg forbinder med et "professionelt" produkt. Jeg... Toon meer
Havde bestilt såler til mine sikkerhedssko, modtog pakken op til sommerferien så det var først efter ferien jeg fandt ud af de ikke passede. 500 ud af 10 stjerner for kundeservicen og hjælpen, trods o... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har stadig ikke modtaget min vare i nu hilsen Steen
Hurtig levering, hurtig svar på mails. Gode priser - det er bare i orden!
Ville gerne have givet 5 stjerner pga. god hjemmeside/service og hurtig levering. Men de 5 stjerner blev til 4 da man modtager utrolig mange mails i forbindelse med en bestilling. Mener at have modtaget ca. 8 mails på en bestilling. 2 mails havde været nok (1 bekræftelse og 1 på afsendelse af varer).
I var hurtige til at få sendt ordenen. Men i burde bruge et andet firma, end gls, de fik da smadret min pakke, så jeg måtte ringe til jer, og en ny blev sendt afsted
Ingen problemer. Nemt at bestille, nemt at vælge betaling og fragt. Alt fungerede.
Fandt en vare jeg har ledt efter andre steder - som ved levering viser sig at være fuldstændigt perfekt (det kan man jo aldrig heeelt vide når man bestiller) - men det var de og jeg er superglad for, at jeg fandt jer :) Når jeg igen mangler, er I de første jeg kigger hos en anden gang! Tilmed hurtig levering så jeg har ikke bare en lillebitte ting at brokke mig over :)

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Havde fået en fejlleveranse, og fik hurtigt sendt de rigtige varer uden spørgsmål, da jeg gjorde opmærksom på det. Meget fin service 😊

Tilfreds med købsoplevelserne
Jeg har brugt Sikkerhedsgiganten flere gange.
Forløbet været helt tilfredsstillende - nem betjening på hjemmeside, gode priser og hurtig forsendelse. Super service og dygtige medarbejdere. Kan anbefales.

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
En god og kvalificeret rådgivning mht valg af køb.
Efterfølgende modtaget og opfylder som lovet