Fantastisk oplevelse! Personalet er utrolig venligt, professionelt og meget behjælpeligt. De tager sig god tid til at hjælpe og sørger for, at man føler sig godt behandlet. Produkterne er af høj kvali... Toon meer
Super hurtig levering. Jeg skulle bruge en sikkerhedshjelm hurtigt. Bestilte søndag aften og allerede tirsdag formiddag lå den klar til afhentning. De havde også lige hvad jeg søgte. Stort udval... Toon meer
Jeg købte en spand myregift kaldet Tanaco Professionel Udvanding mod Myrer til 986 kr. Desværre viste det sig at være ineffektivt og slet ikke, hvad jeg forbinder med et "professionelt" produkt. Jeg... Toon meer
Havde bestilt såler til mine sikkerhedssko, modtog pakken op til sommerferien så det var først efter ferien jeg fandt ud af de ikke passede. 500 ud af 10 stjerner for kundeservicen og hjælpen, trods o... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg skulle købe en skjorte, men min størrelse gør det svært lige at få en der sidder rimeligt godt, ikke fed men stor. Jeg kom ind på Sikkerheds Giganten hejmme side og så lige de skjorter som jeg ville købe. De så ud til at det var en størrelse som man kunne stole på. Det kan være som at vinde i lotteriet at købe en skjorte på nettet som passer. Men at der skulle gå 14 dage inden jeg modtog den, var lige i overkanten syntes jeg. Skulle bruge den efter en uge fra bestillingen, troede jo ikke der ville gå så lang tid. Andre indkøb jeg har haft på nettet er væsentlig hurtigere, en 3-4 dage går der som regel.
Skjorten er ellers som jeg ønskede den, passer i farven til et jakkesæt, som jeg har, en behagelig skjorte at have på. Jeg skal helt sikkert have et parstykker mere. Men lidt for lang leveringstid, og ikke muligt at følge pakken følge pakken på nettet. Men ellers OK.
Niels.
Niels.

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
jeg vil altid handle hos jer I har en behagelig dame som jeg har talt med og som har hjulpet mig med bestilling da jeg var lidt usikker om jeg foretog min bestilling rigtig

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Super hurtig levering. Godt produkt. Eneste aber-dabei er at det blev sendt i en papkasse der var alt for stor, måske, der kunne spares på emballagen.

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
Jeg havde bestilt støvsugeposer til “afhent selv” fra butikken. Jeg stod lige og manglede dem i dag, men havde ikke overskud til at afhente dem, og i det samme sekund banker det på døren. En medarbejder fra sikkerhedsgiganten kom og afleverede min pakke!! Mega Nice timing og mega Nice service! Tak!

Hurtig levering.
Alt var lige til og var uden problemer. Fik besked om levering.
Kan kun sige godt om min købeproces.

Antwoord van Sikkerhedsgiganten
The design of the shoes on the back side is bad, it's not anatomically, when you wear them, after hours, you will feel pain on back sides of your foots.
Havde bestilt en Ocean kedeldragt på deres webside.
Hørte aldrig fra dem. Mine penge stod bare som gidsel i en månede.
Om varen var der eller ej ved jeg ikke.